nilssonjennipher

* give me some space for both my hands

Publicerad 2010-06-30 17:37:56 i MUSIC,

länge sen jag la in nån musik här på bloggen
så kan ta & bjuda på ett par stycken


david guetta ft flo rida - club can't handle me


alexandra burke - dumb


t.i ft keri hilson - got your back


taio cruz - dynamite

* even if you're a million miles away

Publicerad 2010-06-30 10:20:42 i VARDAG,

känns som att det var svinlänge sen vi var & tittade på lägenheten första gången, & nu är flytten i full gång. känns helt overkligt! tiden har gått sjukt snabbt, men jag klagar inte. ska bli riktigt kul, ser fram emot IKEA-trippen som blir på lördag. kommer handla ihjäl mig typ, vet inte hur mina pengar ska räcka till dock...

imorgon ska pappa fara & hämta nyckeln, & ta hem tapetkatalogerna. så på fredag direkt jag slutar jobbet ska jag och andreas fara till luleå och inspektera läggan. måste ju se exakt vad som behövs köpas, och typ mäta rummen och sånt. sen måste vi gå igenom katalogerna & se vad vi ska ha för tapeter. förhoppningsvis hinner pappa börja tapetesera redan nästa vecka. först hade vi bara tänkt byta tapeter i vårat sovrum & sätta en fondvägg i vardagsrummet. men blir nog att göra om allt. är väl lika bra när man väl börjar? tycker då jag iallafall. så att man blir helt nöjd också.

* sunkissed skin, so hot

Publicerad 2010-06-29 16:03:35 i VARDAG,



måste såklart börja med att skriva GRATTIS till andreas som fyller 22 idag!
älskar dig! puss ♥


var ju på bio igår med amanda & jenny,& filmen var SVINBRA! riktigt spännande. kommer garanterat se den flera gånger, & kommer garanterat bli lika rädd varenda gång. men ni som inte har sett den borde absolut göra det! hoppas det inte stämmer att det här var den allra sista beck-filmen. älskar dom, typ världens bästa filmer.

nu har jag 28 minuter kvar av denna arbetsdag, sen ska jag hem & sätta igång med tårtbak, blir tårtkalas senare ikväll.

FÖRÖVRIGT så har facebook blivit spärrat här på jobbet. sommaren känns helt plötsligt
j-ä-v-l-i-g-t mycket jobbigare. åååååh.

* you can travell the world

Publicerad 2010-06-28 07:38:04 i VARDAG,

haft en supermysig midsommar ute i skärgårn med antes familj & släkt, den bästa på mycket länge. var fint väder i fredags, men inte kan jag påstå att jag fått nån färg för det. så nu blir det solariet framöver! konstaterat än en gång att jag har världens bästa kille ♥ & att hans familj är huuur bra som helst. går inte att få det bättre än såhär helt enkelt.


♥ ♥ ♥

har dessutom hunnit med att tömma hela lägenheten. trodde jag aldrig! gick fort då man väl började, mamma & pappa var och hjälpte till i söndags, så nu bor ante officiellt i töre. ni skulle bara veta hur bra han trivs, höhö. förhoppningsvis blir vi inte långvariga dock, hoppas att vi kan flytta in i luleå så fort som möjligt. vi har tänkt tapetsera det som ska göras om före vi flyttar in, för att slippa bo mitt i allt kaos. men det ska väl inte ta speciellt länge att tapetsera vardagsrummet & sovrummet? eller jag vet inte, men hoppas inte iallafall.

kort & gott så har det varit en perfekt helg. lugn och skön - precis som jag ville.
nu väntar en 5 dagars arbetsvecka!

* tell by my attitude that I'm most definitly from new york

Publicerad 2010-06-24 17:46:06 i VARDAG,

endast 3½ timme kvar på jobbet, sen gör jag helg. ska bli otroligt skön..t!



måste ändå erkänna att dagen gått rätt fort & smärtfritt. gardinerna har varit fördragna hela dagen så jag har sluppit se solen i alla fall. sitter och väntar på att danmarks match ska börja. fast är ju 2 timmar kvar tills dom ens börjar förprata, så är ju ett tag.

ska lägga in en låt som jag tycker är jääättebra, vet dock inte hur kvaliteten är nu (eller ens om det är rätt låt), går inte att lyssna på youtube här på jobbet. men jag gör en vild chansning att det är rätt låt!


eminem ft rihanna - love the way you lie

* I don't really want, I don't really need it

Publicerad 2010-06-24 13:10:57 i VARDAG,

alltså. vädret idag?! svinVARMT, typ vinstilla & inte ett moln på himlen. och här sitter jag, på jobbet. heidi & jennifer är lediga, tror ni inte att dom håller på att lusta mig med en massa mess om hur skönt det är att ligga ute och sola. inte okej! dessutom jobbar jag till 21 ikväll, känns ju sådär lagomt kul...

... MEN

jag är ju faktist ledig heeeela helgen! & dom har lovat rätt bra väder, så då ska jag passa på att sola uta h-vete. annars finns ju alltid solarium. men kul det är då, nej? jag vill ligga ute & pressa och äta vattenmelon som alla andra verkar göra idag. nåja, bara bita ihop & hoppas att väderprognoserna för helgen håller så kanske jag hinner få lite sol.

 

* just gonna stand there and watch me burn

Publicerad 2010-06-23 12:35:14 i VARDAG,

jehee, verkar inte som att nån av mina vänner ville följa med & se bio på måndag trots allt... eller är ni bara för lata/fega för att kommentera här på bloggen? höhö.

hur som helst, idag känns det INTE okej att vara på jobbet. svinfint väder ute, lite jag hade velat vara ledig & ligga ute och sola istället. fast jag ska väl vara glad att jag har ett jobb överhuvudtaget. så klagar gör jag väl inte, är ju ledig hela helgen så får hoppas jag hinner sola lite grann då. ska ut med ante till "hans" stuga i helgen. ska bli trevligt. & på lördag är vi tydligen bjudna på middag hemma hos mamma & pappa i töre. verkar bli en lugn helg med andra ord. inte mig emot!
är absolut inte sugen att festa.



& nån gång under helgen måste jag och andreas börja flytta alla grejer från hans lägenhet hem till töre i väntan på flytten till luleå. vet inte riktigt hur vi ska få tiden att räcka till men får hoppas det löser sig. senast onsdag nästa vecka ska lägenheten vara tömd & flyttstädad. och jag jobbar hela veckan... får hoppas på ett mirakel eller nåt.

gjorde en lite klantig grej imorse.. vi sov i töre inatt & jag hade haft med mina bilnycklar eftersom att nyckeln till lägenheten sitter i samma band & jag var tvungen att låsa.. ja, för att göra en lång historia kort - när vi just kommit till kalix, passerar just kalixbron typ, så kläcker det till i skallen.

...FAN!

glömde visst nycklarna hemma... & bilen behöver man ju. om man vill ta sig till jobbet alltså. & speciellt när ens passerkort till jobbet ligger inlåst i bilen. så vi fick vackert vända om. tur att antes chef är lika mycket av en tidsoptimist som vi är. höhö.



för övrigt så SAKNAR jag mitt långa hår!
svintöntigt, jag vet. men det gör jag i alla fall, trivs inte med kort hår.

oj, vilket långt & meningslöst inlägg det här blev.
bäst jag slutar tråka ut er nu.

* it was the summer of '69

Publicerad 2010-06-22 11:08:18 i VARDAG,

nu börjar allt bli sig likt här på jobbet. jag & heidi beställer kläder för pengar vi absolut inte har.
fast blev inte speciellt mycket, bara ett par skor & ett linne.




bäst att köpa ordentligt med sommarkläder inför cypern.
är ju "BARA" 55 dagar kvar nu!

* here I stand, helpless and left for dead

Publicerad 2010-06-21 17:56:35 i PARTY,

det här blir mitt 1000e inlägg, tänkte bara om ni ville veta, he-he...

börjar med att säga att jag haft en sjuuukt bra helg, roligaste på jäkligt länge! bara synd att det varit så pissdåligt väder, regnade både på fredag & lördagkväll, men annars har det varit hur bra som helst.

var ju som sagt var hemma hos heidi med ett helt gäng snygga brudar i fredags. grillad kyckling + klyftpotatis + tzatsiki + sallad = FETT GOTT. förfestade, & efter 11 nån gång fick vi skjuts ner till stan. gick in på området, var på B4 ett tag, såg drängarna ett tag, satt i ett öltält ett tag & sen avslutade vi kvällen på hotellet ett tag. gick hem till ante & eftersom jag lovat jenny att hon skulle få sova med oss fick jag vackert hålla mig vaken medans hon var på 11:ans och åt. var en riktigt snäll flickvän & plockade undan alla ölburkar och flaskor som ante och hans vänner lämnat framme under deras förfest för att inte somna under tiden jag väntade.

(snor lite bilder av heidi i väntan på att mina egna kommer in på datorn)

   
 

vaknade på lördag & var litttte bakis. for och hämtade flottmat och sen var det soffläge typ resten av dagen. vid 3 tror jag det var kom tomme, danne & nyberg som började dricka direkt. själv ville jag bara kräkas vid tanken, var absolut inte sugen att dricka en andra kväll. men... så blev det visst ändå.

jag hoppade in i duschen, sminkade mig & sen öppnade jag min första öl, vilket gick lättare än väntat måste jag säga. jenny kom till ante vid typ halv 7 har jag för mig, och vi stannade & förfestade med grabbarna hela kvällen. riktigt trevligt. for ner på området & där blev det samma visa som fredagen. bf, öltält & slutligen hotellet. for hem typ halv 3 kanske.



& söndagen gick åt till att städa i lägenheten, sen blev det soffan/sängen resten av dagen. på kvällen for vi till töre & hämtade hem lilla charlie som fått vara hemma hos morfar (pappa kåre) under lördagskvällen. lämnade honom där under lördagseftermiddan eftersom jag inte ville ha honom hemma bland en massa fyllare, stackars bebis. så pappa fick agera "barnvakt", vilket han förmodligen bara tyckte var kul, eftersom att mamma & syrran var på tävling nere i sundsvall och han var ensam hemma.

nu har jag 10 minuter kvar av min arbetsdag, sen måste jag stressa hem, äta nånting snabbt innan det är dags för fottisträning.

* cause it's getting late

Publicerad 2010-06-17 12:05:56 i VARDAG,

sitter på jobbet & håller ordagrannt på att hungra ihjäl! magen bara skriker och det gör typ ont för att jag är så hungrig. fast har lunch 12.15 så tills dess borde jag väl kunna överleva, kanske? jobbar till 16.30 & direkt jag slutar ska jag på hår och naglar och ta ut mitt löshår. känns både jävligt skönt & jävligt hemskt på samma gång. vill ju inte vara korthårig, men samtidigt så vill jag inte ha kvar den här risbusken. har ju haft den i snart 6 månader så är ju inte så konstigt att den är rätt sliten ändå.

men har köpt clips av eve så dom kommer jag antaligen använda flitigt varje gång det är lite "finare" tillfällen, annars får jag väl bara gå med en liten svans varje dag tills det vill växa ut till normal längd.

annars längtar jag sjukt mycket till helgen! lovar att det kommer bli svinkul, som det alltid är när vi tjejer är samlade. känns som att det var länge sen vi gjorde nåt kul tillsammans. även fast det kanske inte var så länge sen, haha. nåja, kul ska det bli i alla fall! på fredag ska vi vara hos heidi & grilla och förfesta innan vi far ner till "området" eller vad man nu ska kalla det. & på lördag vet jag inte riktigt... men nåt kul blir det iallafall!

* I swear I'd be a better man

Publicerad 2010-06-16 14:17:31 i PICTURES,

nu har jag bestämt mig...

vill inte vara svarthårig längre. har absolut inte tänkt bli blond, utan det är mera "vanlig" brunfärg jag siktar in mig på. typ såhär:




* you're everything

Publicerad 2010-06-15 16:51:13 i VARDAG,



"For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to.

... Cause when you find that right person for a first kiss, it's everything."

* when you're lying here in my arms

Publicerad 2010-06-15 13:00:12 i VARDAG,

fick morgonen lite förstörd efter att fått reda på att bremberg skrivit 2-års kontrakt med äckel-HV. kommer aldrig kunna smälta detta, fast självklart kommer jag alltid tycka att han är lika bra. även fast han råkar vara världens idiot som inte kommer tillbaka till djurgården. men ja, bäst kommer han alltid vara i mina ögon. & självklart måste jag ju önska han lycka till i framtiden.

blir ändå gladare när jag tänker på att det "BARA" är 62 dagar kvar tills det bär av till cypern! jag & heidi roar oss med att beställa sommarkläder här på jobbet. blir bara mer & mer sugen att fara när vädret är så här dåligt.

* yeah I know it's stupid

Publicerad 2010-06-15 09:00:13 i HOCKEY,

"Hur tror du Djurgårdsfansen tar emot det här beskedet?

– Det vet jag faktiskt inte. Nu är det HV som gäller. Men AIK har varit borta sedan länge. Jag ville inte gå dit av respekt mot Dif-fansen."

seriöst. fredde. vad tänkte du nu? av respekt mot oss fans? så att välja HV är bättre?
jävla helvetes skit. nu tänker jag skita i svensk hockey.

* let's pretend like I had never dreams of beeing a rapper

Publicerad 2010-06-14 07:38:10 i VARDAG,

börjat jobba klockan 7 imorse, var inte speciellt pigg då väckaren ringde. hade gärna legat kvar & myst med hjärtat, men what to do när plikten kallar, höhö. skönt att sluta tidigt i alla fall. nåja, imorgon får jag ju sova lite längre i alla fall, börjar inte förrän 9.

kom just att tänka på att det är MINDRE än 1 månad kvar tills jag & andreas flyttar till luleå. ska bli så himla kul! eftersom att han sålt sin lägenhet nu kommer vi vara tvungna att bo hemma hos mig ett tag. bara så lulebo hinner tapetsera klart tills vi flyttar in så vi slipper bo mitt i allt kaos. längtar som ett as, tänk vad kul att fara på ikea! visst gubben? höhöö. nä men seriöst, jag kan knappt bärga mig.

* för vi har tagit studenten, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Publicerad 2010-06-13 18:09:35 i VARDAG,

studenten är absolut det ROLIGASTE jag nånsin gjort!

tyvärr gick allt för fort, skulle gärna göra om allt en gång till. det är ju trots allt detta man sett fram emot i 3 hela år. blir helt lycklig bara av att se på bilderna, se på den här så förstår ni nog vad jag menar:



vi började med champagnefrukost hemma hos josse, som bestod av frukt, kex & ost. (och framför allt alkohol) samlades redan klockan 8 så när vi sen skulle på skolan för att fotografera oss efter 10 hade iallafall jag hunnit få i mig en hel del. väntan som blev från fotot till lunchen spenderades med fest i 221 = mer alkohol. under lunchen delades stipendium ut, esteterna sjöng lite grann & så hann jag även med att gråta en liten skvätt.

klockan 2 var det dags för utsläpp, som självklart vi BF;are gjorde klart bäst, hähä. kramades lite med familjen, & sen var det dags för att åka ner till stan. hade fixat vårat flak dagen innan, blev riktigt snyggt måste jag säga. sjöng & gapade hela vägen från skolan ner till folkan, allt från "små grodorna" till "vi har tagit studenten". lyckades med en snygg grej då jag skulle av flaket, flög ner för stegen, skrapade upp armbågen lite grann.



sen hade jag även lyckats med att tappa bort min mobil så den fick vi fara & leta runt om i kalix. sen ringde jennifer "men jennfi, kommer du inte ihåg? du la ju telefonen i min väska för att du inte skulle tappa bort den".

oooops... men ja, jag hittade den ju i alla fall! höhö. sen bar det av hem till töre. for förbi shell & hämtade en pizza innan vi var hemma, eftersom att lunchen bestod av rostbiff & potatissallad, vilket jag inte fick i mig mycket av. vid 6 kom sen alla gästerna. bjöd på smörgåstårta & sen hade pappa varit gullig och bakat två vanliga tårtor också.

hemma drack jag drack VIN av alla sorter. vet inte varför jag valde att dricka det men just då tyckte jag att det smakade riktigt bra! blev lite presentöppning & sen vid typ 8-tiden skjutsade syrran mig och ante till kalix. jag for direkt till josse där vi körde lite förfest/fest/efterfest (vad fan kallar man det?!) innan det var dags för B4. där var det svinigt kul, helt sickt med folk i alla fall. typ bara studender dock, så förstår om amanda & fanny inte hade så jävla roligt. men det hade i alla fall jag!

oj, det här blev betydligt längre än vad jag först tänkt. tror jag avslutar nu & så får jag skriva mer lite senare. nu ska jag lägga mig och vila min slutkörda kropp (haft match idag, & VI VANN!) i väntan på att andreas ska komma hem från träningen. pöss!

har förresten lagt in dom flesta bilderna på facebook, så ni får gå dit & snoka.


jag & snuttan

* somebody said you have a new friend

Publicerad 2010-06-10 11:09:50 i PICTURES,

här kommer en massa blandade bilder från studentveckan, från första & andra kvällen, balen & en sjukt snygg bild från jakten på guldägget då vi klädde ut bönan till brud & nille var "hennes" kavaljer, haha!


   

 

hahaha

& så några av alla balbilder
orkar inte lägga in alla utan ni får kolla resten på facebook istället.

  

* but still, you live inside of me

Publicerad 2010-06-10 10:25:17 i VARDAG,

lyckades ställa till med ett riktigt KAOS igårkväll. for till heidi & skulle fixa till min studentklänning, den behövdes sy in + göras kortare. heidi fixade det förstnämnda, när jag sen skulle försöka klippa den rakt där nere gick allt åt helvete. blev snett & jävligt, dessutom för kort. förstörde alltså min egen studentklänning, just snyggt! två dagar före självaste studenten dessutom. fick lite panik, visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till.

meeen...

heidi som är en räddare i nöden, rotade lite i sin garderob & hittade en jättefin klänning som jag får låna på fredag! fatta vad bäst, annars hade jag ju fått vara spritt språngande näck på utsläppet. för tror knappast att det hade funnits några klänningar kvar i luleå. så TACK som fan gumman! ♥


* för vi har tagit studenten

Publicerad 2010-06-09 12:11:04 i VARDAG,

efter att jag ätit lite middag & duschat började jag må lite bättre. kvällen blev till slut riktigt rolig hemma hos moa. var bara jag & jennifer som riktigt hajat grejen med utklädsel, men vad spelar väl det för roll egentligen. spelade "med andra ord", lite ölspel & sen gick vi ut och spelade lite brännboll, men var för kallt så vi gick tillbaka till moa istället. vid 1-tiden kom våran skjuts, då blev det raka vägen till valhalla, tryckte i mig några mackor och drack typ 3 glas mjölk före jag gick och la mig med ante. är faktiskt inte det minsta bakis idag, eller lite seg, men det är man ju alltid. blir dock nyktert för min del ikväll, ska bli skön..t.

ikväll blir det istället att gå & kolla på balen. jag ska alltså inte gå, och jag ångrar mig inte det minsta. skulle inte ha känt mig bekväm för fem öre, så är väl lika bra att sprara dom pengarna till något annat.

nu ska jag alldeles strax tvätta bort gårdagens smink som jag var för lat för att orka göra inatt, sen ska jag dra på mig kläder & ta mig en liten promenad in till stan för att besöka solariet. kommer knappast hinna få någon fin bränna tills på fredag, men är väl bättre att vara halvblek än totalt kritvit.

TAGGA NU TILL FREDAG ALLA BF3;OR!

* so don't try to change me, why would you change me?

Publicerad 2010-06-08 18:14:04 i VARDAG,

var riktigt kul igårkväll, spelade beachvolley, kubb, brännboll octh resten av kvällen satt vi bara vid brasan och hade det mysigt. var hemma i säng kring typ halv 2 kanske? eller där ikring iallafall. tidag har det varit "jakten på guldägget" som självklart NV-fjantarna vann. blir så irriterad, kul det är när hela juryn består av nvlärare. men vi med vårat BF/HP/BP lag kom i alla fall på en värdig 3:e plats.
fast vi borde ha vunnit!


har varit enormt bakis hela dan, jag mår fortfarande SKIT. vet inte riktigt hur jag ska hitta lust att dricka ikväll också, men får hoppas att jag kommer igång när jag börjar klä på mig. ska ju som sagt var klä ut mig till kat von D ikväll, bäst jag sätter igång med sminket nu.

* you wanna be famous

Publicerad 2010-06-07 09:45:10 i VARDAG,



vaknade imorse av en alldeles SJÖVILD liten charles ingvar jönsson som tydligen inte ville att jag skulle sova nåt mer. han har levt om som självaste fan. men fick ju sova ut lite grann i alla fall, skön..t. håller på att leka apport med han nu, han är sjukt söt. ska försöka lägga upp ett videoklipp här om jag är smart nog att förstå mig på det, så håll utkik.

idag har jag lite saker jag ska hinna med. måste till att börja med fara på verkstan med min bil som har lite diverse skavanker som måste fixas, sen blir det gasen i botten till töre, duscha + sminka mig, hämta studentmössan, packa kläder, gasa tillbaka till kalix, fara på skolan för fotografering, därefter stan med jennifer för att hitta present till våran lärare, hem, fixa nån slags middag, fix inför kvällen & SEEEEEN... blir det att korka upp! vädret är väl kanske inte det bästa just nu så får hoppas att det klarnar upp och blir lite finare.

* hey soul sister

Publicerad 2010-06-06 14:29:22 i VARDAG,

har inte haft såhär dålig statistik på hur länge som helst, men det är ju faktiskt inte så konstigt med tanke på hur lite jag faktiskt skriver nu för tiden. orkar bara inte, finns så mycket annat jag hellre gör än att sitta här & skriva meningslösa rader. nåja, skriver nu bara för att jag har så lite att göra på jobbet. är riktigt lugnt & skönt här idag, inte många samtal i timmen som kommer in vill jag lova.

imorgon drar STUDENTVECKAN igång, ska bli så sjukt kul!

börjar redan imorgonkväll då vi ska & grilla, spela kubb, mysa osv i storön med klassen. kvällens tema kommer att vara "tjuvar & banditer", jag siktar på en typ björnligan-look tänkte jag, fast med svarta byxor/leggings och en svartvit-randig tshirt.




& sen på tisdag ska vi vara hemma hos moa & ha en liten spelkväll med massa gott att både äta & dricka. då är kvällens tema "kändisar" och jag har inte riktigt bestämt mig, men lutar åt att jag klär ut mig till kat von D, vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder isånnafall, men nog tror jag att jag kan rota fram något som passar.

* what am I supposed to do when the best part of me was always you?

Publicerad 2010-06-04 17:40:32 i VARDAG,

har varit till haparanda med heidi & jenny idag, kom hem med ett linne, en tshirt & ett par shorts. köpte också lite nya leksaker till charlie som han varit helt tokig med hela eftermiddan, sötnos.

nu ska jag alldels strax iväg till fanny som fylllde år i onsdags!
blir dock det en nykter tillställning för min del. börjar jobba klockan 8 imorgon...

grattis i efterskott gumman ♥


* baby I'm too lost in you

Publicerad 2010-06-03 18:13:43 i VARDAG,

hemma igen efter en riktigt rolig "klassresa" eller vad man ni ska kalla det. hunnit med en hel del, ingenting som jag orkar gå in nåt vidare närmare på just nu. har suttit på en bussjävel i en hel evighet, eller i alla fall drygt 5 timmar. har velat DÖ mer än en gång, men vi tog oss fram till slut. bilder + uppdatering om vad vi sysslat med kommer mest troligt nån gång under helgen.

sen måste jag komma till skott, anledningen till att jag skiver blogg nu är för att jag ÄNTLIGEN får säga det! har hållt inne en FET hemlighet en hel vecka. har velat säga vareviga dag men tvingat mig själv att inte säga nåt, eftersom jag faktiskt lovade alexander. men nu har han alltså äntligen sagt;

jag, andreas, heidi & alexander ska fara tillsammans till cypern!
kommer bli så jävla kul!

förra fredan när heidi jobbade kväll for jag & ante hem till dom, och bokade resan med alle. så den 16 augusti sticker vi 4 iväg, & jag håller seriöst på att längta ihjäl mig! nu kan jag och heidi börja planera lite bättre. har varit jobbigt att inte få säga nåt under hela veckan! varit tvungen att försöka prata bort mig hur många gånger som helst när heidi börjat prata om att hon också vill fara på utlandet. har velat säga direkt att "men heidi, du SKAA ju med oss på utlandet!" men inte det, jag har minsann varit tvungen att hålla tyst. roligt ändå, för kan ju säga att hon var ganska så jävla glad när hon ringde & sa till mig alldeles nyss.


 

fybubblan alltså! helt sjukt kul.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela