nilssonjennipher

* tell me things you don't even tell your closest friends

Publicerad 2009-10-31 11:50:40 i VARDAG,

vaknade för ungefär en halvtimme sen, älskar som sagt var att ta sovmorgon då man egentligen har tusen saker att hinna med. fick rationalisera bort de oviktigare sakerna, och nu har jag trots allt hunnit klart med tid över! inte illa.

sitter & äter frukost/lunch nu, har precis packat färdigt min feta bag med alla grejer inför kvällen. ska in till kalix snart med fanny & se amandas innebandymatch och direkt efter det bär det av till heidi för gomiddag och fix. vet fortfarande inte vars jag ska ta vägen senare ikväll/inatt så ni som vet av nåt får gärna höra av er!

köpte förresten lite grann i luleå igår, men hinner inte ta bilder på det nu så ni får hålla er till imorgon. nu ska jag fortsätta äta upp min filtallrik och sen invänta fanny. ha en kul kväll allihopa!

* I don't know what it is that makes me feel like this

Publicerad 2009-10-30 09:30:09 i VARDAG,

 

godmorgon. har varit vaken i nästan en timme nu, är sjukt trött & har jävligt ont i magen. helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner under täcket med gubben igen. det ska jag dock inte göra, utan på ett litet tag ska jag & mamma fara till luleå. vad jag ska köpa vet jag inte, behöver egentligen inget särskilt men en shoppingtur med mammsen & hennes börs tackar man ju knappast nej till, he-he.

direkt när vi är klar i luleå ska vi möta upp syrran i stallet & göra gastus helgfin med bad och allt som hör till. sen ikväll blir det mest troligt att fara och se hockey, annars säkert bara att kolla idol nånstans. nä, nu ska jag gå och sminka mig klart! visar bilder sen om jag lyckas hitta nåt på stan.

* standing on the verge, standing on the edge of beeing free

Publicerad 2009-10-29 18:49:30 i VARDAG,

fick mina skor från nelly idag, båda paren är svinsnygga! speciellt dom bruna, är helt kär i dom. vet ännu inte vilka jag ska ha i helgen, men det lutar åt dom svarta eftersom dom passar bäst till klänningen jag mest troligt ska ha. brände klart skivan tidigare idag & nu börjar jag bli riktigt sugen på fest! känns pissigt att jag fortfarande inte är 18, men nu börjar det ju verkligen närma sig. en ynka månad kvar...

* the way that booty's movin', I can't take no more

Publicerad 2009-10-29 12:24:21 i VARDAG,

körlektionen imorse gick allt annat än bra, är fortfarande irriterad på mig själv för att jag slarvade så mycket. skönt att det är länge tills jag har nästa lektion så jag hinner köra mycket hemma, fick ju nästan skämmas för att jag sög så mycket. efteråt gick jag och körde slut på mig själv i gymmet, skön..t.

ska gå och få mig nåt ätbart nu tänkte jag, efter det duschen & sen parkerar jag arslet i soffan resten av dagen. har trots allt en harry potter-bok att slutföra, he-he.

* can you meet me halfway, right at the boarderline

Publicerad 2009-10-28 17:50:31 i VARDAG,

ska strax iväg till kalix en andra gång idag, ska på spinning med fanny. värmer upp med en stor kaffekopp & en bit snickerstårta, tror och hoppas att det är ett vinnande koncept. efter träningen ska jag bränna skivor till helgen, så har ni några musiktips får ni gärna dela med er, anonymt om ni så vill. förväntar mig helst några kommentarer då jag är hemma. nu ska jag byta om och börja röra på mig.

* you're good, you're bad, you're happy, you're sad, your mom and dad don't want you like that

Publicerad 2009-10-28 15:54:43 i VARDAG,

fick hem årets skolkatalog idag, och för en gångs skull var jag med på bilden. brukar alltid undvika det eftersom jag vet hur resultatet brukar vara, men jag blev faktiskt glatt överraskad. var väl inte den bästa av alla bilder, men ändå helt godkänd. jag gjorde ingen konstig min, jag blundade inte, jag nös inte - ja, jag gjorde ju inte bort mig totalt i alla fall.

 
(klicka för större)

har varit till heidi idag & äntligen fått färgat håret. det har inte varit snyggt på sista tiden. eller, det är bara jag själv som märkt det men utväxten har inte varit fin & resten av håret har varit helt blaskigt och äckligt. men nu är det i alla fall svart och fräsch igen!

* go ahead an throw your life away

Publicerad 2009-10-27 21:31:28 i VARDAG,



luleåtrippen var totalt useless. hittade inte ett piss, eller ja.. en tröja & lite smink. hade typ lika gärna kunnat stanna hemma. letade efter nåt att ha på huvudet till halloween, typ djävulshorn eller nåt liknande. men tror ni det fanns?! NEJ. skitställe. så nu blir det ingen utklädsel trots allt, jag som hade hunnit bli sugen och allt.

har varit och tränat ikväll med amanda, blev inte riktigt lika hårt som vi hade tänkt oss kanske. men några kalorier försvann i alla fall! var nåt så otroligt svag, på varje övning fick jag gå ner minst 1 snäpp, inte för att jag var lat utan för att jag helt enkelt inte orkade. kanske håller jag på att bli sjuk, känner mig inte i toppform direkt. har just avnjutit (läs tvingat i mig) en skål havregrynsgröt, ska pallra arslet in i duschen nån gång också.

* you say we need to go to war, when we're already in one

Publicerad 2009-10-27 11:53:32 i VARDAG,

lyckades försova mig i morse, bussen jag hade tänkt åka med gick för 5 minuter sen. tur i alla fall att det kommer en buss 12.35, får stressa lite grann men jag hinner med den i alla fall. har just ätit frukost, och nu ska jag fixa till kalufsen som ska föreställa mitt hår. uppdaterar senare idag med bilder på mina eventuella köp.

* so what if it hurts me?

Publicerad 2009-10-26 19:24:55 i VARDAG,

skön första lovdag, minst sagt. fick sova ut, utan att bli väckt av nånting. hade världens goaste brevid mig, alltså gubben, så jag vaknade med ett fett leende på läpparna. låg kvar ett tag & kramades med han, sen klev jag upp, åt frukost och gjorde mig kaffe. hann nörda framför datorn ett tag innan jag och syrran sen for till stallet.

nu har jag precis duschat, inväntar massage av emelie. ska bli gudomligt skönt, är öm i hela kroppen, och känner mig inte alls i form. börjar tro att jag håller på att bli förkyld, håller tummarna för motsatsen förstås eftersom jag helst inte vill vara sjuk i helgen.

kollade på sandras blogg & fick ett hemskt sug efter skor! så därför var jag bara tvungen att klicka hem två par..

Malmoe SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM
New York SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

* do what you want, like nobody's watching you

Publicerad 2009-10-25 23:14:20 i VARDAG,

har en massa tankar jag skulle vilja skriva ner, jag har så mycket jag vill få sagt, men vet inte hur eller var jag skulle börja. formulerar en massa meningar i hjärnan men när jag sen skriver ner dom ser det bara patetiskt ut. återkommer senare när jag får ord jag kan använda...

* I worry I won't see your face light up again

Publicerad 2009-10-25 18:53:05 i MUSIC,



jag kastar stenar i mitt glashus
jag kastar pil i min kuvös
och så odlar jag min rädsla
ja, jag sår ständigt nya frön
och i mitt växthus är jag säker
där växer avund klar och grön


jag är livrädd för att leva
och jag är dödsrädd för att dö

men älskling, vi ska alla en gång dö
ja, vi ska alla en gång dö
ja, vi ska alla en gång dö

* sometimes I get my head in a dilly, feeling so lost ticking you off

Publicerad 2009-10-25 17:17:35 i VARDAG,

igår såg jag "little miss sunshine" för typ 6e gången. jag älskar den filmen, och trots att jag kan varenda replik i den så tycker jag den är lika bra varje gång jag ser den. efter det la jag mig i sängen, hann gråta en skvätt över totala skitsaker. låg & tyckte synd om mig själv och halvt gråtandes somnade jag.

vaknade igen vid 5-tiden nån gång på ett mindre trevligt sätt - av gubben som lägger en fet spya ganska nära mig själv. att börja byta sängkläder var inte ens ett alternativ så jag tog bara med mig kudden & begav mig till soffan. med endast en filt på mig kan jag ju säga att det inte var det skönaste jag gjort, usch och fy fan hur jag frös, trodde seriöst jag skulle dö. vaknade imorse vid 10 av mamma & pappa som började leva om inne i köket, och resten av dagen har jag spenderat i stallet.

nu ska jag ska snart äta middag, duscha & sen ska jag gå till amanda och kramas lite med henne.


det är sånna här helger man saknar en pojkvän....

* I want you to know, you couldn't have loved me better

Publicerad 2009-10-24 19:24:17 i VARDAG,

fan vad mitt liv är meningslöst just nu. andra kvällen i rad jag sitter hemma, med mamma & pappa som mitt enda sällskap. håller seriöst på att ruttna bort, vill dö av tristess. amanda & fanny ska ut, heidi jobbar, jenny är i stockholm & jennifer är stuck in ryssbält. och här sitter jag, i den största byhålan som finns och dricker kaffe som världens pensionär.

ska fortsätta min otroligt roliga kväll med ett besök i duschen, vilket hittils ser ut att bli det mest händelserika kvällen bjuder på. behöver jag ens säga hur mycket jag längtar tills jag bli 18? ska fan vara på krogen varenda jävla helg. hatar att bara sitta hemma! BLÄ!

* nomadic you, nomadic me, a lot of things to say

Publicerad 2009-10-23 23:46:21 i VARDAG,

GLÖMDE NÄMNA I DET TIDIGARE INLÄGGET HUR OTROLIGT, FÖRSKRÄCKLIGT & HELT ÅT HELVETE DÅLIG JAG TYCKER RABIH ÄR!



kan för alla pengar i världen inte förstå hur någon kan gilla han! i mina öron är han totalt värdelös. han är ju inte ens snygg, så vad är grejen?!

* she want's to touch me, she want's to love me

Publicerad 2009-10-23 23:32:04 i VARDAG,

idol, ja vad ska man säga? är väldigt besviken för att nicklas åkte ut, tyckte att till exempel erica & reza var mycket sämre än honom. livet är fan inte rättvist! däremot var min calle lika bra som vanligt, nästan så jag dör av hans röst! om inte han vinner hela skiten så... ja, då vette fan vad jag tar mig till.


så jävla söt!


fick besök av amanda en sväng ikväll. färgade hennes hår & hann prata om lite världsproblem. hon försökte bland annat övertala mig att dricka imorgon, och ja varför inte egentligen? men, inget planerat so far, får se hur jag känner mig imorgon.

nu tänkte jag nästan kasta in handduken & bege mig mot sängen. sov så gott!

* can we bring yesterday back around?

Publicerad 2009-10-23 19:48:00 i VARDAG,

både fredag + helg + lov idag. behöver knappast skriva ner nåt värre ingående om vad jag tycker, ord känns i detta fall överflödiga. hur ska jag då spendera denna gudomligt sköna ledighet? jo, jag ska sova. minst 12 timmar i snitt har jag planerat. känns som att mitt sovkonto ligger ganska kraftigt på minus, så detta behöver jag! big time.

en snabb sammanfattning av min dag so far;

började med skola & en lektion
efter det fick jag sitta och fördriva 2½ timme i väntan på träning
åt lunch & begav mig till gymet
körde 30 minuter spinning + 30 minuter torso
fortsatte in i gymet & hann med 25 minuter på en crosstrainer innan mamma kom och hämtade mig
väl hemma fastnade jag i soffan med harry p i högsta hugg
somnade ett tag
åt middag
... & här sitter jag nu.

ibland undrar jag om livet verkligen ska vara såhär tråkigt? jag menar, varje dag ser ju i stort sett exakt likadan ut. vill bara spy när jag tänker på det. när jag blir stor ska jag ha ett roligt liv! ska ut & resa en massa och bara göra sånt som faller mig in. jag längtar tills jag blir stor.

* when all I wanna do is try

Publicerad 2009-10-22 21:46:24 i VARDAG,


kungen himself


såg singing bee en stund ikväll, & min älskade tore från FC Z var med! har alltid haft en secret crush i honom, det är nåt speciellt med honom alltså. snygg? nja. smart? nja. söt? JA! han är typ som en liten unge. när jag ser han så vill jag bara springa fram och nypa han i kinderna samtidigt som jag säger "åååh pluttinutti NUTTSNUTT!"

nej,
jag har aldrig påstått att jag är fullt frisk. men seriöst, hur kul hade livet varit då...?

* here's the day you hope would never come

Publicerad 2009-10-22 14:38:44 i VARDAG,

körlektionen gick över förväntan, har fått lite hemläxa så ikväll ska jag ut och träna med papsi! får ringa och avboka mitt spinningpass för just nu känns körkortet en aning mer viktigt. ska ändå på spinning/torso imorgon så det ska väl inte vara hela världen.

fick bli glad när hon sa "jag tror inte det kommer behövas 10 lektioner för dig, du kan ju redan det här", he-he. fick börja med start i backe, vilket jag i normala fall suger på. idag fick jag inte ett enda kärringstopp, kanske för att det är en dieselbil man kör med, men ändå.

nu sitter jag på skolan, har precis varit & kör armar+axlar+bröst & kondition på gymet. har redan svinit ont i både mina axlar och i bröstmusklerna, jag vet en som kommer ha rejält med träningsvärk imorgon. inte kul! hatar träningsvärk.

nu ska jag ta tag i mobbingarbetet som är enda anledningen till att jag fortfarande sitter kvar på skolan, hade kunnat vara påväg hem i detta nu. puss!

* the best part of me was always you

Publicerad 2009-10-22 09:09:17 i VARDAG,

ber om ursäkt för en usel uppdatering igår, jag försökte börja skriva flera gånger men allt blev bara... pannkaka. så, nu gör jag ett bättre försök, dock är jag lite stressad, ska vara klar för skolan på en timme & jag har inte ens kommit ur sovkläderna. nåja, jag hinner nog.

  

igår for jag & fanny på spinning. var inte alls sugen, så största delen av passet gick åt till att sitta och undra "är det inte slut snart?". överlevde, och efteråt for vi till heidi där hon, jenny & mari väntade. alla förutom jag och fanny hade laddat upp inför vårat planerade filmmys med chips & godis, och vad kommer jag och fanny med? jo, FRUKT! haha. ett äpple, en banan, plommon & vindruvor fick vara våran belöning efter ett sjukt svettigt spinningpass. gott, men FAN inte lika gott som choklad! självklart lyckades jag somna nånstans i slutet av filmen, men eftersom jag redan sett den orkade jag inte lägga ner någon energi på att bli irriterad på mig själv.

idag har jag ju som sagt var min allra första körlektion på en körskola. är faktiskt inte nervös ännu, kommer säkert bli då jag sätter mig i bilen. efter lektionen har vi samhällsprov, och det känns inte okej. har inte haft en tanke på att öppna bokjävlen och läsa igenom det, men what to do. failar jag så failar jag, samhälls är inte mitt starkaste ämne direkt, så careface på den.

efter skolan hade jag tänkt hinna med en sväng på gymet, börjar vara ett tag sen jag var där faktiskt. ikväll blir det mest troligt spinning/torso, om jag inte hinner lata ihop och ångra mig det vill säga.

nä, nu måste jag verkligen börja göra mig klar!

* the warmth I feel beside me, is slowly fading

Publicerad 2009-10-20 21:54:57 i VARDAG,

måste berätta om min aldeles utmärkta kväll. den börjar med en FÖRBANNAT skön djurgårdsseger! mot serieledarna & allt, jag är så inni H glad. sen är jag mycket nöjd eftersom det var ridderwall som stod i mål & för att min älskade jacob josefson fick göra sitt första mål för säsongen! gryyyyyymt bra!

sen fortsätter den då jag ÖVERLÄGSET vinner över en viss person i ett "capital cities of europe"-quiz på fejjan. vem denna mystiska person är? väljer att hålla det hemligt, eftersom jag vet att han skulle bli så deprimerad om jag hängde ut honom här i bloggen. kan vara snäll & bjuda er på en liten sneak-peak:


hmm, vem kan det vara...?

SORRY **** MEN JAG KOMMER ALLTID VARA MINST EN STORLEK FÖR STOR FÖR DIG...

* even if the sky is falling down

Publicerad 2009-10-20 15:59:03 i VARDAG,

hittade inte alls lika mycket som jag förväntat mig idag. kom hem med ett par jeans, hårfärg, bh & trosor. har i alla fall hunnit med att skriva historia!

jag, anna jennipher nilsson, har idag köpt min garderobs allra första rosa plagg!

ja, det är sant. det mina vänner, tillhör inte vanligheterna. här har ni i alla fall bilder på det lilla jag lyckades samla ihop.

 
(klicka för större)

* from senegal, west africa, to saint louis, missouri

Publicerad 2009-10-20 09:31:00 i VARDAG,

godmorgon. nu har jag precis slagit upp mina grön/blå/gråa och borde egentligen inte ha satt mig här. ska till luleå med fanny & hennes syrra, så vad jag egentligen borde göra är att stå i duschen just nu. men nej, datorn lockade mer. måste bara kolla igenom mina dagliga bloggar innan jag tar itu med mitt så kallade utseende.


en bättre uppdatering kommer senare idag när jag har kommit hem, med bilder på mina köp.
NU - duschen!

* say hello darkness, goodbye to light

Publicerad 2009-10-19 22:15:38 i VARDAG,

lite bilder på mig & min älskling från senaste tiden.

(ja, jag vet att mitt hår är olika färg och frisyr på varje bild. men what can I say, jag gillar variation?!)


  
(klicka för större)


PS. att jag sitter och gör sånna här bilder tyder inte på att jag har lite att göra.
.... eller okej, det kanske det visst gör. DS.

* baby, there's a shark in the water, there's something underneath my bed

Publicerad 2009-10-19 18:45:32 i VARDAG,

är proppmätt efter middagen, sitter & undrar i mitt stilla sinne hur jag ska klara av 30 minuter spinning + 30 minuter torso utan att spy. får hålla tummar och tår att spyan kan vänta till efter passen, skulle ju lätt kunna bli lite halvtaskig stämning om någon la en pizza i salen, he-he.

nu måste jag rota igenom det stora berget med rentvätt i hopp om att hitta något jag kan slänga på mig.


calle, my love.

* and bury me in all my favourite colours

Publicerad 2009-10-19 16:06:54 i VARDAG,

våran "hårda" skolgång på BF fortsätter, idag har jag som vanligt på måndagar haft endast en lektion, och imorgon är vi LEDIGA! är sugen att fara till luleå och spendera lite pengar, som egentligen inte finns. har sett att gina fått in en massa snyggt! & kläder kan man aldrig få för mycket av...
 
FÖR ÖVRIGT så är mitt teoriprov och min uppkörning BOKAD!

* a baby is born, crying out for attention

Publicerad 2009-10-18 14:14:29 i DESIGNER,

... förresten, är ingen sugen på en ny bloggdesign?
börjar vara ett tag sen jag gjorde en.

vill DU ha en, skicka ett mejl till [email protected], där du bifogar en eller flera bilder till din header, en kort beskrivning av hur du har tänkt designen med färger & eventuellt teckensnitt, samt inloggningsuppgifter (inloggningsnamn & lösenord)

självklart kostar en ny design ingenting, & jag lovar att jag fixar den idag!

* I wanna see how you loose control

Publicerad 2009-10-18 14:01:32 i VARDAG,

seriöst, det finns inget skönare än att sova länge på mornarna. imorse vaknade jag kvart i tolv, helt utvilad efter nästan tio timmars sömn. gick upp, åt frukost, drack mitt morgonkaffe & sen parkerade jag arslet i soffan och såg två avsnitt av "grey's". jag och syrran beställde säsong 1 tidigare i veckan, och nu har jag bara ett avsnitt kvar av det. måste ta och klicka hem säsong 2 snarast.
så inni helvete bra serie!

snart ska jag och mamma fara och övningsköra, är typ år och dar sen jag körde bil. och eftersom jag har körlektion på torsdag kan det ju vara bra om jag åtminstonde kommer ihåg vars
gas, broms och koppling sitter, he-he. nä, nu ska jag dra på mig lite kläder. hörs senare!

 
ja, jag är jävligt het.

* heaven doesn't seem far away anymore

Publicerad 2009-10-17 22:58:24 i MUSIC,

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven


I don't wanna waste the weekend
If you don't love me, pretend
A few more hours then it's time to go


As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
It's too late to cry,
Too broken to move on



And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me


It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

* I'm getting away with murder

Publicerad 2009-10-17 18:56:54 i HOCKEY,



ja, det blev 3 poäng ikväll. grymt skönt!

det har blivit ändrade planer för kvällen. blir inget kalix, utan istället stannar vi i töre & ser film här på hemmaplan istället. lutar åt "the proposal" som jag tror kan vara riktigt bra!


trailer till filmen

* they will not control us, we will be victorious

Publicerad 2009-10-17 17:07:55 i VARDAG,

 

precis hemkommen efter en mysig eftermiddag i stallet. nu ska jag samla lite ork för att hoppa in i duschen, måste bara lyssna färdigt på andra perioden av timrå - djurgården först. VI LEDER!! hoppas att det håller i sig så jag slipper begå självmord ikväll. endast 17 bast gammal, det känns ju lite väl tragiskt.



ikväll ska jag och amanda fara till heidi & alle och se nån film och ha det allmänt mysigt.

* I don't want you no more, get out of here

Publicerad 2009-10-17 11:21:57 i VARDAG,

godmorgon! har sovit som en GUD inatt. vaknar av att gubben börjar klösa mig i hårbotten, så what to do? kliver upp och för en gångs skull känner jag mig helt utvilad. sitter just nu och väntar på att frukosten ska vara klar, mamma håller på att göra mackor i ugnen med äggröra på, SICKT gott. sen ska vi och hälsa på morfar en sväng. och på eftermiddan bär det av till stallet, jag & mamma är "barnvakt" åt gastus hela helgen eftersom syrran befinner sig på bortaplan. nä, nu ropar hon innifrån köket så nu ska jag gå och vräka i mig. skriver senare!

* what’s mine is yours to leave or take

Publicerad 2009-10-16 23:53:13 i VARDAG,




jag saknar
att ha någon att somna med varje kväll.
jag saknar att ha någon att vakna upp med varje morgon.
jag saknar
  att höra "jag älskar dig" innan jag somnar.
jag saknar att ha någon nära.


och ändå är ett förhållande det sista jag vill ha i nuläget, vad har jag för fel i skallen?

* monday, tuesdag, wednesday and thursday

Publicerad 2009-10-16 17:45:19 i VARDAG,



och nu fredag, skön..t. inte för att jag är speciellt utmattad efter våran "tuffa" veckan, he-he. men helg är alltid helg, och framförallt alltid lika SKÖNT. blir ytterligare ett lugnt veckoslut, men vad gör väl det. har varit så slö under veckan så har faktiskt (!) tänkt ägna åtminstone en av dagarna till att träna.

ikväll invigs helgen med grillbuffé, idolmys & tjejsnack.

* if you see this girl, can you tell her where I am?

Publicerad 2009-10-15 21:52:16 i HOCKEY,

ja hörrni, vad ska jag säga? 1-3 förlust hemma mot RÖGLE.

vill jag dö? svar positivt.

att gå från tabelltrea till tabellåtta på 3 matcher är inget annat än skandal.

vill jag dö?
svar positivt.

match mot timrå borta på lördag.

måste vi vinna? svar positivt.

om vi förlorar på lördag,

kommer jag att begå självmord då? svar oklart.

återigen är det dags att leta fram något riktigt gammalt att dra över mig.
ha det inte bra, sov inte gott och ha inte ett bra fortsatt liv. hejdå.

* cause you had a good girl but didn't know how to treat her

Publicerad 2009-10-15 17:17:19 i VARDAG,




Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.


* what if I wanted to fight, back for the rest of my life

Publicerad 2009-10-15 15:52:48 i VARDAG,

ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och tagit kontakt med körskolan. här går det undan ska ni tro, får börja köra redan nästa torsdag, sen har jag bokat in halkbanan också. skönt! ska få ta över amandas gamla teoribok så jag kan börja läsa i den lite smått också. åh, nu fick jag ett jävla sug efter körkort! måste leta igenom blocket och se ifall jag hittar någon bil också.

* if I don't live today, then I might be here tomorrow

Publicerad 2009-10-15 10:58:12 i VARDAG,

kan man annat än älska BF när ens vecka sett ut på följande sett?

måndag: sovmorgon till 11.30, en lektion
tisdag: luleå med klassen
onsdag: sovmorgon till 14.00, en lektion
torsdag: LEDIG
fredag: en lektion

svar nej. även fast jag tycker att det är en tråkig linje för det mesta, så är jag just nu rätt nöjd med tillvaron, he-he.

idag ska jag som sagt var ta tag i mitt äckliga rum, och efter det väntar en promenad ute i halkan. håll tummarna att jag inte ramlar och slår ihjäl mig bara.

* don't even know what we're fighting for

Publicerad 2009-10-15 00:00:53 i VARDAG,

såg senaste wallanderfilmen med amanda och fanny ikväll, sjukt tråkig. trots detta lyckades jag (!!!) hålla mig vaken hela filmen. eller nja, nästan hela filmen. somnade när det var kvar typ fem minuter, men ändå. hann till och med se vem som var mördaren, jag gör framsteg.

är ledig imorgon, och har inte ett skit på agendan, förutom en promenad plus storstädning av mitt förtillfället vidriga rum. det virvlar runt tonvis med damm här inne, skulle nån med astma komma hit lovar jag att personen skulle dö på fläcken. så illa är det. min svarta hylla är inte ens svart längre, den är typ vit/grå. mycket fräscht.

nä, nu ska jag ta med min lilla sjukling gubben & krypa ner under täcket. godnatt!

 
jag & baby

* I almost told you that I loved you, thank god I didn't cause it would have been a lie

Publicerad 2009-10-14 16:32:19 i VARDAG,


vi fick tillbaka våra NK-prov som vi gjorde i fredags idag. 2 poäng ifrån MVG, om jag är nöjd? svar nej. blev sjukt sur för självklart hade jag gjort slavrfel på saker som jag egentligen kan. får lov att göra bättre ifrån mig nästa gång dårååååå.

sov till halv 11 imorse, så inni H skönt. åkte med "tio i tolvan" till kalix, körde järnet på en crosstrainer i 40 minuter, åt ett äpple och en macka, hade en timmes lektion och nu sitter jag här. ikväll ska jag & fanny ut på våran dagliga promenad, sen väntar filmmys med mina favvotjejer.

blev ett väldigt tråkigt inlägg känner jag, skriver senare om jag har mer fantasi. är väldigt oskön för tillfället, tråkigt nog. hejdå.

* cocaine nose and trendy clothes, gotta send her to rehab

Publicerad 2009-10-13 19:45:56 i VARDAG,

   

utan mat i magen gick spinningen... sådär. hade ingen ork alls i kroppen, och började flåsa redan efter första uppvärmningslåten. nu har jag i alla fall fått mig lite mat i magen, tänkte få av mig kläderna och hoppa i duschen också. sen ska jag nog bege mig till amanda & se (sova mig igenom) en film med henne och fanny. tar lite extra sovmorgon imorgon, det tycker jag faktiskt att jag är värd.

HÄR HAR NI EN SJUKT BRA LÅT FÖRRESTEN...

papa roach - I almost told you that I loved you

* ever since I was eight or nine, I've been standing on the shoreline

Publicerad 2009-10-13 16:28:44 i VARDAG,

idag har vi varit med skolan till luleå på universitetet, kan mycket väl vara den mest ovärda luleå-resan jag gjort genom tiderna. från klockan 10 till 2 har vi bara gått runt och glott. kan lova att det var precis lika tråkigt som det låter, om inte ännu tråkigare. hade typ hellre varit på skolan och haft lektioner, då kanske ni får en liten inblick i hur jävla värdelöst det var. ja, nog tjatat om det.

för tillfället sitter jag och fryser, är trött och allmänt sur & grinig. dels för att jag är hungrig, och jag är för lat för att gå och göra mig någon mat. dels för att gubben håller på att jama ihjäl sig, och det är sjukt irriterande. dels för att jag ska och träna ikväll, fast jag helst av allt skulle vilja dra täcket över skallen och sova bort resten av livet.

idag är en sån dag, då allt bara känns PISS på ren svenska.

* every single day yes, I'm really missin' missin' you

Publicerad 2009-10-12 21:48:07 i PICTURES,

sitter och kollar igenom alla bilder från cypern, och får helt ont i magen. längtar tillbaka grymt mycket. allt kul folk man träffade, nissi beach, all god mat, och speciellt festerna. grabbarna grus, titanic, bed rock & framför allt blue moon bar. saknar känslan av att "bara vara". saknar ayia napa helt enkelt! där gick man runt med ett leende på läpparna hela tiden. kolla själva hur jävla KUL vi hade! vad säger ni tjejer, en repris nästa sommar?! eller helst nu direkt!

  

  

  

   

saknar, saknar, SAKNAR...

* you say, I think I'm better off alone these days

Publicerad 2009-10-12 15:13:03 i VARDAG,

börjar bli mer en vana än en olyckshändelse att jag sover för länge på mornarna. snoozade 40 extraminuter imorse, vilket resulterade i att jag varken hann packa gymväskan eller äta frukost. hann i alla fall med bussen, kom ner på busstationen precis samtidigt som bussen svängde in där, snacka om tajming, he-he.

 
när vi slutade for jag & jennifer på kum, och nu har jag fått bytt mina p-piller. orkar inte vara ett jävla pms-monster som grinar och är sjukt bitchig flera dagar i månaden. får härda ut en månad till, sen hoppas jag på förbättring. tycker mest synd om mamma & jennifer som är dom två som måste stå ut med mig när jag är som en häxa.

* like a virgin, touched for the very first time

Publicerad 2009-10-11 23:49:27 i VARDAG,

guess what, jag somnade. nånstans mitt i filmen tyckte john blund att det var dags för mig att sova, och aldeles nyss tyckte mamma det var dags för mig att vakna igen. har tvättat bort ansiktet & borstat tänderna, nu ska jag gå och lägga mig i min otroligt sköna säng och sova!

fick inte till någon bra bild på sakerna, så jag stjäl bilder från deras hemsida istället, hoppas det duger.


skopunkten, 399:-


gina tricot, 199:-

* and yes I do regret, how I could let myself let you go

Publicerad 2009-10-11 20:27:38 i VARDAG,



tog mig ut i kylan med fanny, nu får både mina fingrar och min rumpa lida. har ingen känsel i varken min bakdel eller i något av fingrarna. ska försöka få upp värme genom att bädda ner mig i soffan med syrran. vi ska se senaste harry potter-filmen! var ju och såg den på bio när den gick, men dom som känner mig vet att jag oftast ser en film flera gånger. har en tendens att alltid somna i slutet av en film, där har ni förklaringen till varför.

imorgon börjar jag först halv 12. måste ändå åka in med bussen 9.20, så funderar på om jag skulle gå och träna innan lektionen börjar. skulle vara skönt, men vette tusan om jag hinner det. annars får jag göra det efter lektionen, då jag slutar. har en timmes lektion på måndagar, ytterst skönt måste jag säga. nä, nu ska jag ta med mig täcket och bege mig mot soffan. justja, bilderna på dagens köp kommer i ett separat inlägg efter filmen!

* if I'd go crazy then would still call me superman?

Publicerad 2009-10-11 17:40:39 i VARDAG,

blev ändrade planer, istället för långprommisen for jag med amanda & hennes family till haparanda. skulle kolla efter en ny vinterjacka, men hittade absolut ingenting som föll mig i smaken. fick trots detta med mig ett par skor & en klänning i alla fall. ska ta bilder på det senare, nu ska jag lägga mig och smälta maxmaten som ligger som en klump i magen!

bjuder er på ett skön..t klipp så länge.

* so how could I have been so blind for all these years

Publicerad 2009-10-11 11:59:17 i VARDAG,

hade någon slags vision igårkväll om att jag skulle fara & gymma idag. vet inte riktigt vem jag försökte lura där, för det finns inte en chans att jag orkar det idag. är visserligen sugen, men jag måste åka buss både dit och hem, och det är ju inte direkt så att det går bussar en gång i timmen. nej, jag stannar hemma idag. ska ta på mig lite kläder nu och sen bege mig ut på en långprommis istället.


* iIt ended for both of us faster than... a kill off this thinking

Publicerad 2009-10-10 23:20:44 i VARDAG,

känns skönt när i alla fall ett av mina lag fick med sig vinst ikväll. BRA danmark, SYND djurgården. tycker det var en rackarns otur att djurgården inte lyckades få med sig åtminstonde en poäng idag, i en match där ridderwall äntligen fick stå! efter endast 2 insläppta av totalt 24 skott borde väl montén och hardy fatta att det är HAN som ska vara förstemålis, och inte wesslau. hoppas det i alla fall.

juste, jag insåg en viktig sak ikväll. danmark har förmodligen, fötuom att dom är bäst såklart, världens snyggaste fotbollslag. i natt kommer jag drömma om er, mjaaaaau!

    

och framförallt om dig, thomas sörensen. vilken man.

* not only you and me, got one eighty degrees

Publicerad 2009-10-10 18:32:39 i VARDAG,



nu är jag hemma igen efter att ha varit ute hela dan. mamma väckte mig klockan 10 imorse & frågade om jag ville följa med till stallet och se när emelie skulle provrida en ny häst, och det lät betydligt mer lockande än att bara sitta hemma hela dagen. fick träffa gastus som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, och han var precis lika gooo som vanligt!

ikväll hade det inte suttit helt fel med något alkoholhaltigt i blodet, men så blir det inte. är jävligt sugen faktiskt, och saken blir ju inte bättre när jag (dumt nog) sitter & lyssnar på en massa skön festmusik. men, istället ska jag ha myskväll med mina tjejer, vilket ju aldrig är fel det heller. tror att vi ska se fotboll, som vanligt är jag kärringen mot strömmen och hejar på DANMARK! förresten, visste ni om att jag är 25% dansk...?

* you got me begging you for mercy

Publicerad 2009-10-09 19:56:24 i VARDAG,

blir inte ett skit av mina planer, istället ska jag sitta hemma med mamma och pappa hela kvällen. känns ju verkligen jättekul. mm, jag älskar verkligen mitt liv.


typ såhär glad är jag ikväll.... NOT!

* jennie was a poor girl, living in a rich world

Publicerad 2009-10-09 14:14:32 i HOCKEY,

har lugnat ner mig efter förlusten igår, har kommit fram till en del viktiga saker gällande matchen.

- djurgården gör (enligt enqvist själv) en av säsongens absolut sämsta matcher, medan luleå gör en av sina bästa (enligt NSD & kuriren)

- luleåfans blir helt överlyckliga pga segern, vilket man alltid är efter att ha slagit ett bättre lag

- luleå har en riktigt bra målvakt, utan honom hade djurgården (lätt) tagit 3 poäng

så nu känns det inte lika illa som det gjorde igår. tänk vad en natts grubblande kan leda till för en massa smarta tankar och uttalanden. har helt enkelt lagt gårdagens match bakom mig! njuter istället av tanken på att vi kom till coop igår med 7 raka segrar i ryggen. skön..t.



började klockan 8 imorse med prov, i NKb. det gick riktigt bra, svarade på alla frågor. gjorde dock ett par klantfel som jag vet att ÄR fel, men allt annat kändes rätt i alla fall. fick sen sitta på skolan i 2½ timme tills min spinning började, fördrev tiden med att spela kort med nigge. fick i mig lunch, och gick sen och körde 30 minuter spinning, UTAN vattenflaska som jag snyggt nog lyckades glömma hemma. fortsatte med mage/rygg och lite mer kondition inne på gymmet i nästan 40 minuter till. behöver jag ens säga att jag känner mig duktig? nix.

vad som händer ikväll är ännu väldigt oklart, vill kramas med jennifer och jenny så förhoppningsvis är det så min kväll kommer se ut. om det blir någon alkohol i helgen är också oklart, men hörrni, jag är sugen & öppen för förslag..

 

* sooner or later, you're all gonna hate her

Publicerad 2009-10-08 22:20:46 i HOCKEY,

nä, jag ska inte skriva nåt om hur dålig jag tyckte wesslau var. och jag ska heller inte klaga på hur pinsamt det är att förlora mot luleå. istället ska jag gå och leta reda på något JÄVLIGT gammalt som jag kan dra över mig, sen ska jag lägga mig i sängen & långsamt kväva mig själv i kudden. sov INTE gott.

* you take the breath right out of me, you left a hole where my heart should be

Publicerad 2009-10-08 16:01:50 i HOCKEY,

ikväll är det äntligen dags för hockey - på riktigt. djurgården kommer upp till luleå, och självklart ska jag & se. är för ovanlighetens skull inte speciellt nervös ännu, men jag antar att det kommer så småningom. eller kanske inte, om det är för att jag är så säker på djurgårdsvinst...? he-he-he. nä, nu ska jag inte vara sån, men helt ärligt så tror jag faktiskt att fallet kommer sluta lyckligt för min del.

timmarna innan matchen ska jag ladda upp med att... plugga! jippiiiiiie. eller så INTE, är inte alls sugen men det är faktiskt NKB vi talar om, så jag mer eller mindre måste ju plugga. atomnummer, elektronskal, jonföreningar osv känns inte direkt som min starka sida.

* don't you know you shoulda love me for my inner?

Publicerad 2009-10-07 13:32:09 i VARDAG,

får panik när jag tittar ut genom fönstret. det är SNÖ, i början av oktober. i morse ville jag helt seriöst dö när jag märkte att det snöade. det ska fan inte snöa i oktober! att det dessutom har spöregnat snön gör ju inte saken bättre. istället för vanlig snö är det ett FETT lager med slask på backen. är helt sjöblöt om fötterna efter att ha gått hem från busstationen, kul.

kom hem från skolan ganska nyligt. fick sluta klockan 11 istället för halv 4, sjukt skönt. ska ta tillfället i akt & parkera mig i soffan, slå på en bra film & eventuellt sova nån timme. igår planerade jag att jag skulle ut på en långprommis efter skolan, men den promenaden kan ju ta sig nånstans. finns inte en chans att jag sätter min fot ute i detta äckelväder alltså!

   


ikväll bjuder sandra på avskedsfika, eftersom att hon & jim flyttar till helgen. känns både jättekul & jättetråkigt på samma gång, att hon flyttar alltså. såklart svinskoj att hon får lämna den här hålan, men jag kommer ju sakna dig sändy! ska komma och hälsa på er när ni har fått i ordning allt i lägenheten, och när min ekonomi ser ljus ut.

* you can bring your girlfriends and meet me at the hotel room

Publicerad 2009-10-06 22:16:36 i HOCKEY,



tack tack tack
för den mycket fina namnsdagspresenten, djurgården hockey. både vinst & en rejäl klättring i tabellen. känns ju inte helt fel att vara TABELLTREA, tvärtom så känns det helt okej. måste vara den finaste presenten jag fått på väldigt många år. med detta sagt säger jag godnatt en gång för alla. kan lova er att jag kommer sova sjukt gott inatt.

* I lit my pain on fire, and watched it all burn down

Publicerad 2009-10-06 21:03:06 i VARDAG,

nu sitter säkert många och väntar på säsongspremiären av DH, men vissa har ju redan sett både det första & det andra avsnittet. skulle kunna förstöra er kväll totalt & avslöja precis allt som händer men... nej jag känner mig inte riktigt så elak ikväll, tur för er. kan ju i alla fall säga att det är SICKT bra, precis som man är van vid!

spinningen gick faktiskt riktigt bra! sitter och lyssnar på tredje och (förhoppningsvis) sista perioden av djurgården-linköping. just nu leder djurgården med 1-0, vilket ju är helt suveränt. vilken perfekt present en trepoängare skulle vara på min NAMNSDAG, för tänk för det har jag idag. inte på riktigt då, stavningen i kalendern är ju inte lika cool som min, he-he. direkt matchen är slut ska jag hoppa i duschen, koka thé och bädda ner mig i soffan och se TV med pappsen. godnatt!


jag och pappa 2OO7!

* cause we have hade enough, all the violence has touched every part of our lives

Publicerad 2009-10-06 16:50:59 i VARDAG,

råkades försova mig imorse. vaknade 5 minuter efter att bussen gått, just snyggt. somnade om en timme till, gick upp, duschade, sminkade mig och åkte in till skolan vid halv 10 med mamma. får först sitta och vänta i två timmar på lektionen, som för övrigt varade i ungefär 20 minuter. kändes ju verkligen jättevärt att komma in till skolan för det, eller så INTE. när vi slutade for jag och jennifer och solade, och direkt efter det gick jag på gymmet & körde lite kondition och mage/rygg. så lite nytta fick jag ju gjort i alla fall! ikväll väntar ännu mer träning, ska på spinning med fanny.



You take the breath right out of me
You left a hole where my heart should be
You got to fight just to make it through
Cause I will be the death of you


This will be all over soon
Pour the salt into the open wound

Is it over yet?
Let me in


So sacrifice yourself
And let me have what's left
I know that I can find
The fire in your eyes
I'm going all the way
Go away please

* but the apple doesn't fall too far from the tree

Publicerad 2009-10-05 20:27:00 i MUSIC,

har varit ut på en riktig långprommis med fanny ikväll, nästan en timme blev det till slut. frös inte riktigt lika mycket som sist, kanske för att jag hade klätt på mig flera lager kläder, vad vet jag. det enda som var riktigt kallt var mina fingrar, vilket INTE är en skräll, har fan alltid kalla händer.

har inte bjudit er på bra musik på ett tag, så här har ni några låtar som går på repeat hemma hos mig för tillfället!


papa roach - hollywood whore



papa roach - getting away with murder



hardcore superstar - into debauchery



augustana - hey now

* it's hard to breath when you're standing on you own

Publicerad 2009-10-05 15:28:59 i VARDAG,



måste säga att jag är jävligt stolt över mig själv, var så osugen som man möjligt kan bli på att träna idag - ändå pallrar jag mig till nova och kör skiten ur mig själv. och nu i efterhand är det ju förjävla skönt faktiskt. att man inte alltid kan komma ihåg den här känslan innan man sätter igång, då skulle det ju gå betydligt lättare att komma sig dit. konstigt det.

har belönat mig själv med en halvliter mjölk & en näve chips, finns inget godare! ska lägga mig till rätta i sängen & se det senaste DH-avsnittet som kom ut i morse. bättre uppdatering senare!

* hollywood whore, passed out on the floor

Publicerad 2009-10-04 19:35:30 i VARDAG,



är riktigt sugen att baka bullar nu när det är kanelbullens dag, men detta kom jag ju såklart på efter att våran kära affär här i töre stängt. så inte blir det något bullbak för mig, inte ikväll i alla fall. istället ska jag få massage av min älskade syster, som ju faktiskt numera är utbildad massör! ska njuta som ett svin, he-he.

mår förövrigt fortfarande pissigt dåligt.

* this is the way you left me, I'm not pretending

Publicerad 2009-10-04 18:15:28 i PARTY,

trots att jag mått som ett as idag ångrar jag inte att jag drack igår, för det blev riktigt skoj till slut. började ju med att förfesta hos fanny med henne & linnéa, sen fick vi skjuts in till kalix där jag mötte upp henke och några till. jyrade på med dom hela kvällen, för att sen avsluta på frasses. träffade en massa roligt folk där, och när det stängde fick vi stå och vänta svinlänge på skjuts så vi höll seriöst på att frysa ihjäl! kort summerat så var det i alla fall en helt klart godkänd kväll! minus min bakfylla idag då, för den har inte var kul vill jag lova...

här har ni lite bilder, resten fins på facebook.



  

* a little bit of heaven, a little bit of hell

Publicerad 2009-10-03 12:41:05 i VARDAG,

nu väntar en skön långpromenad i det för en gångs skull fina höstvädret med amanda. efter det ska jag plocka ihop lite i rummet & sen blir det fix tillsammans med amanda. blir fest ikväll för min del! äntligen, har varit sugen hur många helger som helst nu. vars vi ska vara är inte riktigt klar ännu, ska försöka flirta med mina päron ifall dom är sugna att lämna huset för några timmar. nä, nu ska jag klä på mig & börja gå mot amanda!
uppdaterar senare.


britney spears - 3


akon ft david guetta - sexy bitch


TAGGAD!

* who gives a damn about the family you come from?

Publicerad 2009-10-03 11:48:31 i DESIGNER,

imorse gjorde jag klart den nya designen till elin! hoppas du blev nöjd.



någon annan som känner sig sugen på en ny design? skicka ett mejl till mig på [email protected], där ni skriver lite grann om hur ni har tänkt er designen, med färger & så. bifoga också en eller flera bilder till headern, era inloggningsuppgifter & lösenord så fixar jag det! helt gratis förstås.

* now that I got my own I see your face drop, I told you not to count me out

Publicerad 2009-10-02 23:42:14 i VARDAG,

ja, mina planer för kvällen gick käpprätt åt H. hade inte skjuts till jennifer, och hon hade heller ingen bil att ta sig till mig, så istället har jag suttit hemma och haft sjukt kul. har vandrat mellan datorn & TVn hela kvällen, och mitt enda sällskap har varit gubben. inte världens roligaste fredagskväll kanske, men det har varit skönt i alla fall. hoppas & tror att morgondagen bjuder på något betydligt roligare!


världens finaste gubben

sitter och halvser på hockeyn nu, på något konstigt sätt tycker jag inte att NHL är speciellt kul att se. jag tycker elitserien är tusen gånger roligare, kanske är det för att man känner till så mycket mer spelare i elitserieklubbarna? äh, jag vet inte. nu ska ni få se bilder på kläderna och skorna, efter det ska jag borsta gaddarna & krypa ner tillsammans med min gubben och sova!

 

* you're just another priceless work of art in his gallery

Publicerad 2009-10-02 18:55:45 i VARDAG,



har varit och hämtat ut mina skor idag, och dom var SVINIGT snygga! blev väldigt sugen att beställa dom blåa också, synd bara att man inte skiter pengar. får lov att bli ett senare projekt helt enkelt. ska ta lite bilder på kläderna jag fick i H&M-paketet senare, och såklart på skorna också. nu väntar middag, äntligen! har varit hungrig sen klockan tre typ.

* you said that I'd look better if I was thinner

Publicerad 2009-10-02 14:14:09 i VARDAG,

ÄNTLIGEN FREDAG! även fast jag tycker att vi haft en ovanligt lätt skolvecka. det enda jobbiga var väl egentligen samhällsprovet, och det var verkligen inte kul. nåja, blir det omprov så blir det, inte mycket att göra åt saken direkt. får ju skylla mig själv som gör allt annat än att plugga.

idag har jag ju som vanligt haft NK B, och efter den gick jag in till stan och solade, och efter det gick jag på TC, bytte om och så kom jennifer med mig på lunchspinningen. var år & dar sen jag var på ett pass, och jag hade glömt bort hur skönt det är! finns inget bättre sätt att träna tycker jag, är ju både sjukt jobbigt och kul på samma gång. direkt efteråt fick magen sig en genomkörning inne i gymet.

måste säga att jag är mycket nöjd med mig själv som faktiskt har varit ganska duktig med träningen i veckan, med tanke på hur tråkigt jag tycker det är egentligen, i alla fall inne i gymet. därför ska jag belöna mig själv med en FET godispåse & en chipspåse, eventuellt DIP, ikväll! ska ha myskväll med jennifer.

   
(kamerarensning)

* took a ride, to the end of the line where no one ever goes

Publicerad 2009-10-01 19:29:56 i HOCKEY,

har varit och hämtat ut mitt H&M-paket idag, och allt passade! dessutom fick jag pappret från skorna, så imorgon får jag hämta ut mina nya älsklingar.

nu sitter jag nyduschad och lyssnar på webbradion, fick precis skrika till för djurgården gjorde nyss 0-1. PRINTZ av alla människor var målskytt, inte varje dag det händer. nä, nu ska jag förflytta mig till soffan & se lite hockey med pappa istället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela