nilssonjennipher

* if you get hurt I'll take your pain

Publicerad 2011-11-22 15:35:18 i VARDAG,

* varit på skolan och haft PVK-lab hela dagen. sjukt kul! lite pirrigt var det allt att sätta en men he gick vägen, lyckades till å med komma rätt så fick blod på direkten. stolt tjej hihi

* ikwell ska vi på ännu en visning, även det känns rätt pirrigt. e typ THE DREAMLÄGGA. i allafall om man bara kollar på bilderna, så hoppas den är lika fin i verkligheten. känner bara mer och mer hur gärna jag vill flytta härifrån. så känns gött att veta att det förhoppningsvis inte tar många månader tills vi hittar nån fin!

* längtar till 18.45 ikväll för då ska jag och matthe på body step! premiär för mig, ska bli spännande!

* en sak jag dock inte längtar till e tandläkartiden jag har imorgon....... dör av tanken. så-jävla-rädd. hatar att gå dit. kanske därför jag väntat typ 3 år sen senast??? hoooooo. tur jag får med mig elina iallafall så nån kan  hålla mig i handen och påminna mig om att andas. kommer ej kunna sova inatt...... har redan panik liksom

* I got a hangover, I've been drinking too much for sure

Publicerad 2011-11-14 15:17:04 i VARDAG,



idag har jag tagit ett ganska så stort beslut! spännande va? har nämligen beslutat mig för att bli vegetarian. varför? finns väl rätt många olika anledningar till det men största anledningen för min del är att jag tycker kött är skitäckligt. varför äta nåt man inte tycker smakar gott liksom? har inte ätit rött kött på hur länge som helst och inte ätit korv sen jag gick i femman. har dock ätit kyckling och vissa fläskkött. men på grund av att jag bara ätit det så har jag liksom "förätit" mig på det också. så på senaste tiden (typ några månader) har jag inte tyckt att ens kyckling varit gott längre. så idag bestämde jag mig, har funderat på det rätt länge så någon jättegrej är det inte för mig. som det känns nu kommer jag inte sakna nåt kött överhuvudtaget, får se hur det känns efter några veckor. kommer dock fortsätta äta mejeriprodukter (skulle aldrig klara mig utan mjölk ♥) och fisk. för he tycker jag fortfarande är gott. så då vet ni det likzooom!

PS ikväll ska jag och andyboy på lägenhetsvisning, så kul!

* the botten is nådd

Publicerad 2011-11-12 21:06:30 i VARDAG,

har lördagsmys med tända ljus, världens mysigaste filt och mina två bebisar challe och nelle. ser så mycket bättre, blir liksom varm i hjärtat av det programmet! så himla mysigt och bra.

skönt med andra nyktra helgen på rad, kanske har blivit för gammal för det här med party? fyller ju trots allt 20 om inte allt för länge hihii!

* yellow diamonds in the light

Publicerad 2011-11-11 15:51:54 i VARDAG,



11-11-11
visade sig vara ett mycket speciellt datum!

* blev klar med första rapporten idag, skön...t
* jag har nyfärgat hår
* sushi till middag (behöver ej säga mer)
* bio ikväll, MYS
* ante är nyrakad = mjuk och fin att pussa på

och kanske framförallt.....

DUDUTUTRUUUUUU

hemlizen som jag skrivit littte om handlar om................ att jag och andy varit på bankmöte och fixat ett lånelöfte!!!! helt otroligt och helt underbart! är lycklig i hela själen! pengarna ska alltså gå till att köpa oss en alldeles egen, fin lägga inne i stan. less på tuna. less på att det är långt överallt. less att behöva köra bil överallt. less att behöva ta taxi från krogen. less allt som har med tuna att göra liksom.

fick samtalet imorse och har nog knappast blivit så glad för ett telefonsamtal 9.00 på en fredagmorgon tidigare. så idag känner jag mig löjligt glad, vilket jag nog har all rätt att vara hihiii

puss å go på er

* can't you hear the boom, boom, boom?

Publicerad 2011-11-10 09:28:34 i VARDAG,

godmorgon. eller inte speciellt god morgon för min del, mår faktiskt skitdåligt. inte alls pigg, men måste ändå iväg till skolan och försöka skriva klart rapporten. bara proppa i sig lite ipren och hoppas att huvudvärken och trycket i bihålorna släpper....

ps det här är så fint så jag blir alldels varm i hjärtat!


* lights will guide you home

Publicerad 2011-11-09 15:47:17 i VARDAG,



ligger å chillar i soffan i väntan på att andreas ska komma hem. är lite sådär härligt pirrig i magen man kan vara innan ett stort beslut ska fattas, som faktiskt handlar om ens framtid (lät väldigt dramatiskt) men ja lite så känns det väl iallafall. snart dags! även fast dom flesta av er inte har den blekaste om vad he är vi ska göra kan ni väl hålla tummarna?

* in this california king bed

Publicerad 2011-11-08 19:51:31 i VARDAG,

blogg+jag=inte sant. har som vanligt en massa saker att berätta om eftersom det går typ en vecka mellan varje uppdatering. så för att försöka få med allt gör jag en liten lista:

1. stockholm med tjejerna var helt sjukt bra! har skrattat varje vaken minut, utan att ens överdriva. har haft så himla kul, höjdpunkten var såklart RIHANNA! kan liksom inte fatta hur tur vi faktiskt hade. hon ställde in dagen före och dagen efter vi sett henne. hehe gött för oss, surt för alla andra. vet inte vad jag hade gjort om det blivit inställt? lagt mig ner på marken och gråtit typ. men tur för mig så slapp jag ju de hihi.

2. imorgon händer en mycket spännande grej för mig och anto (NEJ, fortfarande inte gravid) vågar ej säga för mycket nu i förhand så berättar när saker och ting är klara istället. så slipper he bli en massa onödiga missförstånd osv osv osv.

3. ja vad var det mer? känner mig så sjukt trött, har gjort det rätt länge så nästa vecka ska jag och träffa en läkare som får besikta mig och se om he är nåt fel.

4. ser halv åtta hos mig, som för övrigt är i luleå i veckan! haha sjukt coolt. undrar vad folk neråt verkligen tänker om oss? och framförallt, PRATAR JAG SÅDÄR? jisses.

dags att fortsätta se programmet. har tyvärr inte fotat nåt under resan, fattar inte skiten? jag som alltid brukar fota mest av alla. nåja, ni får en bild på mig från idag. pöss å haj (ska försöka bättra mig med uppdateringar. kanske bli lättare nu när jag fått en fin liten bebis = ny dator)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela