nilssonjennipher

* you know we're superstars

Publicerad 2010-10-30 10:18:09 i VARDAG,

lördag idag = halloween! som jag har längtat. om ni möjligtvis kunnat missa det kommer alla vi brudar vara samlade hemma hos cattis som fyllt år & förfesta. sen blir det nog vidare till hotellet, eller boden? vet inte exakt hur planerna ser ut, men det lutar åt kalix iallafall. hoppas på mycket folk! är ju rätt länge sen jag gick ut på hotellet så kanske det blir kul ikväll? HOPPAS! är helt taggad.



innan det är det lite som ska hinnas med. ska gymma, kanske sola (?) eftersom jag inte orkade igår, duscha, fixa mig & dessutom åka ut till hertsön och kolla då syrran tävlar med gastus. & klockan sex ska jag infinna mig i kalix. känns som att detta kommer bli en stressig dag! bäst jag sätter igång redan nu & fixar frukost så vi kan fara till gymmet direkt ante kommer från träningen. pöss!

* sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nåt stort

Publicerad 2010-10-29 17:24:14 i VARDAG,

haha alltså jag är bara för dum. fick ett presentkort i julklapp förra julen av mamma&pappa med en biobiljett. har helt glömt bort att använda det dom få gånger jag varit på bio, & så tänkte jag vara duktig och använda det ikväll när jag och ante ska på bio. så jag bokade en plats & "betalade" med presentkortet. gick ju bra, & sen skulle jag gå och boka en plats brevid min, till ante, & betala med mitt vanliga bankkort eftersom det bara var 1 biljett på presentkortet. men tror ni fan inte jag glömde bort vilken plats jag bokade först! hahaha så jävla dålig. så var ju tvungen att boka två nya platser för att vara säker att vi får sitta brevid varann. haha så dålig! nu slösade jag mitt presentkort helt i onödan bara för att jag var så klantig. åååh hahah

men bio blir det iallafall. ska hoppa i duschen nu & invänta ante som är och tränarrrrr. pöss!

juste, jag shoppade INGENTING idag på stan. så värdelöst! eller 2 träningslinnen var det enda jag hittade. och jag som var så shoppingsugen... typiskt!

* she's a dirty, dirty dancer

Publicerad 2010-10-29 10:21:05 i VARDAG,

trots att jag såg ett helt sjukt läskigt avsnitt av CSI (helt själv, eftersom att ante redan låg & snarkade) just innan jag skulle försöka sova igårkväll så somnade jag ganska snabbt ändå. vaknade ganska nyligt & nu ska jag alldeles strax gå och äta frukost innan jag kladdar på mig ansiktet och åker in till stan. ska & slösa lite pengar innan jag sen åker vidare till gymmet & kör ett konditionspass. direkt efter så ska jag besöka solariet, vilket jag inte har gjort på säkert ett halvår. är verkligen äckligt blek, & det ska jag försöka få ändring på.

ikväll väntar mest troligt bio-mys med hjärtat!

* so I'd do it all over again for you

Publicerad 2010-10-27 21:10:17 i VARDAG,

WIHO så duktig andreas är, assist i premiärmatchen & dessutom vinst för rebels! men nu har han varit borta alldeles för länge & jag tycker verkligen det är på tiden han kommer heeeem nångång.
hatar att vara ensam!

* jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

Publicerad 2010-10-27 13:58:06 i VARDAG,



sitter och dricker min andra red bull för dagen, och jag som inte ens gillar det speciellt mycket? skumt... väntar iallafall på att ante ska komma hem och pussas lite innan han åker vidare till skellefteå & jag blir ensam resten av kvällen, buuu.. men får ju skylla mig själv som blev kär i en hockeytönt! höhö nämen lite så är det ju faktiskt. ska vara effektiv ikväll & städa här hemma och sen ska jag iväg och träna! så stolt över mig själv som kommit igång nu. tränade till & med två gånger igår! inte illa va? först ben & sen på kvällen kondition. och idag funderar jag på att göra mage/rygg/armar & ännu mera kondition. förut verkligen hatade jag allt som hade med konditionsövningar att göra och nu tycker jag typ att det är det roligaste att köra på gymet. väldigt konstigt..

var förresten & gick på stan en snabbis efter skolan. hittade två klänningar, så nu har jag lördagens outfit klar. vet inte riktigt vilken av dom jag ska ha, får bestämma mig senare. kul att klä ut sig ändå, men tänker inte säga vad jag ska vara. det får ni se på lördag istället, höhöö.

* you are my sweetest downfall

Publicerad 2010-10-27 12:58:31 i VARDAG,

så jävla less alltså. fick veta förra tentan igår, jag failade. gjorde andra tentan idag, LOVAR att jag failade på den här också! så sjuk svårt. undrar vad jag egentligen gett mig in på?! så mycket mer än jag nånsin räknat med. trodde för ett litet ögonblick att jag hade koll på det mesta inför tentan imorse innan jag for. men så kommer jag dit, öppnar papprena & vill bara springa ut ur salen. asså ni fattar inte. har pluggat på gamla tentor, flera olika. & haft koll på nästan allt därifrån. så öpnnar jag våran tena & inser att typ hälften av allt är nytt, som jag inte tränat nästan nånting på eftersom att jag tänkte "sånt här kommer inte med på tentan hursomhelst". MY ASS!  så nu är jag fullkommligt inställd på två omtentor i december. känns ju sådär lagomt kul... ellerrrr..

* and we don't know how go got into this crazy situation

Publicerad 2010-10-26 12:04:56 i VARDAG,

har sovit sjukt dåligt inatt, vaknat tusen gånger & trott att jag försovit mig trots att jag inte hade någon tid att passa imorse? drömt om tentan, drömt om alla latinska ord, drömt om att jag inte kunde en enda fråga på provet.. det måste ju vara det här som kallas tentaångest?! & ändå sitter jag här istället för att plugga, inte så smart kanske. men jag har gett upp lite grann. nu GÅR det bara inte att få in mer i skallen & ändå har jag inte fått in ens hälften känns det som. så nu får tentan gå som det går. jag kan omöjligt göra nåt annat, det vill bara inte fastna. jag har läst & jag har försökt lära mig. men likt förbannat är allt som bortblåst när jag öppnar boken gången efteråt. som att min hjärna är av teflon så att ingenting KAN fastna.


jag gör som jag gjorde igår, försöker rensa ur hjärnan lite grann på gymmet. inte för att jag vet om det direkt fungerade, men men.. idag är det benen som ska få sig en omgång, jag vet en tjej som inte kommer kunna gå imorgon...

kan förresten bjuda er på några riktigt mysiga låtar...



the script - for the first time



katy perry - not like the movies



regina spektor - eet

* beautiful monster, but I don't mind

Publicerad 2010-10-25 12:07:23 i VARDAG,



lördagskvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. ingen utgång, men dock en riktigt rolig förfest. var ju tänkt att vi skulle på stuk, men där var det inte en kotte, så då tänkte vi åka in till stan & gå på all star. kön var lika lång som förra helgen, vilket resulterade i att vi istället gick direkt på max & åt innan vi åkte hem igen. nåja, får väl vara nöjd med att ha svinkul fram till klockan 12 iallafall?! hur som helst, tack för att ni kom tjejer! nu är det bara ladda om för helgen då det är halloween+födelsedagsfirande i kalix som gäller!

just nu sitter jag & äter en banan, ska alldeles strax pallra mig iväg till gymet för att köra ett konditionspass. försökte börja plugga men det ville inte min hjärna. kunde omöjligt koncentrera mig, alla ord bara flöt ihop i varann & då är det ju lite svårt att kunna läsa nåt. så istället ska jag iväg & träna för att sen göra ett nytt försök att plugga in det sista inför onsdagens tenta..

kommer förresten upp lite bilder från i lördags här sen.
ska iväg nu, puss!

* but it doesn't mean anything

Publicerad 2010-10-23 10:17:01 i VARDAG,

gomorgon! jag har dock varit vaken sen typ klockan 7. vaknade & sen kunde jag inte somna om eftersom att en viss mr.wallgren låg & snarkade som en jag vet inte vad. slog på mean girls & såg den, slumrade till lite till och från. när sen ante äntigen vaknade halv 9 steg vi upp. nu är han och tränar, väntar på att den ska vara klar så vi kan fara vidare till gymmet. blir ett konditionspass idag också skulle jag tro. kan inte göra så himla mycket med min rygg, eftersom jag är rädd att det ska "slitas" upp igen nu när det äntligen är nästan helt bra. så tar det lite lugnt tills det är helt återställt igen. smart va?


sen när vi gymmat blir det en snabbsväng på stan. måste köpa en bandeu-bh (stavning?!) så jag kan ha på mig det jag tänkt ikväll. sen på eftermiddan nån gång dyker jenny & amanda upp! behöver jag ens säga att jag ser fram emot en riktigt kul kväll!?! dessutom kommer elina också hit och festar med oss, ska bli riktigt kuuul! wiho.

* tell me your secrets, ask me your questions

Publicerad 2010-10-22 14:57:00 i VARDAG,

för nåt tag sen la jag upp två olika versioner av världens bästa låt, alltså the scientist av coldplay. och så sa jag att isak strand gjorde den bästa cover-versionen ever. vet ni, jag ångrar mig! hörde precis idol-olles version av den, & jag tror fan jag DÖR! börjar nästan gråta så fint det är.

hittade ingen riktigt bra på youtube, men alla ni som har spotify - varsågod. här har ni världens förmodligen bästa cover (hittills iallafall!) av världens finaste låt.

Olle Hedberg – The Scientist

* last friday night

Publicerad 2010-10-22 10:14:06 i VARDAG,


ke$ha - we R who we R


godmorgggon! underbart med sovmorgon & underbart med fredag! tror att min kropp har en inbyggd väckarklocka, vaknar typ exakt samma tid varje morgon. fast det är ju rätt skönt, då slipper man ha ångest över att ha sovit bort hela dan när man egentligen har TUSEN saker man borde göra. vilket jag har idag. eller nja, inte tusen kanske. men iallafall en stor sak som är lika stor som tusen andra! alltså plugga som ni kanske redan listat ut. ska fara till elina & plugga med henne. tycker det är lättare att vara med nån då man ska plugga.

ikväll blir det riktigt fredagsmys här på tuna! ska börja med ett hårt gympass för att sen laga potatisgratäng, kyckling & tzatsiki till middag & sen kunna mysa ner oss i soffan med massa gotta. utan att ha dåligt samvete! smart va?! höhö.

* I know I'll never change my ways

Publicerad 2010-10-21 10:41:51 i VARDAG,

ni förstår inte hur skönt det var att vakna imorse & inse att ryggen funkar igen, helt otroligt! helt bra är den väl inte, men väldigt nära helt bra! igår och i förrgår kunde jag knappt röra mig utan att bara vilja lägga mig ner & dö i stort sett, nu kan jag röra mig, bara jag inte rör mig för snabbt. WIHO!

snart måste jag öppna böckerna & plugga lite. blir lite tjatigt att skriva om det varje dag, men vafan. hade ni bara vetat hur mycket det är hade ni förstått mig! ett helvete på ren svenska. kommer förmodligen kugga så det sjunger om det. tycker jag inte gör annat än att plugga om dagarna & sen när jag öppnar boken nästa gång fattar jag fortfarande ingenting? alla dessa latinska ord kan ta sig nånstans. hatar dom!





en positiv sak är ju iallafall att det är HELG imorgon (även fast jag varit "ledig" hela veckan) så ska det bli otroligt skönt. får dessutom finfinbesök av amanda & jenny på lördag ♥ kanske några av antes kompisar också? hur som helst, vi ska dricka vin & sen blir det nog stuk! ska bli så mysigt med tjejbesök! synd att ingen av mina andra brudar kunde komma, det får vi ta igen på halloween! som också kommer bli grymt.

nä hörrni, nu måste jag tyvärr sätta igång med pluggandet.
hörs sen! pöss

* sometimes it's just me and my bottles all alone

Publicerad 2010-10-20 14:22:43 i VARDAG,

nu känner jag att jag måste ta en paus från allt pluggande, innan jag drunkar bland alla böcker & papper. går inte med ord att beskriva hur mycket det är vi ska kunna innan tentan. kul att jag fattar ens hälften av allt?! trodde aldrig när jag började att det skulle vara såhär svårt. förstår inte vitsen med att vi ska kunna allt det här. seriöst. jag ska bli sjuksköterska, inte läkare! vilket man fan kan tro. eller nåt ännu svårare. typ einstein. som ni kanske förstår är detta sjukt svårt & jag har jävligt mycket ångest över tentan.

lugnar nerverna med lite bra musik
tänkte att jag kan vara snäll & dela med mig hihi


mohombi ft nelly - miss me


ke$ha - take it off


will.i.am ft nicki minaj - check it out

* all at once, I had it all

Publicerad 2010-10-20 09:40:47 i VARDAG,

blev ingen skola varken igår eller idag, ryggen är fortfarande paj. fast idag är det bättre iallafall, så det verkar ju gå åt rätt håll om inte annat. är bara så less på att ligga i soffan hela dagarna. missar så mycket på skolan när jag måste vara hemma känns det som, inte okej. att vi dessutom har tenta nästa vecka gör ju inte saken bättre... ska plugga som fan idag också.

skulle verkligen behöva ta mig till apoteket också. måste verkligen köpa ett rejält finnmedel nu. jag blir tokig! har världens äckligaste hy, vill spy varje gång jag ser mig själv i spegeln. varje morgon vaknar jag upp med minst 2 stora äckliga finnar. blir så arg! har väl aldrig haft helt fin hy, men nu är det då värre än nånsin. måste verkligen göra nåt åt detta, annars kommer jag fan bli deprimerad. trodde man skulle slippa sån här äckelhy när man blivit "stor", men så fel jag hade!

avslutningsvis bara måste jag ju få skriva hur underbart skönt det känns att djurgården ä-n-t-l-i-g-e-n börjar spela bra hockey! helt sjukt. poäng i 3 matcher i rad, & vinst senast igår mot brynäs efter en jävligt grym vändning. från att ligga under med 3-0 efter första (pinsamt, jag vet) till att innan slutsignalen komma ikapp & till och med ta ledningen är väl ändå ganska jävla bra gjort?! kul dessutom att tim sandberg får prova på att stå, och att han dessutom gör en svinbra insats! snacka om att ridderwall fått konkurrens.




* used to dream of beeing a millionare

Publicerad 2010-10-18 10:52:35 i VARDAG,

seriöst, jag håller på att DÖ av smärta. ryggen har totalt gett upp, jag kan knappt röra mig utan att det gör så sjukt ont att jag nästan börjar grina. jag dööör. trodde det var träningsvärk eftersom vi var och gymade i lördags. men tro mig, det här är inte vanlig träningsvärk. typ ryggskott, eller nåt. har iallafall aldrig haft såhär ont förut. ååh! kan inte fara på skolan idag, hur jag än sitter gör det ont. så istället blir jag hemma, begravd bland alla böcker. idag ska jag plugga som bara den.

* har någon sett till hurricane?

Publicerad 2010-10-17 18:56:32 i VARDAG,

som vanligt har helgen gått alldeles för fort, tyvärr! men det har varit en riktigt bra helg så ska inte klaga. har ju dessutom fet sovmorgon imorgon såå! hihi.

igår blev det lite spontanfest. var först på 50-års "kalas" hos min farbror i töre, for sen till luleå vid halv 8 tiden. for bara hem en sväng & bytte kläder och sen for jag till elina & förfestade med henne, malin och några till. riktigt kul! skulle på all star men när vi kom dit var det en sån jävla kö så vi orkade inte stå & vänta. enligt vakten skulle det ta 30-40 minuter att ta sig in, kändes inte sådär jättelockande att stå ute och frysa så länge & kanske inte ens ta sig in. nåja, förfesten var ju kul iallafall.

nu är det söndagsmys här på tunastigen. har köpt lite snask & ska precis hoppa ner i badkaret och mysa lite ♥ tror det blir en tidig kväll...

* wanna see if you can give me some more

Publicerad 2010-10-15 12:27:04 i VARDAG,

äntligen F-R-E-D-A-G-!!! ♥♥

älskar fredagar, så jävla sköna. speciellt när man bara har skola till 11.45 & kollar facebook & skrattar med goa tjejer istället för att lyssna på själva föreläsningen... då går dagen fort kan jag lova, höhö. märkte typ inte att vi suttit där i 4 timmar när det var slut. sjukt. kollade på massa studentbilder & fyyy vad jag vill göra om det! roligaste jag gjort nånsin tror jag! så sjuk kul.


började sakna min jennifer också. tycker verkligen det är dags att vi träffas! alldeles för länge sen vi sågs ju?!

kom just hem, men ska snart iväg igen. amanda kommer till luleå, så vi ska på stan en sväng. tror knappas jag har råd att köpa nåt, men är väl alltid kul att kolla på kläder. HÅRFÄRG måste jag däremot köpa! ser inte klok ut. ser ut som att jag har massa flinta fläckar när jag har håret uppsatt (som jag har typ.. varje dag) så utväxten måste färgas och det snarast!

idag direkt efter middan blir det gympremiär här i lullan. ska med ante, tror inte han kommer vara snäll mot mig. tvärtom så kommer han nog plåga ihjäl mig. ååh, vad har jag gett mig in påå?! nä, skojja bara. det kommer säker gå jättebra... höhöö.

& direkt efter gymmet blir det stallet och direkt efter stallet blir det kalix för att se hockey. fullspäckat schema med andra ord. sen kanske man hinner med lite fredagsmys också?!
hoppas deeet!

nä, nu ska jag iväg. pöss!

* save it for your prayers boy

Publicerad 2010-10-14 14:47:50 i VARDAG,



om ni nu möjligtvis kunnat missa det så har det kommit snö här i norrbotten. & imorse kom första snön (som jag sett iallafall) hit till luleå. känns INTE okej! det är ju bara oktober, vintern behöver inte komma riktigt ännu. för kallt har vi nog länge! fast måste nästan erkänna att det känns lite mysigt med snö på ett mycket konstigt sätt. jag hatar vanligtvis snö, vet inte vad som hänt med mig? var bara lite arg imorse då jag såg ut ur sovrumsfönstret & insåg att det var vitt på marken. konstigt. förra hösten/vintern när första snön kom stannade jag hemma från skolan & tjurade! så mycket hatar jag snön, egentligen. är nog nåt fel på mig nu tror jag.

charlie däremot, han verkar ÄLSKA snö. han var helt tokig imorse, sprang runt & jamade och hoppade upp och satt sig i fönstrena och bara stirrade ut. tror inte riktigt han fattade vad det var, eftersom det var första gången han nånsin såg snö. men söt var han!

* I've got the magic in me

Publicerad 2010-10-12 15:09:22 i MUSIC,

bjuder på lite ny musik i brist på annat att göra!


mike posner - cooler than me


shontelle ft pitbull - take ova


tinie tempah - written in the stars


rihanna - only girl


akon - angel

* hold me now, I'm six feet from the edge

Publicerad 2010-10-12 10:49:33 i VARDAG,

fyfan så underbart med en sovmorgon! eller rättare sagt en ledig dag. fast helt ledig kommer jag inte vara. ska fara till elina & plugga senare. vilket behövs! måste trycka in ännu mer latinska ord i skallen, imorgon ska vi dissikera ett hjärta! wohoo. kommer bli grymt.

igår for jag till kalix med amanda & emma direkt jag slutade skolan. gjorde premiär på is, gick över förväntan ändå. ramlade inte en enda gång! idag har jag dock sjukt ont i handen. måste fan köpa ett par hockeyhandskar om jag ska kunna "spela" i vinter. går inte att skjuta utan att få sickt ont i tummen. ska försöka hitta nåt billigt par.

påtal om hockey fick jag höra imorse att staffan kronwall kommer tillbaka till djurgården! SÅ JÄVLA VIKTIGT. äntligen en bra back! precis vad som behövdes. nu fattas bara en riktigt bra målvakt. typ att wesslau kommer tillbaka. men det är väl bara önsketänkande antar jag...

* where do you go when you're lonley?

Publicerad 2010-10-11 16:20:20 i VARDAG,

hemma igen efter en minst sagt perfekt helg i huvudstaden med världens bästa ♥
var inte alls kul att packa ihop allt igår kan jag säga, hade gärnat stannat längre. men what to do när jobb & skola väntar på en här hemma?
 
NHL-matchen var verkligen grymt jävla kul! kändes helt overkligt att sitta & se den. kändes typ som att man spelade xbox eller nåt. haha, sjukt! fick se douglas murray, boyle, heatly, wallin, thornton, husselius, nash & en hel drös med andra SVINbra spelare. ja, alltså, helt klart värt pengarna. tyvärr blev det sharks-förlust, efter förlängning. inte för att jag brydde mig överdrivet mycket om vem som vann, hejade väl inte stenhårt på nåt av lagen egentligen. men bara för att douglas murray spelar med sharks så hejade jag lite extra på dom såklart. höhö.

  



har också hunnit med att shoppa lite. fast jag har inte köpt så värst mycket, bara en jacka & lite tröjor. fanns typ ingenting, tråkigt nog! kan försöka komma ihåg att ta bilder på det jag köpt, typ imorgon eller nåt.

* she's so beautiful and I tell her every day

Publicerad 2010-10-08 14:50:19 i VARDAG,

kom på en kul grej elina sa på föreläsningen idag. båda två var nog rätt trötta & lessa efter att ha suttit i typ 3½ och bara lyssnat på en massa man ändå inte fattar nåt om. men hur som helst, vi gick igenom musklerna på latin & så sa läraren att "gillar ni oxfile? det där är den här muskeln ni äter om ni äter oxfile" typ nåt sånt.

elina: "ååh vad gott!"
jag: "blää"
elina: "vadådå, varför gillar du inte det?"
jag: "äter inte kokött, tycker det är äckligt"
elina: "är oxe en sorts ko?"
jag: "jo fast det är en kill-ko. tror jag"
elina: "jahaaa... jag trodde det hette tjur?"
jag: "ja, inte vet jag. men tror oxfile är kokött iallafall"'
elina: "jag som trodde oxe var en stor & arg kossa"

hahah. hon är allt bra go!

* nån slängde ut dig som en sommarkatt

Publicerad 2010-10-08 14:22:55 i VARDAG,

hunnit med att vara på skolan från 8-12, sen mötte jag upp syrran som är på snabbvisit i luleå, lunchade med henne på waldorf, gick på stan en snabbis & hittade en ny vinterjacka! wihoo. letade efter en ny redan förra året men då var jag ute för sent så hittade ingen, men nu har jag alltså köpt en ny. äntligen! har typ haft min andra 3 vintrar.. KUL. en vit köpte jag iallfall. får se hur länge jag lyckas hålla den ren. är dock inte helt hundra att jag ska ha kvar den. tyckte den var lite stor, kanske är för att jag vant mig med min ganska snäva skinnjacka nu hela hösten? att det är därför den känns lite stor. inte vet jag. ska iallfall kolla lite nu i stockholm om jag hittar nån annan.

OM vi nu ens tar oss iväg! läste nyss på sas hemsida att det är flygstrejk! jag dör ju om vårat plan blir inställt. bokat nhl-biljetter och allt. ååh nä, det får bara inte hända. då stämmer jag dom jävlarna. eller nånting. ARG blir jag iallfall! jag ska till stockholm ikväll & punkt slut!


här är lite bilder på jackan
tycker ni den ser stor ut?!


  


jag bara måste...




hihi, var den inte lite kul?

* jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Publicerad 2010-10-06 14:38:32 i VARDAG,



var så sjukt trött imorse när väckaren började ringa så jag visste inte hur jag skulle ta mig upp. men det gjorde jag. hann sminka mig & äta frukost och dessutom komma i tid till föreläsningen! inte illa höhö. föreläsningen sen... var jävligt tung. precis som alla andra anatomi-föreläsningar varit. sitter där mest som ett frågetecken, antecknar lite och låtsas förstå, gäspar, pratar om helt andra saker med elina, ribban & malin, kollar på klockan, försöker hänga med lite... ja, ni fattar. den här kursen är INTE lätt. & inte kul. eller ja, det är den väl. bara att det är så trist när man inte förstår nånting av den. hoppas att min hjärna vill vakna snart...

kan bjuda er på lite bra låtar!


daniel adams-ray - gubben i lådan


katy perry - E.T


oskar linnros - 25

* you say I looke fine

Publicerad 2010-10-06 14:12:52 i VARDAG,

beställde ett par skor från nelly typ i måndags, fick hem dom idag.
SVINSNYGGA!

har försökt få till en bra bild vilket inte var det lättaste..




... men här kanske ni ser lite iallafall?

* you're from the heart of the world, a different dimension

Publicerad 2010-10-06 12:29:28 i HOCKEY,



JAAAA!!
äntligen seger igår, blev tillslut 5-2 hemma mot timrå! så jävla skööönt. nu slipper vi ligga totalsist iallafall. hoppas att det håller i sig nu.

sen fick jag ett jävligt fint besked igår när vi var och såg luleåmatchen. har typ beställt så att man får difnyheter till mobilen för svinlänge sen, & så fick jag ett där det stod att mackan skrivit på ett 4-års kontrakt för djurgården!! fatta hur glad jag blev! helt sjukt.

* vad vore jag utan dina andetag?

Publicerad 2010-10-05 14:35:42 i VARDAG,

var först tänkt att jag skulle fara till töre/kalix idag, men så blev det inte. sen var det tänkt att amanda skulle komma till luleå idag, men så blev det heller inte. hoppas hon & fanny kommer imorgon isället. hur som helst, idag har jag istället varit duktig & pluggat lite grann! vilket verkligen behövs, det vi håller på med nu är allt annat än lätt. försökt trycka in en massa latinska ord i skallen, hoppas att några har fastnat iallafall. & ändå är det typ en tiondel av allt vi ska kunna jag pluggat idag. måste fara till töre & skriva ut tusen sidor till, eftersom min skrivare tydligen gett upp. redan, fick den typ för en månad sen. hoppas pappa har nån annan jag kan ta, blir ju littte jobbigt att köra till töre varje gång jag måste skriva ut nåt.



fick hem mitt H&M-paket idag. levererat till dörren till & med, fett nice. blev först svinrädd när det plingade på dörren men smög mig fram & tjuvkikade i titthålet. såg postgubben med mitt paket & vågade öppna. och allt passade! den ljusgråa koftan, eller vad man nu ska kalla det, var svinskön & mysig. kommer nog bo lite grann i den i vinter misstänker jag...

nu ska jag fortsätta vara duktig & effektiv och köra ett rejs med dammsugaren & sätta på en tvättmaskin. ikväll ska jag och andreas på hockey. luleå - AIK, ingen direkt höjdarmatch, men ante fick biljetter från jobbet & en gratis hockeymatch tackar man väl inte nej till!

påtal om hockey så hoppas jag verkliiiiigen att djurgården vinner ikväll. vet inte vad jag tar mig till annars. tror jag gräver ner mig & dör om det blir en 6:e förlust ikväll. SERIÖST! drömde förresten att marcus nilson blev klar för spel, samtidigt som ekman var tvungen att avbryta sitt kontrakt för att mackan skulle rymmas i truppen. helt sjukt var det, tänkte bara om ni ville vetaaaa.

nä nu ska jag dra fram dammsugaren
pöss!

* written in the stars

Publicerad 2010-10-05 11:17:44 i VARDAG,

godmorgon! nog för att jag vaknat för typ 2 timmar sen, men ändå. är ledig idag, så skönt! har inte ens hunnit få på mig kläder, tycker typ det är det bästa med att vara ledig. att få gå runt i bara trosor & låna en stor huvtröja av ante. finns inget skönare! så jobbigt att vara tvungen att klä sig "fint" när man ska på skolan. eller ja, tvungen är man väl inte. men ni fattar?

nu när jag har tid kan jag ju skriva lite om vad vi gjort i helgen tänkte jag. var framme i fredags kring.. 8-tiden har jag för mig. for direkt till läggan, som var riktigt fin! första gången jag ser den faktiskt. blev inte mycket gjort under den kvällen, kvällsmat från max (fett gott!) & sen blev det soffan.

steg upp ganska tidigt på lördan. åt frukost & gjorde oss färdiga för att gå på stan. hittade otroligt nog inte nånting, eller jo, en tröja. men det var allt! jag har blivit så sjukt duktig att inte slösa upp massa pengar när jag går på stan. kanske lägger upp en bild på tröjan senare.



direkt vi varit på stan for vi till stallet. & gastus var precis lika fin som alltid annars! jag red, hoppade litegrann till & med. gick faktiskt bra för att inte ha ridit på... flera månader?
svinkul hur som helst.

stressade hem, började göra oss klar för fest. gick till en av emil's klasskompisar som hade fyllt år tidigare i veckan. trots att varken jag eller ante kände nån förutom emelie & emil där hade vi riktigt kul. for sen in till stan & gick ut på corona, som också var roligt. när det stängde gick vi till nån pizzeria & åt innan det blev taxi hem.

på söndan hände sen inte heller så värst mycket. for en sväng till stallet, gastus hade fått lite feber så blev bara att ta det lugnt & skrittade bara ut barbacka en sväng. när vi var klar i stallet for vi tillbaks till läggan & packade ihop allt. lite trist, såklart har helgen gått alldeles för fort (som dom ALLTID tycks göra) åkte hemåt & var väl i luleå nångång vid 8-9.

* om gud bara visste hur skön jag var

Publicerad 2010-10-04 21:34:31 i VARDAG,

hade tänkt skriva om allt vi gjort i helgen, men jag blev visst för lat...
jag får lov att göra det imorgon istället.

kan ju iallafall skriva att jag nu (äntligen, bara 3 månader för sent) gett andreas hans födelsedagspresent. blir en helg i stockholm som vi pratat rätt länge om, med NHL-premiären på lördagkväll! ska bli sååå jävla kul! lär också bli en hel del shopping. nu ryker mina sista sparade kronor, men det kommer det vara värt! wihoo.  

mys med hotell!


* I never had the strenght to take it higher

Publicerad 2010-10-01 14:58:32 i PICTURES,

kollade igenom lite gamla bilder på datorn, & konstaterade en sak...



... jag ska aldrig!!!!! mer ha blont hår!!

haha jag dööör. fan så fult!
sjukt egentligen hur man kan se så annorlunda ut bara för en hårfärgs skull
hahahah fatta, det där är typ bara 2 år sen!

kolla här då. förra sommarn



fyfan vad fuuuul! fast hade ju inte sådär nåt länge. bara typ 3 dagar.

tänk vad kul man kan ha åt lite bilder!

* didn't give her all my love

Publicerad 2010-10-01 13:28:26 i HOCKEY,



att djurgården inlett elitserien skakigt kan väl knappast nån ha missat? just nu ligger dom SIST i tabellen, endast 4 poäng på 6 matcher. det är ju fan skämmigt. har dock bara sett 2 av matcherna, den mot aik & den mot luleå igår. men tvivlar på att resten av matcherna sett bättre ut. för bra såg det verkligen inte ut. vet inte riktigt vad dom sysslar med. första & andra perioden igår var tamigfan det sämsta jag sett på mycket länge. typ 2 avslut på en hel period. även fast dom hade rätt mycket puck hände inte ett SKIT! bara nere i sargen och snurrar, & det kan nog alla räkna ut att nere i hörnen blir inte många mål gjorda.

en kul grej är ju iallafall att mackan nilson kan vara påväg tillbaka. hoppas verkligen det, håller alla mina tummar & tår! han om nån skulle vara välbehövd i truppen.



även fast det ser minst sagt mörkt ut just nu tror & hoppas jag att man lyckas komma tillbaka. jag tror & hoppas att det här bara är en svacka, att man inte riktigt hunnit "komma igång" ännu. för serien har ju precis börjat, det finns så mycket som kommer hinna hända kan jag lova.

* so don't be afraid

Publicerad 2010-10-01 12:47:00 i VARDAG,

oj, här har det inte hänt mycket, hade typ glömt att jag faktiskt har en blogg. nä, inte riktigt. har bara inte varit sugen att skriva, har inte hänt så överdrivet mycket intressant heller så. men bara för att vara snäll mot er läsare så kan jag iallafall kladda ner lite grann nu iallafall.

som ni kanske förstod av det jag skrev sist gick min första tenta inte sådär jättebra, tror jag! har ju inte fått tillbaka den ännu, så vi får se. tror den skulle vara rättad & klar nån gång nästa vecka. om jag ens vill veta resultatet är ju då en annan femma... nää, nu överdriver jag.
SÅÅ himla dåligt gick den inte.

har börjat med en ny kurs nu istället - anatomi & fysiologi. verkar svinsvår. har haft föreläsningar om cellen hela veckan. cellmebranets beståndsdelar, DNA, transkription, proteinsyntesen, passiva och aktiva transportmekanismer... ja, ni ser ju själva. inte direkt det roligaste man gjort i sitt liv kanske. bara att härda ut & hoppas att det blir roligare (& lättare!) snart. vilket det inte lär bli. lättare alltså, för roligare vet jag att det blir. ska få skära i ett grishjärta igen! wihooo. fick ju göra det på nkB'n i våras, var svinroligt. höhö.

sen dååå.. juste! ska fara till umeå i helgen & hälsa på hos syrran och emil! ska bli svinkul. och så får jag ju äntligen träffa gastus igen! har saknat han, snutte. vet inte riktigt hur planerna ser ut, vet bara att jag ska vara så mycket i stallet som möjligt. sen vet jag inte om det blir fest eller vad tusiken dom har tänkt hitta på med oss. hur som helst, ska bli jätteroligt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela