nilssonjennipher

* I would lie and say that you're not on my mind

Publicerad 2012-03-31 08:53:07 i VARDAG,

lagom kul att vakna 07.30 av sig själv på en lördag. sover så sjukt dåligt när jag är ensam, vaknar flera gånger varje natt och får alltid ligga och vrida mig flera timmar innan jag somnar ens.

ligger kvar i sängen fortfarande, har en väldigt gosjuk charlie bredvid mig. älskar att ligga kvar i sängen och se några avsnitt greys. asmysigt!

idag ska jag en sväng på stan och sen träna. ikväll är det äntligen dags för sushi!!!! efter det blir det nog några glas vin med mina tjejer.

* not over you

Publicerad 2012-03-30 11:50:08 i VARDAG,



If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out
And I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth
No matter what they say I'm not over you
Not over you



gavin degraw är ett geni.

* take what I can give

Publicerad 2012-03-29 14:11:54 i VARDAG,




haft en riktigt kul dag på skolan idag. varit på skratthumör och skrattat typ hela tiden. älskar sånna dagar!! tiden har gått så fort också. skulle egentligen gått till 4 men var nåt strul med uppkoppling eller nåt sånt så vi fick aldrig nån lärare, skööön..t.

vette katten vad jag ska hitta på nu dock. sett ellen ett tag. älskar ellen men stör mig så galet på alla gäster!! eller inte kändisarna men alla "vanliga" människor som blir helt tokiga och bara skriker och gråter så fort dom ser henne. hade aldrig orkat vara ellen.

ikväll lämnar ante mig så ska vara ensam hela långa helgen..... ASjobbigt! kan hända att viktor och elina får en ny inneboende. nästan iallafall. kommer typ hänga där varje vaken timme. åh juste på lördag ska vi och äta sushibuffe! galet sugen, har till å med drömt om sushi. gött

* I was lost in the dark

Publicerad 2012-03-28 11:21:51 i HOCKEY,

just nu känns mitt liv som en mardröm. allt är becksvart och jag vill inget hellre än att bara vakna och inse att allt bara varit en sjuk jävla dröm. mitt älskade djurgården. efter förlusten igår mot timrå gick liksom ridån ner. 6 poäng upp till rögle med 4 matcher kvar. jag vet att det inte är hopplöst och jag vet att hoppet är det sista som överger människan. men nu känns det mer troligt med spel i allsvenskan nästa säsong än att vi ska kunna rycka upp oss och visa att vi förtjänar att vara i elitserien. djurgården är sveriges största klubb, att en sån viktig klubb inom svensk hockey inte kan behålla elitserielicensen känns bara overkligt. grinade som ett litet barn igår. bröt ihop. börjar gråta nu bara jag tänker på skiten. det som känns värst är att djurgården spelar så bra match efter match (bortsett från första matchen) och skapar chans efter chans. ingenting går vår väg. stolpe ut, missar öppet mål, sjuka jävla räddningar av bortalagets målvakt. det gör ont. på riktigt.

och det som gör mig mest arg är alla dessa frågor "hur känns det, haha djurgården får spela AS nästa år" osv. HUR FAN TROR NI DET KÄNNS? ibland önskar jag att man varit en medgångs så man sluppit känna allt detta. självklart kommer jag alltid fortsätta älska djurgården, även om det blir allsvenskan nästa år. alltid, oavsett ni vet. betyder så mycket mer än bara ett ordspråk för mig. det går ju inte att misstolka liksom.


* but you're not gonna break my soul

Publicerad 2012-03-16 13:22:41 i VARDAG,



håller seriöst på att få ett psykiskt sammanbrott. jag. orkar. inte. är så sjukt stökigt och snuskigt här hemma så vet inte vars jag ska ta vägen. vill helst av allt lägga mig på golvet och självdö. alternativt skrika allt jag kan och sen gråta en skvätt. (okej jag kanske överdriver liiite). är bara allt detta katthår som gör mig GALEN. drar mig i håret av ilska. det ser ut som en mindre byggarbetsplats i hallen eftersom ante valde att börja (och inte avsluta) ett litet projekt igårkväll. är så irriterad. vet att jag måste städa eftersom vi får massa folk på besök ikväll. VET BARA INTE VARS TUSAN JAG SKA BÖRJA. känns som ett evighetsarbete. och handla måste jag också hinna med. sablar. hatar att stressa. hatar att vara uppjagad och arg. måste lugna mig lite och sen ta tag i detta elände. över och ut.

(ps. ikväll ska vi inviga grillen för i år. ska även basta. och dricka alkohol. med världens finaste människor. puss. ds)

(ps. nr2. syrran är hemma i helgen. har saknat henne. ds)

* take me to the clouds above

Publicerad 2012-03-15 21:54:32 i VARDAG,

jag har aldrig (ALDRIG) tidigare skämts över att vara djurgårdare förrän ikväll. jag skäms inte för förlusten i sig, rögle är inget dåligt hockeylag. utan jag skäms för hur djurgården beter sig. det finns inget hjärta, ingen vilja, ingen lagkänsla, ingen vinnarinstikt, INGENTING. ingen av spelarna verkar spela för laget eller skölden. är så besviken att jag knappt vet var jag ska ta vägen. blir det ingen förbättring vad gäller lagsammanhållningen och inställningen till djurgårdsskölden kommer detta inte sluta bra. verkar som att det bara är vi tappra fans som förstår innebörden av "alltid, oavsett".

* här glider kingen in

Publicerad 2012-03-15 10:01:54 i VARDAG,

var till matilda och johan igår. blev bjudna på världens godaste kladdkaka, insåg hur mycket jag suger på att baka. varje gång jag försöker göra en kladdis slutar det med att den blir lika torr som gammalt bröd. kollade på resor och nu har vi bestämt oss för vart det blir och när. ska snart boka! känns så himla kul! jobbigt att det är så länge kvar bara... kommer längta varje dag tills vi sitter på planet och är påväg!

ikväll börjar helvetet. har en obehaglig känsla i kroppen. första matchen mot rögle hemma på hovet. måste se matchen fast är så nervös att jag inte vet om jag törs. hemska sport! lovar att den kommer ge mig en hjärtinfarkt en vacker dag.

* you can read me anything

Publicerad 2012-03-12 13:41:20 i VARDAG,

är så nöjd med min tatuering att det nästan är löjligt! innan jag åkte iväg för att göra den var jag så nervös att jag höll på att kräkas 7 gånger! stolt över mig själv att jag faktiskt for och inte avbokade alltihopa. och fruktansvärt glad att jag gjorde den! blev mycket mer nöjd än jag trodde var möjligt. texten betyder väldigt mycket för mig, speciellt i detta läge. alltid, oavsett - förevigt djurgården ♥


* they'll never know

Publicerad 2012-03-08 13:53:07 i VARDAG,

ja jag vet att min blogg är astråkig. har inget att skriva. händer ingenting om dagarna. är så trött på att vara ledig hela tiden. finns inget att göra. dör. alla jobbar eller har praktik. och här sitter jag dag ut och dag in. vaknar astidigt vilket inte gör saken bättre. dagarna är så långa. pluggar lite. tränar lite. städar lite. ser på tv lite. sitter vid datorn lite. stör mig på mig själv som börjat sätta "as" framför allt. sjukt töntigt. försöker sluta. assvårt. ser ni! jag gjorde det igen. pratar med mig själv. pratar med katterna. tror min hjärna håller på att torka ut av tristess. behöver nåt att göra. typ ett jobb. fast ändå inte. är typ för lat för att jobba. kanske borde sluta nu. men har ju liksom inget bättre för mig. ja. jag är konstig. hejdå.

* because they know it's showtime

Publicerad 2012-03-05 11:33:57 i VARDAG,

shit vad helgerna går fort nu för tiden! galet. hade iallfall en grym lördagskväll med två fina flickor vid namn elina och malin. lagade en asgod thaigryta till middag. drack massa vin hos elina, skulle gå ut på stuk men kön var galet lång så vi sket i det och åkte till allstar istället. hade askul! fick eventuellt i mig lite för mycket av det goda vilket ledde till att jag ramlade påväg hem. slog mig som fan, ett skrapsår på knät och en knoge plus en svullen och blå höft + armbåge. så himla klantigt haha



vaknade halv 7 (!!!!) på söndag och kunde omöjligt somna om. hann städa, tvätta två maskiner och renbädda sängen innan andreas äntligen kom hem! såg BB och bara kramades hela kvällen. skönt att han e hemma igen. sjukt att man hinner börja sakna han efter bara två dagar. min snuttis

idag har jag tagit lite sovmorgon. vaknade halv 10 och sen dess har jag hunnit käka frulle och börjat med en hemtenta. så skönt att få vara hemma och plugga istället för att ha massa föreläsningar/seminarier på skolan.

* I'm with my friends, let the party begin

Publicerad 2012-03-03 09:43:11 i VARDAG,

image description

GODMORGON! är på betydligt bättre humör idag. redan nervös inför kvällens match. måste verkligen bli vinst! aja filmen igår var riktigt bra. trots att jag inte riktigt greppade handlingen? alltså fattade inte riktigt vad den handlade om egentligen. fast persbrant är ju grym skådis så. en av mina biovänner tyckte inte riktigt filmen var så intressant, fick väcka henne flera gånger. haha nämner inga namn.....

vaknat av mig själv redan klockan 8 och ändå somnade jag typ halv 2? har riktigt svårt att sova ensam. drömt massa mardrömar (som vanligt) borde nästan söka hjälp för så ofta som jag drömmer att jag blir skjuten/rånad/dödad/våldtagen kan inte vara normalt. sjukt jobbigt att vakna mitt i natten i panik för drömmarna är så himla verkliga.

har ätit frukost och druckit morgonkaffe, hunnit kladda på mig ett ansikte. ska till kalix senare och heja fram ante och danne. ska bli så kul att se ante spela hockey igen! måste vara ett år sen sist. och sen ska jag och elina ut på en prommis innan vi börjar med middagen. ska bjuda på nån god veggierätt! mums filibabaaa.

över och ut, pusshaj!

* allt det här är för dig, hör du mig?

Publicerad 2012-03-02 18:30:14 i VARDAG,

haft världens deppdag idag. jobbigt men på nåt sätt samtidigt skönt. att få vara ledsen ibland liksom. har varit ut på en långpromenad med min bästa vän håkan hellström i solen. har duschat och precis sminkat mig lite. ska nämligen på bio med mina fina vänner ikväll. ante har lämnat mig ensam i läggan tills på söndag, trist! imorgon ska jag och elina ha mysig middagsdejt för två (kanske tre??) med tillhörande vinflaska + ost & kex.

* take me to the clouds above

Publicerad 2012-03-02 09:49:59 i VARDAG,

trots att det är fredag, solen skiner och jag är ledig så känner jag mig typ deppig idag. djurgården förlorade igår, mot timrå. dock efter förlängning, men ändå så sjukt jobbigt. två små ynka matcher kvar och nu är slutspelet omöjligt (om djurgården inte snyggar till sin +/- REJÄLT) och vinner båda matcherna samtidigt som dom andra lagen i slutspelsstriden förlorar. känner mig så ledsen. kvalserie?! sveriges största klubb ska inte ens behöva fundera på kvalserie. känns så orättvist på nåt sätt. aja blir det kval så blir det.

tänker inte vara en så dålig förlorare som jag brukar utan istället bjuder jag på detta;
grattis till seriesegern luleå.

* why does love allways feel like a battlefield

Publicerad 2012-03-01 14:08:38 i VARDAG,

beställde sån där xlash som ska få ögonfransarna att växa snabbare och bli längre igår. fick hem det redan idag, snabba bud! hoppas det funkar, men sämre kan det fasen inte bli. har typ inga ögonfransar om jag inte sminkar mig, dom är ljusa och skitkorta. ska bli spännande att se om det verkligen fungerar. stod att det tar 3-4 veckor innan man ser nåt resultat så efter ska jag berätta om det blev nån skillnad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela