nilssonjennipher

* let's burn the roof, and then we'll do it again

Publicerad 2010-02-27 21:56:44 i VARDAG,



fanny & heidi dök upp vid halv 8 nån gång, fixade smink & hår, sen körde vi igång. nu väntar vi bara på att våran skjuts från kalix dyker upp, så ska vi vidare mot boden & FARMEN! tror det kommer bli hur kul som helst, har ju med mig två riktigt snygga tjejer så vad kan gå fel?! nä, nu måste jag återgå till våran "stora" förfest!

* I wanna feel it

Publicerad 2010-02-27 18:55:53 i HOCKEY,

jag orkar inte börja sminka mig & jag orkar inte fixa håret, så istället medans jag väntar på att heidi och fanny ska dyka upp passar jag på att skriva lite hockey (som förmodligen ingen läser) men ändå.

blev vinst för mitt älskade djurgården i eftermiddag, dock inte så övertygande som man hade kunnat hoppas på eftersom det var mot södertälje. nåja, 5-4 efter ordinarie tid = 3 poäng. alltid lika fint med vinst, kanske lite extra skönt nu när både färjestad, hehe. sen gjorde förmodligen inte ridderwall någon vidare match, 4 insläppta på 22 skott. alla har väl svackor, får hoppas han bara var lite ringrostig nu eftersom det varit uppehåll.

en som däremot INTE var ringrostig var mackan nilson, 3 poäng ikväll. fyfan så bra han är, blir förbannad då jag tänker på att han inte fanns med i OS-truppen. för nog fan hade mackan producerat mer än till exempel foppa. vilken skithög han är, blir så irriterad när bengt-åke väljer ut spelare bara för att dom råkar ha ett namn.


töt!

* I'm gonna find a way to make it without you tonight

Publicerad 2010-02-27 14:42:36 i VARDAG,

har ganska nyligt kommit hem till töre, ska ta och plocka ihop lite i rummet & sen måste jag duscha. ska till boden ikväll, blir utgång på farmen med fanny & heidi (kanske jennifer och jenny?!) alcazar ska dit, inte för att jag egentligen gillar dom, men tror det kommer bli svinkul! fusktränar lite och lyssnar igenom alla deras låtar, haha. just ja, måste bränna skivor till ikväll, självklart är det jag som har fått den uppgiften, men jag klagar inte, då får jag ju ta med all ny bra musik som jag gillar.

sen kommer jag få sova själv inatt, för första gången på.. länge. ante & dom har lagfest och ska till luleå och sova över på hotell, så han får jag inte träffa förrän imorgon nån gång. mindre kul, men nog tror jag att jag överlever, får väl hoppas det i alla fall.

nä hörrni, nu ska jag bränna ut skivor och sen kasta mig i duschen!
ha så kul ikväll, det ska vi!



sugababes - wait for you



lil wayne - knockout



* forever young, I wanna be forever young

Publicerad 2010-02-25 17:57:56 i VARDAG,



vilken morgon alltså. kliver upp just före sex, äter frukost & dricker kaffe, parkerar sen arslet i soffan. börjar se sverigematchen, sverige spelar som sopor & ligger under med två noll. PANG! (okej, egentligen small det ingenting, det blev ju bara jävligt tyst, men ser ju coolare ut med ett "pang", inte sant)

strömavbrott.

just snyggt. missar alltså hela sista tredje perioden, halva andra också för den delen. har alltså klivit upp helt i onödan för att se en halv skitmatch, som sverige sen förlorar. bra jobbat i OS killar, verkligen. vilket jobb ni gjorde. att åka ut mot slovakien i en kvartsfinal är ju.. helt otroligt.

strömmen vägrade komma tillbaka. inte ens då jag & ante for till kalix vid 11-tiden hade den kommit tillbaka. vette fan om den är tillbaka nu, eller om töre typ är dött (läs mer dött än vanligt) fortfarande.

sket i alla fall i dagens enda lektion, for med ante, danne & nike till haparanda istället. ante skulle köpa en jacka, vilket han gjorde. jag skulle försöka hitta nåt att ha på mig på lördag då vi ska till boen & farmen, vilket jag inte gjorde. kul att fara dit naken? nja, inte direkt. men what to do?

nu ska jag bädda ner mig här i soffan & vänta på att klockan blir 7, ska och se hockey.

* tell em get the referee

Publicerad 2010-02-23 17:01:03 i VARDAG,

wiie, idag kom min nya telefon! har hunnit pilla lite på den, & den verkar faktiskt riktigt fin. får hoppas att jag lyckas ha kvar den här ett tag, en vecka utan att jag sätter sönder den låter typ som ett rimligt mål. nä, nu jävlar ska jag se till att vara lite försiktig, är less att ha telefoner som bara går sönder. fick låna en telefon av pappa i fredags, & den har jag hunnit förstöra under helgen. halva displayen har pajat, mindre lyckat. fast den funkar ju fortfarande, bara lite jobbigt såklart.

* somebody told me, you had a boyfriend

Publicerad 2010-02-22 08:51:01 i PARTY,

jävla SKITblogg! skulle ju lägga in bilderna igårkväll när jag kom hem, men tror ni det gick att logga in?! nä, fan vad irriterande. nåja, får lägga in dom nu istället.

på lördag, ja vad hände då? morgonen börjar i alla fall med att en viss person (inte jag!) börjar spy, alltid lika mysigt sätt att vakna på, haha. tvingar mig själv i duschen vid halv 2, och nån gång efter 3 far jag & ante och ser hockey, som kalix vann med 10-2 om jag inte minns helt fel. direkt när matchen är klar kommer jennifer, och vi far och hämtar med mat från kina & beger oss sen till josse för att invänta resten av klassen, som kom typ vid 7.

börjar med ölspel, fortsätter med "med andra ord", charader, "hand mot panna", tugga snöre, sugleken... ja, har säkert glömt nåt. men kul hade vi! även fast mitt lag lyckades förlora i samtliga grenar. längtar efter nästa klassfest så vi får ta revansch! haha. vid 11 ville dom flesta åka ner på hotellet, men inte jag & jennifer. så istället for vi en sväng till hjelm där amanda och emma & dom var. hann vara där en liten stund innan vi for på hotellet. var riktigt bra där, tyckte jag i alla fall. bra musik om inte annat, det jag kan minnas alltså.

när det stängde gick jag, amanda, fanny, jenny & ante ner på sibylla. har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag, fan hur vi levde om där alltså. hahah, så jävla kul. hur som helst, när vi ätit klart fick jag & ante dela taxi med hans kusin och hans flickvän.

på söndag kom amanda till ante, och så for vi och hämtade hem en pizza. sjukt gottttt! vågade/orkade inte köra hem till töre förrän vid 5-6 nån gång. for ju som sagt var & tränade innebandy klockan åtta, gick allt utom bra kan jag lova. orkade knappt springa, och fumlade som fan så fort jag fick bollen. tur vi inte spelar seriöst i alla fall.

är ledig idag, men har ändå varit uppe sen klockan sex. har självklart sett sverige PISSA på finnarna, tack vare en grym insats av henke lundqvist. eller inte bara han såklart, alla spelade jävligt bra idag. bengan fick en ful tackling mot huvudet, så han fick mest troligt en hjärnskakning. får inte finnen som tacklade han nån matchs avstägning är ju domarna dumma i skallen. hoppas att bengan inte blir borta länge bara.

alla mina inlägg nu för tiden blir ju kilometer långa, kanske för att jag bara orkar uppdatera så sällan. här har ni bilderna från våran klassfest i alla fall!

  

  
  


  
  

* hey girl, is he everything you wanted in a man?

Publicerad 2010-02-21 19:17:07 i VARDAG,

är helt slut i både kroppen & skallen, att dricka fredag lördag nästan varje helg tär. rejält!
men kul har jag haft, vilket ju såklart är huvudsaken.

i fredags så skjutsade jag först syrran & emil på kallax, amanda följde med som sällskap. på vägen började vi samtala om vad tusan vi skulle fördriva kvällen med, planerna var ju att vi skulle ligga hemma & äta flott. men ingen av oss var speciellt sugna på att ta det lugnt, så istället gasade vi hem, sminkade oss & vid 8 for vi till kalix. jag for till sjöström där han, ante och robin var, & amanda gick till emil eftersom hon inte var så sugen att se hockey med oss andra. hur som helst - sverige vaaaaann! och bengan spelade jättebra, hade flera riktigt bra målchanser men pucken ville bara inte in, tyvärr.



när hockeyn var slut for vi alla ner på before. jennifer & jenny kom dit, så vi hann skratta ihjäl oss åt "STOR FETTO GÄDDAN!" ett antal gånger. tror folket i vårat bord (och alla andra inne på b4 också för den delen) var ganska less att höra det, haha. jag & ante stannade tills det stängde och sen skulle vi till jonas på efterfest, men den slutade ungefär likadant som alla våra andra efterfester - ingen dricker en droppe & alla längtar egentligen bara hem till sängen och sova. hahah. gick hem & på vägen lyckades jag med VÄRLDENS vurpa, nu är min höft helt uppsvullen och gör ont som fan. och mitt blåmärke på knät ska vi inte ens tala om, fyfan.

ja nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska börja rota fram träningskläder nu, ska snart iväg & träna lite innebandy. skriver om lördagskvällen + lägger in bilder direkt efter träningen!

* there goes my hero, watch him as he goes

Publicerad 2010-02-19 16:16:48 i VARDAG,

orkar inte ens skriva att jag försov mig imorse, är fan lättare att skriva dom dagar jag INTE försovit mig. oj fan, nu gjorde jag visst det ändå. men ja, jag förstår att ni jättegärna vill veta om jag steg upp kvart i sju eller kvart över. så varsågoda, där fick ni den viktiga informationen.

hade skridskor idag på gympan, sjukt kul. dock hade jag glömt min nya, fina klubba hemma, istället fick jag låna en rutten bandyklubba. fatta hur löjligt. nåja, vi spelade lite grann & jag passade på att lägga några fina bremberg-pass. nja, inte riktigt kanske, men jag vill tro det i alla fall.

slutade för dagen typ 2, då for jag till ante och hann vara där en sväng medans jag väntade på att anton skulle sluta skolan. hämtade han efter 3 nån gång, skjutsade hem jebbo och nu har jag ganska nyligt kommit hem. ska och skjutsa syrran tillbaks till flyget på nån timme, & senare ikväll blir det bara godis + chips + dricka & såklart;

HOCKEY!



ikväll hoppas jag att sverige spelar bättre än sist. och så hoppas jag framförallt att hörnqvist vaknar & visar vad han går för. för egentligen är han sickt bra. synd bara att inte fredde fick vara med, lite drömduo dom hade bildat. lovar att dom hade blivit poängkungar. typ.

* I'm the one who loved you, I'm the one who left you behind

Publicerad 2010-02-18 20:48:59 i VARDAG,



sitter och mår illa efter att ha proppat i mig en massa fika, vill nästan spy. syrran har haft "kalas" eftersom hon fyllde år förra veckan, och är här uppe & hälsar på i veckan. gott var det! men nu får jag nästan ångra mig, magen är som en jävla ballong, sexigt.

och imorgon är det redan fredag, är det bara jag som tycker veckorna går JÄVLIGT snabbt?! läste på elins blogg att vi bara har 9 skolveckor kvar till studenten. NIO! fatta hur lite det är! längtar som ett toooook. känns lite veligt inför hösten bara, jag som har haft allt så självklart. syon var och informerade i klassen idag, & hon sa att om jag söker typ uppsala universitet som mitt förstahandsval, och kommer in där "måste" jag börja där. även fast jag kanske har ångrat mig och vill plugga i umeå istället. alltså, om man tar sig in på sitt 1:a handsval "stryks" de andra valen man gjort. jobbigt! vill ju flytta, mer än allt annat. men helt ensam tänker jag inte fara. åh, det här blir jobbigt! för söker jag luleå som 1:a handsval och sen får med mig någon som vill flytta, måste jag ju vänta ett helt år för att söka igen. jävla SKIT!

gjorde förresten en jävla tabbe inatt. hade ställt väckaren på 01:22, skulle såklart upp & se hockeyn. dum som jag är tänkte jag att "jag ligger bara kvar en liiiten stund till i sängen, matchen börjar ju inte förrän om 10 minuter". jo men TJENA. smart. somnade självklart om, men av någon konstig anledning vaknade jag av mig själv vid 3. hoppade upp ur sängen, sprang upp till soffan & hann i alla fall se sista perren. fast steg upp i onödan typ. fan vilket dåligt spel av sverige. jag satt typ och halvsov mig genom perioden. fattar inte vad bengt-åke har tänkt med då han tagit ut vissa spelare. typ mange johansson, seriöst? vad gör han med i truppen?! den enda som typ var bra (i alla fall under sista perioden) var dogge murray, true story.


fan vilket långt inlägg det blev, jag som bara tänkte kladda ner något snabbt. eller ja, kladd blev det ju, eftersom 99% av innehållet är jävligt ointressant. ni som läst borde bli belönade. typ med en...
ja, vad fan man nu brukar få i belöning.





ja, ni kan få en grym låt av världens bästa backyard babies!
kan knappast finnas bättre belöning.



backyard babies - P.O.P

* you make the sun come up

Publicerad 2010-02-18 18:11:20 i VARDAG,


fick tillbaka min telefon från lagning igår, och idag har den hunnit med att (utan överdrift)


- hänga sig: 6 gånger
- stängt av sig helt: 4 gånger
- startat om: 5 gånger
- fått "myrornas krig" på displayen: 2 gånger

nu är jag jävligt less på den. därför ska jag i skrivande stund beställa en ny, nämligen den här;


sony ericsson W715

hoppas den duger.
men lär ju knappast vara sämre än min nuvarande iallafall!

* I'm so glad to be yours

Publicerad 2010-02-17 17:51:44 i VARDAG,

världens sötaste
♥ ♥ ♥



sjukt glad att jag har dig!
puss



You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy)
You're my every, everything that I could ever dream of
You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy)
You're my every, every, every, everything


Been a minute and we still holding it down
Butterflies every time you come around
You make me, so crazy
It's crazy, oh baby


And I don't ever wanna be with no one else
You're the only one that ever made me melt

You're special, boy it's your, your style
We so in love

* thanks for the memories, eventhoug they were'nt so good

Publicerad 2010-02-17 15:59:07 i VARDAG,

kom precis hem efter en sjukt ansträngande skoldag, eller så inte. började 2 och hade en lektion. lite onödigt att åka in kanske, men hade NK så var mer eller mindre tvungen. inte för att vi gick igenom något nytt på lektionen, så nu med facit i hand hade jag lätt kunnat ta ledigt hela dan. fan vad lätt det är att vara efterklok. nåja, fick ju sova tills jag vaknade, och slapp bli väckt av nån ful väckarklocka. nog för att min telefon har världens bästa väckarsignal, men ändå.




* feel your heart beating fast, hold me close, make this last

Publicerad 2010-02-16 14:18:36 i VARDAG,

fan vad dum jag är.
jag vet att jag har lite pengar & absolut inga pengar att slösa på skor och kläder. vad tror ni jag gör då? jo, går in på nelly's hemsida & självklart hittar jag flera par skor jag mer än gärna skulle vilja ha. dessutom är det 2 veckor tills mina pengar kommer, hur i hela friden jag ska lyckas överleva på 238 kronor tills dess är ju en sjukt bra fråga.



  

ååååhh...

* you know that I could use somebody

Publicerad 2010-02-16 13:45:46 i VARDAG,


helt opassande bild, men var tvungen. se hur fin han är min gubbe!



det här med att vakna i tid är inte riktigt min grej, imorse ringde jennifer & väckte mig 20 i 8 (började 8, skulle egentligen ha åkt hemfriån klockan halv) kastade mig upp ur sängen, slet fram kläder & borstade bara tänderna innan jag åkte. var och hämtade anton och skjutsade han på skolan, kom på centrumskolan (hade projektarbete) typ en kvart försent bara. har förmodligen aldrig varit så snabb i hela mitt liv. tog inte ens 10 minuter för mig att ta mig iväg hemifrån.

bakade kladdkaka med ungarna, och sen for vi tillbaka på skolan och skrev lite på våran rapport. finns nog inget tråkigare än projektarbete, så jävla onödig kurs. nåja, vi slutade vid halv 1, så då for jag hem direkt och nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka byta om och gå ut och gå. är ju jävligt fint väder, och jag har inte rört mig på typ en evighet. hade hellre farit ner på plan & skrillat, men självklart är inte min trogne skridskokompanjon hemma, bara för att jag då råkas sluta tidigt.
så jävla typiskt.

* a bit of hope when you look into my eyes

Publicerad 2010-02-15 18:39:55 i VARDAG,



har haft en rätt jobbig skoldag idag, började klockan 8 med religion, världens tråkigaste ämne. hade lektion till typ nio, sen hade jag hål till tolv. alltid lika kul, eller så INTE. for i alla fall till ante och väntade där eftersom jennifer hade lektion, att sitta helt ensam på skolan lockade inte speciellt mycket. for tillbaka, åt lunch, skrev svenskaprovet (som INTE gick bra) fast får väl skylla mig själv antar jag. hade inte läst en enda sida ur den där förbannade romanen. äh, får jag godkänt är jag fan nöjd.

kom förresten på att skolan kommer bli lite lidande nu under OS. herrarnas hockey drar ju igång natten mellan onsdag och torsdag (tror jag, blir cp i skallen av tidskillnaden) men hur som helst, hockeyn går inte att missa. speciellt inte när hörnqvist är med. ska bli sjukt kul att se han nu, har inte sett eller hört någonting om honom sen han var i djurgården & spelade.

nog om det, nu ska jag bränna en ny skiva till bilen. har haft körkort i prick två veckor nu, och vet inte hur många nya skivor jag hunnit bränna. blir less ta mig fan DIREKT. plus att det ju hela tiden kommer ut massa ny bra musik man vill ha med.

typ den här..


sugababes - wait for you

* I love you, is that ok?

Publicerad 2010-02-14 14:28:24 i VARDAG,



eftersom det är alla ♥ dag idag vill jag börja med att skriva vilken fin kille jag har, & hur mycket jag tycker om honom, så puss på dig! eftersom han har match idag fick vi "fira" dagen igår, for och hämtade mat från kina & köpte hem en massa godis och chips. låg sen bara i soffan & såg TV, hur mysigt som helst.

i fredags blev det ju som sagt var fest, trots att jag hade planerat att vara nykter. jag & amanda duschade och gjorde oss färdiga tillsammans, började dricka kring 6-tiden och vid nio fick vi skjuts ner på bowlingen där ante & hans kompisar var. fanny kom också dit, så hon och jag spelade på var sin bana. jag var GRYM dom första tre gångerna, tre strike på raken! men tyvärr så blev jag bara sämre ju längre tid det gick, kan det kanske bero på att jag fick mer alkohol i blodet? huvudsaken var i alla fall att jag vann över ante! haha. sen skulle vi vidare på B4, men det blev lite tjafs så jag och ante gick hem och sov istället.

... och nu sitter jag här och är rätt så stolt över mig själv, har nämligen gjort bort båda religionsuppgifterna! känns mycket skönt att ha dom ur världen. nu måste jag skynda mig i duschen, ska och se kalix match med amanda.

* I might tear you apart, told you from the start

Publicerad 2010-02-12 11:29:18 i VARDAG,

har nyss kommit hem från skolan, har haft två lektioner, skönt. sitter just nu bara & fördriver tid, väntar nämligen på att fröken enström ska komma med bussen till kalix. ska och hämta henne på busstationen, sen ska vi och göra lite saker på stan, och sen tillbaka hit till lägenheten & duscha och börja fixa oss inför kvällen. blir bowling och sen kanske before med ante, jonas och några till. än så länge är det bara jag och amanda som är tjejer, försöker övertala fanny att komma också
hoppas det lyckas.

* it can be a sweet dream, or a beautiful nightmare

Publicerad 2010-02-11 19:31:55 i MUSIC,

amanda, här har du låtarna du tjatat om
hoppas du blir nöjd (och tyst!) nu, haha


jason derulo - in my head



alexandra burke ft flo rida - bad boys



alexandra burke - broken heels



honorbel ft pitbull & jumpsmokers - now you see it



tiesto ft three six mafia ft sean kingston - feel it



lazee ft apollo drive - calling out



jay z - forever young

* take my tears, and that's not nearly all

Publicerad 2010-02-11 19:14:49 i VARDAG,

var ju som sagt var i luleå igår med amanda. hittade bara det jag skulle - alltså en present till ante. köpte ingenting till mig själv, vilket var mycket duktigt. har inga pengar att slösa på kläder, så det var egentligen bara tur att jag inte hittade någonting. sen for vi på hockey i coops B-hall. måste berätta en kul sak som amanda sa där.

till det roliga hör att jag under hela dan gått och sagt nice (ni vet, det finns ju en stad i frankrike som heter nice, och ni vet hur den uttalas? om inte så uttalas det niss, typ) ja, så sa jag hela dan. alltså "det är niss". amanda tyckte det var svinirriterande och blev sur och bad mig hålla käften varje gång. sen när vi satt och såg hockey så skulle hon säga nåt, typ "men fan vad najs", men istället blev det såhär:

"ja men fan vad nis.. ni.. mmmmmm...."

och då höll jag på att skratta ihjäl mig, för hela dagen hade hon varit sur på mig för att jag sagt det, och så höll hon på att säga det själv. låter inte kul när jag skriver det, men tro mig - det var så inni helvetes kul där på läktaren. eller så har jag väldigt dålig humor. vad vet jag.

hur som helst, kalix vann med hela 0-7, svinrolig match att se. så nu slipper dom kvala & får fortsätta spela i div 1 nästa säsong. wiiie.

* I can do it even better in broken heels

Publicerad 2010-02-10 12:51:02 i VARDAG,

med tanke på alla jävla skoluppgifter jag har att göra under helgen & framförallt svenskaprovet jag har imorgon BORDE jag stanna hemma hela eftermiddagen och plugga. men det lockar inte för fem öre. istället ska jag nu sminka mig & sen ska jag fara med amanda till luleå. ska först gå på stan, måste hitta något till alla hjärtans dag-present åt ante. sen stannar vi kvar & kollar på kalix match, så lär ju inte bli det minsta pluggandet idag inte. får helt enkelt skjuta upp provet till på måndag eller nån gång nästa vecka, duktig tjej.

fyfan hur jag längtar efter studenten nu!



amanda & heidi på studenten förra året, kolla hur KUL!

* when I look at you my mind goes on a trip

Publicerad 2010-02-09 17:43:02 i VARDAG,

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip

Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place


I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)




* I'm coming out of my cage, and I've been doing just fine

Publicerad 2010-02-09 15:40:13 i VARDAG,

var ledig från skolan igår, så tänkte vara duktig och göra bort lite av mina 7 restuppgifter. tror ni det gick? nej. istället for jag och amanda till kalix en sväng, och när jag kom hem tvingade jag mig själv att i alla fall göra bort en av alla jävla uppgifter. så nu har jag "bara" 6 stycken kvar. och alla ska vara färdig till på fredag tror jag. eller ja, en svenskaroman ska vara utläst till på torsdag då vi har prov, & den har jag inte ens börjat med. fan hur duktig jag är! borde egentligen plugga nu, men orkar jag? nej.

sen känner jag att jag ju mer eller mindre måste kommentera mackan nilson i gårdagens match mot HV. 3 mål! fett kung. synd att dom inte lyckades vinna, trots hans bedrift. nåja, tabellen ser ut som den ska, & att förlora mot just HV är inte direkt jordens undergång. både färjestad & luleå förlorade också, så jag är inte allt för besviken.

såg att amanda hade lagt in lite bilder sen både fredag och lördag, så här får ni lite mer bilder att snoka igenom.


  
   
  

* sugar, we're going down

Publicerad 2010-02-08 16:59:10 i PICTURES,

varsågod, här har ni bilder från lördagskvällen. hade inte med mig någon kamera på fredag, så måste vänta tills fanny eller amanda lägger in sina bilder.


  
  
  


resten är i vanlig ordnig på FB!

* just leave with me now, say the words and we'll go

Publicerad 2010-02-07 16:33:36 i VARDAG,

vart precis som jag trodde lyckat igår. amanda kom till mig vid halv 7, vi började dricka och så såg vi förstås hockeyn, som djurgården VANN! ytterligare en skön seger, tabellen är återställd till normal ordning igen, skön..t. hur som helst, när vi fått vänta på fanny en mindre evighet dök hon äntligen upp, men det var inte många minuter vi hann vara hos mig innan vi var tvugna att promenera ner på busstationen. åkte med halv 10-bussen, när vi kom fram till kalix gick vi direkt på before, var rätt bra med folk där. jenny kom dit, och så träffade vi mari och några till så vi fick oss sittplatser i alla fall, tur. när det stängde gick alla direkt på hotellet, redan klockan 11.

så vid ett var både jag, fanny och amanda less så vi gick och hämtade ut våra jackor & sen tryckte vi oss mat från sibylla. fick skjuts till min sötnos, fick kramas & sen somnade jag så gott i hans famn. MYS!

kunde inte sova speciellt länge på morgon, redan vid halv 9-9 vaknade jag, irriterande! men jag var inte den enda som hade sömnproblem, ringde amanda och hon hade också vaknat pisstidigt. jyrade med henne i telefonen en stund, sen låg jag kvar i sängen och väntade på att ante skulle vakna, vilket han gjorde typ 10. och idag har vi.. inte gjort ett skit egentligen. bara slöat, men skönt har det varit.

nä, nu börjar klockan vara mycket, måste gå & kladda på mig ansiktet nu.
ska och se kalix match klockan 6.

förresten, lägger in bilderna från igårkväll imorgon!

* party at a rich dude's house

Publicerad 2010-02-06 16:12:53 i PARTY,

 
akon ft keri hilson - change me



blev fest igår, började med att mina tjejer kom till ante där vi sminkade oss & fixade håret osv. när ante och resten av killarna tränat klart kom dom hem, vi började dricka och efter ett litet tag kom jonas & hjelm också. hade en rolig förfest, blev utsatt för intrång på min facebook där jenny tyckte det var kul att skriva "nu ska jag LIGGA!" som status. haha.

vid 11 for vi till before, var hyfsat kul där. inte roligaste gången man varit där, men ändå helt okej. när det stängde klockan ett var vi inte speciellt sugna på att gå till folkan, så istället for jag & ante hem till han och sov, skön..t!

vaknade imorse av att amanda ville fara & äta bakismat, så vi fick skjuts ner på stan och delade på en pizza, sjukt gott! efter det låg vi på soffan ett tag, försökte komma i nog bra form för att våga köra hem. vid halv 3-tiden tog vi oss i kragen och jag fick köra hem. var lite rädd att polisen skulle stoppa oss, men det gick bra, som tur var.

nu sitter jag och dunkar partymusik, förbereder mig mentalt för en andra fest ikväll. kommer bli jätteskoj, börjar med att jag får se djurgården - MODO och ett absoult fullsatt hovet. perfekt sätt att ha en förfest på om ni frågar mig! sen åker vi vidare till kalix och går på before, tror det kommer vara svinkul där ikväll. och sen avsluar vi väl förmodligen på hotellet. tror det kommer bli kanoners!

syns i dimman!






ke$ha - party at a rich dude's house

* I know that I'm sick of beeing your slave

Publicerad 2010-02-04 16:03:09 i VARDAG,

måste väl börja detta inlägg med att tacka FEGON för alla nya läsare. tack vare dig kommer jag nu förmodligen bli sveriges nya bloggdrottning. nästan som kissie, dock snyggare. får jag en fet blogglön ska du få en relativt liten summa, men ändå stor nog att du har råd att betala för en ny,
fungerande rygg. snällt va?

sen fortsätter jag med att skriva om djurgården, vilket jag enligt honom gör väldigt ofta. ikväll är det en väldigt prestigefylld match, nämligen mot färjestad. ordet förlust får fan inte existera ikväll. och gustaf wesslau i kassen får fan heller inte existera, då är det nog lika bra att djurgården kräver walk OVER. nä, nu ska jag inte vara sån, men som bekant har jag inte mycket ros över för herr wesslau. ber till gudarna att hardy inser vilken sopa han är, och låter ridderwall stå resterande matcher.

* now dance fucker, dance

Publicerad 2010-02-03 17:13:39 i PICTURES,

har totalt glömt bort att lägga in bilderna från stockholm, så här har ni dom.
bjuder er till att börja med en skön vimmelbild jag fullkommligt ÄLSKAR!
blir så glad när jag ser den, var tvungen att sätta den som bakgrundsbild bara för att



och här har ni dom andra som jag fotat med min kamera
alla andra finns som vanligt på.. ja, ni vet ju redan vars dom är - facebook såklart


   

  
  

* don't stop believing, hold on to that feeling

Publicerad 2010-02-03 15:07:56 i PICTURES,

HAHAHA

jag är bara tvungen, om nån nu har missat det så har allas våran kissie tryckt in en massa silikon i tuttarna imorse. hittade några grymt roliga bilder innan det var dags för operationen, man känner ju knappt igen henne när bilderna är totalt oredigerade & hon är utan smink.

inte snyggt
- men skratta fick jag.


   

* you and me are sinking like quicksand

Publicerad 2010-02-03 12:17:43 i VARDAG,

även fast jag hade feber imorse tvingade jag mig iväg till skolan, har redan missat så jävla mycket & har ett TON med restuppgifter jag måste ta tag i. är så sjukt skoltrött, vill bara att det ska bli juni NU så vi får ta studenten någon gång. längtar som ett tok!

vi fick sluta tidigt idag, redan vid 11. så nu tänkte jag börja med att läsa till ett prov jag ska göra imorgon, sen påbörja den ena av två samhällsuppgifter jag måste hinna klart med i veckan. något mer orkar jag inte, även fast jag har en hel svenskaroman + en halv film att hinna med till nästa vecka också. blä, vill bara gräva ner mig när jag tänker på skiten.

bäst jag sätter igång nu så jag inte hinner komma på bättre tankar.

* never ever let anyone put one one there before

Publicerad 2010-02-02 19:18:27 i VARDAG,

trotsar min förkylning & min feber och åker snart iväg till kalix och kollar på hockey. blir så rastlös av att bara ligga på soffan hela tiden, inbillar mig att jag är sjukare än vad jag egentligen är. behöver förmodligen lite friskluft för att bli piggare. så nu har jag precis duschat & sminkat mig lite grann. ska börja åka snart för måste förbi på shell & tanka min bil innan jag fortsätter, skulle ju vara lagom kul att bli ståendes efter E4an med soppatorsk i det här vädret.

sen ikväll får man ju förstås inte missa paradise hotell-finalen!
tråkigt när man redan vet vem som vinner, hoppas att ryktena man hört inte stämmer
jag hade helst sett att kristoffer hade vunnit



söt låt

* even if your a million miles away, I could still feel you in my bed

Publicerad 2010-02-02 15:33:04 i VARDAG,



orkade inte fara på skolan imorse, är fortfarande sjuk. har sovit i stort sett hela eftermiddagen, men febern som kommit vägrar släppa. är nog inne på min 10e panodil snart, fast dom gör ingen nytta alls. sitter inlindad här i min ensamhet med dubbla filtar & fryser
feber är fan så jobbigt!

ska bege mig tillbaka till soffan nu & försöka sova lite till så att jag förhoppningsvis blir pigg nog att fara och kramas med söt ikväll, det måste jag.

* cause when a heart breaks it don't breakeven

Publicerad 2010-02-01 18:42:25 i VARDAG,

ja herregud, vars ska jag börja nånstans, finns ju så mycket jag vill berätta om! kan ju i alla fall börja med att säga att jag har haft den bästa helgen på länge, tillsammans med mina två goflickor. så tack till jenny & jennifer för en sjukt bra tripp till huvudstaden, det här gör vi om snart, visst?!

åkte ju som sagt var i fredags från kallax 13:10, landade på arlanda typ halv 3 har jag för mig. åkte direkt ut till tyresö, till jennys pappa. packade upp lite, duschade & började fixa oss. förfestade & vid 11-tiden åkte vi in till stan. gick ut på viper room, sjukt bra klubb. var så rolig musik, en massa gamla schalgerlåtar, sen hann vi med hey macarena-dansen & YMCA, var sjukt sexiga (internt) på nedre plan var det också bra musik, bara en massa nya sköna festlåtar. alltså, en GRYM kväll!

lyckades fastna på en vimmelbild också
fin bild, men frågan är ju vad som är felet med min mun...?


(klicka för större)

lördag sov vi lite väl länge, hann knappt gå nåt på stan. men lika skönt var det, alla tre hade en baksmälla att brottas med. men någon timme på stan blev det i alla fall, innan det var dags för (enligt mig) resans absoluta höjdpunkt - DJURGÅRDEN - RÖGLE live på hovet! var lite pirrig i magen när vi åkte dit, fick se ett uruselt djurgården ligga under efter första peridoen. i andra spelade dom upp sig rejält, & matchen slutade till slut med en övertygande djurgårdsseger. så jävla skönt! järnkaminerna tackade falken som gjorde sin 700e match, även fast jag inte är något vidare falk-fan måste jag säga att djurgårdshjärtat slog lite extra.

slutresultadet blev 6-2, jag fick alltså åka riktigt NÖJD från hovet.



direkt efter hockeyn åkte vi till tyresö, gjorde oss redo för kväll två. förfestade till robinsonfinalen, tyckte inte att det var rätt person som vann dock. den enda värdiga vinnaren tycker jag var mats. nåja, hellre hans än jimmy eller anders, HATAR dom. idioter. sen var det tänkt att vi skulle möta upp fanny, heidi, sandra & amanda i stan, med eftersom både våran buss och tunnelbana var försenad fick vi träffas direkt på viper. hade sjukt skoj på lördagen också, var dock lite sämre musik än i fredags. kvällen avslutades med ett donkenbesök & sen var det raka vägen hem till sängen. somnade i bussen & kan säga er att madrasserna jag sovit på i helgen aldrig känts skönare, sov som en prinsessa!

vaknade upp på söndag i riktigt dålig form. bestämde oss för att inte stressa, så det blev inte speciellt många timmar på stan under söndan heller. fast jag klagar inte, har shoppat nog mycket ändå. på söndagkväll såg vi bara film & tryckte i oss en massa godis, ytters skönt och mysigt.

fick feber under söndagnatt, har frysit som tusan & inte alls sovit gott. vaknade vid 6 och trodde mina bihålor skulle sprängas, fick gräva igenom hela min väska efter en ipren. hittade en, och ringde sen och tyckte synd om mig själv till både mamma & pappa. när jag fått lätta på hjärtat (och när iprenen tagit ner febern) kunde jag i alla fall somna om till halv 9. vi gick upp, packade ihop grejerna och så åkte vi in till stan. fick köpt lite grann idag också, jag måste säga att jag ändå är nöjd med det jag köpt. tycker jag har varit duktig som inte slösat så jättemycket pengar för ovanlighetens skull.

äh, har ni orkat läsa igenom allt det här har ni gjort det BRA.
till er andra kan jag ju sammanfatta hela resan med endast ett ord:

GRYYYYYYYYYMT!


förresten, bilder kommer imorgon. nu har jag lite bråttom,
har många timmars förlorad mystid att ta igen ikväll.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela