nilssonjennipher

* falling down

Publicerad 2010-04-30 21:51:07 i VARDAG,



ja, ni ser ju själva. valborgs utan alkohol går ju inte riktigt ihop. alltså dricker jag nu. men lika bra det, är ju inte så kul att bara ligga hemma. började hemma hos amanda, drack lite & sen for vi till kalix. sitter hos ante nu, jag fanny & amanda. ska precis möta fanny i en prestigefylld biljardmatch...

ha det kul ikväll!

* it's official

Publicerad 2010-04-30 15:01:33 i VARDAG,



vet inte hur kvällen kommer att sluta ännu, men har iallafall suttit & myst i badkaret i nästan en timme för ett litet tag sen. hade glömt bort hur skönt det verkligen är. har hunnit smörja in mig & kommit i ett par mjukisbyxor och ett linne. snart kommer amanda hit hur som helst, ska färga hennes hår & förmodligen försöka bestämma oss för hur vi ska göra ikväll. fest eller inte?!

* så det blir gyllene tider när vi två blir ett

Publicerad 2010-04-30 13:12:38 i VARDAG,

H-E-L-G! fett skönt! morgonen började däremot inte riktigt lika fint, skulle egentligen ha befunnit mig på skolan klockan 8 för att skriva nk-prov.  vaknar ju fan inte i tid. skräll? nej. halv 9 vaknar jag, får panik, sliter på mig första bästa klädesplagg, borstar tänderna och gasar till skolan. tog inte ens fem minuter. wiho! provet gick faktiskt över förväntan bra, så nu hoppas jag att jag kan spika det här så jag får mitt jävla mvg i den där kursen. enda kursen jag överhuvudtaget brytt mig om att få bra betyg i under hela året.

hade orientering på idrotten, frös ihjäl lite grann. eller inte, men kändes typ så iallafall. åt lunch på skolan, fixade det sista till projektarbetet, och sen for jag hem. sitter alltså i byn nu, grunnar på vad fan som ska hända ikväll. är sugen att dricka, men samtidigt är jag sugen att vara nykter. för imorgon.. ja, då jävlar. får jag med mig amanda, fanny & jennifer ikväll blir det iallafall B4. men ja, vi får se.



förra året på valborgs

hittar en massa gamla, roliga låtar som ger mig jävligt mycket sommarkänslor, ååååh...


mange schmidt - giftig


flipsyde - when it was good


jason mraz - I'm yours

* your face's so cute

Publicerad 2010-04-28 17:00:59 i VARDAG,

får lite ångest, samtidigt som jag längtar som ett as, när jag tänker på att jag faktiskt bara har den här & nästa vecka kvar på furuhedsskolan. känns helt SJUKT, vet inte vars 3 år försvunnit?! även fast jag nu hela sista året har varit så jävla skolless har jag ändå haft tre helt klart godkända år där. lite synd bara att våran klass först nu har börjat kännas som en klass, tänk hur mycket mer kul vi hade kunnat hinna med! nåja, finns ju inget att göra åt saken nu direkt, bara lite trist faktiskt... men hur som helst, nu måste vi sätta igång på riktigt med planeringen inför studentveckan, fan vad K-U-L!

* omg I'm so in love

Publicerad 2010-04-27 19:53:11 i VARDAG,

ja, vad ska man säga? fotbollsträningen igår var riktigt kul trots att jag & min kondition sög. men sånt blir ju bättre eftersom, kanske inte var så konstigt att jag var lite ringrostig efter några års uppehåll. mitt knä kändes ändå helt okej igår, eller ja, bra är det ju inte. men sålänge jag rörde mig gick det an. kom ganska nyligt hem efter en halvtimmes springtur & kan ju säga att mitt knä just nu känns allt annat än bra. vet inte vad jag ska ta mig till, är inte ofta jag faktiskt känner sug efter att träna. men jag tänker fan inte ge upp, nu är jag jävligt sugen att både spela fotboll & komma i form igen, tro inte att mitt jävla knä ska stoppa mig. måste fara & köpa ett nytt knäskydd, funkade ju lite grann sist jag spelade. lär ju inte bli värre iallafall.



längtar redan till i helgen, är ju valborgs. på fredag blir det (mest troligt) nyktert, men man vet aldrig. är lite sugen att festa, men måste ju få med mig nån av mina vänner i sånn fall. på lördag blir det iallafall... TÖREPUBEN! fett kul. helt seriöst alltså. vi ska börja här hemma hos mig med att grilla & om vädret tillåter kanske vi kan vara ute och spela kubb också. om gräsmattan ens hinner komma fram vill säga. blir nog bra det ska ni se.

här har ni några nya & bra låtar innan jag hoppar i duschen!


kardinal offishall ft akon - body bounce


iyaz ft a.o.n - my girl



jojo - I keep on forgetting (to forget about you)



usher ft will i am - OMG

* open your mind and see

Publicerad 2010-04-26 17:15:15 i VARDAG,

tänkte att jag kan slänga ihop ett litet inlägg som inte handlar om hockey för alla er läsare som inte gillar det. känns som att ni faktiskt är fler än dom som faktiskt läser mina hockeyinlägg.



haft en lektion idag på skolan. eller skulle haft två, men kom ett par minuter sent till den andra & sen hittade jag inte vilket klassrum vi skulle vara i så jag gav upp letandet, for ner på hår & naglar och såg på ett tag då heidi färgade sitt hår. sen for jag till ante, vi la oss och skulle se färdigt en film jag lyckats somna till ett antal gånger tidigare. även denna gång. vet fan inte vad det är med mig & att se film. är ingen bra kombination, somnar typ 9 gånger av 10.

ska snart fara ner på coop & handla, ska göra tacos till middag. ante är och tränar, ska jag också göra sen. funderar på att ta upp min forna fotbollskarriär, så ikväll blir premiärträningen. kommer garanterat skämma ut mig hemskt mycket, har knappt rört en boll på typ 3 år.
önska mig lycka till, det kan jag verkligen behöva!

... förresten vicki, jag skaaaa göra din design. har bara inte varit hemma så mycket men lovar att den ska vara ready innan veckan är slut!

* I wanna have her for like 24 hours a day

Publicerad 2010-04-26 17:03:34 i HOCKEY,

nu har jag äntligen börjat inse vilken grym säsong som just passerat. ett djurgården som inte många trodde ens skulle nå slutspel, hamnar i final & är förmodligen det bästa motståndet nånsin i en finalserie. eftersom jag inte är något vidare bra på att formulera ord, kopierar jag rakt av från difhockey, igen. tycker att de beskriver allt så bra, exakt samma som jag tänker & tycker:

"Första känslan när HV71 vann sin fjärde match i finalserien i förlängning var tomhet. En fantastisk säsong och en sanslös finalserie var över och det stod klart att det för första gången på länge skulle bli sovmorgon dagen efter. Den andra och största känslan var stolthet. Hela Djurgården har gjort en fantastisk säsong och de hyllningar spelarna fick ta emot av den fantastiska publiken fick en och annan tår att trilla ned för kinderna. Det gungande sjungande havet hyllade och tackade laget för säsongen en lång tid efter det avgörande målet. Frågan är om en tvåa någonsin fått så mycket uppskattning som Djurgården fick i lördags?"




"Hela säsongen har varit helt fantastisk. Intresset var redan före första nedsläpp stort och trots att det inte blev slutspel förra säsongen slog säsongskorts-
försäljningen alla rekord. Klacken var redan från start stor trots att laget av expertisen var nederlagstippat och rankat i samma klass som Rögle och Södertälje."

* missing you even more

Publicerad 2010-04-25 14:17:31 i HOCKEY,

taget från difhockey:

"Det sista stycket i den sista matchrapporten för säsongen 2009-10 får bli att det har det varit ett rent nöje att följa Djurgården den här säsongen från läktarplats. Varje ombytt spelare har krigat för skölden för bröstet på ett sätt att man inte kan kräva något mer, och upplevelsen under säsongen har givetvis också förstärkts av det fantastiska stöd som publiken givit varje match under säsongen. Klimax nåddes väl nu i slutspelet med en stämning som förmodligen överträffar det mesta i hockeyvärlden, men även under grundserien så har det varit härligt gung på Hovet som få kan matcha."





* I surrender

Publicerad 2010-04-24 19:28:52 i HOCKEY,

jaha, då tog hockeysäsongen slut. vet inte riktigt hur jag känner, jag är inte arg. jag är inte direkt ledsen, jag känner mig bara helt tom. fan vad sjukt. efter alla andra förluster har jag varit så satans arg att jag inte vetat vars jag ska ta vägen. nu känner jag ingenting. är bara så less. eller hur jag nu ska förklara det. djurgården VAR det bättre laget ikväll. hv's avgörande var så orättvist att jag inte ens kan finna ord för det. det borde ha blivit en 7e och avgörande match i jönköping. men nån rättvisa här i världen verkar det ju tyvärr inte finnas.

om några dagar kommer jag förmodligen att tänka på det här mer som att djurgården faktiskt är sveriges näst bästa lag. vilket är otroligt stort. men just nu känns det bara som en förlust.

* I can see that you're a party animal

Publicerad 2010-04-24 15:01:59 i VARDAG,

haha, glömde skriva om en ful grej jag fick veta igår. sa ju att vi BF:are klädde ut oss till bebisar igår, med tuttar & hela kitet. blöjor hade vi också, utanpå shortsen. innan den sista matchen planerade jag ut en "snygg" målgest jag lovade resterande lagmedlemmar att genomföra om jag (mot förmodan) skulle göra mål. vilket jag faktiskt gjorde (!) haha. så då var det bara att göra som jag lovat.

alltså...

jag drog ner blöjan och "moonade" åt publiken.
med blöjan nere vid fötterna men med shortsen fortfarande på


bara på skämt såklart, tänkte väl knappast att någon skulle ens lägga märke till min fina gest. men tänka sig, det gjorde visst folk. så jag vann pris för turneringens snyggaste målgest.
HAHAHA! tycker det är fett kul!

* is my love your drug?

Publicerad 2010-04-24 13:45:18 i VARDAG,

igår beställde jag studentklänningen, nu är det bara hålla tummarna att den passar & att den för det första hinner komma i tid. visserligen stod det att beräknat leveransdatum var senast den 20/5 så det borde ju inte vara något problem. hoppas jag! har mest troligt fixat skor också, så nu slipper jag ha sån panik över det. skön..t. ska ju dessutom till stockholm nästnästa helg så får leta där också.

kom ganska precis till jobbet, här ska jag sitta till klockan 8 ikväll. och klokan 9 ska jag befinna mig på bowlingen, lite jag kommer få stressa.  får börja sminka mig här vid datorn så ska det nog gå bra.

håller förresten just nu på att beställa hem lite grann från nelly. går tydligen inte att spara bilder därifrån på den här datorn, så ni får se bilder på det jag beställt typ imorgon, eller nåt. är i alla fall en klänning & två par skor. skorna var på rea, 250 spänn för båda två. fan vad billigt & bra. hehe.



fick förresten frukost på sängen imorse, rostade mackor med skinka & gurkskivor formade som hjärtan.


har jag inte världens sötaste pojkvän så säg.  ♥

* if it's worth having it's worth fighting for

Publicerad 2010-04-23 17:00:15 i VARDAG,

har inte haft några vanliga lektioner på skolan idag, istället har vi varit på sporthallen & haft innebandyturnering. vi (BF3 alltså) hade planerat att vinna hela skiten. gick sådär. förlorade alla 3 matcher. jävligt less, jag som hatar att förlora. nåja, snyggast var vi då i alla fall. tänk er pippilotter (?!), rosetter i snoddarna, tuttar & som grädde på moset FETA blöjor på oss. väldigt hett!



just nu sitter jag & lyssnar på musik, har precis duschat. och nu ska jag börja sminka mig, ska på "tjejkväll" på strömbergs ikväll med jennifer & jenny. vet inte riktigt vad det innebär, men blir säkert kul. nä, måste börja göra mig klar så jag hinner i tid!

* stamp on the ground

Publicerad 2010-04-22 08:18:37 i HOCKEY,

Anonym: "Så ingen får yttra sig om hockey mer än du såvida man inte påstår sig älska sporten, är en äkta "supporter" eller endast håller på ETT lag. Rätt hårda krav du ställer :)"


du verkar inte ha uppfattat det jag skriver rätt. till att börja med, har jag nånstans i texten ens nämnt att man inte får yttra sig om hockey? precis som jag får skriva hur jag tycker måste ju folk få säga detsamma. det jag säger är att jag tycker det är så barnsligt, varför ska man helt plötsligt under en finalserie börja hålla stenhårt på det lag som det råkas gå bra för...? nåt jag aldrig kommer att förstå. varför skulle just slutspelet vara så mycket intressantare än grundserien? & varför måste man börja skriva om det nu, hur dåliga djurgården är, hur töntiga fansen är, hur vi skämmer ut hockeysverige, att vi bara haft tur som tagit oss ända fram.

visst, hockey är en sport som precis som alla andra sporter bygger lite på tur. puckarna ska studsa rätt, träffa rätt, man ska ha domarna med sig, osv. men att komma 2:a i grundserien efter 55 omgångar, att slå ut både brynäs & favorittippade linköping med 4-1 i två kvart, respektive semifinalserien, det är inte tur. det är skicklighet. vare sig ni vill inse det eller inte så är djurgården är ett bra lag i år. att ni inte kan acceptera det, utan måste direkt börja kasta skit på oss, efter flera års slit nere i botten av tabellen.

missuppfatta mig inte nu läsare.
jag älskar hockey, och jag bryr mig kanske lite för mycket om sporten.
men fortstätt gärna kommentera, alltid kul att höra vad andra har att säga!

* I'm finding it hard to believe, we're in heaven

Publicerad 2010-04-21 12:39:18 i VARDAG,

har hittat massa kläder jag ska beställa DIREKT mina pengar kommer, vilket är på fredag. har hittat studentklänning också, får hoppas att jag är hyfsat ensam om att ha den. vilket jag inte tror, fast vore ju kul att ha en klänning som inte flera andra också har.



den är det i alla fall. så alla ni som läser min blogg
& ej köpt studentklänning kan väl ge fan i att köpa den här i alla fall, visst? hihi.

* I just wanna tell you you're the one that I need

Publicerad 2010-04-20 22:56:53 i MUSIC,

är helt SÅLD på den här låten för tillfället, så sjukt fin!





Young girl, you're the type I need
Baby you should know you're the one that I see
Everything about you is the way that I like
We can do it, baby, anytime of the night

Let's just sit down and you always go right
Even when we tired girl you wanna go twice
I just wanna tell you you're the one that I need
Baby you're the one, only one for me

And when we get to motion, uh, in the ocean
We keep it going, kee-keep it going
I feel the love strength feel emotion
And I've just gotta tell you one more time

You're the best damn girl in the whole wide world
Baby you're the best in the whole wide world
You're the only one that I'm ever gonna need

Baby you're the one, only one for me

* I just wanna tell you you're the one I need

Publicerad 2010-04-20 11:44:25 i HOCKEY,

djurgården förlorade sin andra raka efter förlängning igår. så jävla surt. när dom kvitterade med 51 sekunder dog jag lite grann. men djurgården var inte det bättre laget igår, därför vinner hv. enkel matte som vem fan som helst kan räkna ut. hur som helst, jag är nog världens sämsta förlorare, jag erkänner. men förlusten i sig var inte så jättejobbig, det var sen när jag loggade inte på facebook och såg att en massa jävla randoms som helt plötsligt påstår sig vara hv's största fans.

SERIÖST?!

jag blev så jävla irriterad, fattar folk inte att dom bara skämmer ut sig nåt så förbannat mycket? för under grundserien har det inte varit tal om att ens veta vad hockey är, men nu när det är final, då jävlar älskar man HV såååå mycket. bara för att dom lyckas vinna 2 matcher.
jag skäms, hoppas ni skäms lika mycket.

* everytime I look at you I'm proud that you're mine

Publicerad 2010-04-19 17:43:05 i VARDAG,

har gjort bort en massa rester som legat och tryckt idag. har gjort bort svenskan & sen typ 3 eller om det till och med var 4 andra rester som skulle varit inlämnade för lääänge sen. men nu är dom ju i alla fall gjorda, och skönt känns det!

kom precis hem till andreas, har varit ner på stan & solat en halvtimme. jävligt välbehövligt, inte för att jag fick speciellt mycket färg men bättre än ingenting förstås. ska hoppa i duschen nu, ikväll är det HOCKEY som gäller! ryktas om att wesslau är tillbaks i kassen, håller mina tummar för det.
seger är enda alternativet ikväll!

* baby you're the one, the only one for me

Publicerad 2010-04-19 14:17:38 i MUSIC,

länge sen jag bjöd på lite ny musik, så här kan ni få ett par jag tycker är braaaa!


taio cruz - best girl



pitbull - pearly gates



one republic - all the right moves



sean kingston ft justin bieber - eenie meenie



ke$ha - your love is my drug



italobrothers - stamp on the ground



david guetta ft novel - missing you



david guetta ft akon - party animal



tiesto ft nelly furtado - who wants to be alone

* sometimes I lay under the moon

Publicerad 2010-04-18 13:01:22 i VARDAG,

fyfan vad jag längtar till flytten alltså! (inte för att det är helt säkert ännu) men jag låtsas som att det är det. hur som helst, vet inte hur många gånger jag kollat igenom hela ikes's sortiment (i stort sett). hittar huuur mycket som helst, här är ett litet urplock av saker jag vill ha.

sovrum:

  
sen har jag hittat en sida där man kan beställa sina egna väggord,
funderar på att göra det, tror det kan bli fint.

typ nåt sånt här iallafall:



vardagsrum:

  
  

och sen hittade jag ett fint köksbord från EM:




* you know that I'm no good

Publicerad 2010-04-17 21:38:46 i VARDAG,

matchen gick ju inte alls som jag tänkt mig. förlust med 4-3 efter sudden, jävligt surt. dom ryckte i alla fall upp sig från 2-0 så lite nöjd måste man väl vara, även fast en seger hade varit mycket, mycket bättre. såg första perioden på jobbet, höll på att skrika när djurgården gjorde 2-1 målet, bet mig i läppen i sista stund dock. hade ju lätt kunnat bli lite halvpinigt annars, hehe.

nu ska jag tvätta bort fejset, borsta tänderna & krypa ner i sängen och invänta ante. jobb imorgon igen, tack gode gud för pengar säger jag alltså, för att stiga upp före 8 hela helgen är INTE kul.

tur jag är ledig på måndag!

* everything I do, I do it for you

Publicerad 2010-04-17 11:14:13 i VARDAG,

igår på NK-lektionen gjorde jag den förmodligen sjukaste men samtidigt häftigaste saken jag nånsin kommer göra i mitt liv - fick skära i en gris! skärde upp hjärtat, njurarna, luftstrupen, matstrupen, tungan... ja, låter inte fräscht - vilket det ju heller inte var. men kul var det! kände mig som, ja jag vet inte vad, blev helt till mig. kanske har jag nån felkoppling i hjärnan, för jag tyckte det var svinkul.

sen på kvällen for jag & ante till töre. lagade först tacos till middag, gick och hälsade på amanda som jobbade en sväng, sen bäddade vi ner oss i soffan & började se harry potter. tog inte många minuter för mig att somna, fast skönt var det. förflyttade oss till sängen & typ vid halv 11 tror jag att jag somnade för natten. som värsta pensionären, haha. fast var nog lika bra, eftersom att väckaren ringde klockan 8 på morgon. för en gångs skull var jag inte dödstrött, kanske att man borde försöka somna i bra tid varje kväll så man är hyfsat pigg.

sen kanske ni är nyfikna & vill veta hur det gick med lägenheten kan jag tänka mig? den var verkligen fin, jättefin! så nu har vi gjort en avtalsbeställning, mest troligt (inte helt säkert ännu) blir vi alltså luleåbor från och med den 1a juli i sommar! åh, längtar så mycket. ♥



ikväll är det ju dags för final nummer 2, hoppas såklart på att det också blir vinst nummer 2! vilken match det var i torsdags, nog för att jag bara hann se typ halva. men ändå. tyckte så synd om ridderwall, fatta pressen att komma in sådär i slutet av en finalmatch. att han sen fick släppa in ett sjukt billigt skott gör ju inte saken bättre. hoppas att wesslau är åter i spel idag, annars blir det fan svettigt. nåja, det återstår ju att se. hoppas i allafall!

* come up to meet you, tell you I'm sorry

Publicerad 2010-04-15 17:12:53 i HOCKEY,

heidi, amanda, fanny & sandra,
nu kan ni sluta läsa för här står bara en massa om hockey!





missar första SM-finalmatchen ikväll, känns INTE okej på nåt sätt! men faktiskt så går läggan i första hand, finns inte mycket som går före just hockey & speciellt inte finalen. men jag överlever nog, hoppas jag. är riktigt nervös, det här med finalspel har inte riktigt sjunkit in ännu. jag är typ kvar nånstans i mitten av grundserien & har inte fattat att djurgården spelar om guldet. inte så konstigt kanske, är ju inget vi djurgårdare blivit direkt bortskämda med under senare år. men glad är jag, så inni helvete! även fast dom skulle förlora med 4-0 i matcher känns det som en seger att bara tagit sig ända fram. inte för att jag tror att serien kommer sluta så, tvärtom. jag tror på djurgården, allvarligt talat så tror jag verkligen att det är dags för guld igen nu. skulle det inte vara helt underbart att få göra det med hardy i spetsen igen? ja, tycker jag.

* I don't wanna walk this world solo

Publicerad 2010-04-15 14:31:04 i VARDAG,

här i bloggen händer inte mycket, däremot händer en hel del kul i mitt liv för tillfället! till att börja med är det bara några ynka veckor kvar tills jag & tjejerna far till stockholm för att se bästaste GAGA live i globen! kommer förmodligen bli grymt. dessutom kommer vi ju hinna med allt annat som hör till en stockholmsresa, shopping, fest, mer shopping, mer fest... ja, ni fattar. längtarrr!


lady gaga - so happy I could die


sen till en annan grej som gör att jag just nu inte kan vänta på att framtiden ska komma. ikväll ska nämligen jag & andreas till luleå och kolla på en 3a vi blivit tilldelade!!! fattar ni, är lägenheten fin & vi vill ha den är den V-Å-R-A-N! känns så jävla kul, kan knappt bärga mig! sitter och kollar på ikea's hemsida hela dagarna och letar efter möbler, längtar typ ihjäl mig. så nu måste ni hålla alla era tummar & tår för att laggen är fin så vi får flytta in i sommar!




tycker faktiskt gaga-låten jag la in passar mig som handen i handsken just nu,
allt går bra för mig känns det, för en gångs skull!


* time is ticking and we can't go back

Publicerad 2010-04-11 10:09:05 i VARDAG,

somnade som en stock igår, trots att jag fick sova ensam. var helt sjukt trött, kunde knappt hålla ögonen öppna när jag la mig i sängen & skulle se på TV. att stiga upp imorse var heller inte så farligt, känns så bra när jag vet att det bara är ett par timmar tills jag får träffa andreas igen!

här på jobbet händer det inte mycket, telefonerna går inte direkt varma. hinner se en massa program, nu sitter jag & nöter halv 8 hos mig. fett bra program, tycker gubben som pratar är så dum så man får skratta en hel del. känner mig lite halvt störd när jag sitter här & skrattar för mig själv, haha. hade tur, skulle först ha jobbat själv, men heidi fick ett pass så nu slipper jag vara ensam.

idag är en bra dag!

* baby I know how to fly

Publicerad 2010-04-11 00:20:54 i VARDAG,

kom ganska nyligt hem från josse där jag suttit spiknykter bland ett gäng galna, fulla tjejer som sjungit (läs skrikit) till en massa svenska låtar. saknade öronproppar lite grann kan jag säga. haha, nä nu ska jag förstås inte uttala mig, jag kan lova att jag är precis likadan i fyllan själv. bara jobbigt att sitta och lyssna på allt då man ändå har förnuftet med sig.

är ändå jätteskönt att sitta här nu utan att det bara snurrar i skallen. & framförallt skönt att vakna upp imorgon och vara fräsch! finns massa fördelar med att vara nykter har jag kommit på.



nu ska jag bara dricka upp min mjölk, sen gå & tvätta bort sminket, borsta tänderna & sen kryper jag och gubben ner i sängen och inväntar morgondagen. ska jobba 9-15 & senare på kvällen kommer äntligen andreas hem! som jag har längtat alltså! helt sjukt hur mycket jag gillar honom ♥

* cause this is my life my friend

Publicerad 2010-04-10 15:54:26 i VARDAG,



gårdagen blev väl ingen direkt höjdare. var jättekul att träffa sandra igen, men på B4 rent utsagt sög det. var knappt nåt folk där, så redan vid 12-tiden fixade jag fanny & amanda skjuts hem till byn. sov över hos amanda. har hunnit vakna massa gånger inatt & trott att det var ante som låg bredvid mig. DÖR snart av saknad! vill bara grina när jag tänker på att det är en hel jävla dag tills jag får se han. hoppas tiden går fett fort!

nu har jag precis fått på mig kläder, ska föna håret & sen fara och hämta upp fanny och amanada. ska till kalix ikväll, först ska vi äta från kina, sen fixa oss hemma hos heidi & sist till josse i nyborg. jag ska dock vara NYKTER ikväll, tro det eller ej. känns sjukt skönt, att slippa vakna upp och må bajs. dessutom jobbar jag imorgon, börjar klockan 9 så att dricka var liksom inte ens ett alternativ.

* tonights gonna be a good night

Publicerad 2010-04-09 16:14:47 i VARDAG,



klantig som jag är lyckades jag glömma min pizza liggandes i frysen då jag for imorse, så fick vara utan lunch för tredje gången den här veckan. så jävla dum. har druckit x antal koppar med kaffe för att få magen att hålla käft, funkat sådär. längtar hem hemskt mycket, hinner dock bara hem & vända i stort sett. eftersom att sandra gumman har kommit hem ska vi gå på B4 ikväll & ta oss något stärkande och bara jyra. kommer bli jättekul, har en del att ta igen eftersom vi inte setts sen..
ja, jävligt länge sen iaf!

fortsätter tjata om hur mycket jag saknar andreas, jag saknar han FETT mycket. visste ju att det skulle bli jobbigt att vara utan han, men inte SÅHÄR jobbigt. och två hela dagar kvar. känns inte bra alls.
vill bara ha hem min snutt nu!

* how could this happen to me

Publicerad 2010-04-09 12:49:24 i HOCKEY,

SM-FINAL!
SM-FINAL!
SM-FINAL!


känns helt SJUKT & framförallt helt fantastiskt!

dom 4 senaste åren har djurgården missat slutspel 3 gånger, förra året var dom några ynka poäng ifrån kvalserien. och nu ska dom spela FINAL. ja asså, chocken har inte lagt sig ännu.

 

 

* you are my only, only one

Publicerad 2010-04-08 18:47:57 i VARDAG,

ska alldeles strax bege mig mot soffan för att kolla matchen. är nervös, fatta att en seger innebär FINAL! jag fattar det fan inte. nåja, lär ju återkomma efter matchen med resultat.
håll tummarna för mig är ni gulliga!



sen tänkte jag bara säga att jag saknar andreas jättemycket! vill bara att han ska komma hem nu nu nu! vet inte hur jag ska klara mig ända fram till söndag, känns redan skitjobbigt. buhuuuu....

* there's gotta be somebody for me out there

Publicerad 2010-04-08 10:50:53 i HOCKEY,

måste bara få visa en grej:



igår på matchen fick ragnarsson en klubba upp i ansiktet, fick åka ut & sy ett par stygn. sen kommer han tillbaka i spel & blir den som trots detta har allra mest speltid.
otroligt bra spelare måste jag säga. & han är 38 år. fett grymt.

tänkte ba om ni ville veta!

* we were born to run

Publicerad 2010-04-08 09:29:30 i VARDAG,



att slita sig från sängen imorse var verkligen inte det lättaste. hade världens mysigaste gubben med mig i sängen, han låg under täcket och det kändes inte snällt att lämna han där helt själv. när jag sen klev upp och började sminka mig låg han kvar och kollade på mig med sina stora blåa och jag tyckte så synd om han. finns ingen mysigare katt kan jag lova, i helgen fyller han hela 15 år! känns lite sjukt att han verkligen är så gammal, vet inte hur jag ska klara mig utan han. finns ju liksom inte i min värld att han ska försvinna. usch, dör av tanken, hoppas att han kommer leva måååånga år till, min snutte.

* dreams are coming true

Publicerad 2010-04-07 22:08:03 i VARDAG,



det här är stort, kanske till & med FÖR stort för mig. djurgården gör återigen en kanonmatch, efter en urusel förstaperiod lyckas man i 2:a vända på steken, eller ja, i alla fall kvittera. tredje perioden bjuder på ett par ÄCKLIGT bra chanser, men pucken vägrar passera mållinjen. matchen går alltså till förlängning, som efter knappt 5 minuter avgörs med ett mål av timmy pettersson. så jävla GRYMT! snacka om drömläge för djurgården imorgon alltså, i och med 2-1 segern ikväll kan man alltså imorgon säkra finalplats. smaka på dom orden. känns helt främmande för mig, men samtidigt så sjukt fantastiskt underbart.

jag vet en tjej som kommer sova RELATIVT jävla gott ikväll alltså!


förresten, svar till "anonym"
jag har sökt till sjuksköterska!

* you take the breath right out of me

Publicerad 2010-04-07 11:33:52 i VARDAG,

ikväll är det dags för den 4:e semifinalen. FULLSATT globen, jag dör av avundsjuka. fatta hur sjukt kul det skulle vara att finnas på plats. åååh. bor nog på fel ställe. eller rättare sagt, djurgården kommer från fel ställe. fatta hade dom varit luleå istället för luleå. asså ja, ni fattar nog vad jag menar.

på tal om att bo på fel ställe, imorse har jag (då facebook vägrade fungera) suttit på luleåbo's hemsida & ställt mig i kö på lägenheter. håller alla tummar i världen att jag & ante kan få nån, eftersom jag mest troligt kommer att börja plugga där till hösten, om jag tar mig in vill säga. står just nu i kö på två stycken 2:or, och en 3:a. vill väl egentligen helst ha en 2:a, men 3:an kostade bara några hundra mer i månaden så kan väl ändå vara värt det, eftersom det verkar vara lättare att få en lite större lägenhet.

håll tummarna för oss!

* for better or worse, I got you

Publicerad 2010-04-06 19:57:05 i MUSIC,



A place to crash, I got you
No need to ask, I got you
Just get on the phone, I got you
Come and pick you up if I have to
What's weird about it
Is we're right at the end
I'm mad about it
Just figured it out in my head
I'm proud to say, I got you

* whatever I do, all I can think of is you

Publicerad 2010-04-06 19:15:20 i VARDAG,

att vara utan mat en dag på jobbet var ändå inte så jävla farligt som jag trodde. visst, jag var sickt hungrig & fick en jävla huvudvärk - men jag överlevde. direkt efter jobbet gasade jag & lämnade sminkväskan till sandra som hon glömt här i torsdags. sen var det dirr hem till byn som gällde, fick middag serverat & det smakade fett bra, åt så det kändes som att jag skulle spricka. typ!

passar på att skriva grattis till min älskade & underbara mamma som fyller år idag!
(även fast jag inte tror att hon läser min blogg, men bara för att)

* I am flying, my heart is taking over

Publicerad 2010-04-06 11:49:42 i VARDAG,

har varit väldigt sparsamt med uppdateringar här under helgen (som vanligt) och jag har väl ingen direkt anledning till varför. eller ja, förutom att jag ju jobbade i lördags & i söndags.. var jag helt enkelt för lat för att skriva nåt.

har ju missat att gratulera världes bästa amanda som fyllde hela 20 år i lördags! helt sjukt hur tiden går fort, fattar du att vi känt varann sen vi knappt kunde gå?! ♥

 


föralltid gumman

hur som helst, var dit & fikade på lördagkväll. och i söndags skulle vi fira henne, började med tacos & förfest hemma hos henne och sen begav vi oss till luleå. var SJUK kö till cleo, hade vi inte haft förköp hade vi aldrig tagit oss in. var i alla fall där vid 11 har jag för mig, fick i mig lite mycket av det goda så vid 1-tiden fick jag nog. jag fick med mig amanda på matstället, vi gick & åt och sen letade vi reda på fanny & jenny och fixade skjuts hem. väl hemma i töre for vi på "efterfest" hos david där han, ante & jennifer var, eftersom dom inte haft förköp tog dom sig aldrig in i luleå, tråkigt nog. blev inte speciellt långvarit, så jag & ante gick hem & sov ganska omgående.

hela söndan låg vi i soffan, båda två var nog lite bakis. vi såg film (läs: jag sov mig igenom filmen) och senare såg vi också hockeyn. gick inget vidare för djurgården, var sjukt tråkigt att se hur olika lag kan spela från match till match. ingenting stämde, så blev förlust med 2-0. får hoppas dom tar igen detta på onsdag då match på globen väntar.

nu sitter jag på jobbet, har börjat 7.45. hann knappt säga hejdå till älsko som åker till fjällen idag, känns inget vidare, tvärtom. kommer nog hinna sakna ihjäl mig under veckan, men ja. what to do? bara försöka uthärda veckan & hoppas att dagarna går riktigt fort så jag får träffa min snutt igen.

har lunch nu, men har såklart glömt att ta med mig mat. får försöka överleva fram till klockan 4.

* sjung för gamla djurgården

Publicerad 2010-04-03 19:19:44 i HOCKEY,

just bevittnat en av säsongernas GRYMMASTE hockeymatcher, efter att ha legat under med 0-2 lyckas djurgården vända på skiten i slutet av tredje perioden. var FETT med chanser under hela tredje, jag har suttit med ta mig fan MAXPULS hela perioden & jag svettas så jag tror jag ska flyta bort. fattar inte själv hur jag kan vara så jävla tokig i ett lag, men det är jag verkligen. har skrikit, gråtit, skrattat... ja, jag har nog gått igenom hela registret. i fjärde perioden höll jag också på att dö, halsen värker för att jag gapat så mycket. pappa har fått skratta åt mig i alla fall. SÅ jävla skönt! kul att jimmie fick göra avgörandet, det behöver han.



känns jäkligt skönt att djurgården far till linköping med en 2-0 ledning i semiserien. vinst på måndag & jag törs nästan lova att finalen är säkrad. alltså, jag kan inte fatta att det är sant! sjukt glad!

* people get by every day with the shame

Publicerad 2010-04-03 13:25:51 i VARDAG,

sånna här dagar på jobbet då det inte ringer speciellt mycket passar det utmärkt att sitta & se program på internet mellan samtalen. har hittat mitt nya favoritprogram, djursjukhuset på SVT play. har hunnit se snart 4 program och ja..

dagen har gått riktigt fort, bara 1½ timme kvar tills jag får åka hem.

hoppas att jag har fått hem snutte tills dess, en kväll till utan han blir fan för jobbigt alltsååå...

* you'll end up hurting all of your friends

Publicerad 2010-04-03 08:23:27 i VARDAG,

orkade inte fara till amanda igår, efter att ändå mått hyfsat under dagen blev jag plötsligt sickt bakis efter att jag ätit middag. började må illa, huvudet började dunka & jag orkade inte göra annat än att ligga i soffan. istället för att fara till henne såg jag & pappa film hela kvällen. började med edward scissorhands, som ju råkar vara en av världens bästa filmer & faktiskt en av mina favvisar. sen såg vi den senaste wallander, vålnaden. den var riktigt bra, inte alls lik dom tidigare filmerna.

precis som jag förfarade fick jag spendera natten helt solo. kändes hemskt, på riktigt. fattar ni att jag faktiskt hann börja sakna han? helt sjukt, hur ska jag överleva nästa vecka när en natt känns förskräckligt?! låg och vred och vände mig och kunde inte somna till en början, när jag väl gjorde det har jag sen vaknat flera gånger & letat efter han, men hittade ingen snutte i sängen. herregud vad jag låter fjantig, kanske är det just precis vad jag är också.

...men what to do, är man nykär så är man.
♥ ♥


sitter just nu på jobbet, ska smita iväg & hämta mig en kaffekopp så jag inte somnar.
är verkligen ingen rush såhär på påskaftonsmorgonen...

* feels like home to me

Publicerad 2010-04-02 22:46:01 i VARDAG,

andreas wallgren,

helt sjukt hur man kan älska en person så mycket som jag älskar dig




har aldrig, aldrig, aldrig känt så här förut
du är verkligen den i världen jag tycker allra mest om
vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade dig


* you're not sorry

Publicerad 2010-04-02 18:24:57 i VARDAG,

igår började kvällen hemma hos mig med HOCKEY! djurgården vann, jag fick alltså en bra anledning till att festa, hähä. blev till slut jag, amanda, sandra, anniken, hilda & hennes kille som var här och förfestade. halv 10 tog vi bussen till kalix, då for jag, amanda och sandra till ante där han, nike, tomme & danne var. dom for på hotellet typ just efter 11, men vi tre stannade kvar ett tag. fick sen gå till sandra & panikleta hennes leg (som hon inte ens behövde visa upp i dörren, haha) så vi var på hotellet just före 12 skulle jag tro.

hotellet SÖG verkligen. tycker jag, även fast jag har hört flera som sagt att det typ var roligaste gången på länge. visst var det mycket folk, men... nja, jag vet inte. var bara dåligt där. så typ halv 2 letade jag rätt på ante & så for vi hem.



har precis ätit svingod middag, jul(påsk?)skinka, lax, egengjorda köttbullar & potatis. är svinigt mätt, känns som att jag ska explodera typ. men gott var det! ska försöka få tag på amanda nu & sen ska jag fara dit på "kalas".

ante har farit till deras stuga så det lutar åt att jag måste sova själv, grinar typ av tanken. ÅH. juste, imorgon ska jag förresten jobba, går 8-15. annars hade jag lätt farit till stugan med gubbsi.



älskar dig
mest i världen

* a bit of hope when you look into my eyes

Publicerad 2010-04-01 16:27:23 i VARDAG,

är typ så långt ifrån festsugen som man kan komma. är trött, irriterad & känner mig som världens äckligaste/fetaste/fulaste brud. skulle helst av allt vilja stänga av telefonen, bädda ner mig i sängen & se hockey helt själv, och sen bara sova resten av kvällen. så osugen är jag.



men, istället har jag nu slagit igång festmusik som jag försöker få lite sug av. har varit & duschat, väntar på amanda nu. ska färga hennes hår & sen är det tänkt att vi ska sätta igång. anniken kommer mest troligt, har inte pratat nåt med hilda men har jag fattat det rätt kommer hon också. nä, nu ska jag ta mig i kragen & göra ett ryck.

* I never had the chance, it was really only you

Publicerad 2010-04-01 12:45:32 i VARDAG,

godmorgon! eller nja, inte för att jag är nyvaken direkt, men ändå. har hunnit vakna, äta frukost, sola & köra hem till töre. fläkten i solariumet funkade typ inte så jag höll på att flyta bort där jag låg, svettas fortfarande. borde nog gå och duscha, men istället ska jag ladda mobilen med musik & sen bege mig ut på en promenad. kvällen är fortfarande inte helt spikad, men den kommer i alla fall att börja med hockey hemma hos mig. om vi sen stannar i töre tills vi far på hotellet eller om vi åker in till kalix före är ännu ett mysterium. som förhoppningsvis kommer att hinna få en lösning innan kvällen börjar.


promenad it is!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela