nilssonjennipher

* I can't live with or without you

Publicerad 2010-09-28 12:36:31 i VARDAG,

fan. tentan gick inte alls så lysande som jag trodde. eller jag trodde inte att den skulle gå smärtfritt, men att chansa på 3 av 8 frågor känns väl... sådär. vad less jag är! var tvungen att tröstshoppa lite grann. & tro mig, det känns faktiskt lite bättre nu...

 
   

* sometimes it seems that your'e dancing with the devil

Publicerad 2010-09-27 12:11:11 i VARDAG,

har nog aldrig varit med om att en helg gått så fort! kanske för att jag haft så kul? sägs ju att tiden går fort när man har roligt så...? nämen seriöst, jag har haft en riktigt bra helg. i fredags kom amanda, sandra & dessutom fanny & hälsade på. gick på stan en liten sväng, men kom hem tomhänt! tro det eller ej. har nog aldrig känt mig så duktig som då. for hit till läggan efteråt och bara låg i soffan och pratade lite skit.

blev ingen bio på kvällen för mig & ante, stannade hemma och såg film istället. var (äntligen!!) och hämtade ut mina böcker till skolan på fredag kväll, så började plugga lite grann också. verkligen på tiden, alla andra har typ börjat för flera veckor sen. är det inte bara så jävla typiskt mig så säg?!

på lördan fick jag sen ännu mer finbesök. jenny & jennifer var det som hälsade på den här gången. såg några avsnitt DH, & sen for vi till kalix. plockade upp amanda i töre, och så for vi två till gymmet en sväng. blev inget direkt hårt pass, men bättre än ingenting iallafall. direkt efter att vi tränat åkte vi till sporthallen där resten av tjejerna väntade nere i relaxen. så sjukt mysigt! var där till 10, sen gick vi till cattis & fortsatte förfesten, därefter blev det hotellet som (tro det eller ej) var rätt kul. gick & åt flottmat & sen fick vi skjuts hem till töre.



  

på söndag for jag, ante, danne & tomme först till risön och såg assi's match. hann inte riktigt se färdigt hela, men när vi for stod det.. 2-1 till assi har jag för mig. for till ishallen direkt efter & såg kalix - björklöven. har nog aldrig sett kalix spela så bra, blev bara 2-1 & då ska ni veta att det stod 1-1 ända tills det var 54 sekunder kvar av matchen. jävligt surt. dom var lätt värda att få med sig ett poäng, men så blev det tyvärr inte.

jag & andreas blev sen bjudna på middag av pappa i töre, svingott. ganska direkt efter for vi hem till luleå igen. måste förresten berätta en kul grej som hände på söndan. jenny tappade sin mobil när dom var & hälsade på i lördags, & så på matchen ringer det nån med okänt nummer till mig. jag brukar vanligtvis aldrig svara, men nu gjorde jag det.

"hej, jag ringer för jag har hittat en mobil, & du finns inlagd som nån slags favorit så jag hoppas att du vet nånting om vems det kan vara?"

fan så snällt! mer sånna människor borde det finnas här i världen. lovar att dom flesta skulle sno telefonen. nåja, vi gjorde upp så att jag kom & mötte upp han i stan & så fick jag hämtat mobilen.

åh, vilket långt & egentligen helt meningslöst inlägg det här blev. sitter & skriver en massa bara för att slippa återvända till alla böcker. men nu måste jag tyvärr gå & begrava mig i soffan & TENTAPLUGGA arslet av mig. behöver jag ens säga att jag har endel tentaångest?!

* I could really use a wish right now

Publicerad 2010-09-24 09:54:16 i VARDAG,



frukosten är intagen, morgonkaffet är drucket, jag har klätt på mig & nu är det bara att sätta på sig ansiktet som fattas. får nämligen finfrämmande idag, sandra & amanda kommer och hälsar på! ♥ äntligen! vi ska först gå på stan en sväng, sen ska vi tillbaka hit hem och bara mysa.

ikväll blir det först gym (mest troligt?!) och sen ska jag & hjärtat på bio. ska & se "wall street" eller vad den nu heter? inte sådär jätteinsatt, men det blir säkert mys.

nä, nu måste jag sätta igång & sminka mig. kan uppdatera senare med bilder på mina eventuella köp. känner jag mig själv rätt blir det nog lite shopping iallafall, även fast jag verkligen skulle behöva hålla i slantarna...

* do you feel like a man when you push her around?

Publicerad 2010-09-22 13:45:15 i VARDAG,

andra dagen på rak jag är ledig. hade faktiskt tänkt fara till kalix idag & åka skrillor + gymma med amanda, men hade fått ett mess av henne då jag vaknade att hon skulle jobba till halv 4. lite less jag blev, var helt sugen! det får helt enkelt bli nån annan dag.

ikväll blir det att fara till boden & se antes match! ska bli riktigt kul. hoppas att han kan spela bara, att inte armbågen gör för ont. för då är det ju inget kul att se.

i brist på annat att göra, och eftersom att det inte blev att träna varken igår eller idag så tror jag faktiskt att jag ska klä på mig & gå ut och gå en sväng. hoppas att jag inte går vilse bara... höhö.



har förresten gjort en ny design till viktoria idag, hoppas du är nöjd!
annars är det bara du säger till så ändrar jag den.

* I'm hearing what you say but I just can't make a sound

Publicerad 2010-09-22 11:27:50 i VARDAG,

igår fick jag äntligen mina nya skor, som jag beställde typ... förrförra veckan? anledningen till att jag inte fått dom förrän nu var att jag beställde i mammas namn (lång historia) - jag kunde alltså inte hämta ut dom själv. så igår var hon gullig & kom hit och hämtade ut dom till mig. sen färgade jag hennes hår & så. riktigt mysigt med mamma-besök! är förmodligen en av världens "mammigaste" personer, känns lite konstigt att inte träffa henne varje dag. tur det inte är långt till töre, hihi.

här har ni dom. tror det blir mitt 4e par vita. älskar verkligen converse, om ni inte fattat det vid det här laget. synd att dom ska vara så dyra, annars hade jag garanterat haft ett par i varje färg. nästa gång jag köper ska jag ha röda! så jävla snyggt.



sen har jag nog glömt att visa ett par andra skor jag köpte för ett tag sen. tycker dom är riktigt fräna, trodde inte att jag skulle köpa den här sortens skor, men så blev det. & jag älskar dom.

* memories they soon delete

Publicerad 2010-09-21 15:06:06 i VARDAG,



alltså, visst, det är skönt att vara ledig. men det är fan inte kul att vara ledig. jag håller på att dö av tristess! finns ju inte ett skit att göra. fast jag får ju skylla mig själv, lite grann. orkade inte fara till töre imorse, då hade jag ju iallafall kunnat vara med amanda. men kändes alldeles för jobbigt att köra bil både dit & hem, så därför var jag lat nog och stannade här hemma och ruttnade istället. fast har ändå fått gjort en del, städat lite, tvättat & renbäddat sängen. fast det är då fan allt jag gjort idag, & jag har varit vaken sen halv 10. fatta hur givande dag alltså...

väntar på att andreas ska komma hem från jobbet. han kan inte träna idag, hans armbåge är helt cp. svullen, helt blå/lila och så har han ont så fort man rör i den. & så har han haft i över en vecka, jag försöker tvinga han att han måste fara & kolla upp den. kan ju vara en spricka eller vad som helst.

en bra låt kan ni få!

* i en värld av idioter, står han först i kön

Publicerad 2010-09-20 15:37:45 i VARDAG,

jag känner att jag bara måste få skriva av mig. ni behöver inte läsa, inte reagera eller ens bry er om det här inlägget. jag skriver det bara för min egen skull. för jag är så jävla besviken på sverige & resultatet av valet.

sen när blev sverige ett gäng egoister, som bara tänker på sig själva? kom nu inte ni moderater & säg att det inte är så det ligger till, för vad är det annars? ni säger att man måste rösta för att få det så bra för sig själv som möjligt, att man endast ska rösta för egen gynning? visst, så är det väl delvis. men nånstans är man väl funtad på så sätt att man har lite medkänsla för andra?

moderaterna säger att det inte håller att ni "rika & hårt arbetande" ska tvingas betala skyhöga skatter & bidrag till de lägre ställda. att ni minsann ska ha betalt för mödan, alla som har det svårt får väl klara sig själv, på ett ungefär. ni har ingenting med dom att göra. det är deras eget problem och ni ska absolut inte behöva bry er ett dyft om dom.

att det vore synd om er ifall att nu den rödgröna delen tagit över regeringen. att ni då jobbar & sliter helt i onödan. att ni jobbar bara för att försörja andra, som kanske inte har möjlighet att jobba.

skulle kunna skriva huuur mycket till som helst. men jag blir bara så arg när jag tänker på vilka själviska jävlar det finns runt om i landet. alldeles för många dessutom. jag hoppas av hela mitt hjärta att ni, eller personer i eran närhet, nån gång hamnar nere i botten. att ni får prova på hur det känns för en vanlig "svensson", som inte tjänar 50.000 i månaden, som kanske tvingas leva på socialbidrag, att i hela 4 år till stå ut med eran "rika ska bli rikare"-politik. på riktigt.

* come, break me down

Publicerad 2010-09-19 18:03:49 i PICTURES,

orkar inte skriva nåt om vad som hänt i helgen, det gör jag senare... kanske. men kan iallafall lägga in lite bilder så ni får se hur det blev med våran nya soffa.

  


sådärja. sjukt less på att alltid få så dåliga bilder, så jävla sugen på en systemkamera så jag nästan dör. åååh... varför kan man inte få vara miljonär?

* some people want it all

Publicerad 2010-09-17 15:27:35 i VARDAG,

FREEEDAG! ♥ inte för att vi haft en speciellt jobbig vecka, sovmorgon i stort sett varje dag. fast fredag är alltid lika skön..t. var sickt jobbigt att ta sig upp halv 7 imorse vill jag lova. fast ante hade varit gullig och gjort frukosten klart tills jag kom upp, då var jag såklart tvungen att bli på lite bättre humör.

for till skolan, kom lite försent (skräll?!), hade vårat seminarium, som för övrigt gick grymt. så nu har vi en grej mindre att ha pluggstress över. & vi fick typ klart våran rapport också, sickt skönt. hann in till stan en sväng med elina när vi slutat. köpte mig ett par nya träningsskor & ett träningslinne. plus lite smink, som alltid känns lika jävligt att köpa. pengarna bara försvinner känns det som? skumt.

& jag har också hunnit med att bli inbjuden till bowling & vin ikväll. vem tackar väl nej till det...? höhö. men först ska jag och amanda och vara duktiga i gymet, köra kondition & sen dricka alkohol med gott samvete. smart va? nä, nu måste jag dra mig från datorn & för det första packa ihop mina träningsgrejer och lite kläder att ha på ikväll. sen ska jag börja med middan! puss.



* you know it doesn't matter as long as we've got eachother

Publicerad 2010-09-17 07:42:54 i HOCKEY,

elitserien kunde ju knappast fått en bättre start! en underbar seger mot hv71, räknade faktiskt ut mina killar när det blev 2-1, men oj vad fel jag hade. & vad ska jag mer säga? fredrik bremberg. fick ett mess av syrran igår "hörde att fredde gått över till HV, kommer du hata honom nu?" men nä. vet ni vad, det kommer jag aldrig göra. tyvärr! vill kunna hata han och vara jättearg över att han inte kom tillbaka. men vad ska man göra? finns ju sina anledningar till att han inte valde djurgården. han är ju iallafall tillbaka i elitserien, vilket betyder att jag kommer kunna njuta av hans underbara passningar ändå. även fast han gör dom i helt fel tröja. för mig kommer fredde alltid att vara världens bästa. oavsett klubb. ville bara få det sagt så ni slipper undra. om ni nu gjorde det, vad vet jag.

* and if you try to hold me back I might explode

Publicerad 2010-09-16 15:30:40 i VARDAG,

hemma från skolan igen. blev i stort sett färdiga med vårat grupparbete, vilket känns minst sagt skön..t. förhoppningsvis får vi verkligen klart allt imorgon, med referenser & sån skit. skulle iallafall betyda att jag är helt "skolledig" ända tills typ torsdag nästa vecka. inte klagar jag. höhö.

nu ska jag passa på att köra ett snabbt rejs med dammsugaren, innan jag börjar med middan. tror andreas kommer bli glad, i brist på annat måste vi äta korv (jag äter alltså veggikorv, för er som undrar) & makaroner. hans absoluta favvo, efter tacos möjligtvis.. sen ska jag & amanda och svettas på gymmet, & jag är faktiskt riktigt sugen att ta ut mig ordentligt. tro det eller ej!

lite ny & bra musik innan jag sätter igång med städningen.


robyn - hang with me


 kato ft outlandish - desert walk


miley cyrus - can't be tamed

* I'm gonna love you either way

Publicerad 2010-09-15 18:38:49 i VARDAG,

nu har vi äntligen fått den nya soffan på plats, efter massa svett. fyfan så jobbigt det var. nåja, nu är den på plats & den är helt sjukt perfekt. måste fara på ikea & köpa nytt soffbord till helgen, sen är vardagsrummet helt klart. så fint! ska se till att ta bilder efter att vi fått det nya bordet.

ante tränar inte ikväll = MYS! vi måste såklart "fira" att vi fått den nya soffan, så nu ska vi fara på statoil och köpa gotta, sen begraver vi oss bland alla kuddar & ser idol! pöss.

* time to go down in flames and I'm taking you

Publicerad 2010-09-14 17:18:45 i VARDAG,

är hyfsat arg just nu. hatar skitkalix & deras töntiga nya påhitt att man måste ha en p-skiva för att parkera i stort sett överallt i stan. parkerade just utanför trocadero, gick & fotade mig till körkortet (tog 5 min), gick & klippte mig (tog typ 40 min) och vad tror ni jag ser när jag kommer tillbaka till bilen...? jo, en jävla p-böter. helt underbart. min tisdag kunde knappast bli bättre. åååh! inte för att 300 kr är världens undergång men fan. det svider kan jag meddela. nog hade jag kunnat hitta mycket finare saker för dom där 300 kronorna vill jag lova!

* all I wanna say is that they don't really care about us

Publicerad 2010-09-14 12:53:36 i VARDAG,

efter många om & men har jag nu äntligen fått klart en av bloggdesignerna iallafall. så nu har eve fått sin nya, bara typ 1 månad för sent.. men ja, bättre sent än aldrig säger man väl? höhö.

har hunnit vara med charlie till vettis imorse. gick riktigt bra, han var så duktig, lilla hjärtat. veterinären sa att såret helat bra & att det såg fint ut, så förhoppningsvis slipper vi fara med han dit på jävligt länge nu. är ju inte direkt det roligaste man kan göra.


saknar!

nu är jag hemma i byn, fördriver lite tid tills jag ska tillbaks till kalix. ska nämligen & klippa mig. vill egentligen inte, mitt hår har fan blivit ganska långt nu. så känns inte sådär jättekul att fara dit & klippa av det. inte för att jag ska klippa speciellt mycket, bara det absolut nödvändiga. för det är riktigt risigt just nu. plus att jag måste korta av mina uppklippningar en bit, nu är dom i stort sett lika långa som resten av håret, inte så snyggt. får se till att fixa in en bild efter klippningen.

nu måste jag gå & sminka mig, ska & fota mig till körkortet. littte sent. tog kortet i januari & har fortfarande inte fått tummen ur. som sagt, bättre sent än aldrig, eller hur?

& ikväll är det HOCKEY! kalix möter rebells, igen. får hoppas att det blir en bättre match ikväll.

* we keep it rockin' til 6am

Publicerad 2010-09-13 15:06:18 i VARDAG,

började inte förrän klockan 1 idag, så fick mig lite sovmorgon imorse. fast blev inte så lång, blev väckt av mamma, som ringde & meddelade att jag ska med charlie till veterinären (IGEN!) imorgon. fast den här gången ska "bara" stygnen tas bort, som tur är. så det kommer nog gå bra.

har hunnit med att ha morgonmys med världens snuttigaste nellie ♥



plus halvt gråtit ihjäl mig till the last song.
trodde den skulle vara sådär töntig & meningslös som dom flesta filmerna med miley cyrus, men oj vad fel jag hade. riktigt bra film faktiskt. inte alls sånna filmer jag brukar gilla.



nu väntar jag på att pappsen ska sluta jobbet. ska & hämta hem soffan!

* open my eyes, yeah, it was only just a dream

Publicerad 2010-09-12 15:42:39 i VARDAG,

HEJSAN. nu är det väldigt länge sen jag skrev ett "riktigt" inlägg. men har faktiskt inte haft varken lust eller ork att skriva. så då vet ni varför. har lite tid över nu så tänkte att jag iallafall kan berätta om vad som hänt dom senaste dagarna. hunnit med att mysa en massa med amanda! ♥ varit med henne varje dag då ante tränat. betydligt bättre att åka med till töre & umgås med henne än att sitta hemma här helt själv och ruttna. snart ska vi två börja träna också, vilket betyder att jag kommer att ha nånting att göra om kvällarna.

sen har jag också hunnit med att göra klart mina 3 dagar på sjukan. var rätt kul ändå, bara trist att vi inte fick göra nåt. fick i stort sett bara följa med & kolla. men det är ju klart, vi har ju bara hunnit gå typ 1 månad på skolan, så det kommer nog. får vi hoppas, höhö.

igår kom amanda till luleå. vi gick på stan en sväng, & efter det åkte vi till coop & såg en riktigt värdelös match. kalix mötte rebells & det var inte en kul tillställning. blev förlust tillslut med 2-7. efter hockeyn bjöd jag & ante amanda på middag. på kvällen gick vi till bowlingen och bowlade med emma, emil, johanna & hennes emil. trots att jag inte hade min bästa bowlingdag så var det riktigt kul.

& idag har vi hunnit med att köpa oss en ny soffa, bara sådär! nä kanske inte så dramatiskt, vi har tänkt ganska länge att vi ska försöka hitta oss en soffa, men var inte tänkt att vi skulle köpa en idag kanske. men så blev det ändå. så imorgon ska vi hämta hem den. se så fin!



nu ska jag gå & sätta igång med maten. får middagsgäster ikväll också!
mamma, pappa & morfar kommer & hälsar på.

* and it was all yellow

Publicerad 2010-09-09 12:22:17 i MUSIC,

seriöst. jag vet inte hur många gånger jag lagt upp den här låten. men jag bara måste göra det igen. den får mig att dö lite grann varje gång jag hör den. en av världens bästa låtar, & garanterat världens bästa cover-version av den.


isak strand

& här är originalet.


coldplay

* we are shadows

Publicerad 2010-09-09 11:12:03 i VARDAG,

behöver jag ens säga hur jobbigt detta är...?




jag vet inte, kanske är det jag som överdriver. vet ju att det ser likadant ut för hur många andra par som helst, men jag tror jag helt enkelt har blivit bortskämd med att i stort sett alltid ha han nära mig. att bara träffas som snabbast innan man ska sova är inget jag är van med.
& jag kommer nog aldrig att vänja mig heller.




nog fan är det tur du är snygg. annars hade jag inte stått ut. hihi ;)

* I'll be missing you even more

Publicerad 2010-09-06 09:52:32 i VARDAG,

eftersom jag inte (smart nog) fixat klart allt inför våra fältstudier i veckan fick jag vackert nog lov att stiga upp klockan 8 imorse för att försöka få tag på avdelningschefen. fick tag på henne, & nu är veckans "schema" spikat, går kväll (14-22) ikväll, dag (7-16) imorgon och kväll onsdag. skönt med sovmorgon, jobbigt att komma hem så sent. nåja, nog vet jag jag överlever.

filmen igår var... konstig. eller den var bra, men bara liiite för avancerad för min del. hängde inte riktigt med kan jag ju säga. är en sån film man måste se flera gånger, för att egentligen hinna räkna ut & fatta handlingen. eller så är det bara jag som är för trög. kanske alla andra förutom jag fattade allt direkt. skit samma.

* and nothing else matters

Publicerad 2010-09-05 18:53:12 i VARDAG,



hade en riktigt kul kväll igår, förutom maten. höll på att när jag fick veta att vi skulle få PALT till middag. fick iallafall tvinga i mig en, svinäckligt var det. men annars så var det svinkul. stannade inte på stuk allt för länge, följde med elina, malin & rebecka in till stan istället. gick på allstar, där det var rätt trevligt. blev hämtad av andreas, vi for & hämtade maxmat innan vi åkte hem till sängen. glömde tyvärr kameran så kommer inga bilder, tråkigt nog..

idag har jag & andreas bara myst. enda dagen på veckan som vi faktiskt hinner vara med varann, så då gäller det att ta vara på tiden. varit & handlat också, ätit världens godaste kycklingtacos & nu ska vi alldeles strax hoppa in i duschen. blir biomys ikväll, ska & se salt, så får hoppas den är bra. nä, nu ska jag försöka slita andreas från datorn & sen börja göra mig klar. puss!

* I really love you, oh you know that I do

Publicerad 2010-09-03 13:51:29 i VARDAG,

idag är det precis en vecka sen vi var med charlie till veterinären och kastrerade honom. det var alltså tänkt att jag skulle ta bort hans stygn idag, så jag bad elina följa med mig hem efter skolan & hjälpa till. men märkte ganska snabbt att hans sår blivit sämre, är lite svullet och man ser att det blivit en liten inflammation. stackarn! så stygnen får sitta kvar tills åtminstonde måndag. mamma skulle ringa & boka ny veterinärtid för lilleman. usch, jag får ont i hela kroppen när jag tänker på att han kanske har ont. inte för att jag tror det, eftersom han busar & leker hur mycket som helst. vilket han ju inte borde göra om han hade haft ont, men man vet ju aldrig.

andreas bara fnyser åt mig & tycker jag är löjlig som bryr mig så mycket om (vad han säger) "bara en katt". blir så arg, charlie är inte "bara en katt" för mig. vet inte hur jag ska förklara, men alla som har egen hund/katt vet exakt vad jag menar. han är inte alls bara en katt, han är ju min lilleman! sötnosen min ♥



  


så liten! helt sjukt att han varit sådär pluttig.

*you think I'm pretty without any make up on

Publicerad 2010-09-03 07:56:25 i VARDAG,

har just sminkat mig klart, nu ska jag iväg till skolan. börjar egentligen inte förrän 10.15, har dock ett grupparbete vi ska hinna bli klar med så bäst att börja i tid. ikväll är det hockey! kalix mot etpo (?) lätt att jag ska & se, hoppas jag får med mig nån bara så jag slipper fara själv. fast det brukar alltid lösa sig. nä, nu måste jag gasa iväg! hörs sen! pöss.



sen så måste jag bara säga att jag saknar amanda & fanny SJUKT mycket! varit utan mina två bästisar i snart 3 veckor, har aldrig hänt förr & det känns mycket konstigt. på måndag får jag äntligen träffa dom igen! åh vad jag ska mysa ♥

* it was only just a dream

Publicerad 2010-09-02 19:02:28 i VARDAG,

tittade in på swedbank när jag kom från skolan & fick en minst sagt glad överraskning - mina första CSN-pengar hade nämligen kommit in! fett skönt att få in 12000 bara sådär, höhö. nä, men seriöst, fan vad skönt. sen hade jag kvar över 5000 från min lön, så denna månad behöver jag inte leva som en fattigloppa iallafall (till skillnad från alla andra månader) ska dessutom försöka spara (!!!) lite grann. hur nu det ska gå till...

var ju bara tvungen att fira att jag fått pengar. så direkt jag sett det gasade jag iväg in till stan en snabbsväng. fick med mig 2 tröjor & ett par leggings. inte överdrivet mycket, men som sagt var, jag ska försöka att inte slösa upp varenda krona den här månaden.

 

syns inte så bra på bilderna, men är iallafall "förstärkningar" på knäna eller vad man nu ska säga. ja, ni fattar säkert.


tröja, bikbok


kofta, cubus


SKÖN!


nelly - just a dream

* get confused, and you fade away

Publicerad 2010-09-01 19:14:22 i VARDAG,

lite trist det är nu när hockeyträningarna börjat på riktigt. hinner se andreas typ 2 timmar per dag, om ens det. han stiger upp & far och jobbar före 7, kommer hem som snabbast & bara äter middag efter 4, sen ser jag inte han förrän typ halv 9 igen. fast jag ska inte klaga, jag älskar ju att se han spela! hatar bara att det ska ta så mycket tid. känns som att vi bara sover med varann nu, vilket vi ju typ gör... tur att jag älskar hockey. annars hade det nog varit lite väl jobbigt. höhö.



I love you! ♥


är lite nostalgisk av mig här där jag sitter. saknar andreas (sjukt, såg han för några timmar sen) & lyssnar på "våran låt" (töntigt, jag vet) kan inte rå för att jag blir lite pirrig, tänker på dom första kvällarna tillsammans, & att vi lyssnade på den här låten. (fan, vad töntig jag är)



FÖRRESTEN!

till er som jag sagt att jag ska göra en bloggdesign - tro inte att jag glömt er! jag jobbar på det. dock är jag inte teknisk nog att ens installera photoshop, så måste vänta på att pappa kommer hit & hjälper mig. men bara så ni vet, jag ska göra dom. så fort jag kan!

* oh, she's fire

Publicerad 2010-09-01 15:15:23 i VARDAG,

fick veta våra praktikplatser för nästa vecka idag. blir 3 dagar på omvårdnadsenheten kirurgi i kalix för min del låter kul! ska bli svinskojj att få komma ut på ett sjukhus & känna på hur det känns, på riktigt. så jag längtar kan jag ju säga!

ska alldeles strax gå & börja med middan. kommer bli extremt tidiga middagar den här vintern, eftersom ante har träning halv 6 i stort sett varje dag måste vi äta direkt han kommer från jobbet, alltså 4. jag som är van att äta middag vid 6 typ. nåja, jag får väl vänja om mig. när han har farit & tränat ska jag gasa in till stan, måste köpa lite mer pennor & block. & en kalenderjävel. nu ska ni tro, jag som brukar vara världens virrpanna, ska försöka få ordning på allt som har med skolan att göra. har i och för sig inget val, på gymnasiet kunde man ju slira rätt bra & ändå klara sig. men här är det lite skillnad. så nu jävlar ska jag få ordning & reda! hur länge det sen håller i sig är ju då en annan femma...

måste bara visa...



jag & andreas städade igår. och eftersom charlie är rädd för dammsugaren bara måste ju nellie också vara det. så direkt jag tog fram dammsugaren och började städa sprang dom båda två in i tvättstugan & låg där inne och gömde sig ända tills jag var klar, då vågade dom komma ut igen.

har jag inte världens sötaste/knäppaste kissar så säg?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela