nilssonjennipher

* om vingarna bär

Publicerad 2012-02-29 12:38:43 i VARDAG,

fick veta våra kommande praktikplatser igår. hamnade i piteå båda två. alltså totalt 8 veckor. typ 12 mil om dagen i 40 dagar. räknade ut att det kommer kosta ca 5000 kr. blev så arg att jag slog näven i bordet. hatar LTU. världens sämsta skola. tycker synd om oss som pluggar där. skitdåligt. ingen ersättning får man heller (ja typ 10 kr) så orättvist att vissa lyckas hamna i luleå VARJE praktik. hur bär dom sig åt när dom planerar? tänker dom "åh jennipher jaa hon kanske bor i piteå" eftersom jag varit där nu alla gånger???? men då ska jag tala om för er LTU att jag INTE bor i piteå. får ångest när jag tänker på nästa års 10 veckors. kommer garrant hamna i piteå. är mentalt förberedd på det

MVH en arg tjej

* what doesn't kill you makes you stronger

Publicerad 2012-02-29 11:48:17 i VARDAG,

dagen hittills: morgontränat kl 07.00 med mathilda, varit på skolan och påbörjat hemtentan, käkat ruskigt god kinagryta (made by me), sett gårdagens topmodel och bb. väntar på att ribbz ska komma, vi ska ut och gå i detta underbara väder!

känner mig extra glad idag. kan ha nåt att göra med djurgårdens enormt viktiga seger igårkväll. känns bra att inte längre ligga på kvalspelsplats! fast många poäng kvar att spela om fortfarande, men hoppet om slutspel lever än!

* standing where you left me

Publicerad 2012-02-28 13:44:46 i VARDAG,

idag har jag faktiskt hunnit med lite. pluggat, tvättat två maskiner och STORstädat lägenheten. shit vad mycket damm det hinner komma på så kort tid. blir liksom chockad varje gång. men nu är det rent och fräscht här igen. så fort jag blir miljonär ska jag anlita en städerska!

* it's in the water, it's where you came from

Publicerad 2012-02-27 15:08:31 i VARDAG,


har verkligen försökt hålla mig. men idag föll jag för grupptrycket. har alltså skaffat twitter. är fortfarande i lärlingsfasen så nu i början har jag inte så mycket kvalité på mina inlägg (tweets?) men lovar att i framtiden bli en grym twittrare. #jempaaaan om ni vill följa!

* och du var solskenet

Publicerad 2012-02-24 16:09:58 i VARDAG,

haft en helt fantastisk fredag hittills. morgonmys med charlie, sen nästan 1 mils promenad med elina, lunchat med henne och malin, hunnit springa en sväng på stan, fikat och bara haft jättemys. sen att lite pengar trillat in på kontot gör ju inte dagen sämre hellre! nu väntar jag på min älskade så vi kan börja åka mot töre. imorgon väntar 21-årsparty hos bästa mallan!! grymt taggad, kommer bli askul! puss o hej från en väldigt glad tjej

* och vi såg på dom unga och glömska

Publicerad 2012-02-23 21:43:00 i VARDAG,



- varit på malins pass idag, väldigt kul men blir arg på mig själv för att jag är så fruktansvärt kass! förstår inte varför min hjärna ska ha så svårt att koppla ihop armar med ben haha.

- ikväll fick djurgården äntligen inkassera 3 underbara och minst sagt viktiga poäng! fick lite hopp igen.

- mejlat ut ett spännande mejl tidigare idag, men det får vara en liten hemliz än så länge.

- pillat ihop en ny design. insåg efteråt att jag valt en hemsk bild där jag ser lite efterbliven ut. men den får duga ett tag

- önskar att BB kunde sändas lite tidigare, blir sjukt trött varje kväll när klockan närmar sig 10 snåret. som värsta pensionären.

- imorgon är det fredag och jag ska spendera den med malin och elina. sen blir vi bjudna på middag i töre. ska sova där också, mys! väldigt länge sen sist.

* man kanske borde byta namn eller sälja sin husvagn

Publicerad 2012-02-23 11:49:52 i VARDAG,

idag funderar jag på:

varför jag är så dålig på nhl? förut var jag rätt hyfsad men nu lyckas jag inte ens vinna mot datorn (trots att jag spelar rookie) varför folk måste skriva exakt ALLT dom gör under dagarna på facebook? "åh vilket fint väder, åh nu ska jag äta gröt, åh nu ska jag träna, åh nu har jag tränat, åh nu måste jag duscha, åh äntligen fredag, åh älskar mitt liv" osv. varför är det två poliser som vandrar omkring nedanför oss? varför jag måste vara allergisk mot katt? varför jag tittar på seventh heaven varje dag fast jag stör mig på det?

* men så nära får ingen gå

Publicerad 2012-02-22 12:19:15 i VARDAG,

i söndags började ju årets bigbrother. sjukt dåligt program men det är väl kanske därför man blir så beroende av det. och ja, vad ska man säga om årets deltagare? varje gång hanna w öppnar munnen sitter jag mest och ler. vet liksom inte om hon är seriös eller inte, kan en människa vara så hjärndöd som henne ens?! haha ja hon är ju ganska underhållande om inte annat.

* I'm never gonna leave this bed

Publicerad 2012-02-22 07:50:42 i VARDAG,

varför är sängen som allra skönast på morgon när man vaknar? vill aldrig stiga upp! skulle kunna stanna här hela dagen om det inte vore för att vi har föreläsning hela förmiddagen. segt! aja nu måste jag upp. rise and shine liksom

* give a little bit of your love tonight

Publicerad 2012-02-21 18:12:27 i VARDAG,



jag är verkligen rikskass på att uppdatera här. men ser inget kul med det längre, har knappt kvar några läsare heller så snart kanske jag ger upp det här med att blogga. vem vet. fast ibland e det rätt skönt att få skriva lite.

har haft en bra dag idag. solen har lyst. ätit sushi och tränat med finaste mathilda. ätit stuvade makaroner. druckit för mycket kaffe. snusat alldeles för mycket. fast förutom det har dagen varit jättefin. börjar få tillbaka lite energi igen, antar att det var vintermörkret som gjorde mig trött och less. är sugen att fota massa. vill att det ska bli 11 juni så jag får återvända till stadsviken och jobba hela sommare. längtar till utlandsresan. drömmer massa konstiga drömmar hela tiden, inatt blev jag skjuten och en gammal barndomskompis tog livet av sig? vars tusan kommer allt ifrån?! vaknade i panik och kunde inte somna om förrän typ en timme senare.

velar fram och tillbaka om jag ska gå ner till gymmet och träna en gång till, eller stanna hemma och se top model. eller se färjestad-djurgården. över och ut, puss!

* om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Publicerad 2012-02-17 13:42:55 i VARDAG,



den enda nackdelen med att våren börjar vara på väg är när solen lyser in genom fönstren ser man exakt ALLA dammdussar och allt katthår. får lite panik när jag ser allt. speciellt med tanke på min allergi, inte konstigt jag känt av allergin mer dom senaste dagarna haha. dammsög och städade ordentligt för en vecka sen och redan nu är allt stökigt igen. ååååh. så nu har jag kört ett rejs med dammsugen, var tvungen att ta en paus efter att ha dammsugit soffan. haha så himla jobbigt, nästan som ett träningspass.

känns förresten extra härligt med fredag idag. varför vet jag inte riktigt? har bara en mysig känsla i magen idag. detta trots derbyförlusten igår.... orkar inte ens tänka på skiten. har kommit fram till att hockey suger (nej.. egentligen inte). men iallafall nu när det inte går så värst vidare bra för mina älskade. nåja, imorgon får jag ju se dom live! vilket ju alltid är positivt.

ikväll kommer det hit några underbara människor. ska spela spel och kanske dricka ett vinglas, bara för att njuta av livet liksom. shit, vars kommer min postivism ifrån?! ajja nu måste jag fortsätta städa. puss på er

* drops of jupiter in her hair

Publicerad 2012-02-16 15:42:43 i VARDAG,

varit på ett riktigt skönt spinning/core pass vid lunch idag. gick rätt bra faktiskt, iallafall med tanke på att jag bara åt en apelsin innan. haha så dåligt, kom på när jag satt på cykeln att jag inte ätit nåt annat. aja det gick ju vägen och fick äta ordentligt efteråt istället.



ikväll kommer mamsen och papsen på besök, mys! hade tänkt hinna baka nåt men hade inga ägg hemma och vill inte gå ut i detta väder. var ju fint imorse, men nu är det ju värsta snöstormen?! längtar efter sommaren helt sjukt mycket. speciellt när man har massa kul att se fram emot! som det ser ut nu blir det en vecka i värmen i slutet av augusti! kanske med mathilda och johan dessutom. huuuur kul?!

aja hade inget mer jag ville säga tror jag? förutom att det är sthlms-derby ikväll och jag känner mig lite pirrig. är helt jämt i inbödrdes möten den här säsongen, så kvällens match kommer verkligen avgöra vem som e bäst i stockholm. djurgården måste vinna, allvarligt! inte bara för att bevisa att vi e bäst i stan, utan också för att klättra upp från den hemska kvalserieplatsen vi hamnat på. sen på lördag väntar ett hett möte i coop arena. har bjudit med pappa som ett litet tack för allt han hjälpt till med i lägenheten, det e han verkligen värd.

* look for it, and you'll never find it all

Publicerad 2012-02-15 11:02:00 i MUSIC,



Happiness is a firecracker sitting on my headboard
Happiness was never mine to hold
Careful child, light the fuse and get away
'Cause happiness throws a shower of sparks

Happiness damn near destroys you
Breaks your faith to pieces on the floor
So you tell yourself, that's enough for now
Happiness has a violent roar

* like somehow you just don't belong

Publicerad 2012-02-15 10:52:29 i VARDAG,



älskar att vara helt skolledig. även fast det bara handlar om en ynka dag! att kunna sitta och lyssna på gammal musik man inte hört på flera år. läsa en bok (inte kurslitteratur). fastna i timmar på weheartit. gå runt i linne och trosor hela dagen. dricka alldeles för mycket kaffe.

* dreams, that's where I have to go to see you beautiful face

Publicerad 2012-02-14 13:29:24 i VARDAG,



idag är det alla ♥-dag, om ni möjligtvis kunnat missa det. har hunnit vara och skrivit en tenta imorse, tror inte jag klarar den. kändes rätt okej till en början men frågorna på slutet fick jag mer eller mindre chansa på. så har liksom ställt in mig på omtenta så man slipper bli så besviken. får ju dock skylla mig själv som började plugga ordentligt igår. smart tjej!!!

hunnit gå ner på stan en snabbis och köpt en liten present till min hjärtevän. inget märkvärdigt men kul att kunna visa lite extra hur mycket man tycker om honom liksom. vet inte om vi ska hitta på nåt speciellt ikväll, kanske ta hem nån god mat och bara mysa på. låter väl inte helt fel.

var och tränade igår, körde 40 minuter kondition. hade inte ens någon musik med mig men ändå gick det sjukt lätt! underbar känsla. kanske man skulle byta om och gå ner till inpuns och köra ett litet pass idag också.. eller ligga kvar här i soffan och mysa med charlie..... svårt val

* if I should stay, I'd only be in your way

Publicerad 2012-02-12 17:30:39 i VARDAG,

hade en riktigt kul kväll igår, har knappt mått dåligt idag ens. varit ute på en 45 minuters härlig promenad tidigare idag, sjukt fint väder! riktigt mys. nu är det dags för bio, ska och se en gång i phuket (tror jag den heter?)

* men jag vänder om, än en gång

Publicerad 2012-02-09 13:09:53 i VARDAG,



dör lite grann varje gång jag ser den här bilden. tappar andan, på riktigt! får ont i magen för jag tycker om dig så mycket. världens finaste människa. kan liksom inte förstå att du är min alldeles egna andreas ♥

* jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Publicerad 2012-02-08 17:12:43 i VARDAG,

jahaja bara två små dagar kvar av praktiken. känns inte alls okej. fast kan ju trösta mig med att jag får återvända dit redan i juni. har nämligen fått sommarjobb där!!!!! HUR UNDERBART?! ska bli så himla himla kul alltså. hade ju knappast kunnat få ett bättre jobb. få träna på provtagningar, omläggningar osv varje dag. verkligen längtar tills jag får börja.

annars då? borde börja plugga till tentan. borde träna. borde sluta tänka på godis hela tiden. borde sluta vara så shoppingsugen. borde spara pengar.

så vare med det. över och ut


* and I say no, it isn't perfect

Publicerad 2012-02-07 19:35:25 i VARDAG,

är så fruktansvärt less på denna kyla att jag vill gräva ner mig och komma upp igen när det blivit sommar. hatar att klä på sig tusen lager innan man ska ut. hatar att bli förfrusen i fejset efter två minuters utevistelse. hatar att fingrarna och fötterna blir stela såfort man kliver ut genom dörren. hatar att frysa även fast man ligger under täcket. hatar snön. hatar mörkret. hatar att titta ut genom fönstret och se solen men samtidigt kolla på termometern som visar -25. hatar vintern.

* girl look at that body

Publicerad 2012-02-05 21:23:57 i VARDAG,



hemma igen efter en grym helg i umeå! filmmys, stallet, stan, roligaste utgången på länge och kanske det bästa av allt - att få träffa andré igen! har inte sett honom på över ett år tror jag. så himla kul! nu e jag väldigt trött och känner mig lite sliten. ska borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. imorgon börjar sista praktikveckan. DÖR när jag tänker på det......

PS. känner mig sådär pluttisnuttidutti så ville bara säga att jag har världens finaste kille ♥

* my love is your love, your love is my love

Publicerad 2012-02-03 15:34:01 i VARDAG,

igår hade jag och min älskade 2-årsdag. haha kul att vi båda glömt bort det och kom på det typ tio på kvällen. så nåt "firande" blev det alltså inte. känns iallafall som att vi vart tillsammans mycket länge än "bara" två år. känns mer som att vi känt varann hela livet! finns ingen människa som förstår mig så bra som andreas. världens finaste människa helt klart ♥ tycker det är otroligt att du orkat med mig alla dessa dagar! älskar dig snuttis

* farewell, somebody's gonna wish that you where here

Publicerad 2012-02-02 19:13:28 i VARDAG,

när det till o med är roligare att titta på då ante spelar battlefield (som förövrigt är det tråkigaste som finns) än att plugga - då är det illa. konstigt det där egentligen. när man pluggar hittar man alltid på tusen olika saker att göra, typ städa. nåja nu skiter vi i det. tänkte väl mest bara skriva att jag bara har 1 vecka kvar av praktiken. känns FÖRJÄVLIGT! vill inte därifrån! känns tungt att säga hejdå till alla fina människor som jobbar där.

imorgon åker jag och baby ner till umeå för att fira syrran lite sådär i förskott. ska bli otroligt roligt! speciellt att träffa älsklings-gastus igen. kanske törs mig upp o rida också? tråkigt att man hinner bli så feg när man rider så sällan.

här kommer några bilder från våran (väldigt lyckade!) inflyttningsfest som vi hade för nån helg sen. tack till alla inblandade och tusen tack för alla fina inflyttningspresenter!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela