nilssonjennipher

* I've got another confession to make

Publicerad 2010-01-29 08:47:31 i VARDAG,

godmorgon! har vaknat för inte allt för länge sen, eller har varit vaken lite till & från imorse. vaknade först då A skulle iväg på jobbet, somnade om en stund, vaknade, trodde att jag hade försovit mig men då var klockan bara kvar i 8, och så somnade jag om & vaknade typ kvart över 8. och nu sitter jag här, ska alldels strax gasa ner på stan och kolla om någon affär har öppet, måste fixa lite frukost. sen måste jag sminka mig & sen invänta jennifer & jenny för att börja bege oss mot kallax. tror väl knappast att det kommer bli några uppdateringar under helgen, men annars skriver jag ordentligt då jag är hemma igen, alltså på måndag eller söndag.

ha så bra i helgen, det ska vi ha!


bäst i världen ♥ ♥ ♥

* I told you to let it rock

Publicerad 2010-01-28 16:58:18 i VARDAG,

nu har jag precis bokat flygbiljetterna till stockholm, 13:10 imorgon åker vi. längtar som tusan, måste snart gå & leta fram en resväska och börja packa. sen har jag också lyckats få med mig jennifer & jenny på hockeyn, har bokat biljetter till matchen också. är helt i extas typ, det ska bli så jävla skoj! känner mig typ som ett litet barn på julafton. eller typ som ett barn kvällen innan julafton.
ja, ni fattar säkert vad jag menar.

vet inte riktigt vilken dag vi kommer hem, vore bra om det fanns flyg på söndag. för annars missar vi så mycket på skolan, inte för att det är världens sak men ändå.
annars åker vi någon gång på måndag.

fick dessutom en glad överraskning då jag kom hem, för i brevlådan låg mitt nellypaket! skorna var sviiiinfina, finare i verkligheten än på bilden. och dom passade perfekt, så nu har jag skor för åtminstonde en av kvällarna vi ska festa. kanoners. nä, nu ska jag gå och rota fram en väska & ta tag i packningen. sen måste jag hoppa i duschen och börja göra mig klar, ska till mari ikväll och fika eftersom hon fyller år. efter det väntar MYS med världens sötaste kille, hihiii.

* can you meet me halfway, right at the border line

Publicerad 2010-01-27 10:41:01 i VARDAG,

fan vilket underbart väder vi har ute, total snöstorm
 passar mig perfekt eftersom jag ÄLSKAR snö
♥ ♥ ♥

MYT!

men varför ska jag klaga, fick ju vakna upp brevid världens sötaste. hur som helst, jag orkade inte fara på skolan imorse, var rädd att bilen skulle blåsa ner i diket eller nåt. skönt att få sova någon timme extra om inte annat. & skönt att slippa samhällslektionen, hihi.

sitter och funderar på vad tusan jag ska fördriva hela dagen med. måste ju bli någon inomhusaktivitet i alla fall, hade inte planerat att sätta min fot utanför dörren. eller jo, ikväll när jag ska på hockey, men inte innan det. städa mitt rum har jag ju redan gjort, kanske ska vara en snäll dotter & städa resten av huset. då kanske mamma känner sig snäll & ger mig ett litet ekonomiskt bidrag inför helgen. vore inte helt fel!

* she had it all figured out

Publicerad 2010-01-26 19:54:41 i PICTURES,

lite segt kanske, & bilderna är skitsämst eftersom jag knäppt dom med min nuvarande mobilkamera. men skit samma, nu får ni i alla fall se hur mitt hår ser ut!

 

* I need another trip to the graveyard

Publicerad 2010-01-26 18:31:15 i VARDAG,

Costa Rica SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM



trots att det mest troligt blir fett mycket shopping i stockholm i helgen, kunde jag inte hålla fingrarna i styr när jag hittade dom här skorna. var tvungen, tyckte dom var så fina. & så behövde jag faktiskt ett par nya till helgen, eftersom det blir en tvådagars där nere.

* I almost told you that I loved you

Publicerad 2010-01-26 18:10:58 i VARDAG,

fyfan vilken liten hemmafru jag har varit idag. tog hand om mitt rum (läs svinstia), plockade upp all smutstvätt, renbäddade min säng & så har jag dammsugit lite snabbt också. som om inte detta vore nog har jag dessutom TVÄTTAT! true story. måste vara första gången ever jag gör det. men duktig kände jag mig, och rent & fint blev det. så nu har jag blivit ännu mer vuxen.

på tal om gammal så kan man då fan tro att jag är 118 år gammal. går som en jävla invalid. varför? kan ge er några kloka råd för att undvika denna typ av smärta, som för övrigt också kallas träningsvärk har jag hört.

1.) ge fan i att spela hockey 1½ timme med för kort klubba

2.) ge fan i att träna innebandy efter 5 års uppehåll

så, det var nog allt från mig.
lyd mina råd, jag vet vad jag pratar om i detta fall.
träningsvärk är INTE skönt, inte nånstans.
personer som tycker det kan fan inte ha alla hemma.

* wake me up when september ends

Publicerad 2010-01-26 10:27:26 i HOCKEY,

igår fick djurgården med sig ett poäng i alla fall hemma mot HV71. synd att det inte blev fler, hade behövats nu när tabellen är så äckligt jämn. får hoppas att det blir kryss ikväll i matchen mellan färjestad & saik. hur som helst, jävligt kul att det var nichlas falk som gjorde kvitteringsmålet ändå. tycker han är vädelös, fattar inte varför han fortsätter spela, han är ju fan snart pensionär. men ändå, igår gjorde han till & med 1+1.
här har ni lite bilder från matchen.


  
  


SÖT!


 

* you're gonna go far, kid

Publicerad 2010-01-26 10:16:39 i VARDAG,



tror inte riktigt chocken över att jag har fått körkort har släppt ännu, känner mig fortfarande olaglig då jag kör bilen helt ensam. kändes helt sjukt igårkväll när jag körde efter E4an till kalix, var typ livrädd att polsen skulle komma och ta mig. fast jag blev inte tagen & jag tog mig fram vid liv, lucky me.

hade inte en enda lektion idag. eller jo, projektarbete men det gjorde jag & elin bort på typ 10 minuter. så jag var hemma typ halv 9. kändes ju sådär lagom värt att stiga upp & sminka sig. nåja, har ju hela dagen på mig att sova om jag skulle bli trött, för är faktiskt inte så farligt trött nu. ska istället vara duktig & ta itu med mitt rum. för här ser det fan inte bra ut alltså, kläder och skit över hela golvet.

* and you can see my heart beating, you can see it through my chest

Publicerad 2010-01-25 14:48:06 i VARDAG,

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU, HAR NÄMLIGEN TAGIT KÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT IMORSE!!!!




ni fattar inte vilken känsla det här är, har längtat & längtat i evigheter, känns så SATANS SKÖNT att äntligen ha kortet i handen! klarade både min teori och uppkörning på första försöket, det trodde jag aldrig om mig själv. men nu har jag alltså tagit KÖRKORT! har inte riktigt fattat det ännu, när jag skulle köra iväg min bil helt själv från stan till skolan kände jag mig som en skurk, kändes helt overkligt att köra bil helt själv. åååh!

fan vad jag är glad! hihiiiii!

* I look up to the sky, and now the world is mine

Publicerad 2010-01-24 18:43:54 i VARDAG,



har varit & åkt skridskor idag, blev typ 1½ timme. spelade match, gick inte riktigt lika bra som det har gått tidigare. plus att mina skott var mycket mesigare än vanligt, skyller på att jag inte tränat sen i typ.. tisdags eller nåt. och så är min klubba lite för kort. men men, även den bäste har väl svackor, he-he.

råkade kolla in på backyard babies hemsida & upptäckte att dom spelar på tyrol i stockholm på torsdag, jag dog när jag såg det. fattar ni vilket läge för mig att se dom?! skulle vara så jävla kul, är ju flera år sen jag såg dom spela live sist. men vet inte om jag vågar fara själv, vilket jag lär få göra. synd att mina vänner ska ha så dålig musiksmak, hihi. eller synd kanske jag ska säga att jag har så udda smak. vore ju mycket lättare om jag gillade likadan musik som dom.

sen har djurgården hemmamatch på lördag, vill dö av det också. för ingen vill följa, trots att jag har erbjudit mig att betala dom för att följa. ja, jag är så desperat att jag mutar mina vänner. illa, jag vet. men fattar ni, hur ofta är jag i stockholm på en skala? och när jag då väl är där, klart som fan att jag vill se djurgården spela. måste kanske ragga upp någon järnkamin på fejsan som jag kan gå med. eller så får jag helt enkelt offra mig & gå som ett mobboffer helt själv på en hockeymatch. åh, kul! fast det löser sig säkert, får jag hoppas. det fanns iallafall biljetter kvar så jag hinner kanske tjata med mig någon under veckan. kanske.

* te amo, te amo, she says to me

Publicerad 2010-01-24 15:37:32 i PICTURES,

igårkväll kollade jag igenom alla våra cypernbilder, ville dö lite grann. fattar inte att det snart är ett halvår sen vi var dit, tiden har gått så sjukt snabbt. hoppas som fan att det blir en favorit i repris i år, skulle vara GRYMT jävla bra, inte sant?

-resekamrater,

tryck på play,
kolla igenom alla dom här bilderna & så börjar ni spara ihop pengar så vi har råd att åka iväg i sommar igen.

låter inte det som en himla bra idé...?




   
    
   

nu får ni pausa den övre låten och byta till den här istället...



    
    
   
  


JAG DÖÖÖÖÖR!

* this is my confession

Publicerad 2010-01-24 11:04:53 i VARDAG,



sitter just nu & väntar på att pappa ska komma och hämta mig. vi ska och övningsköra, måste ju passa på nu. för nu är det inte alls länge kvar till uppkörningen och teorin, är faktiskt lite pirrig i magen. tänker inte avslöja för er när det är, men ni lär ju märka om jag klarat den om inte annat, haha. min eftermiddag kommer bestå av teoriplugg, skridskoåkning & så kanske jag ska laga middag också, vi får se.

nä, nu borde han alldeles strax vara här, jag måste gå och klä på mig och gå och borsta tänderna. puss!

* I hope that someone's gonna call and tell me this night is over

Publicerad 2010-01-23 22:58:34 i MUSIC,





Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake

-And wouldn´t you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile

Well, I just wanna believe
That I could be something to someone
Am I the only one around here,
Who´s not gonna live my life in fear?

* I'm sorry but the party's over

Publicerad 2010-01-23 15:58:32 i VARDAG,




igårkväll kom amanda, heidi, jenny & jennifer hit. sandra var också hit en sväng, men hon hann inte stanna länge alls så var hon tvungen att åka hem igen, synd. vi andra såg i alla fall film, eller såg & såg, vi pratade mest genom hela filmen. var den senaste wallander, och jag tyckte den sög. så då vet ni det, slösa inte bort eran dyrbara tid på den filmen. dagens tips från coachen.

det blir varken fest eller skridskor ikväll. eftersom fanny var mitt sista hopp & hon inte är helt frisk idag så sprack mina partyplaner. skridskoåkningen.. ja, den blir bara inte av helt enkelt. orkar inte gå igenom hela historien, tror inte den är speciellt intressant att läsa om hur som helst. ja, så istället blir det nog en myskväll. absolut inte fel det heller, tvärtom. ska alldeles strax promenera ner på ICA och inhandla ingridienser till tacos, som jag hade tänkt vara duktig och laga ikväll.

seeeeen får jag ju inte glömma bort att nämna att det mest troligt blir ett besök till huvudstaden till helgen! fyfan så kul, längtar redan. måste bara snacka ihop mig med jennifer & jenny så vi får bokat flyg ner. åker i sånna fall ner på fredag nångång & hem måndag förmiddag. kommer bli så sjukt skoj.

* kiss me all night, don't ever let me go

Publicerad 2010-01-22 16:44:54 i VARDAG,

att skriva att man just har kommit hem från skolan & klockan är halv 5 på en fredag känns fan inte okej. även fast jag fick mig en liten sovmorgon är jag helt död, skulle typ kunna gå och lägga mig för natten känns det som. fast så tråkig ska jag inte vara, ska göra lite teoritester nu & sen ska jag i alla fall ta mig en välförtjänt powernap snart. och förresten, bild på mitt hår kommer.. snart. orkar inte ladda batteriet till kameran så ni får hålla ut tills jag får tummen ur & gör det.

mina försök att övertala mina vänner har inte riktigt gått enligt planerna, den enda som har nappat lite grann är fanny. så vi får se hur vi gör, om vi går ut eller inte. hoppas på det första alternativet, är svinsugen. synd att ingen annan är det bara, så typiskt. fast än är det länge kvar till lördagkväll, har jag tur hinner alla andra ta sitt förnuft till fånga & följa med ut, hihi.

sen måste jag ju bara få kommentera djurgårdens match igår, SÅ JÄVLA SKÖN! nu ser tabellen ut som den ska igen, efter att färjestad förlorade mot södertälje (haha) djurgården måste för övrigt ha gjort en kass match, 4 skott på dom två sista perioderna. men skit samma, det är målen som räknas & igår fick djurgården med sig tre fina och viktiga poäng. hoppas att dom spelar upp sig till på lördag, då brynäs står på schemat. bjuder på lite fina bilder från matchen också.

  





* you're calling me more than ever now that we're done

Publicerad 2010-01-21 15:44:08 i VARDAG,

är SVINNÖJD med mitt hår, ni skulle bara veta hur bra det känns. satte ju i 25 slingor mer än sist, och det vart helt lagom tjocklek & längd. tror jag hade ångrat mig om jag "bara" satt i 100, så tur att jag gjorde som jag gjorde. ska gå & duscha på en liten stund, och efter det ska jag ta nån bild så ni får se hur det ser ut. så tack så mycket till empan som fixat till mig så jag ser ut som en människa igen!

får se vad som händer i helgen, jag är sugen att gå ut på lördag men ingen av mina vänner verkar speciellt intresserade. får hoppas att dom ändrar sig, men det vet jag ju att dom brukar, så mest troligt är vi nog ute i dimman på lördagkväll ska ni se. blir det inte att dricka så ska vi nog på ishallen & åka skrillor på lördagkväll, så hur det än slutar så blir det bra.

nu ska jag återgå till min älskade teoribok...

* the bad boys are always catching my eyes

Publicerad 2010-01-21 08:14:40 i VARDAG,

har några minuter kvar nu, så då kan jag ju passa på att slarva ner några rader. ska aldeles strax traska ner till hår & naglar, ska vara där halv. känner mig nästan pirrig i magen, det ska bli så jävla skönt att få fint hår igen. skulle aldrig kunna gå utan löshår nu när jag har vant mig, och speciellt inte med mitt fula, äckliga hår.

igårkväll färgade amanda mitt hår, sen for vi på hallen & såg då anton spelade match. blev sugen att åka skridskor, så idag när jag slutar ska jag och amanda förmodligen gå ner på plan & åka lite.

nä, nu måste jag klä på mig och börja gå dit! lovar att ni får se bild sen när jag är hemma igen.
puss

* what have I become?

Publicerad 2010-01-20 15:38:51 i VARDAG,



hade förväntat mig att se förjävlig ut i håret efter att jag tagit ut mitt löshår, men inte SÅHÄR förjävlig. ser verkligen hemsk ut, vill bara grina då jag går förbi en spegel. att jag inte har grävt ner mig under täcket & tokgrinat är ett mirakel, att jag fortfarande lever är väl ett mindre under i sig. allvarligt, det går inte ens med ord att beskriva den här känslan. usch! tur att det inte dröjer länge tills jag får tillbaka hår. fixade så jag får komma ännu tidigare imorgonbitti, desto snabbare desto bättre. skulle gärna ha satt i det nu direkt efter att jag tagit ut det gamla. blir en pina att gå utanför dörren ikväll vill jag lova.

kanske ska berätta vad jag tyckte om filmen också, & den var SVINBRA! kan inte förstå hur folk kan tycka den är dålig?! absolut den bästa svenska film jag sett, tusen gånger bättre än beck, wallander & män som hatar kvinnor. lätt alltså. så då vet ni det, har ni inte sett den ska ni absolut göra det. tycker jag i alla fall.

* my pillow's got your face printed in on it

Publicerad 2010-01-19 09:58:04 i VARDAG,



fan, min sovmorgon blev inte riktigt lika lång som planerat. gubben hade blivit less på att vara den enda vakna i huset antar jag, så för typ en kvart sen kom han in, jamade & började klösa på mig. fast bryr mig inte så jättemycket, hade fått ett så gulligt sms så det gjorde min morgon lite grann, hihi. himla tråkigt att bli lämnad kvar helt ensam i sängen klockan kvart över sex imorse, hade mer än gärna velat att du skulle stanna hela dan, jävla jobb...

ikväll ska jag på bio med fanny & amanda, snabba cash ska vi se. jag hoppas att den är bra, alla som sett den säger olika. vissa säger att den är svinbra, medans vissa totalt sågar den. eftersom jag inte läst boken kanske jag gillar den, för har sett att det är just därför folk tycker den är dålig. alltså, om dom läste boken före dom såg filmen, för att dom hade missat att ta med så mycket från den. fast så är det ju alltid med filmer som görs av böcker tycker jag? nåja, får skriva senare då jag sett den och berätta hur jag tyckte.

nu ska jag bara se färdigt DH-avsnittet jag lyckades somna till inatt, sen ska jag gå upp & äta frukost. sen hoppas jag amanda har tänkt vakna snart så vi kan fara ner på plan & skrilla lite! förresten, lärde mig nääästan att göra översteg bakåt igår, det tar sig.

* I'm dancing with tears in my eyes

Publicerad 2010-01-18 17:18:48 i VARDAG,

hade min lilla uppkörning imorse, gick helt okej. fanns såklart saker som jag måste träna på, men slipper i alla fall min sista körlektion på fredag bara jag kör hemma. hoppas pappa kommer hem imorgon så vi kan fara till kalix & träna, är så inni helvete sugen på att ha körkort nu. dog typ när jag stod och väntade på äckelbussen idag, höll på att frysa ihjäl. sen när man kommer in i svinet är det FULLT överallt & man får sitta brevid nån annan. hatar det. bara jag klarar teorin + uppkörningen är ju kortet inte alls långt borta.
HOPPAS!

fick mina kläder från gina idag, båda tröjorna passade, som tur var. tror att min bh från H&M borde komma typ.. imorgon eller på onsdag också. nu fattas bara nya skor! fast måste tyvärr vänta till nästa vecka så mina pengar hinner komma, men sen beställer jag. blir nog ett par svarta, samma som mina gråa converse. behöver ett par nya vita också, mina börjar bli så slitna & skabbiga. inte så konstigt, har ju haft dom i typ två år, om inte mer.



ska och åka skrillor med amanda ikväll, kanske att hilda skulle komma också. var ju några dagar sen jag åkte sist, skulle inte förvåna mig om jag redan har hunnit bli dålig igen. hur som helst, efter skridskoåkningen ska jag hem, duscha & sen krypa ner i soffan och se linköping-djurgården. fan, ikväll är det tre poäng som gäller. tycker inte alls om att färjestad har gått om oss i tabellen.

förresten...imorgon är jag LEDIG!
och ingen ska få störa min sömn, så det så!

* dear, you look so lost

Publicerad 2010-01-17 14:11:32 i MUSIC,




I think I'll go to Boston
I think that I'm just tired
I think I need a new town to leave this all behind
I think I need a sunrise
I'm so sick and tired of the sunset
Hear it's nice in the summer
Some snow would be nice


* what I wouldn't give to have one more chance tonight

Publicerad 2010-01-17 13:54:33 i VARDAG,

ibland förvånar jag mig själv ganska stort, till exempel idag. direkt jag vaknade hämtade jag teoriboken, bäddade ner mig under täcket och snabbläste igenom nästan hela boken. sen gick jag upp, tog med mig den bärbara, satte mig och åt frukost vid köksbordet, gjorde två tester & fick 65/70 på båda. sjukt duktig om jag får säga det själv. har till och med varit så förnuftig att jag tackat nej till att fara och åka skridskor med amanda & några till. är ju trots att liiite viktigare att plugga teori när det ungefär bara är en vecka kvar till själva provet.

tror till & med jag ska ta tag i lite skoluppgifter jag skitit i att göra tidigare. har typ 2 eller 3 olika rester jag skulle ha lämnat in för.. länge sen. sen har jag en massa frågor i den där nya kursen jag valde som ska vara klara tills imorgon. måste nog ta tag i dom först tror jag.



senare idag ska jag och övningsköra i kalix med mamma, sen se hockey på hallen. måste bara se till att få med mig amanda. missar dock innebandyträningen igen, men jag är fortfarande lite halvsjuk. hostar ännu som ett svin & nu har jag blivit snorig också. är nog bara lika bra att jag väntar till nästa vecka tror jag.

* I'll have so much more to say

Publicerad 2010-01-16 16:14:33 i PARTY,

har inte blivit så mycket med uppdateringar under dom senaste dagarna, men allt har ju en förklaring. har varit upptagen med annat, bland annat att mysa som fan. och tro mig, det är tusen gånger bättre än att sitta framför datrorn och skriva meningslösa inlägg här i bloggen, hihi.

igår var det ju fredag & igår var vi som planerat på bowlingen och på B4. började med att äta en svingod kycklingburgare, hann dricka två öl och sen begav vi oss ner på bowlingen. jag, amanda & jennifer var på en bana, tack vare min fina strike (ja, jag slog en strike på fel bana) så vann jennifer, typiskt. var typ min enda strike under hela kvällen och så lyckas jag göra den när det är jennifers tur och inte ens på min egen bana, haha. nåja, deppade inte över min förlust speciellt länge utan vi fortsatte ha kul & när vi hade bowlat en timme gick vi tillbaka till B4 och det var som vanligt riktigt kul där. stannade tills det stänge och sen fortsatte vi på lilla. kanske inte det roligaste jag gjort, men helt okej ändå. 

ska lägga in bilderna från kameran senare, men nu ligger jag så skönt i sängen med den bärbara så dom kommer när jag orkar förflytta mig till min vanliga dator. förmodligen imorgon då alltså.

när det stängde skulle vi gå till ante och ha efterfest, det hela slutade med att vi satt & åt makaroner och köttbullar och att dom flesta somnade på sofforna, haha. var trevligt ändå, kanske inte världens bästa efterskiva men vad gör väl det. hade i alla fall en svinrolig kväll.

idag har jag det däremot inte lika roligt. min hjärna fungerar verkligen inte som den ska, jag har bakisfrossa & svettas på samma gång, jag är hungrig, men skulle jag äta är jag rädd för att det skulle komma upp lika fort igen. har världens huvudvärk, är trött & allmänt jävla bakfull. tänk skulle man nångång slippa att vara så här satans dålig. fuskigt att vissa aldrig blir bakis. vad jag ville komma fram till vara att kvällen kommer vara väääldigt lugn, ska nog köpa hem godis, chips & dricka och bara se tv & film hela kvällen med amanda. sen kommer det kännas skitkonstigt att sova ensam inatt, det tycker jag inte alls om...

* every day, every night

Publicerad 2010-01-14 20:39:49 i VARDAG,



kläderna passade, allt förutom en tröja som var på tok för stor & skorna som jag fullkomligt drunkade i. ska prova byta storlek på tröjan i alla fall och se om den passar. skorna får jag bara skicka tillbaka, fanns inte mindre än 36, så synd. tror jag ska flirta lite med mamma & få henne att köpa ett par nya converse till mig. vill ha ett par svarta, dom jag har nu är också för stora. fattar inte varför jag köpte dom, smart tjej som köper för stora skor? nej.

sen har jag beställt två tröjor från gina också, bara för att jag blev lite sur när inte H&M-kläderna passade. så dom borde jag få typ på måndag eller tisdag, hoppas jag.
fan om dom inte passar.

nu ska jag återgå till soffan & fortsätta heja fram djurgården till seger. förskräckligt dålig match måste jag säga, domaren har varit totalt värdelös, och djurgården har spelat skit. tur att dom fortfarande har oavgjort i alla fall. blev lite bättre spel i mitten av andra, får hoppas det håller i sig nu i tredje. & jag hoppas att ni läsare fortsätter hålla tummarna!

* I've been so crazy I don't feel to good

Publicerad 2010-01-14 17:11:03 i VARDAG,

ikväll är det dags för en av seriens viktigaste matcher, djurgården - luleå. hemma på hovet. canal plus visar matchen, gissa vem som kommer sitta bänkad? och nervös kommer jag vara. som jag har sagt tidigare är det hemskt att förlora mot just luleå. inte för att det händer speciellt ofta, men när det väl händer så vill man helst bara ta livet av sig. så en vinst ikväll är mer eller mindre livsviktig för mig. så alla ni som läser min blogg måste heja på djurgården ikväll, så det så.



har förresten bokat tid för håret nu. på onsdag ska jag & ta ut den här äckliga jag har i nu, och på torsdagmorgon ska jag sätta i 125 nya och fräscha slingor. längtar! kommer ju dö när jag ser mig själv i spegeln utan hår, kommer vara så jävla ful så jag saknar ord. tur jag inte behöver lida så värst länge. ska hålla mig inomhus så omvärlden slipper se på eländet, haha. måste hinna färga håret innan jag tar ut slingorna också, typ på måndag eller tisdag, nån av mina vänner som är lediga då? let me knoooow.

sen har jag råkat bli sjuk nu också, inte så bra tajmning inför helgen och allt. eller sjuk är jag väl inte, hostar som ett svin bara. varje gång jag tar ett djupt andetag river det till i lungorna och så måste jag hosta så det känns som att alla mina inälvor ska följa med. måste nog skaffa mig ny hostmedicin, och hålla tummarna att det inte blir värre bara.

nu kom mamma hem med mitt H&M-paket, så nu ska jag gå och slita upp det och prova mina nya kläder, wiiie!

* you look so much cooler with something in your mouth

Publicerad 2010-01-13 18:27:31 i VARDAG,



idag fick jag bort en 50-kilos sten från hjärtat tror jag, gick till syon och fixade så jag slipper ha äckelpsykologi längre. så jävla skönt så det är inte sant, var i och för sig tvungen att välja in ett annat ämne. blev ett tråkigt karaktärsämne, men lovar att det ändå kommer vara mycket bättre än psykologin. dessutom har jag nu skaffat mig åtminstonde två sovmornar i veckan, på tisdagar och torsdagar. får alltså sova ut lite grann imorgonbitti. grymt skönt! slipper dessutom ett långt hål på fredagar. mycket nöjd över mitt val måste jag säga.

väntar på att kaffet ska bli klart nångång, sen ska jag byta om & åka till stallet med mamma. efter det väntar mys med en mycket söt kille. det ni.

* something for the pain, to kill this feeling

Publicerad 2010-01-12 17:39:39 i VARDAG,


nu när skolan har dragit igång för mig känns det extra viktigt att planera helgen i tid, så man har nåt att se fram emot så veckan går snabbt. på fredag har vi bestämt oss för att gå ut och äta, bowla en timme, sen gå till B4 för att dricka alkoholhaltigt. längtar redan, känner på mig att det kommer bli svinkul. alla mina favvotjejer samlat på samma ställe, borde ju knappast kunna gå fel. måste ju fira att jenny äntligen kommit hem också! har saknat min sötgummsa. ska bara se till att överleva tre skoldagar till. kommer vara en aning trött på fredagkväll skulle jag tro, börjar åtta och slutar 3, kommer vara hemma typ fyra. MÅSTE hinna sova innan vi far till kalix, annars kommer jag ju vara ett vandrande lik typ.

 

hade velat få bokat tid för att ta ut mitt gamla och sätta i nytt löshår i veckan, men igår när jag gick dit var det stängt, tråkigt nog. måste se till att fixa tid så jag får det gjort typ nästa vecka helst. har tappat en massa, och är allmänt less på den här förlängningen. skulle behöva färga min utväxt innan helgen också, men det kommer jag ju aldrig hinna. typiskt.

* how could I be so damn wrong

Publicerad 2010-01-12 16:07:02 i VARDAG,

ligger just nu väldigt bekvämt nedbäddad i sängen & ser lite grey's. är svintrött, inte omöjligt att jag stänger igen ögonen och vilar ett tag, vore jävligt skönt. hann sova lite i bussen påväg hem, fortsatte sova i typ en halvtimme hemma i sängen & sen for jag med amnada och david och åkte lite skrillor. idag gick det bättre än igår iallafall, synd att isen ska vara så förbannat dålig bara. typ gropar och hack överallt, svinlätt att ramla. fast det har jag hittills klarat mig ifrån. duktig tjej.

nä vet ni vad, nu kommer john blund och säger att jag måste sova ett tag, bäst att lyda honom då
- inte sant?

* I took a walk around the world to ease my troubled mind

Publicerad 2010-01-11 20:10:39 i VARDAG,



skridskoproblemet löste sig, hittade dock inte mina egna men fick låna ett par av anton. fick ont i fötterna typ efter fem minuter, men fan vad kul det är att åka. förut brukade jag och amanda vara på plan och åka rätt ofta, och måste säga att vi var ganska bra. nu hade jag ju inte åkt på typ 2 år tror jag, så ni kan ju tänka er hur det såg ut. kände mig lite som bambi på hal is. vi ska fara imorgon också direkt efter skolan, nu ska vi göra ett ryck och försöka komma tillbaka till våra gamla skills. lycka till jennipher.

* knocked down by your eyes

Publicerad 2010-01-11 18:03:06 i VARDAG,

FAN.

skulle fara och åka skridskor med amanda här i byn, men tror ni jag hittar mina fina bauer-grillor? NEJ! så frågan är ju bara; hur jävla bra är jag som slarvar bort ett par skridskor? SKRIDSKOR. fattar ni, dom är ju inte direkt småa och lätta att tappa bort. men jo, jag har lyckats med den bedriften också. hatar mig själv ganska mycket nu. vill ha mina fina skrillooooor.

FAN.

* wake me up inside

Publicerad 2010-01-11 15:48:41 i MUSIC,



just nu är det mycket rise against hos mig, sjukt bra band.
lyssna bara!


under the knife


re-education (trough labor)


behind closed doors

* baby are you feeling guilty for what you did?

Publicerad 2010-01-11 15:38:49 i VARDAG,

överlevde första skoldagen, även fast sängen var mycket mer lockande så lyckades jag ta mig upp & faktiskt komma i tid. började ju klockan åtta med religion, hade typ 40 minuters lektion, sen hade jag hål fram till klockan tolv. gick till sandra en sväng medans hon sminkade sig & så gick vi tillbaka till skolan. fördrev tid med nigge tills matsalen öppnade, vräkte i mig plättar, väntade med sandra i caféterian, så kom jennifer, vi gick på lektion. fick veta våra svenska nationella som vi skrev innan praktiken, och dra åt helvete vilken chock jag fick! en bra överraskning dock, och sånna är ju alltid roliga.

nåja, hann bara vara på lektionen en halvtimme, sen for jag och hade dubbel körlektion. gjorde klart att köra på liten landsväg & sen körde jag i stan, rondeller och lite filkörning. gick väl.. sådär. är inte det minsta sugen på uppkörning snart. tur jag har några lektioner kvar. får panik då jag inte riktigt kommit igång med teorin heller. boken suger. men what to do, inte ens jag är så smart att jag skulle klara ett teoriprov utan att plugga, he-he. är ju bara så tråkigt att komma igång med skiten. kommer garanterat bli som med alla mina andra prov att jag kvällen innan ska försöka panikplugga allt, alltid lika smart.



förresten, idag är det måndag & det borde betyda att senaste DH finns ute. måste nog ta och kolla upp det, i sånna fall tar jag med mig bärbara och bäddar ner mig en sväng. sen ska jag vara en snäll dotter & laga middag till mig och mamma! det ni.

* I'm spun out so far, lost in the dark

Publicerad 2010-01-10 13:49:41 i VARDAG,

drömmer mardrömmar var och varannan natt, & i varje dröm blir jag mordhotad eller eventuellt dödad. whats up med det? igårnatt tänkte nån skjuta mig, inatt skulle dom slå ihjäl mig med en kofot. börjar fundera på hur mitt psyke står till ibland. har tydligen levt om i sängen också, mitt vattenglas var vält ut och det var också blomman i fönstret. borde kanske söka terapihjälp. är fan läskigt.

förresten så har jag varit duktig idag, varit på en nästan 40minuter lång promenad med amanda alldeles nyss, nu sitter jag och är äcklig. måste samla ork för att gå & duscha. vill ju inte lukta värre än hockeyspelarna direkt, hehe. nä nu går jag, hejdå.

eller förresten, här har ni en bra låt också.

* someday, we're gonna dance with those lions

Publicerad 2010-01-09 23:45:00 i VARDAG,

nyktra januari verkar inte bli speciellt nykter överhuvudtaget. drack ju i tisdags, sen verkar det som att det blir att gå ut & äta (dricka) + bowla på fredag och nästa lördag blir det utgång. så kanske får satsa på en nykter februari istället? nja, kanske är bäst om jag skiter i att försöka ha någon nykter månad alls.

känner mig redan trött, skulle vara skönt att somna i vettig tid ikväll. kommer förmodligen kännas tomt, har blivit lite bortskämd med mysigt sällskap under dom senaste dagarna. fast jag överlever säkerligen natten, får vi väl hoppas. har några nya osedda avsnitt av grey's nedladdat, tror jag ska gå & borsta tänderna och sen bädda ner mig med den bärbara i sängen. ja, så får det bli.

imorgon ska jag tvinga mig själv ut på en promenad, oavsett hur kallt det är. har inte rört på fläsket på hur länge som helst, har däremot matat det ännu mer. chips, godis, dricka, fika.. BLÄ. äcklas av mig själv, ser snart ut som en sumobrottare. och sen på eftermiddan ska jag & amanda och kolla på hockey i kalix, ska bli kul.



* this is my house, and I won't allow the disrespect

Publicerad 2010-01-09 19:48:36 i HOCKEY,



blev tre poäng för djurgården ikväll - igen. fan vilken formkurva alltså. dessutom klättrar vi ännu närmare linköping i tabellen nu, skiljer fortfarande sju poäng, men ändå. vem hade väl kunnat tro det här om djurgården innan säsongen startade? inte jag i alla fall, faktiskt. trodde dom skulle få det kämpigt utan världens bästa fredde, men istället har ju nilson, zigo & alla duktiga juniorer kommit och fyllt hans plats. tänk vad kul om detta håller i sig, med slutspel och allt. är väldigt länge sen det gick riktigt bra för djurgården, sist måste ju vara under lock-outsäsongen, för 5 år sen? såg förresten att hannula inte kommer att skriva något fortsatt kontrakt med oss, sjukt tråkigt.

* if we ever meet again

Publicerad 2010-01-09 14:36:58 i VARDAG,

idag är det lördag, imorgon är det söndag, och i övermorgon är det måndag. och vet ni vad det betyder? SKOLAN BÖRJAR. jag dör, får fan seriös panik. jag vill inte börja om, känns som att jag redan gått färdigt skiten. har ju varit ledig i nästan två månader nu, kan meddela er att det kan ha varit det skönaste jag gjort på väldigt länge. dessutom suger mitt schema, jag börjar klockan åtta varenda dag. har tusen hål, och på fredagar slutar vi tio över tre. förstår inte hur jag ska överleva. ett helt halvår. känns typ som en evighet. helveteeeee vad negativ jag blev nu då, jävla skola som förstör mitt humör!

nåja, snart har djurgården match mot timrå. juniorerna är tillbaka, grymt viktigt. synd att ridderwall fortfarande är sjuk bara, får hoppas att wesslan inte suger lika mycket som vanligt bara så kanske vi får med oss tre poäng idag också.

nu ska jag gå och läsa lite körkortsteori, jippiiii.

* is someone getting the best of you?

Publicerad 2010-01-08 17:31:41 i HOCKEY,



måste ju såklart passa på att skryta på världens bästa djurgården som igår ordagrannt PISSADE på modo. 7-2 blev slutresultatet, och jimmie ölvestad gjorde inte mindre än FEM mål, och ett assist. fyfan vad grym han är, så jävla kul att han har börjat producera framåt nu. för tror knappast det finns viktigare spelare i djurgården, finns i alla fall ingen som match efter match går ut och kör järnet, som alltid gör sitt bästa.

kolla på den här filmen, man kan ju inte rå för att man får lite gåshud på armarna
- inte sant..?

* yes I'm the one and only but I'm not the only one

Publicerad 2010-01-07 16:34:28 i VARDAG,



ja nog inser man ju att man bor på fel ställe i världen när termometern visar -31,3 grader. och då ska ni veta att det har blivit varmare, imorse när jag klev upp var det nästan 34. nu längtar jag enormt till sommaren, och ännu mer längtar jag utomlands. fyfan, skulle verkligen inte sitta fel med två veckor i thailand just nu. eller egentligen vars som helst skulle vara bättre än här. synd att man inte har några pengar bara.

känner mig som en isbit nu, ska gå och duscha i hopp om att få lite värme i kroppen. ikväll blir det först att kolla lite hockey hos amanda, sen iväg på ännu mera mys! pöss.

* but I'll be true to you

Publicerad 2010-01-06 20:53:56 i VARDAG,

jag dööör, är fortfarande sjukt sugen på godis och ingen orkar skjutsa mig på shell. helvetes SKIT, den som kommer hit med lite karra skulle fan få tusen kronor. utan tvekan! tänk vad gott med typ choklad & några sura godisar. åååååååååh!


* I wanna leave with you tonight

Publicerad 2010-01-06 18:45:02 i PARTY,



nu börjar jag känna mig lite mer som en människa efter att ha fått sova två viktiga timmar i soffan. har varit rätt så bakis idag, kunde inte fara & se herrarnas innebandyderby som jag hade planerat. istället stannade jag kvar i sängen, försökte sova men det gick inget vidare så då var jag snäll & plockade undan lite, diskade + bäddade sängen. hade till och med så lite att göra helt ensam, att jag sminkade om mig.

kvällen började i alla fall på B4 med heidi, mari & fanny. vi åt middag, började dricka och efter typ en timme kom också sandra, jossan & amanda. var kvar på before tills det stängde, for sen en snabbsväng på folkan men där var det då fan inget kul. bara en massa gammelfolk som jag aldrig sett förut. när det stängde gick vi ner på frasses, hämtade mat & for och såg hockeyfinalen, riktigt bra match.

ja, och nu sitter jag här och har precis fått i mig dagens första måltid. är förskräckligt sugen på en godispåse, men det är ju så helvetes kallt så jag vill helst inte gå utanför dörren. kanske att jag skulle få mamma att fara på shell åt mig.. måste nog försöka flörta lite med henne i alla fall.

förresten, lägger in bilderna lite senare.

* let the music take controll

Publicerad 2010-01-05 16:37:42 i VARDAG,




ikväll blir det att gå ut & äta middag + dricka "några öl" med mina favorittjejer. varför jag gjorde "-tecken runt några öl är för att när vi ska gå ut och ta "några öl" brukar det resultera i det motsatta. hur som helst, jag tror vi blir på before hela kvällen, att gå ut på folkets hus & dansa med 40-taggare kändes inte så värst lockande. men man ska aldrig säga aldrig, mitt i allt hamnar vi där.

insåg precis att canalplus visar djurgården-skellefteå ikväll. kul att jag missar den då. eller hinner ju i alla fall se en period, men ändå. matchen borde ju dock bli en promenadseger, att förlora mot äckelsaik finns bara inte i min värld.

nä hörrni, tänk skulle jag sluta skriva en massa SKIT & bege mig mot duschen. skulle ju vara kul att inte se ut som ett monster ikväll.

* or did you forget, you know your wrong?

Publicerad 2010-01-04 16:05:43 i VARDAG,



efter att ha stannat uppe hela natten & sett sverige åkt på stryk av usa och vaknat för tidigt imorse är jag nu väääldigt trött. ska leta reda på den bärbara datorn, bädda ner mig i sängen & gråta en skvätt till mitt älskade grey's.

* är det så här det känns att va' lycklig? det är inga problem

Publicerad 2010-01-02 18:35:55 i HOCKEY,

JAA, UNDERBARA ÄLSKADE DJURGÅRDEN! ♥




fyfan så skön seger, skönaste på väldigt länge. grymt viktigt, även om det "bara" blev 2 poäng ikväll så tar vi ett litet kliv uppåt i tabellen och har färjestad på två poängs avstånd.
åh, den här segern kommer jag leva länge på!



grymt jobb av david printz också, först en grym tackling & sen kastar han både handskar & hjälm och ger sig på svinet lee goren. så viktigt, även om han då förlorade fighten så fick djurgården en extra knuff i röven och kunde kvittera & till och med ta ledningen kort där efter. WIIIIE!

* my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy?

Publicerad 2010-01-02 15:04:40 i VARDAG,

att jag gick ut & gick var ju en fet MYT, dock har jag varit duktig och storstädat mitt rum. dammsugit, skurat, torkat damm & renbäddat. tar väl bara nån dag så är det lika svinigt som innan jag började. nåja, det är väl rent så länge det är rent, nu är det ju gjort om inte annat.

självklart får jag se hockeyn själv, eller jag har ju såklart min trogne hockeykompis pappa. ska fixa på mig lite kläder, ordna till kråkboet som ska föreställa mitt hår & sen parkera arslet i soffan.

HEJA DJURGÅRDEN!

* standed in this spooky town

Publicerad 2010-01-02 12:45:13 i VARDAG,



god morgon på er allihopa, tog mig en välförtjänt sovmorgon och vaknade för ett tag sen. sitter & känner hur magen skriker efter mat, försöker ignorera men det funkar inte så jättebra. måste nog gå och göra lite föda trots allt. sen ska jag dra på mig kläder & tvinga mig själv ut på en lång-jävla-promenad.

 klockan 4 ska jag bädda ner mig i soffan och se djurgården-färjestad, ska dessutom försöka övertala fanny & amanda och komma och se med mig (vilket ej lär fungera) så förmodligen kommer jag sitta där helt själv som ett annat mobboffer och skrika i min ensamhet. nåja, skit samma - matchen måste jag i alla fall se. fatta skönt skulle djurgården vinna, och få ett litet försprång i tabellen...

* doin' ninty in a sixty five

Publicerad 2010-01-01 22:35:49 i PARTY,

börjar med att skriva TACK till alla som gjorde kvällen igår till det absolut bästa nyåret jag firat! gjorde ju som sagt var riktigt god middag här hemma med amanda & fanny först, sen kollade vi två perioder hockey innan vi gick ner på busstationen. åkte med 21.30-bussen till kalix, då for vi direkt till sandra & ante där det var lite annat folk. tramsade på fram till tolvslaget, gick ut & såg men jag måste ha missat alla raketer, såg inte en enda i alla fall. sen gick vi in ett tag & vid halv ett (tror jag) så fick vi skjuts ner på hotellet. och jag tyckte då i alla fall det var kul där, fast tror inte det var så mycket folk - men ändå.


  


  

(resten av bilderna är på facebook)

vaknade upp på ett mysigt ställe imorse, såg en skräckfilm & fick vara lite rädd. överlevde filmen, åkte hem med syrran & direkt jag kom hem la jag mig i soffan och där har jag varit resten av dan. har sovit ett tag, varit vaken, somnat om, vaknat, somnat om.. ja, ni fattar. nu har jag precis kommit ut ur duschen, har legat & samlat kraft hela dagen och inte förrän nu fick jag tummen ur och gjorde det. skönt var det i alla fall, har sett ut som skit.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela