nilssonjennipher

* everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your aura's grace

Publicerad 2009-07-31 07:13:54 i VARDAG,

godmorgon, eller å andra sidan, inte så jävla GOD morgon. bara morgon. efter att ha blivit bortskämd med tre långa sovmorgnar på raken kändes det inte lite tungt att stiga upp kvart i 6 i morse. var helt död, hade lätt kunnat sova bort hela dan kändes det som. att jag dessutom inte kunde somna igår gör ju knappast saken bättre. kommer säkert gå runt som ett levande lik ikväll, just snyggt.

hur som helst, jag jobbar till halv 4 idag. amanda ska komma och hämta mig, funderar starkt på att be henne svänga om på kina och ta hem en portion med szeschuan-kyckling till mig.. kommer omöjligt hinna äta annars! har tusen saker att göra då jag kommer hem; duscha, raka benen, packa väskan, sätta i låshåret, äta, plocka ögonbrynen, sminka mig, välja kläder... allt detta ska jag hinna med på 1 timme, lycka till jennipher säger jag bara! är fan glad om jag lyckas med hälften. måste börja skriva packningslista här så åtminstone den är ur världen.

* when love takes over, yeah

Publicerad 2009-07-30 19:01:48 i PARTY,

ikväll börjar ju luleå kalaset, synd bara att jag inte kunde följa med resten av gänget pga j-o-b-b. nåja, jag överlever nog tills imorgonkväll, då det ju faktiskt drar igång på riktigt. inte för att jag är något stort ledin-fan, men nog tusan kommer det bli kul att stå & gapa till "vi är på gång", haha. resten av artisterna som skulle dit var ju verkligen ingenting att hurra över, tråkigt nog. vi kommer ändå ha svinkul, det känner jag på mig! alla luleåkalas vi tjejer varit på hittils har varit super, så varför skulle detta år bli ett undantag? bjuder på lite "snygga" kalas-bilder på mig genom åren. snacka om snygg man var för ett par år sen alltså...


amanda & jag
-2006


fanny & jag
-2007


heidi, fanny & jag
- 2008


amanda & jag
- 2008

och såklart sparar jag den snyggaste till sist;


* we're not living in america, but we're not sorry

Publicerad 2009-07-29 20:21:44 i VARDAG,

känns onödigt att skriva vars jag befinner mig för tillfället, where you allways find me såklart - jobbet. skämt åsido, men det känns som att jag spenderar mer tid här än jag gör hemma.. vilket jag ju nästan gör - i vaket tillstånd i alla fall. har fått tre rejäla sovmorgnar på raken, vilket ju såklart gillas. enda nackdelen är ju att jag kommer hem typ när solen börjar gå upp igen, inte riktigt, men så känns det i alla fall.
har 1 timme och 20 minuter kvar här, sen bär det av hemåt.



imorgon har jag fått byta pass för att kunna följa med mamma till veterinären med gubben. jag tror och hoppas på att det inte är något allvarligt, sitter och googlar "njursten för katt" just nu, och det verkar faktiskt inte skitfarligt. nog för att även det minsta sår gubben har river i mig. han är ju trots allt 14 år, gammeltrollet. får panik bara av att tänka tanken att gubben faktiskt nån gång kommer att dö, jag vill fan dö själv när jag väl tänker på det! det låter kanske töntigt, men jag har haft honom sen jag var 3 år, alltså så länge jag kan minnas. han är mycket, mycket mer än bara en katt för mig.

alla ni som har egna djur förstår precis vad jag menar, ni andra tycker säkert jag är dum i huvudet.

nä, nu ska jag göra sista rycket här och hålla tummarna att tiden går snabbt.

* I hope you had the time of your life

Publicerad 2009-07-27 19:28:50 i VARDAG,

finns det något skönare än att gå och lägga sig och sova ett tag på eftermiddagen? svar: NEJ, skulle inte tro det! har vaknat för ganska precis en halvtimma sen, och nu känner jag mig hur pigg som helst. borde kanske ta tillfället i akt och masa mig ut på åtminstonde en prommis? börjar vara evigheter sen jag sist rörde på dö-fläsket.

förresten, idag beställde jag & heidi lite kläder från nelly, så passar det har jag fredags-outfiten (fan vad töntigt det där lät...) till LK klar. vad tycker ni?


och mina nya bruna skor till, alltså...

dessa?

* so don't you cry tonight, rest your precious eyes

Publicerad 2009-07-26 14:30:52 i PARTY,


skyller på en massa knuff & tjorv i pubilken då bilden skakar


verkligen inte världens bästa film, men verkligen världens bästa hardcore superstar! tog mig längst fram trots att jag kom till scenen en kvart innan de började spela - high five! spelningen var hur bra som helst, blev bara lite besviken då dem spelade flest låtar från senaste albumet, jag hade hellre hört lite äldre låtar så som "someone special, cry your eyes out, dont you ever leave me", men skit samma. fick ett par bra bilder på jocke så ni får gå in på min facebook eller pixbox och kolla in de.

kvällen i övrigt var också jättekul. började med att grilla kyckling och kött med pommes till hemma hos åhlen. sen badade vi tunna också, sjukt skönt. duschade och sminkade mig halvt i fyllan, vilket resulterade i ett inte allt för snyggt utseende under kvällen, haha. amanda kom förbi, skulle egentligen bara stanna tills vi skulle fara, men vi övertalade henne att vara chaffis så becko skulle kunna dricka. sagt var gjort, och bättre chaffis har vi nog aldrig haft. stannade i luleå på max på hemvägen, sen blev det raka vägen hem till sängen. mtt finger fick sig en omgång igår, eftersom alla (inklusive jag) började slåss om trumpinnen som de kastade ut. var tvungen att ge upp då alla la sig ner på marken för att kriga om den, haha. kort sammanfattat - en riktigt bra pdol-lördag!

* I know you want me, you know I want ya'

Publicerad 2009-07-25 14:58:24 i VARDAG,

jag har absolut ingenting att göra. trodde att mina sysslor skulle ta betydligt längre än vad de faktiskt gjort, har varit klar med allt för typ en timma sen.

- färgat löshåret? CHECK!
- duschat, rakat benen? CHECK!
- sytt in klänningen? CHECK!
- packat väskan? CHECK!
- bestämt vad jag ska ha på mig? CHECK!

såååå.. finns det ingen som behöver en ny bloggdesign NU på stört? skicka ett mejl till mig då så fixar jag den, adress: [email protected]
skriv lite om hur du har tänkt dig, och bifoga nån bild till headern. gratis är gott vet ni väl?

* I'll never see your face again, there's no tomorrow

Publicerad 2009-07-25 12:38:39 i VARDAG,

egentligen borde jag inte sitta här och glo, har en massa jag måste hinna göra innan kvällen. färga löshåret, sy in en klänning, packa klart väskan... listan kan göras lång, men ändå sitter jag kvar här. ska hur som helst bara dra på mig nå kläder nu (snart) & cykla ner på ica i hopp om att hitta en färg som duger någorlunda till håret. lite senare i eftermiddag ska jag iväg till jocke för att grilla, bada tunna & börja dricka. IKVÄLL GÄLLER DET! börjar bli pirrig i magen redan.. hur ska kvällen sluta?

* look at the stars, look how they shine for you, and everything you do

Publicerad 2009-07-24 14:44:53 i VARDAG,

vet ni vad jag kom att tänka på? hur fort tiden egentligen går. jag menar, det är ju bara ett par veckor kvar tills skolan börjar. och jag tar studenten. fattar ni? studenten! det är ju helt sjukt! det känns som att det var igår jag inte kunde somna kvällen innan första dagen på furuhed, eller som när jag stod utanför matsalen och var skitnervös inför uppropet. nu ska jag ta studenten. okej, det är nästan ett år kvar på skolan, men har dessa två år gått så här fort lär ju nästa gå i minst lika snabbt tempo.

sen kom jag att tänka på att det också är ganska precis två år sen jag träffade pär för första gången. TVÅ ÅR! herregud! vars försvinner all tid? jag tycker inte att jag har gjort någonting jättespeciellt under dessa två år heller. varje dag ser ganska likadana ut. fast jag klagar absolut inte, jag tycker om mitt liv. finns egentligen ingenting jag skulle vilja ändra på.

nä hörrni, stor guldstjärna till alla er som orkat er igenom detta urtråkiga inlägg. jag var bara tvungen att få tjata av mig lite. nu ska jag dra på mig stallkläderna och invänta mammsen. vad sen kvällen har att erbjuda återstår att se. tagga inför morgondagen eventuellt (!)

* better keep on dreamin' for what's gone, I'm dreamin' in a casket

Publicerad 2009-07-22 09:49:54 i VARDAG,

jobb fram till 16.45 idag, sen hem & förhoppningsvis slita upp paketet med mina skoooooor! det stod att det skulle ta mellan 2-5 arbetsdagar för de att komma så länge de finns inne på lagret - vilket de ju gjorde. så har jag tur ligger de hemma i brevlådan och väntar på mig! tänk att skor kan göra en så glad.

var på bilbingo igår med amanda i hopp om att utöka min ekonomi en aning. gick inte enligt planerna, kom hem tomhänt dessvärre. på sista spelet, med vinstchans på 20.000 satt jag med två ynka nummer kvar, hann bli skitnervös. självklart var det nån jävel som hann tuta före. säkert nån panschis som inte ens behöver pengar! jag ger snart upp min bilbingo-karriär, vet inte hur många gånger jag varit utan att vinna en ynka liten krona. spel + jag = ingen bra kombo.



en annan sak som gör mig pirrig i magen för tillfället är tanken av att jag på bara ett par dagar kommer stå längst fram vid scenen & gapa till världens bästa hardcore superstar. dör jag på kuppen kommer jag hur som helst dö lycklig. ååh!

* dom är uppe på taken, alla är högt över staden

Publicerad 2009-07-19 18:32:58 i VARDAG,

idag har jag haft mer tur än tidigare lediga dagar med vädret. har varit ute i stort sett hela dagen, och skönt har det varit. tror till och med jag lyckats få lite färg!

nu har jag precis fått i mig middag, pastasallad och grillad kyckling till, mums! snart ska jag iväg en sväng till stallet, om bara syrran & mamma kunde dra tummen ur och börja byta om nån gång. sen blir det filmmys med amanda, fanny och sandra. 
 




I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without

You're my perfect little punching bag
And I need you
I'm sorry

* it was a simple time, it was a good time

Publicerad 2009-07-18 23:56:35 i PARTY,

igår blev det lite fest, och kul hade jag! (så länge det varade i alla fall) åt god middag på valhall, sen fortsatte vi på b4. skulle ha med mig kameran men klant-fanny lyckades glömma den i bilen så jag fick klara mig utan. tog ett par bilder med mobilen hur som helst, så jag lägger in de tills vidare. tänker sno bilder av fanny & sandra så fort de lägger ut.
 



  

* he's no longer with us, but he left this dusty room

Publicerad 2009-07-16 07:53:23 i VARDAG,

är det inte allt bra typiskt, att när jag jobbar full dag skiner solen ute, och när jag är ledig, eller som fallet är idag (att jag slutar före lunch) så s-u-g-e-r vädret totalt. slutade klockan 3 igår, och då är det ju ingen idé att lägga sig ute och försöka bli brun, så jag for ner på solkällan och solade upp 40 spänn. dyrt, men jävligt skönt + nödvändigt! måste ta tag i det här med min obefintliga bränna snart, sommaren börjar ju nästan lida mot sitt slut, och jag är blekare än vad jag varit under vintern. det är ju ta mig tusan pinsamt.


anyway, ikväll blir det bio. ska självklart & se den nya harry potter filmen, nörd som jag är. har längtat hur länge som helst för att den ska komma ut på film, boken är ju om inte annat svinbra, så jag hoppas att filmen är av samma klass. dock ser jag att folk som läst boken + sett filmen inte alls gillade den, eller iallafall inte slutet av den. nåja, jag ska inte dra några förhastade slutsatser, utan helt enkelt bara hålla tummarna för att den är BRA!

nu ska jag återgå till jobbet, och fortsätta dricka min battery pär gav mig igår för att hjälpa mig att hålla ögonen öppna så här tidigt. bye bye!

* men jag tar allting på lek, även en hemlighet

Publicerad 2009-07-15 09:57:48 i VARDAG,

 


 jag som hade tänkt spara lite pengar till stockoholm. men what to do när man blir kär?! kan man förresten bli annat än kär när man ser dessa skönheter...? frågan är inte OM jag ska köpa den, frågan är om jag bara ska ta den gröna, eller den svarta också?

* I'm sleeping to dream about, and I'm so damn tired

Publicerad 2009-07-13 21:18:43 i VARDAG,

tur att man har världens snällaste pappa! jag tror han tycker lite synd om mig för att jag inte hade nog med pengar för att följa med amanda, fanny, sandra och jenny till cyprus. därför kom han med den briljanta idén att han kunde bjuda mig & älski på flygbiljett ner till stockholm andra helgen i augusti!
(som en födelsedagspresent till honom, han fyller ju faktiskt år helgen efter)
fredag den 7e åker vi, klockan 06.00 från kallax, sen åker vi hem 17.35 på måndag eftermiddan.

kommer bli hur mysigt som helst.

bara strosa runt på stan, SHOPPA I MÄNGDER, kommer drunkna i kläder & skor när jag kommer hem, tro mig! ...äta god mat, gå på grönan.. ååh, I can't wait.

♥ ♥ ♥

* if I'd only let that fire burn out of control

Publicerad 2009-07-12 17:56:09 i VARDAG,

dagen har bestått av en huvudsyssla; ligga i sängen och halssova. jag har nog börjat bli gammal, att dricka två dagar är en plåga och inget annat! fy tusan. hur som helst så hade jag svinkul igår, och jag ångrar faktiskt inte att jag drack även fast jag mått som en skitstövel idag. for på en snabb "förfest" hos david, innan jag for vidare till jenny i pålänge. gick otroligt segt att komma igång, men till slut gav det med sig. for från jenny vid 1-tiden då hon och jennifer ville på hotellet. åt en chicken sticks-meny från frasses, och for hem och sov.

tack för en kul kväll allihopa!

jag hade tyvärr inte med mig någon kamera igår, men det var andra som hade, så jag väntar på att de ska lägga upp så jag kan sno av de. lägger in de på bloggen så fort de kommer upp. nä, nu ska jag gå och titta till köttfärspajen jag har på G inne i ugnen.

* my lips like sugar, this candy got you sprung

Publicerad 2009-07-11 16:06:07 i PARTY,

igår blev det fest för min del, på ren impuls. vid halv 8 kom jag och syrran hem från stallet, och klockan 9 satt jag i bilen påväg till kalix för att börja dricka. har aldrig gjort mig klar så snabbt, på 35 minuter hade jag duschat, sminkat mig, satt i löshår & fixat till det. rekord!

det blir fest ikväll också, eller i alla fall förfest för min del. resten av gänget ska iväg till farmen i boden, så ska dit och ta mig någon öl bara och umgås. vädergudarna har ju verkligen varit på bra humör idag, så jag hoppas på ett och annat kubbspel ikväll. nä, tänk skulle jag börja göra mig i ordning för att slippa stressa. ja, så får det bli. ha en bra kväll allihopa.

* no more demons standing by my side

Publicerad 2009-07-09 12:47:10 i VARDAG,

nu är batterierna laddade lite grann;

med mat i magen och två kaffekoppar senare börjar jag faktiskt känna mig som en människa igen.
13 minuter kvar av lunchen, sen kör jag igång och avverkar veckans sista 4 timmar. långhelg väntar!

* she's so much more than you're used to, knows just how to move to seduce you

Publicerad 2009-07-09 08:43:10 i VARDAG,


(typ så skulle jag lätt kunna somna just nu... behöver jag ens säga hur trött jag är då?)


jag är alltid trött på mornarna när jag ska upp tidigt, men imorse var det värsta jag varit med om på länge. snoozade på tok för länge så att hinna duscha och sminka sig, ens sätta i löshåret (!) hanns med. detta resulterar i att jag ser ut som ett levande lik på jobbet - kul. måste smyga iväg och hämta mig en kaffekopp, annars kommer nog ögonlocken falla igen inom en snar framtid...

* sometimes it feels like the world's on my shoulder

Publicerad 2009-07-08 15:49:36 i VARDAG,

jag har sagt det förut och jag säger det igen; det här med dötid på jobbet är farligt! i alla fall om man heter jennipher nilsson och har en förkärlek till kläder och skor, trots att plånboken ekar tomt var och varenda dag. hittar tusen saker jag skulle vilja ha, inte bara skor och kläder. på senare tid har jag även börjat hitta hårprodukter, bilar, katter, hästar, hus.. osv osv. just nu sitter jag och drunknar i alla snygga kläder som finns på gina's hemsida.

här har ni ett litet urplock av allt jag vill ha därifrån;

 

 

 

* wild boys will be wild, still acting like a child

Publicerad 2009-07-07 16:26:18 i VARDAG,

jobb jobb jobb, känns som att det är allt ni stackars människor får läsa om här i bloggen för tillfället, men what to do när jag jobbar varje dag i stort sett? idag skulle jag bara ha jobbat från 7-11 men snäll som jag är bytte jag bort det mot ett mördarpass - 10 till halv 7. tröstar mig själv med att vädret suger & att jag blir rik som ett troll. vette tusan om det lyckas, jag sitter likväl och tycker lite halvsynd om mig själv just nu. nåväl, det är ju trots allt "bara" två timmar kvar nu.

* someone to go ahead, to take the name instead

Publicerad 2009-07-04 13:42:05 i MUSIC,

The Daughters' Father watches, quietly we assume
He's no longer with us but he left this dusty room

And your name it's an honor
It's a shame but it's your honor
To take it on your shoulder
'til you can find another

That's enough for now
He should have never left you broken
He should have held you
Things your Father never could do
That's enough for now
He would have never left you broken
He would have held you

Things your Father never told you


* coming up only to show you wrong

Publicerad 2009-07-03 20:19:26 i VARDAG,




glömde ju förresten bort att skriva om den SKANDAL som ägde rum igår. som ni alla vet är fredrik bremberg sveriges, för att inte säga världens bästa hockeyspelare. och som ni alla kanske har läst har jag mer än en gång bönat och bett för att han ska stanna kvar sina sista år i djurgårdströjan. igår var dock skandalen ett faktum. han har skrivit på för spel i ryska ligan. jag dör. vill inte fatta att det är sant.. djurgården är så jävla ute så det är inte SANT. so what om jason krog skriver på för spel? vem ska nånsin kunna ta linkans plats? sorgligt men sant så tror jag djurgården komma soo jävla sist i årets tabell, vem vem om de ens en gång klarar att behålla elitserielicensen?!

här kan ni läsa om skiten ifall ni är intresserade:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/internationellt/khl/article5462173.ab

* even the wrong words seem to rhyme

Publicerad 2009-07-03 20:15:48 i VARDAG,

jobbat 8-12 idag. hinner inte mer än hem förrän amanda ringer och frågar om jag ska med henne till luleå, och sen när har jag sagt nej till att köpa lite nytt & fräscht till garderoben? dock hittade jag inget mer än ett linne, lite smink och ett bälte. fast det var inte mer än bra, eftersom jag försöker att hålla i pengarna lite bättre än vad jag gjort tidigare.

nu har jag förresten fixat lite bilder på hur mitt hår ser ut, fast min dator är under uppbyggnad för tillfället. pappa har nämligen fixat mig en ny, och den är fortfarande inte riktigt redo för att börja användas ännu. därför sitter jag just nu i soffan med den bärbara och på den går det ju såklart inte att föra över bilderna. så ni får lov att hållas på halster ett par dagar till.

* you loose your hunger and you loose your way

Publicerad 2009-07-01 22:50:22 i VARDAG,

idag hade jag min första lediga dag på väldigt länge (om man inte räknar med lördag alltså) förra veckan jobbade jag inte mindre än 6 (!) dagar. nu i veckan har jag däremot ett skönare schema, är ledig imorgon också, och på fredag jobbar jag bara halv dag. vädret har varit helt på min sida idag, så jag har legat ute och försökt få färg i ett par timmar i alla fall.

efter en välbehövlig dusch for jag till kalix och klippte och färgade mitt hår. blev mycket bra måste jag säga. känns ännu lite ovant med såhär mörkt, men jag kommer nog vänja mig allt eftersom. nu kan jag i alla fall äntligen börja använda mitt löshår igen som jag varit utan ett antal dagar nu vilket resluterat i att jag har känt mig naken, ful och äcklig. alltså, löshår = en av världens smartaste uppfinningar.

på tal om ingenting så var jag igår och "provred" en ponny i morjärv. från att ha ridit rida gastus, som är en sisådär 170 cm hög, till att sätta sig på en C-ponny med ungefär 30 cm mindre manke var steget stort. kände mig som en jätte, trodde seriöst att hästen skulle gå av på mitten, haha. men det gick hur bra som helst. så i sommar kommer jag vara rätt mycket i stallet, vilket jag absolut inte har någonting emot . tycker det är hur mysigt som helst. speciellt när man har suttit inne på jobbet framför en dator dagen i ända. ska fixa en bild på ponnyn så fort jag får möjlighet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela