nilssonjennipher

* i had a chance to stop the fight

Publicerad 2008-11-30 17:10:19 i VARDAG,

idag är det första advent, och jag brukar egentligen inte alls gilla varken julen eller det som hör julen till, men i år verkar det bli ett undantag, för jag tycker nästan det känns mysigt med jul och att tända ljus och sånt trams. julmat brukar jag heller inte tycka om, det enda jag äter från julbordet är köttbullarna, potatisen och lite lax men nu sitter jag och är sugen på just julmat! kors i taket, vad har tagit åt mig egentligen ?!


nu har jag precis sett färdigt "madagaskar - escape 2 africa" och den var sviiiinbra! åh, jag älskade första filmen & den här var nästan ännu bättre. första filmen har jag sett hur många gånger som helst & jag kan varenda replik i filmen, känns som att det kommer hända samma sak med tvåan också, haha.

* free falling

Publicerad 2008-11-30 12:31:24 i VARDAG,



FYFAN, hitta mer pinsam tjej! jag skäms bara av att se det här! stackars henne & stackars hennes vänner och familj. usch.

* your everything i need and more

Publicerad 2008-11-30 00:13:50 i VARDAG,

jag längar så sjukt mycket till nästa helg! hade mer än gärna velat festa redan ikväll men dum som jag är har jag inte tänkt på det tidigare under veckan. istället för att vara ute & ha kul låg jag och heidi i soffan och tryckte i oss cheese balls och choklad och tyckte rätt synd om oss själva samtidigt som vi halvsåg "P.S. i love you".



för tillfället har jag ett par avsnitt av "90210" på nerladdning, ska se ett eller två innan jag går och lägger mig hade jag tänkt. ska bli spännande att se ifall det är bra eller dåligt, eftersom man hört så mycket olika kritik. godnatt!

* try your best to break me

Publicerad 2008-11-29 20:00:26 i VARDAG,

efter ett antal timmar sittandes framför denna dator har jag äntligen lyckats! jag har gjort en design - helt själv! woho, jag är så himla duktig. snygg kan jag väl inte direkt påstå att den är, men den får lov att duga ett tag framöver iallafall för nu vågar jag inte börja pilla, då är risken stor att jag råkar radera hela skiten & det vill jag helst undvika.

nä, nu ska jag slita mig härifrån och gå och färga mammas hår, och efter det ska jag vara med heidi. heeeejs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela