nilssonjennipher

* take you to the top of the world

Publicerad 2012-04-27 14:45:16 i VARDAG,

efter att ha städat i typ 2½ h så kände jag för att belöna mig själv med lite internetshopping. dessa två söta fick he bli. nu äre bara hålla tummarna att värmen kommer snaaaart!!


* ögonen säger en helt annan sak

Publicerad 2012-04-27 12:03:14 i VARDAG,



tjeeenis. underbart med fredag idag, men synd att vädret SUGER. är första gången på väldigt länge jag är helt ledig, annars har man alltid nåt från skolan att göra. ska snart käka lite lunch och sen sätta igång och storstäda. kul jaoo

är helt sjukt festsugen!! haha bara för att jag inte festade nåt förra helgen. på lördag ska vi fira danne som fyller år och på måndag blir det råneparty! haha alltid så galet kul i råne. så he ska bli riktigt skojjsiigt!

nä fan vad tråkigt inlägg. bara sätta igång att städa nu.
pöss å haj

* but I still wake up

Publicerad 2012-04-25 10:17:28 i VARDAG,

long time no see. mitt vad det är får jag sug att skriva lite, dock inte så värst ofta nu för tiden.

idag har jag min sista praktikdag på rättspsyk. känns skittråkigt, hade gärna stannat kvar där längre. jobbigt att man ska sluta precis när man börjar känna patienterna. borde vara typ 8 veckor istället för bara 4. dock börjar jag ny praktik redan på måndag, så he blir nog kul. på äldreboende i norrfjärden. segt att fortsätta pendla men he går rätt bra ändå.

har kommit igång rätt bra med träningen nu igen. har liksom perioder då jag är sugen att träna, och då gäller det att passa på. testade easyline igår, jobbigt men jävligt bra träning. sen att det var bästa malle som var instruktör gjorde ju inte saken sämre hihi. har skön träningsvärk i mina vader och rygg idag, mindre kul.

sen så ska jag snart boka tid för en ny tatuering. spännandeeeee

* don't look back in anger

Publicerad 2012-04-03 15:53:36 i VARDAG,

har tänkt jättelänge att jag ska lägga upp lite bilder på hur lägenheten ser ut. vet att det är aslänge sen jag skrev det första gången men det har liksom inte varit helt färdigt förrän typ nyss. såhär såg det iallafall ut när vi köpte den, före renoveringen:

vardagsrum
 


hall


kök


hade ingen bild på hur sovrummet såg ut före tyvärr. men såhär ser det alltså ut efter att vi renoverat allt. så himla nöjd!!!!

vardagsrum



hall




kök




sovrum

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela