nilssonjennipher

* no one's getting out of here alive, this time

Publicerad 2009-01-29 16:43:07 i VARDAG,

vilken dag! börjar med att mamma blir stannad av civilpolisen & är livrädd för att tappa körkortet, och fortsätter med att jag får springa till bussen för att inte missa den!

where to begin? polishändelsen kanske passar bra, efter som det var det som dagen fick starta med. hmm..
mamma gjorde en omkörning efter E4;an, och vad för bil tror ni det  var om inte en civilpolis?! hur som helst så följde den efter oss hela vägen från månsbyn, fram till centrumvägen mitt i kalix. där först stannade den oss & en polis kommer ut ur bilen och säger "vi två måste prata, kör fram till skolan så tar vi det där". nästan i paniktillstånd kör mamma mig & pär till skolan, och mycket riktigt kommer polisen efter oss. vi kliver ut, och mamma får lydigt gå & prata med herr polis. eftersom både jag och mamma var helt övertygade om att hennes körkort skulle ryka blev vi nog rätt lättade när det "bara" blev massa pengar i böter.. en sak är säker & det är den att jag ALDRIG kommer köra för fort då jag får kortet! så himla ovärt det, för på vägen mellan töre och kalix kan man tjäna högst 6,7 minuter på att köra för snabbt. fick mig en rejäl lärdom av denna morgon, haha.


och eftermiddagen ville heller inte gå min väg. tänkte gå och sola så jag inte ser ut som ett vandrande lik på lördag. kommer till suntan prick klockan 3, och min buss går 25 minuter över, så dom 24 minuterna jag tänkte sola var ju bara att glömma, för att ha någon som helst chans att hinna fick jag ju satsa på bara 18. nåväl, stressar av mig kläderna, lägger mig & när jag är klar har klockan hunnit rusa iväg till 20 över. så jag kastar på mig kläderna, halvspringer ner mot busstationen & när klockan är 23 över har jag inte hunnit längre än till ica. då var det bara för mig att motvilligt jogga den sista biten till busstationen, och precis som jag kommer dit är klockan 25 över. hinner bara in i bussen & sätta mig så rullar den iväg. ibland måste man nog ha lite tur tror jag!

* hey little shorty, say you care for me, you know i care for you

Publicerad 2009-01-28 17:38:25 i VARDAG,



gick och la mig i sängen just efter att jag skrev sista inlägget. såg desperate-avsnittet jag & pär såg i måndags, utan att somna denna gång! så nu fick jag också se då alma våldtog orson, och då bree kör hem honom i en skottkärra efteråt, haha.

för övrigt drömde jag en av dom sjukaste och mest verkliga drömmarna på länge! den är allt för invecklad för att skrivas ner i en blogg men fytusan, när jag vaknade trodde jag fortfarande jag var sur på pär, pappa & mamma. vars tusan får man allt ifrån?! även fast jag nog måste klassa denna dröm som en mardröm var den jäkligt rolig, iallafall såhär i efterhand.

* knocked down, by your eyes

Publicerad 2009-01-28 15:10:40 i VARDAG,

vars fan tar alla mina läsare vägen?! för inte så länge sen hade jag nästan DUBBLA antalet, och det blir bara mindre & mindre för varje dag som går. betyder detta att min blogg är så ointressant att folk helt enkelt orkar läsa den?
kanske bäst att jag lägger ner skiten!

* if i don't say this now, i will surely break

Publicerad 2009-01-27 16:49:09 i VARDAG,

alltså, det här med att inte vara 18 tär enormt på mig! jag tycker alla mina vänner nu för tiden & alla andra runt omkring också för den delen, tar körkort. fatta vilken grymt skön känsla att sitta där med kortet i handen & veta att man tar sig precis vars man vill, när man vill! ååh, jag hatar att alltid måste kolla innan man far någonstans så att man har skjuts, hämtning osv.

... för att inte tala om att få gå ut på krogen då! som till exempel nu på lördag, så ska alla mina vänner ut & ha svinkul. varför kan inte jag få följa?! varför ska jag alltid vara lillen som får gå hem direkt efter förfesten för att jag inte tar mig in någonstans?! det är fuskigt! så sent som idag har amanda och dom tjatat på mig och försökt få med mig att dricka till helgen, men värt det känns! sugen är jag, det ska jag inte neka, men det blir ju så tråkigt då jag får fara hem kl 12 och sova.. jag är L-E-S-S. kan det inte bara bli december någon gång?!

* cause i stil don't mind at all

Publicerad 2009-01-25 17:41:08 i VARDAG,

idag har jag, mamma & syrran varit till haparanda och finland. hittade mig en tröja, en tunika & lite underkläder, så jag är rätt nöjd ändå. på ikea köpte jag bara en liten hylla som jag tänkte ha på skrivbordet, och när pappa hade monterat ihop den märker jag att skiten inte ens rymms där jag hade tänkt ha den! lagomt sur jag fick bli! nu står den iallafall uppe på en ful hylla där den inte ens passar, skitsak.

* everywhere i turned, all the evidence burned

Publicerad 2009-01-24 18:31:33 i VARDAG,


om ni lider av samma problem som jag, det vill säga; om erat hår har NOLL volym har jag världens bästa tips till er! "dust it" från schwarzkopf. funkar hur bra som helst & volymen håller hela dagen, tro det eller ej! jag klarar mig inte en dag utan denna lilla älskling.

* vad jag bryr mig om nu, är att du få ut dig ur skallen

Publicerad 2009-01-24 16:49:45 i VARDAG,

 
 

idag var det tänkt att jag & pär skulle fara och kolla på bandy, men eftersom jag sagt att min köldgräns för att fara var -7 & termometern visade -7,3 blev det inget, haha! nä, inte bara därför, men att ligga i soffan & se film lät mer lockande så det var också det vi gjorde. såg "wanted" och jag måste säga att jag blev förvånad över hur bra den var. faktiskt, jag trodde det skulle kännas löjligt att se då dom skruvar kulor, hoppar 50 meter fram mellan två höghus osvosv, men det var ändå rätt häftgt! haha. jag älskar filmer då sanningen kommer fram i filmens upplösning, då allt visar sig vara en lögn & då huvudpersonen tillslut får sin revansch. kanske är det just därför "lucky number slevin" råkar vara en av tidernas bästa filmer, enligt mig. hur som helst, två väldigt bra filmer att rekomendera! nu ska jag klä på mig & börja sminka mig.


att huvudpersonen i filmen är en riktig gobit gör ju inte saken värre!

* when i see your face my heart burst into fire

Publicerad 2009-01-24 16:10:40 i VARDAG,

jävla hockeyligan, gick precis in på deras hemsida för att kolla hur det går för djurgården, och vad möts jag av? jo, den här svinläskiga bilden! tur att klockan bara är 4 och att det fortfarande är liiite ljust ute, annars hade jag nog blivit väääldi rädd! idioter.

* start spreadin' the news

Publicerad 2009-01-23 20:11:17 i VARDAG,

idag har elli klippt mig, och jag måste säga att jag är jättenöjd. blev egentligen ingen skillnad på längden, bara någon ynklig millimeter, klippte topparna bara för att få bort det risiga. men nu har hon fixat så det liksom passar in bättre med mitt vanliga hår, eftersom det är så pass uppklippt. kort sagt så är jag nöjd!

nu har jag precis duschat efter ett GALET jobbigt spinnigpass. var helt slut, benen bara skakade då jag skulle gå ur bilen, haha. väldigt skönt ändå, som alltid annars! nä, nu skrev amanda att vi ska hyra film & mysa, nu måste jag dra på mig kläder och fara. heeeerrrå, puss!

* don't wanna live in a dream one more day

Publicerad 2009-01-22 17:07:20 i VARDAG,

tjolahopp tjolahejj, nu har jag precis fixat klart sandras blogg! hoppas du är nöjd!

ikväll ska jag äntligen & träna, och som jag har längtat! kombin igår blev av någon anledning inställd, vet inte varför, men tråkigt var det om inte annat. får hoppas att det blir av nästa vecka som dom lovade, jag är så sugen!

* det finns ingen belöning och jag kräver ingenting

Publicerad 2009-01-21 18:38:36 i VARDAG,

nu har jag fått det bekräftat! min mamma är världens snällaste! jag hittade världens snyggaste vårjacka på nelly, och jag hann inte mer än säga till henne att jag ville ha den så sa hon "men beställ den!" ååh, hon är ju för söt. här har ni skönheten som kommer till brevlådan inom 3 dagar, hihi.

 


och har har ni en väldigt bra kentlåt, den från reklamen då tjejen kommer gåendes genom skolans korridorer och sjunger. jag har ju för inte så länge sen totalt ratat kent och sagt att jag aldrig mer kommer gilla dom, men efter att jag hörde den här låten ändrade jag mig! jag tror nästan det stämmer att om man en gång gillar kent gör man det hela livet ut.. nåväl, här är låten! jättefin text om jag får säga vad jag tycker. och jocke är precis lika perfekt som vanligt. allt är sig likt trots allt.

* bara så länge det finns stjärnor över oss

Publicerad 2009-01-21 16:40:54 i VARDAG,

vad fan är det för fel med blogg.se?! den enda bloggen jag kan läsa i nuläget är min egen och sandras, haha. får hoppas dom löser "problemet" snarast, då jag är mer eller mindre beroende av halva kalix befolknings bloggar.. haha jag är pinsam!

nu sitter jag & väntar på att min käre mor ska komma hem från jobbet, så hon kan börja med maten, jag är sjukt hungrig. sen ska jag bara kasta mig i duschen för att efter det bege mig mot mitt snoss! vi ska mysa & se titanic, det blir första gången för mig. hör & häpna men jag har aldrig sett titanic! bara några snuttar från början och slutet, men aldrig hela. och vad kan vara bättre än att se en romantisk film med killen man gillar mest i världen? inget!

* and isn't it ironic, don't you think?

Publicerad 2009-01-20 18:27:10 i VARDAG,

nu sitter jag här hemma, ganska nyligt hemkommen från skolan. okej, en timme har jag varit hemma, men hujja vad jobbigt det är att fara hemifrån vid 7,8 tiden och sen komma hem 12 timmar senare. slutade redan klockan 2 så frågan är ju kanske varför jag blev så länge? JO, för att jag var tvungen att gå på kum för att förlänga mitt p-piller recept. nu ska ni allt få höra hur "kul" eftermiddag jag haft..

 när jag hade varit in & pratat med första "tanten" där, går jag o sätter mig i soffan för att vänta på att få komma in till barnmorskan. ALLA som sitter i rummet & även dom som kommit senare dit än mig, får gå in före mig. jaha, tänker jag o sitter lydigt kvar & väntar tills alla, och då menar jag alla, andra har farit därifrån. först då kommer "första tanten" ut och frågar varför jag fortfarande sitter & väntar?! MEN HALLÅ!! då hade hon alltså glömt bort att jag skulle in till barnmorskan och därför låtit alla andra gå före! tack vare henne fick jag inte bara sitta och vänta i nästan 2 timmar, jag missade även min buss och fick stanna i kalix till 17.05. uuuunderbart!

* hot as a fever

Publicerad 2009-01-19 17:48:54 i VARDAG,

min pojkvän gick precis med på att jag får färga hans hår, bara jag köper färg & gör det på honom! så nu gäller det att agera snabbt innan han hinner ändra sig! måste få det gjort redan ikväll, annars vet jag hur det kommer låta om bara ett par dagar..

* vi är inte sånna som i slutet får varann

Publicerad 2009-01-18 18:33:31 i VARDAG,


idag har jag en usel dag. allt känns skit, jag är en hagga som ingen vill vistas i närheten av. därför har jag nu stängt in mig i rummet med min älskade håkan på högsta volym. han gör mig visserligen inte gladare, men då jag lyssnar på honom känner jag mig i alla fall inte som den enda deppiga personen i världen. han är guld.



* i took a walk around the world

Publicerad 2009-01-18 16:36:47 i VARDAG,

nu har jag pillat ihop en ny design, jag är inte det minsta nöjd. men vad ska jag göra när min fantasi sviker mig? den här får duga fram tills herr fantasi vill komma & hälsa på mig. ge mig gärna tips på hur det skulle kunna bli snyggare! och var inte allt för blyga, jag kan lyssna på kritik..

* even the walls talk to me

Publicerad 2009-01-17 18:27:30 i VARDAG,

precis som jag trodde blev bowlingen lyckad! inte för att jag är något proffs på det, tvärtom så är jag urusel men huvudsaken är väl ändå att ha kul, o det hade jag. lyckades dock få i mig både 1, 2 & 3 öl för många, så idag har jag mått som jag har förtjänat - alltså SKIT. tur att jag har haft en sötnos att mysa med iallafall! har legat i sängen hela dagen och sett dh, och även hunnit sova ett par timmar på eftermiddagen.. välbehövligt & väldigt skönt!

ikväll ska jag vara med pär, amanda o fanny, se körslaget & bjuda på skvaller. nuuu ska jag lägga in lite bilder från telefonen & sen skutta in i duschen, det behövs vill jag lova.

* freeze a moment

Publicerad 2009-01-16 16:07:03 i VARDAG,

ikväll blir det bowling, ska bli svinskojj! borde masa mig iväg till duschen så jag hinner bli färdig i tid. ha så kul ikväll!

* jag har lurat mig själv, för många gånger nu

Publicerad 2009-01-15 20:01:31 i VARDAG,

åååååh, satt & pillade med designen och råkade byta till en originalmall. tror ni att jag hade sparat någon kopia av den gråa designen jag hade? NEJ! så därför har jag den här ett tag, i alla fall tills jag finner inspiration och framförallt ork till att fixa en ny. håll ut!

* hold me and love me, just wanna touch you for a minute

Publicerad 2009-01-15 16:53:59 i VARDAG,

finns det någon bättre känsla än att ha någon som alltid väntar på en där hemma? någon som blir superglad varje gång du kommer hem? någon som gör dig på bra humör hur sur du än är? någon att krama, trycka jättenära & känna den där lukten du verkligen älskar? svaret är NEJ! och vem har jag som jag tycker så hiiimla mycket om då? jo, världens bästa katt! för att beskriva honom skulle jag vara tvungen att använda ordlistans alla ord & det vill jag inte tråka ut er med, så jag bjuder på lite bilder så får ni själva se hur underbar han är.. vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom!


   

* someday, somehow

Publicerad 2009-01-14 17:47:26 i VARDAG,

snart ska jag slå på senaste avsnittet av DH som jag glömde bort att ladda ner i måndags, fy på mig. nåväl, den som väntar på något gott väntar väl aldrig för länge? jag älskar DH!

såg dessutom att ett nytt avsnitt av oth & gossip hade kommit ut igår.. tankar för närvarande bara gossip, oth har jag blivit så sjukt less på! tycker allt är så.. tråkigt o tjatigt.
någon som tycker samma? att oth var mycket bättre förr?!

* i can cut you into pieces, when my heart is broken

Publicerad 2009-01-14 16:41:08 i VARDAG,

usch, ni förstår inte hur skoltrött jag är! att stiga upp före klockan 6 varje morgon är inget annat än en stor plåga, & när man sen också vet varför man måste stiga upp så tidigt.. ja, dagen får ju inte en perfekt start så att säga. nu längtar jag mer än allt annat till nästa lov, o har jag inte helt fel är det ungefär om 5-6 veckor..?! jag förstår inte varför det alltid är så länge mellan varje lov! det borde vara varannan vecka.

som om inte detta vore nog har jag dessutom gått & blivit sjuk. har så jädra ont i halsen så jag vet inte vad jag ska ta mig till. har det inte blivit bättre till imorgon någon gång uppsöker jag läkare, det börjar likna halsinfektionen jag hade förra året.. huuuuh.

* do you sleep with one eye open?

Publicerad 2009-01-11 16:02:43 i VARDAG,

idag har jag faktiskt varit endel duktig, jag har pluggat liiiite grann. egentligen borde jag ha pluggat skitmycket eftersom vi har prov imorgon, & jag kan inte ens hälften. åh, jag är så dum! ikväll kommer jag ju vara tvungen att plugga rejält. nåja, jag borde ju vara van eftersom det ALLTID är så jag gör, skjuter upp allt till sista sekund..

före detta ska jag & träna och det ska bli hur skönt som helst. jag är ritkigt träningssugen, och har varit det ett par dagar, så ikväll ska jag ge järnet. haha.

* you change you mind like a girl changes clothes

Publicerad 2009-01-09 16:32:09 i VARDAG,

jag måste bara få tjata lite till om hur bra tusenbröder är! jag är helt såld, tråkigt bara att det enda som återstår är... 5 avsnitt. dock har jag helt nya oth & gossipgirl avsnitten hemladdade, så helt utan nåt att se är jag ju inte. plus att jag har några avnitt kvar på dh säsong2, och att säsong 3 är påväg hem till brevlådan!

"jag tog det för att jag inte hade ett sånt."
"man får inte ta saker, max, MAN FÅR INTE DET fattar du det?!"
"du har ju gjort det."
"ja jag sitter ju här i fängelse för det, du ser ju det!"
"jag vill också sitta i fängelse."
"nej max, det vill du inte!"
"jo med DIG pappa."

* and you, your sex is on fire

Publicerad 2009-01-07 18:12:29 i VARDAG,

Fredrik Bremberg är nio poäng från att slå rekordet med 519 poäng medan Jörgen Jönsson bara behöver göra tre poäng till för att slå rekordet. Jönsson tangerade i den senaste matchen Anders "Masken" Carlssons poängnotering och står nu på 525 poäng.


Jörgen Jönsson slutar spela hockey efter säsongen och således inte att göra fler Elitseriepoäng nästa säsong. Fredrik Brembergs framtid är osäker, hans kontrakt med Djurgården går ut och han har ännu inte bestämt sig om framtiden.



WHAT?! jag dör! om inte fredrik bremberg ska spela mer vet jag inte vad jag tar mig till. han är ju den största anledningen till att djurgården ens tagit ett enda poäng denna säsong. åh. världens bästa hockeyspelare! min fredde..

* goodbye, farewell, adios my friend - i need a holiday!

Publicerad 2009-01-07 14:27:35 i VARDAG,

fytusan vad jobbigt det var att orka upp till skolan imorse! somnade inte förrän typ halv 2, 2 inatt och det gjorde ju inte det direkt lättare att komma upp kan jag lova. dagen har ändå gått fort, hade bara teori på iv'n imorse, och sen en kort lektion med ulli och sen slutade jag, för jag orkade helt enkelt inte gå på svenskan. istället for jag, amanda o heidi på myggan & åt, mycket bättre!

nu har jag precis kommit på en briljant ide, nämligen att se dom avsnitten som är kvar av tusenbröder i sängen med den bärbara istället för att sitta på en hård stol framför min vanliga dator. så nu har jag fyllt över några avsnitt på ett usb-minne. nå, nu ska jag bädda ner mig och klämma några avsnitt innan middan. puss!

* there was a time when i was betting high, to many things to do before we die

Publicerad 2009-01-06 17:31:41 i VARDAG,


nu är jag inne i en av mina "backyard babies- perioder" igen, och ingen kan vara mer glad än jag själv. har inte lyssnat i stort sett nåt på dom under typ en månads tid & nu när jag lyssnar på dom förstår jag inte hur jag klarat mig utan dom! helt klart världens bästa band, jag lovar. här är min största favvo med dom genom tiderna, jag vågar nästan säga att det är den bästa låten som någonsin skapats! lyssna o njut.

igår var jag i luleå på hockey, med syrran, david & pär. trots att djurgården spelade skit & gjorde i stort sett turmål lyckades dom vinna, med hela 6-2! så därför fick jag och en liten skara andra djurgårdsfans inne i coopet vara glada! hihi.

* just left me cold and out of breath

Publicerad 2009-01-04 19:31:20 i VARDAG,

för några dagar sen såg jag, fanny & amanda filmen "tusenbröder" för.. andra gången tror jag. varje gång jag ser den filmen blir jag påmind om serien med samma namn o samma handling. till saken hör att för några år sen då den här serien visades på tv brukade jag & pappa alltid se det, och jag minns hur bra jag tyckte det var! därför var jag bara tvungen att ladda ner dom 13 avsnitten som kommit ut. nu har jag hunnit se 4 av dessa, och vetni? det är precis lika bra som jag kom ihåg! för er som har sett filmen & gillade den tycker jag ni är smarta som tankar serien, för ni kommer inte bli besvikna, den är bättre än långfilmen! här får ni ett fult klipp ur det.
 

* your love is just a lie

Publicerad 2009-01-02 17:24:02 i VARDAG,

ja, nu har det hunnit bli nytt år! jag tycker året 2008 var ett av dom bättre åren jag upplevt. visst, det fanns vissa misstag & snedsteg jag helst vill glömma men sånt händer väl varje år antar jag. nu har jag ju chansen att lämna detta bakom mig, och det ska jag också göra! så, hejdå alla mina dumma misstag! hoppas vi inte syns igen.

hur som helst överväger dom goda sakerna dom onda med längder! inga av mina nära & kära gick bort, jag har kvar min underbara pojkvän & mina närmsta vänner, så jag är mer än nöjd. har dessutom kommit min familj, speciellt min mamma, närmare. detta beror nog på att jag som person har mognat och inte längre är så naiv och barnslig som jag varit tidigare i tonåren. nu kan vi umgås mycket mer än tidigare innan jag får ett av mina klassiska "utbrott" på henne, haha!

nu avslutar jag detta inlägg med att säga att jag hoppas ni får ett bra 2009, för det ska jag försöka ha! puss.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela