nilssonjennipher

* hey girl, you know you drive me crazy

Publicerad 2009-08-30 14:19:40 i VARDAG,

duktiga jag har dragit tummen ur & faktiskt packat mer än hälften! väntar på en tvättmaskin fylld med tvätt som kommer fylla upp resten av väskan. tror jag fått med mig det mesta.

passet, pengarna, mobilen, kameran, bikinis, underkläder, klänningar, skor...


nu ska jag skriva ut våra biljetter. har fått rejäl resfeber nu!

* he lights a cigarette, his eyes half open

Publicerad 2009-08-30 12:50:53 i VARDAG,

egentligen borde jag inte sitta vid datorn just nu, utan jag borde vara i full färd med att packa min resväska (nej, jag har fortfarande inte börjat!) jag hittar på tusen olika ursäkter för att slippa ta tag i skiten, inte allt för smart. ska nog be mamma komma & hjälpa mig så det går liiite lättare i alla fall.

igår var jag & mamma till luleå. hittade inget annat än en svart klänning & en t-shirt. fast det var lika bra, eftersom jag känner mig allt annat än rik för tillfället. efter luleå for vi en sväng till stallet, jag red, & gastus var hur fin som helst. sen var det raka spåret hem, duschade osv och så for jag till kalix på bio med jennifer & anna. vi såg den nya beck, och jag måste säga att jag inte var allt för imponerad faktiskt.. den var väl ganska bra, men väldigt olik hur alla andra beck-filmer brukar vara. senare på kvällen for jag till john & var och jyrade på med han och totti hela kvällen.

nu ska jag kolla runt lite till på internet innan jag börjar med packningen. bjuder er på en SJUKT bra låt, gammal som gatan men jag lessnar aldrig. fullkommligt älskar den! ♥



white trash beautiful, trailor park queen
She slings hash at the diner from 11 to 5
she married a boy from school, thought he was oh so cool
but all he can do for money is drive
out late haulin' freight on Interstate 5, prayin' he'll see home before his baby arrive

white trash beautiful, there's something you should know
my heart belongs to you
and you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die

I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl

* white trash beautiful, there's something you should know

Publicerad 2009-08-28 14:43:50 i ,

vär väldigt länge sen jag tog mig tid att pilla ihop en "hiss&diss"-lista, så tänkte bjuda er på en nu.




1.) kissies.se
måste låta henne vara 1:a för andra gången på min lista, eftersom jag förvånas varje dag över hur klyftig hon faktiskt är. folk som stör sig på henne eller tycker att hon är en överdriven fjortis osv, kan ju inte fatta vad ironi är...? läs denna artikel så förstår ni vad jag menar!

2.) utlandsresor
tänk er själva hur underbart det är; bara ligga på stranden en hel dag, dricka goda drinkar, bli BRUN, och bara ha det allmänt skönt i en veckas tid. kan hända att det kostar, men det är det helt klart värt om ni frågar mig.


1.) katrin zytomierska
alltså seriöst, hon är typ 30 år och sitter och snackar skit i TV om "småtjejer" i min egen ålder. kan vara världens mest avundsjuka människa. eller förresten, mest patetiska är kanske rätta ordet.

2.) träningsvärk
visst är det väl kul att känna att man gjort någonting bra, men när magen är så öm att man knappt kan hosta känns det bara.. jobbigt.

* I never meant to start a war, you know, I never wanna hurt you

Publicerad 2009-08-28 13:57:39 i VARDAG,

hade en lektion idag på skolan. kändes kanske inte som världens mest lockande att stiga upp kl 6 för att vara på skolan 1½ timme. men hade första lektionen i NK B, och känns inte smart att missa speciellt mycket av den kursen. blir ju borta hela nästa vecka trots allt. efter lektionen stannade jag kvar på skolan & hjälpte jennifer lite med matten, och sen åkte vi in till stan och passade på att putsa lite på brännan. ikväll ska jag försöka få med mig någon som vill komma & se hockey i kalix, men nu först MÅSTE jag börja packa..


världens bästa live-band!

* the curls touchin' my face, now I can fly

Publicerad 2009-08-27 18:34:31 i VARDAG,


skolan har dragit igång på riktigt nu, har gått efter schemat både idag & igår. hade sovmorgon imorse, men kände för att vara duktig så jag åkte ändå in med tidiga bussen & gymmade en timme med jennifer w. var faktiskt riktigt skönt, och jag brukar vara skeptisk till att just gymma. gick dock lite tungt eftersom jag inte hade ätit någon frukost, vilket jag i & för sig inte gjort på hela veckan, konstigt nog. vet inte vad det är med mig . förr var frukosten dagens bästa mål enligt mig, men nu börjar jag bara må illa vad jag än funderar på att äta? skumt.

hade tre lektioner idag, och slutade ungefär kl 3. for hem dirr med bussen, satt mig här & här har jag suttit sen dess. ikväll ska jag försöka ta mig ut på en promenad, behöver rensa hjärnan på en massa tankar. sen ska jag börja kolla igenom min garderob & kanske packa lite smått.
kan inte riktigt fatta att vi åker på 3 dagar.

* oh, this is the start of something good, don’t you agree?

Publicerad 2009-08-27 17:32:39 i VARDAG,

nu har mitt liv börjat kännas "som vanligt igen", även fast det är allt annat än just vanligt. kommer såklart ta ett tag att vänja mig med denna förändring, men nu känner jag verkligen att jag gjorde rätt val. att vara helt själv, att få ha riktig ensamtid är viktigt, och sånt är väldigt lätt att glömma bort. har varit så fast i mina gamla vanor & rutiner att jag inte hunnit känna mig riktigt solo nån gång under det senaste året. jag säger inte att detta har gjort mig olycklig, för det har det verkligen inte. har haft två av mitt livs bästa år tillsammans med dig, och jag menar det verkligen. men jag tror att alla förr eller senare kommer till en punkt i livet då de måste stanna upp ett tag, och bara få vara själv. och det är precis där jag befinner mig i nuet. både du & jag kommer gå vidare, förr eller senare. vi kommer hitta nya respektive och bli lyckliga tillsammans med dem.
 
everything in life happens for a reason.

* we gonna run this town tonight

Publicerad 2009-08-25 17:46:17 i VARDAG,

nu är resan HELT ON, har precis betalat allt med pappa nu, pengarna är växlade, solskyddet införskaffat, packlistan på på G... kommer bli helt sjukt.



lägenhetshotell VIAS, agia napa!




 

* I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me

Publicerad 2009-08-24 13:18:58 i VARDAG,

har haft besöksrekord två dagar i rad nu, och jag måste fråga er alla nya läsare - vad är det som ni tycker är så underhållande med att läsa om när jag är ledsen?!

hur som helst, idag var första dagen på skolan efter lovet. hade en enda lektion, som var i ungefär en halvtimme. kändes ju inte allt för värt. sen for jag och wiklund ner på stan & fixade sololja inför resan.

JENNIFER, FATTAR DU ATT VI FAR PÅ MÅNDAG?!



kan inte fatta det själv ens en gång. kommer bli så SJUKT kul! ikväll, eller senast imorgon bokar vi. har redan börjat få resfeber, haha.


 

* when I look at you my mind goes on a trip

Publicerad 2009-08-23 21:02:45 i VARDAG,

tvingade mig själv ut på en promenad ikväll, efter att ha varit så sjukt slö under hela sommarlovet. nu ska jag alldeles strax hoppa i duschen, och efter det väntar sängen. ska faktiskt försöka somna i hyfsad tid, väckaren ringer 05.58 imorgon bitti.. SUCK!

* big city life, here my heart have no base

Publicerad 2009-08-23 18:33:30 i DESIGNER,

nu har lina fått sig en ny & fräsch bloggdesign av mig. blev ju riktigt bra om jag får säga det själv!
och som sagt var, fortsätt överraska mig med förfrågningar på nya designer.
 



[email protected] är adressen.
i mejlet vill jag att du bifogar en eller flera bilder till headern, ditt inloggningsnamn samt lösenord, och att du skriver på ett ungefär hur du har tänkt med färger och så.

* just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

Publicerad 2009-08-23 16:03:27 i VARDAG,

har nog fått vara med om den mest o-händelserika helgen på mycket länge. men jag klagar faktiskt inte, det här har jag behövt. att bara sitta instängd och umgås med tjejerna som betyder mest av allt. tack jenny, amanda, fanny & jennifer för att ni lyssnat, torkat mina tårar och fått mig att må så mycket bättre. ni är guld, allihopa.

då jag tvekat på mitt beslut har ni fått mig att tänka om en extra gång. utan er skulle jag ha gått under. en sån här sak är aldrig lätt, men bördan blir så mycket lättare då man får dela den med någon.
speciellt <3 till jenny & jennifer, bara för att.. ni är ni! och för att ni två suttit i exakt samma båt som jag gör, och för att ni säger så bra saker som jag verkligen kan ta som stöd.

 




  

* I want you to know that it doesn't matter where we take this road

Publicerad 2009-08-22 16:09:31 i VARDAG,

lördag idag. finns hur mycket roliga saker som helst man skulle kunna sysselsätta sig med, men det enda jag känner för att göra är att ligga instängd på rummet, nerbäddad i sängen med täcket uppdraget till hakan. vilket är den huvudsakliga sysslan min lördag hittills bestått av.

blir förvånad om kvällen visar sig vara annorlunda.

* do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for?

Publicerad 2009-08-21 16:40:15 i MUSIC,

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.


Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

* but what if you unlock the gate that keeps your secret soul

Publicerad 2009-08-20 15:23:14 i VARDAG,

hade planerat att åka med amanda till luleå imorse, men smart som jag är slår jag av alarmet & vaknar 10 minuter innan bestämd avfärd. eftersom hon hade tandläkartid kunde hon ju inte direkt vänta på att jag skulle bli färdig, för alla vet att det tar sin lilla tid... hur som helst, bestämde mig för att åka buss istället. fick snabbduscha & hann nätt och jämt föna håret innan jag fick halvjogga ner till busstationen. hoppade av i råne, och satt mig i väntrummet & passade på att sminka mig, haha.

har köpt en kofta, underkläder, hårfärg & annat småtjafs. nu ska jag plocka ihop lite i rummet & sen tänkte jag sätta igång och göra några bloggdesigner på folks förfrågan!

* we can pretend nothing's changed, pretend it's all the same

Publicerad 2009-08-19 17:31:40 i MUSIC,

I can tell
I can tell how much you hate this
And deep down inside you know it's killing me

I can call
Wish you well and try to change this
But nothing I can say would change anything

Where were my senses?
I left them all behind
Why did I turn away?
Away

I wish I could save you
I wish I could say to you
I'm not going nowhere
I wish I could say to you
It's gonna be alright
It's gonna be alright

Didn't mean
Didn't mean to leave you stranded
Went away cause I didn't want to face the truth
Reaching out
Reach for me
Empty handed
You don't know if I care
You're trying to find the proof

There were times I'd wonder
Could I have eased your pain?
Why did I turn away?
Away

* what have I done to fall so hard for you?

Publicerad 2009-08-18 14:13:02 i DESIGNER,

igår fick sändy en ny design made by me! snygg va?!



idag har jag inget att göra så vill DU ha en ny design är det bara mejla så fixar jag den. såklart tar jag inte betalt för mina designer!
[email protected] är adressen.
i mejlet vill jag att du bifogar en eller flera bilder till headern, och att du skriver på ett ungefär hur du har tänkt med färger och så.

kom igen nu! jag blir tokig av att inte ha nåt att göra.

* I never meant to start a war, you know, I never wanna hurt you

Publicerad 2009-08-17 15:08:04 i VARDAG,

i brist på annat teamade jag & syrran ihop oss och storstädade huset, som för övrigt såg ut som en riktig svinstia innan vi satte igång. vi dammtorkade, dammsög, plockade undan på diskbänken, skurade.. you name it! men rent och fräsch blev det i alla fall, nu ser huset ut som ett hus där människor bor, och inte grisar. nu ska jag besöka duschen!

* cause you can't handle me

Publicerad 2009-08-17 13:04:51 i VARDAG,



... jag börjar gilla kisse så mycket att jag bestämmer mig för att härma ALLT hon gör! alltså, jag blonderar håret, köper rosa mjukis-dressar stup i kvarten, bokar tid på stureplanskliniken & gör mina läppar precis som hennes. sen avslutar jag varje blogginlägg med hennes klassiska "I know you love to hate me"...

... jag slutar följa elitserien & börjar istället hata hockey. tycker att djurgården är ett "jävla fjoll-lag" och att fredrik bremberg är en riktig kärring på isen....

... jag hittar en ny hobby - online-spel! jag spelar dagarna i ända, och slutar helt och hållet med att höra av mig till mina vänner. bingolotto och keno blir också en höjdare i livet.


en riktig mes...?

* don't know how it happen, but I know it feels so damn good

Publicerad 2009-08-16 22:23:04 i VARDAG,

efter en dag som ett vandrande lik sitter jag bara och riktigt.. längtar efter att få lägga mig i sängen & sova! är helt slut i skallen. somnade vid två-tiden igår och 06.12 ringde min väckare = lagomt pigg jennipher. blev mutad av min käre mor att ta hennes stalljour, och såklart man ställer upp (vem gör inte det för pengar liksom?)

resultat = rekordmånga gäspningar under dagens lopp


ikväll har jag varit hos amanda och sett film med henne och fanny, och nu sitter jag och inväntar baby som är på väg. kan lova er att jag kommer slockna direkt jag lägger mig under täcket, kul tjej va? jag börjar nog bli för gammal för att ens dricka, kanske att man lägger den karriären på hyllan ett tag? låter ju rätt vettigt med tanke på att jag ju tänkt börja träna.

FÖR ÖVRIGT... så ska jag imorgon ringa & boka tid för att sätta i löshår. åh, fan vad jag längtar! ni vet inte hur jobbigt det är att alltid känna sig ful i håret, nästan naken utan sitt löshår. för att man ska kunna känna sig fin måste man hålla på och sätta i det varje dag. nog för att det är dyrt & sliter på mitt hår är det så sjukt värt det. får ju min lön den 25:e, ska försöka få tid samma dag, eller bara någon dag efter. eftersom jag nog mest troligt redan har fått sålt mitt andra hår! 
 

* when all I needed was the truth

Publicerad 2009-08-16 18:18:48 i VARDAG,

måste ju börja med att skriva grattis i efterskott till älsko som ju fyllde år igår! ♥



hade inte en tanke på att uppdatera bloggen igår, det var ju kalas & det ena med det tredje.
så förlåt baby, hoppas du inte blev allt för besviken då du inte fick vara med i bloggen, haha.

* guess this means you take back all you said before

Publicerad 2009-08-16 15:50:52 i VARDAG,


(klicka för större bild)

ja, sådär kommer alltså min hösttermin på furuhedsskolan se ut. rätt skönt faktiskt. och med tanke på alla hål och sovmornar jag har mer eller mindre MÅSTE jag ju köpa ett gymkort nu. känns skönt att ha något att "skylla" på för att komma igång, denna gång känns det faktiskt som att jag har motivation att börja träna igen. inte för att jag längre orkar bry mig om att vara supersmal och superfit, men bara för att det faktiskt är riktigt skönt att träna. känslan av att komma ut ur gymmet/spinningsalen.. ja, alla ni som tränar vet precis vad jag talar om..

* he's such a beautiful disaster

Publicerad 2009-08-14 19:38:18 i MUSIC,

MYS ♥



Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die...

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop...

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

* I never know when you'll return, I'm in love with a robot

Publicerad 2009-08-13 17:34:55 i VARDAG,

tror ni att jag har varit ut & joggat...?!

tror ni att jag har varit ut & promenerat... ?!


NEJ NEJ & ÅTER NEJ !

latheten tog över, igen.
men nu så här efter en hel sommars slöande börjar jag nu bli riktigt träningssugen igen. är det någon som är på?!
typ spinning + gym några dagar i veckan...?

* I'm tired of using technology, I need you right in front of me

Publicerad 2009-08-13 11:18:19 i VARDAG,

godmorgon på er, här sitter jag lite sådär halvt nyvaken. har precis fått i mig frukost och nu sitter jag och funderar på vad dagen har att erbjuda. vädret är ju trots allt helt okej, och med tanke på vad jag skrivit tidigare borde jag väl kanske byta om till bikini och lägga mig ute & försöka få bukt med det problemet? sen är jag också. tro det eller ej, sugen att fara ut och jogga (!) eller åtminstonde gå ut på en riktigt långprommis.

för övrigt börjar jag ibland tvivla på min hjärna, efter två nätter på rad med äckliga mardrömmar tog ändå drömmen jag hade i natt priset - jag var tillsammans med jonte hedström. jonte hedström! fattar ni?! kanske är det dags för mig att uppsöka psykolog..


svärmorsdrömmen nr 1...?

* we look so good, we look so good together

Publicerad 2009-08-12 20:37:10 i ,

nu tänkte jag bjuda er på ännu en "hiss&diss"-lista. kom gärna med egna tankar eller kommentarer sen, sånt är alltid kul att läsa.


1) brüno
jag skrev ju tidigare om att den var svinbra, och jag skriver det igen. har aldrig suttit i en biosalong och skrattat mig igenom en hel film. till alla er som inte har sett den - se den! ni kommer inte ångra er.

2) bloggbråket
seriöst, hur kul är det inte att följa bråket mellan amir, kissie & paow?! det är ju inte direkt snälla saker de skriver om varandra! okej att paow och kissie bråkar, men jag menar - amir var ju nyss kissies BFF?


1) svininfluensan

(hypokondriker som jag är) är jag svinrädd för att åka på skiten. känner mig faktiskt lite krasslig. jag hostar, nyser & har ont i halsen titt som tätt. kanske är det dags för mig att uppsöka läkare...?

2) sommaruppehåll
med detta menar jag först och främst uppehållet av världens bästa serie - desperate houswives försås! längtar som ett tok tills det börjar komma ut igen. och who can blame me, det är ju nåt så otroligt bra.

* goodbye my almost lover

Publicerad 2009-08-12 09:28:28 i VARDAG,

filmen var svinbra! har aldrig skrattat så mycket till en film tidigare, den var till & med roligare än borat, och alla ni som känner mig vet att jag <3 borat. måste lätt se den igen, sjukt rolig.

kul vädret är idag! not. jag slutar tidigt idag, & känner mig lite sugen på att göra nya bloggdesigner! någon som vill ha en ny? skicka ett mejl till [email protected] så fixar jag den under eftermiddagen! helt gratis såklart.

* there is no time for us, no time for us

Publicerad 2009-08-11 15:18:10 i ,

för att undvika att min blogg blir en trist blogg med bara en massa text om vad jag gör på dagarna tänker jag nu göra små förändringar. till att börja med kommer jag sortera upp mina inlägg i olika kategorier, så det blir lättare att titta tillbaka på gamla inlägg. sen kommer jag också börja med så kallade "hiss och diss-inlägg" som jag har sett att många bloggare gör nu för tiden. så, här kommer premiären. hoppas ni tycker om min idé! hjälp mig gärna med mer tips om hur jag kan göra min blogg ännu bättre, är öppen för förslag.


1) http://kissies.se.
vad ska jag säga? tjejen är klockren! visst, hon kanske beter sig lite väl omoget för att vara 18 år gammal, men hjärna har hon iallafall. hon har kommit på ett eget sätt & en egen stil för att tjäna pengar, och i must say att jag gärna skulle ha hennes "jobb". tänk att tjäna tusentals kronor i månaden på att skriva några rader varje dag!

2) augustivädret.
till och med vi här uppe i norrbotten får ta del av en riktig sommarvärme för en gångs skull! mer sol åt folket!

3) höstkläder.
hur mycket jag än gillar sommaren så finns det inget mysigare än att köpa höstkläder. stora, mjuka koftor + snygga, slitna jeans + en söt mössa & en sjal = HIT!



1) skolstart.
tycker alltid att sommarloven går för snabbt, & i år har inte varit något undantag - tvärtom! jag tycker denna sommar har gått om möjligt ÄNNU snabbare än vad det tidigare gjort. att jag sen inte kommer hinna ha något sommarlov gör ju inte saken bättre...

2) min obefintliga bränna.
fyra ord räcker - jag är INTE läcker. måste ta tag i det här med solarie snarast! folk börjar nog snart jämföra mig med.. nåt riktigt vitt, som.. snö till exempel. och vem fan vill bli jämförd med snö?! hell no, solarie it is.

* so little space, it's in your face, just draw the line then erase

Publicerad 2009-08-11 09:33:35 i VARDAG,

igår hann, eller rättare sagt orkade jag inte uppdatera, så jag gör en snabb uppdatering nu istället. har tänkt visa bilder på det jag har köpt, men nu sitter jag på jobbet så det får lov att bli på eftermiddan när jag är hemma. slutar kl 12 och då blir det raka spåret hem, har en fet resväska att ta itu med. dessutom tror jag att jag måste rensa ur garderoben för att få plats med det nya, känns inte det minsta kul kan jag lova. en större garderob skulle verkligen inte sitta fel.

kan ju sammanfatta resan lite bättre än sist jag skrev. vi har haft det hur bra som helst, det har varit jättebra väder hela helgen, förutom igår då det var lite halvmulet. lite ångest har jag över hur mycket pengar som har gått, men jag blir lite lugnare då jag tänker på att min juli-lön dimper in på kontot på prick två veckor.

FREDAG: kom fram på arlanda vid 7-tiden, åkte in till stan & fick sen sitta och fördriva tid på centralen för att affärerna skulle öppna. gick sen på stan hela dagen, och vid fyra skulle vi åka till hotellet för att checka in. på t-centralen blev det lite tjorv för vi visste inte med vilken linje vi skulle åka, båda två var less och hade ont i fötterna, vi ville bara åka till hotellet och lägga oss i sängen och vila. när vi då väl hittar rätt tåg att åka med kommer vi på att vi glömt våra väskor inlåsta på centralen, så då var det ju bara att hoppa av på närmsta station och gå tillbaka hela långa drottninggatan & hämta ut väskorna. kan lova att en säng aldrig känts så skön som då vi äntligen tog oss fram. haha.

LÖRDAG: shopping! vad jag köpte står ju i inlägget nedanför, orkar inte skriva ner allt en gång till. på kvällen blev det grönan, sjukt kul. lyckades få med pär i både fritt fall & berg och dalbanan, tro det eller ej. såg också lite grann av sommarkrysset, men det var inte så värst bra. för det första var det inga bra artister som var med, och plus att det var smockat med folk så man såg knappt nåt heller.

SÖNDAG: som två tvättäkta turister for vi på söndag till skansen, haha. tyvärr såg vi knappt några djur alls, bara inne i akvariet eller vad det nu heter. på kvällen for vi ut och åt sviiiingod middag, grillad kyckling, vitlökssås & klyftpotatis.

MÅNDAG: packade våra väskor, åt frukost & sen blev det stan en sista sväng. köpte mina älskade converse, och två tröjor. ingen av oss var speciellt pigga, inte jag i alla fall. fötterna gjorde ondare än någonsin, och jag var inte ens sugen på att shoppa (!) vid fyra åkte vi till arlanda, checkade in till flyget & sen åt vi middag på pizza hut, sjukt gott. planet lyfte halv 6 och just före 7 var vi framme i luleå där papi hämtade upp oss.

sådärja, nu har ni ju fått en liten inblick i hur helgen har sett ut. bilderna kommer alltså senare idag, håll utkik!

* you'd better die young baby

Publicerad 2009-08-08 16:05:13 i VARDAG,

egentligen har jag ingen lust att skriva, men bjuder ändå på en snabb update härifrån stockholm. vädret är kanon, maten kanon, shoppingen kanon, hotellet kanon, sällskapet kanon. alltså har vi det hur bra som helst. för tillfället befinner vi oss inne på rummet, älsk har precis kommit ur duschen & jag är precis påväg in. för en gångs skull har jag faktiskt lyckats hålla i mina pengar hyfsat bra, vilket är ovanligt om man heter jennipher nilsson vill jag lova, haha. har köpt 3 par jeans, 2 t-shirtar, 2 tröjor, 3 linnen, 1 väska, 1 klänning, underkläder & 1 midjebälte. nu fattas bara skor! är grymt sugen på ett par svarta vanliga converse, är nästan säker på att det slutar med ett köp.

igår kväll blev det bara att ligga i sängen här på rummet & ta det lugnt. båda två var jättetrötta och hade ont i fötterna så vi gick bara ut och åt middag på en kina-restaurang och sen blev det mys. ikväll däremot ska vi på grönan, och det ska bli kul. sommarkrysset är ju ikväll, inte för att det skulle vara med några bra artiser, men det kan ju ändå vara kul att se. nä, nu ska jag hoppa in i duschen & börja göra mig klar så vi inte blir allt för sena. uppdaterar eventuellt imorgon, annars skriver jag mer på måndag. har inte hunnit knäppa nå bilder, ska försöka hinna med det ikväll också. 

* but I won't hesitate no more, no more, it cannot wait, I'm yours

Publicerad 2009-08-06 07:54:05 i VARDAG,



Hush, baby don't cry
Just get through this night
Overcome

Cuz all that you are
Is broken inside
But they'll never know
They'll never know


Don't think that they'll change
They push you away
Far from home

Cuz all that they are
Is broken inside
But they'll never know
They'll never know

Don't you cry tonight
Rest your weary eyes
Cuz all that you are
Is broken inside
It's nothing you could change
It's nothing you could hide
It's nothing you could hide

* I might as well take a gun an put it to his head, get it over with

Publicerad 2009-08-06 07:06:53 i VARDAG,

usch, detta kommer bli en jobbig dag känner jag på mig. hade sjukt ont i halsen imorse när jag vaknade, och det har då inte blivit det minsta bättre - tvärtom! har dessutom fått en bultande huvudvärk och tror till och med jag har nån grads feber. har gåshud, fryser och mår allmänt SKIT! just snyggt att bli sjuk dan före stockholm. nåja, det är väl bara att härda ut antar jag. jobbar ju ändå bara till kl 2 så tills dess ska jag nog överleva...

* sticks and stones can't break my bones but you can allways hurt me inside

Publicerad 2009-08-05 18:14:25 i VARDAG,

sånna här dagar är det verkligen skönt att man är ledig från jobbet. igår for jag med älski och hans vänner ut till stranden på storön och låg där och pressade nån timme, och idag har jag legat ute i princip hela eftermiddagen. har till & med vågat mig på sommarens första dopp! sjukt skönt, och betydligt varmare än jag hade förväntat mig. är sugen att fara en sväng nu också, att först gå på en powerwalk och sen svalka sig i sjön.. låter som en bra idé i mina öron, så jag tror jag kör på den.

efter prommisen + doppet måste jag ta tag i det här med packningen. jag brukar alltid ha gjort bort sånt flera dagar i förväg, och nu har jag inte känt den minsta tillstymmelse till stress. har inte ens skrivit packningslista! nä, nu måste jag sätta lite fart.

PS. jag h-a-t-a-r getingar. har hunnit tokgrina & haft panik idag för att ett äckel kom in i köket just efter middagen.

* I got my first real six-string, bougt it at the five and dine, played until my fingers bled

Publicerad 2009-08-02 19:25:52 i PARTY,

nu är helgen redan över, fasen så fort den har gått! blev inte riktigt som jag tänkt mig, eftersom jag fick PÅ TOK för mycket alkohol i mig under fredagen. vaknade upp på lördagmorgon - full, det första jag får göra är att spy. härligt. lyckas sen få i mig två mackor, men de kom upp lika snabbt. har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! låg på soffan exakt hela dagen, sen vid 5 tiden tryckte vi i oss pizza. mådde fortfarande skit, så jag höll på att vela fram och tillbaka om jag skulle följa med ut eller stanna hemma nykter. blev peppad att följa, så jag tvingade mig in i duschen. sminkade mig, fixade håret osv, allt för att dra skjuta upp eländet med att öppna första ölen. kände efter första klunken att "det här kommer aldrig gå", tvingade ändå i mig ett par stycken. till slut fick jag ge upp, jag lämnade över allt roligt till resten av brudgänget och själv for jag med linus & fördrev tiden tills det var dags för avfärd hemåt. vi svängde förbi statoil, köpte chips, godis och en dricka, sen blev det soffan hela kvällen också. tråkigt, men what to do?!

fredagen i alla fall var s-v-i-nKUL! tog mig in schlagertältet med jenny & mari, blev bjuden på gratis öl & champagne hela kvällen. inte konstigt att jag mådde som jag gjorde på lördagen.. skyller ALLT på denna förbannade gratis-champagne! kommer aldrig mer vara så dum så att jag dricker det igen - never ever. måste i alla fall tacka mina tjejer för en väldigt lyckad vistelse i luleå, trots att den var tvungen att sluta så trist för min del. nu är det bara börja ladda om till nästa år!

(mer bilder finns på facebook & pixbox)

 
   
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela