nilssonjennipher

* a hundred days have made me older, since the last time that I saw you pretty face

Publicerad 2009-06-28 10:26:38 i VARDAG,

jag vet inte hur många gånger i livet jag hunnit klaga på att jag inte är lika gammal som mina vänner, och jag gör det igen! i helgen har det ju som bekant varit "kalixdagarna", typ enda helgen på året det verkligen händer nåt i den här hålan. tror ni att jag kan följa med då? nä, såklart inte. blev helt sugen när jag satt med hela gänget hemma hos heidi igår & såg på när de förfestade. även fast det inte är så länge kvar känns det som en evighet! tycker jag väntat nog länge.

just nu sitter jag på jobbet. lyckades få mig ett extrapass, jobbar 9-16 idag. trodde att det skulle vara dåligt väder idag, när jag var in på yr.no igår visade de att det skulle vara molnigt hela dagen, men det stämmer då inte alls! sitter och ser ut genom fönstret och vad ser jag? jo, en stor fet sol. nåja, jag ska inte gnälla nu. det var ju trots allt jag själv som tog på mig passet idag, haha. dessutom är det svinslött, har ju jobbat nu i nästan 1½ timme och har haft högst 10 samtal.

färgade mitt löshår+vanliga hår igår och nu börjar jag bli riktigt less. löshåret blev typ.. mörkbrunt med röda inslag, fin färg. men mitt vanliga hår VÄGRAR ta åt sig färg. det verkar ju absolut omöjligt att få det till den färg jag vill, så imorgon ringer jag och bokar tid hos någon frisör som kan hjälpa mig att färga till det. kosta vad det kosta vill, jag tänker inte gå runt med mitt vanliga hår rött, och ett löshår för 825 kr i en helt annan färg. hoppas mamma känner sig generös och kan sponsra mig med en slant eller två, haha.

* hey girl, is he everything you wanted in a man?

Publicerad 2009-06-26 18:17:25 i VARDAG,

nu har jag sansat mig själv en aning, även fast jag fortfarande känner en liten gnagande besvikelse i magen. på tal om pengar så är ordspråket "man blir inte lycklig av pengar"  bland det dummaste jag vet, och det stämmer ju inte för fem öre. vem blir lycklig av att vara fattig och inte kunna göra det som faller en in? köpa ett par snygga skor, äta en god middag, gå och se en bra film på bio. små lyxsaker i vardagen som (precis allt annat här i livet) kostar pengar. utan pengar kan man alltså inte bli lycklig, så lyder mitt eget påhittade ordspråk.

men, jag ska däremot försöka att inte tänka för mycket på det jag skrev tidigare imorse, jag blir bara deppig av det. jag får ju i alla fall pengar, jag har absolut nog så att jag klarar mig. dessutom råkar jag ju vara född i världens bästa familj med världens bästa mamma & pappa som vet precis hur man gör för att få mig på bra humör (vem blir inte glad av ett litet ekonomiskt tillskott då & då?!) nej, nu ska jag sluta tråka ut er med allt mitt pengaprat.

avslutar med att berätta om vad jag hunnit med idag. ni som känner mig vet att jag har en s-j-u-k fobi för getingar. tänk er då mig, där jag står på jobbet med head-setet på skallen (mitt i ett samtal) då jag plötsligt upptäcker en skitstor geting som kommer flygandes i full fart genom rummet. den stannar i fönstret, som ligger kanske 5-6 meter ifrån platsen jag då stod vid. MITT I ETT SAMTAL (!) tror ni det blev ett lyckat samtal?! gjorde allt för att inte låta kunden höra min panik skina igenom, avslutade på ett snyggt sätt med gråten ända upp i halsen. hade heidi och jenny på var sin sida om mig vid bordet, båda två upptagna i samtal. paniken blev värre & värre, till slut stod jag och lipade, och jag övervägde starkt att ta mitt pick och pack och springa ut ur rummet. tog mitt förnuft till fånga & stannade kvar. till min stora undsättning kom jenny, som gick och dödade den äckliga jäveln som höll på att förstöra min dag TOTALT. när är det dags för mig att ta itu med denna fobi?! och vad ska jag göra för att bli kvitt den...?

* you can talk all you want but my skin is really thick

Publicerad 2009-06-24 16:10:16 i VARDAG,

sitter på jobbet just nu, har varit otroligt  dålig på det här med att uppdatera de senaste dagarna, vilket beror på att jag har jobbat som ett DJUR. fast å andra sidan - jag ska inte klaga, om det överhuvudtaget ska bli någon utlandsresa för min del behöver jag vartenda litet öre jag kan lyckas skramla ihop.

nu ska jag göra sista rycket och hoppas på att jag hinner få ihop lite bonuspengar.

* standin' on the verge of insanity

Publicerad 2009-06-22 22:18:54 i VARDAG,

planen var att ikväll gå tillbaka till mitt liv som brunett. hade köpt en knallröd färg som jag skulle sätta i bara för att undvika grönt hår, och en mahognybrun för att få det.. ja - brunt med inslag av rött. hela cirkusen börjar med ett kaos, den röda skitfärgen räcker inte, så bara mitt halva hår blir rött. tvättar ur det, färgar det mahognybrunt, väntar 25 minuter med att tvätta ur det... och vad möts jag av? ett hår rödare än fan själv. inte direkt enligt planen kan man ju lugnt säga. nåväl, jag har tusen gånger hellre rött hår än grönt, så jag borde väl vara lite tacksam i alla fall. plus att jag bara behöver "stå ut med det" i en dag, , vilket inte borde bli något problem eftersom jag ju tycker rött hår är rätt snyggt. (på vissa, inte just mig själv dock)

imorgon går jag hur som helst raka vägen på coop och köper en BRUN färg.

* don't care about your bad behaviour

Publicerad 2009-06-21 17:21:46 i VARDAG,

någon som vet hur man får tiden att gå snabbare? längtar som ett tok till PDOL, i år kommer bli världens roligaste, det kan jag lova. hur skulle det förresten kunna bli något annat än bäst när hardcore superstar ska dit?! blir pirrig bara av tanken, jag kommer stå där längst fram vid staketet och vara svinlycklig. frågan är ju bara vem tusan jag ska få med mig? hilda, har du kollat upp om du jobbar ännu? inte för att det skulle hindra mig ifall jag får fara själv, jag m-å-s-t-e se de. har väntat i flera år på att få se de, & vilket läge är bättre än nu i sommar?

lyssna och njut av dessa godbitar:


HCSS - someone special


liberation


sorry for the shape I'm in

* my brain hurts so I'll rest for a while

Publicerad 2009-06-21 12:13:06 i VARDAG,

åh, finns det någonting härligare än att ligga ute i bikini och svettas?! det är inte ofta det händer här uppe i norrbotten kan jag meddela, och när det väl händer gäller det att passa på. nu sitter jag inne en kort sväng för att svalka av mig en aning, pär har gått iväg och köpt isglass som jag väntar på. såg på internet att det skulle vara typ lika fint imorgon, vilket ju är lite otur, eftersom jag ska jobba 8.30-17. fast i och för sig, nu när det börjar bli tal om 2 (!) utlandsresor i sommar gäller det att få ihop pengar. min sommar ser kanon ut;

häst, sol, jobb, festivaler, ulandet osv osv.


jag är så himla lyckligt lottad.

* how long have I been in this storm?

Publicerad 2009-06-18 23:22:37 i VARDAG,

nu har jag bestämt mig - på riktigt, gällande mitt hår. så fort jag får min första lön, nu på torsdag alltså, beställer jag nytt löshår. sen satsar jag på denna färg:

 


när jag ser de bilderna undrar jag varför jag ens kom på tanken att bli blond igen... ?

det var ju riktigt snygg, om jag får säga det själv.

* blowing in the wind, blowing in my mind

Publicerad 2009-06-17 22:22:47 i VARDAG,


mamma & gastus

finns det något mer avkopplande än att vara i stallen en hel kväll? skulle inte tro det. efter att ha suttit inne från 9 till 4 så är det sjukt skönt att få komma dit. ikväll har jag hjälp emelie, hon hade två hästar att sköta ikväll så jag följde med och avlastade lite grann. fick även ett SVINROLIGT besked, så nu är sommaren räddad återigen! ni kanske minns då jag skrev för nåt tag sen om min & mammas hemliga sak? ja, det här är ungefär samma sak, fast våran egentliga plan gick inte i verket. den här lösningen funkar ju precis lika bra egentligen. kan ju avslöja det nu, jag har fått en "sköthäst" att ha hand om i sommar, några dagar i veckan i alla fall.

* don't hate on me

Publicerad 2009-06-16 20:20:55 i VARDAG,

skriver ett extremsnabbt inlägg i väntan på pär & markus som är påväg hit för att plocka upp mig. får en mini-sovmorgon imorgon, börjar klockan 9 så det måste man ju passa på att utnyttja om tillfälle ges. hur som helst, jag sitter på pappas dator och stirrar mig YR på hans g-i-g-a-n-t-i-s-k-a skärm. nu har jag inte tid att skriva mer, kanske skriver imorgon om jag har bättre med tid.


min älskling

* we don't celebrate sundays anymore

Publicerad 2009-06-15 15:28:22 i VARDAG,

just nu sitter jag och avverkar de sista 35 minutrarna på jobbet, ska bli skönt att få komma hem. jag ska nog lägga mig på soffan och vila nån timma, inte för att jag vet om jag egentligen behöver det, jag tog mig en liten ofrivillig sovmorgon imorse. min telefonväckare ville nämligen inte ringa imorse så pär's mamma kom in just efter 7 och väckte mig. eftersom jag skulle bli upphämtad av jennifer 20 i åtta kan jag ju lova er att jag fick stressa som ett tok för att hinna, men det gjorde jag! har aldrig någonsin hunnit äta, sminka mig och fixa håret någorlunda på så kort tid.

jag såg i tidningen att de skulle visa mean girls på TV ikväll, så då har man ju något att sysselsätta sig med under kvällen i alla fall. vill vädret så kanske jag pallrar mig ut på en promenad också, det är som ett tag sen jag rörde på döfläsket. äh, nu ska jag återgå till hard workwork!

* I'm in the basement baby, drop on by

Publicerad 2009-06-14 19:05:15 i VARDAG,


någon som vet var man kan anmäla sig till lyxfällan?! jag behöver fan SERIÖS hjälp med att hålla i pengar, så fort jag får de försvinner de lika snabbt. till råga på allt lägger jag de på skitsaker.

* vad jag bryr mig om nu är att se dig gråta, för jag har gråtit

Publicerad 2009-06-14 15:32:24 i VARDAG,

vad tusan hittar man på en söndag som denna när vädret fullkommligt S-U-G-E-R?! jag har hittills roat mig med att rensa ur min överfulla garderob, och jag kan lova att den blev flera kilo lättare. men vad ska jag göra med alla kläder jag inte ska ha längre? någon som vill komma och ta dem? eller ska man kanske lämna iväg de till barnen i afrika? låter som en vettig idé, inte sant? håh, jag dör snart av tristess! finns det ingen som kan ge mig ett vettigt förslag på vad jag kan göra?!

* tap on my window, knock on my door

Publicerad 2009-06-13 22:02:04 i VARDAG,

sådärja, nu har jag äntligen parkerat arslet här framför så nu tänkte jag gå igenom de senaste dagarna lite snabbt.

TORSDAG: på dagen åkte jag & älski in till luleå, jag var tvungen att panikköpa en avslutningsklänning. jag hade turen på min sida, och lyckades komma hem med en jättesöt klänning. på kvällen var det ju som sagt var balen. var & såg på mina snygga kompisar heidi och sandra, peroch de var verkligen hur fina som helst! jag sonligen skulle inte kunna tänka mig att gå själv, men de var hur som helst jättesöta bägge två. har ju tidigare lagt in några bilder här på bloggen, och nu finns de även uppe på min pixbox, så ni får gå dit och snoka ifall ni är nyfikna!

FREDAG: eftersom jag lovat amanda att fixa hennes hår inför studenten ringer hon & väcker mig inte mindre än 06.24. det var ju bara att pallra sig upp, och göra hennes frisyr, som blev jättefin. hade tänkt gå tillbaka och lägga mig efter det men jag hade hunnit bli så pigg så jag beslöt mig för att hålla mig vaken. duschade och sånt och vid tolvtiden for jag och pär in till kalix. mötte upp med mamma, och fixade nallar och blommor i (som vanligt) sista sekunden. for upp på skolan, rensade mitt skåp mitt bland alla studenter, jag kände mig liiiite malplacerad vill jag lova, haha. dötiden innan utsläppet for vi tre och fikade på lyktan, mums. sen for vi tillbaka till skolan & fick stå och vänta en timme på att det skulle  börja.

  

direkt efteråt åke jag hem med amandas familj, for snabbt hem och lockade mitt eget hår, bättrade på sminket och bytte kläder. sen gick jag, mamma & pappa ner till de och blev bjudna på god mat & alkoholhaltiga drycker, tack så mycket! vid halv åtta-tiden for amanda, fanny och jag till kalix. förfestade hemma hos ricke, och därefter blev det B4 för alla gamlingar, och grodparken för min del. till en början sög det i grodis, men allt eftersom det kom mer & mer folk blev det allt roligare. for hem vid.. 2-3 nån gång skulle jag tro. resten av avslutningsbilderna finns och på min pirre.

nu ska jag återgå till soffan! puss.

* you think you're bigger with a trigger

Publicerad 2009-06-13 14:24:26 i VARDAG,

jag förstår att ni vill ha en lång och utförlig uppdatering, och det ska ni också få - men inte just ju. ska börja gå och byta om nu, ska till stallet med mamma och hälsa på gastus. så senare ikväll när jag har kommit hem från stallet och har tid lovar jag att sätta mig ner och skriva ihop ett låååångt inlägg!

* but the darkness inside you can make you feel so small

Publicerad 2009-06-09 11:48:33 i VARDAG,

jag lyckades faktiskt hitta en del igår i luleå, till min stora förvånan. det blev 2 t-shirtar, 2 tunikor, ett linne, smink, en jeanskjol & ett par skor. hittade däremot ingen klänning att ha på mig i helgen, vilket ju såklart suger (hur kul är inte det ordet?) jag har sett en jättefin på nelly, fast den är ju inte gratis - långt ifrån. frågan är ju om det är värt att slösa 500 kr på en klänning jag förmodligen bara kommer använda en enda gång? får helt enkelt ta mig en till sväng till luleå på torsdag och hoppas på att hitta något, för så rik är jag då verkligen inte så att jag kan köpa ett "engångs-plagg" för 500 kr. tråkigt men sant.

något som också är tråkigt är att jag gått och blivit sjuk. för ett par dagar sen fick jag ont i halsen, och igår under dagen blev det bara värre och värre. imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata, det gjorde så sjukt ont och det gick knappt att svälja. så jag och mamma for in till läkaren, och vad gör hon? jo kollar ner i min hals i typ 7 sekunder, hon kollar inte ens noga (!), och så säger hon att det inte är något speciellt, bara ett virus och att det inte finns något att göra åt saken. så då var det ju bara att åka hem tomhänt. jag som hade hoppats på att få en snabbkur med penicillin för att hinna bli frisk till helgen, men icket. nu är det ju bara att hålla tummarna att det inte blir värre i alla fall...



nu när jag ser på klockan så märker jag att tiden har rusat iväg, nu är det bara för mig att hoppa i duschen och börja göra mig klar. ska och jobba halv 3, känns ju lite småjobbigt med tanke på min hals, men det är ju bara härda ut och hoppas på det bästa. får ta med mig kilovis med halstabletter, haha.

* I'm open, your closed

Publicerad 2009-06-08 08:24:07 i VARDAG,

sådär ja, nu har jag hunnit med min morgons alla rutiner. jag känner ingen med lika fasta rutiner som jag gällande att göra sig klar, haha. går någon av de fel är hela morgonen förstörd. dessutom får inte någon av delarna ta för lång tid, för då blir jag ju försenad! det är inte lätt att vara mig ibland, haha. hur som helst så ska vi med klassen till luleå idag. studiebesök på kulturens hus, sen ska vi ut och äta lunch på waldorf och sen ska vi gå på stan. nu när jag för en gångs skull har pengar kommer jag säkert inte hitta något, skulle vara så typiskt. finns 14355 saker jag skulle behöva köpa! bland annat en klänning till studenten, en studentpresent till amanda, skor till studenten, smink osv osv. listan kan göras extremt lång! till råga på allt måste jag ju som sagt var beställa nytt löshår, & boka tid hos frisören för att färga håret (JA, jag blir brunett igen!) alltid detta ständigt återkommande problem - PENGAR.

* just remeber you're talking to me though

Publicerad 2009-06-07 00:55:24 i VARDAG,

precis som jag hade förutspått blev det en lyckad kväll hemma hos sandra igår! jag jobbade ju som sagt var till sex, och det blev lite ändrade planer. istället för att fara till pär & göra mig klar for jag till jenny och hjälpte henne att färga utväxten. vi fick stressa rätt så mycket, eftersom ingen av oss hade en tanke på att kolla på klockan under hela kvällen. men vi hann ju till sandra i någorlunda tid iallafall. mer bilder än vad som finns här lägger jag upp på pixbox.



  



JUSTE! DANMARK VANN FOTBOLLEN! SÅ VIKTIGT! nu fick ni det bevisat en gång för alla - DANMARK ÄR BÄTTRE ÄN SVERIGE! hihi.

* there's something in the air tonight

Publicerad 2009-06-05 11:04:55 i VARDAG,

snart är jag off to work, efter det blir det hem till älski på direkten - mat, dusch, smink, och därefter till sandra för att sätta igång festen! jag känner på mig att det kommer bli kanoners. ikväll har jag med mig kameran, så imorgon får ni äntligen lite nya bilder. hejdå!

* wild boys be wild

Publicerad 2009-06-04 22:20:33 i VARDAG,

skit i att bilden inte är den snyggaste, kolla bara hur snygg jag var i håret! jag kommer aldrig någonsin kunna bestämma mig. ena minuten har jag bestämt mig att jag ska färga håret brunt, andra vill jag bli jätteljus.

* you can't feel anthing that your heart don't want to feel

Publicerad 2009-06-04 08:45:53 i VARDAG,

en väldigt snygg och ytterst seriös tjej, haha!

dumma jag ställde väckaren en halvtimme för sent imorse, så jag har fått stressa som ett tok för att hinna allt! fast jag hann ju, som tur var. nu sitter jg & väntar på att jennifer ska komma och plocka upp mig. sen väntar världens kanske tyngsta dag för mig - skola 9.00-14.00, och sen jobb 15.00-21.00. jag kommer vara totalt slutkörd när jag kommer hem...

* good girls go to heaven, bad boys go to hell

Publicerad 2009-06-03 19:22:52 i VARDAG,

nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och fyllt i ett sånt där skattejäkningspapper. har sagt varje dag sen jag fick reda på att jag skulle få jobba i sommar att jag skulle skicka in det, och först idag har jag fixat det. pappa skrev ut blanketterna för mer än en vecka sen, och de har bara legat i en låda i köket och samlat damm. men nu är det i alla fall gjort. får hoppas att min beräkning stämmer någorlunda, det skulle ju inte vara så himla kul om de drar för mycket skatt. eller för lite också för den delen, hur kul är det att få restskatt?! fy vad jobbigt.

onsdag idag... har jobbat 13.00-16.30 idag, och när jag slutade fick jag GÅ från tele till bussen! fattar ni hur jobbigt det var?! för det första tog det typ 30 minuter, för det andra så hade jag en tunn skinnjacka, för det tredje blåste det iskallt, och för det fjärde regnade det! frös nog mycket under själva promenaden. när jag då väl kom fram till busshållplatsen fick jag stå och vänta i typ 10 minuter, en kvart, och då höll jag på att förvandlas till en isbit! frös som en gris. pricken över i var ju dessutom att busschauffören inte såg mig där jag stod & höll på att köra förbi mig! tur att det stod en ganska stor kille en liten bit bort, så han till slut stannade. kan ju torrt säga att det var både första & sista gången jag någonsin går från jobbet till bussen i skitväder. knappt i strålande sol.




(klicka på bilden för bättre kvalité!)



nu ska jag sluta klaga! ska berätta om något roligt istället som händer till helgen. sandra fyller år på söndag, så på fredag ska hon ha födelsedagsfest/förfest innan krogfesten. jag längtar! ska bli skitkul att vara samlat hela gänget tjejer, det börjar vara ett tag sen. jag håller tummarna att vädret är på våran sida, så vi kan sitta ute på deras mysiga altan och kanske spela kubb eller nåt sånt.

nu ska jag dra mig från datorn och istället packa ner kläder och sånt till imorgon, ska och sova hos älski så fort pappa är klar med vad han nu håller på med, nåt med ved iallafall, haha.

* someone saw you, said you were deadly pale

Publicerad 2009-06-01 19:20:13 i VARDAG,

haha, det är ju alltid lika kul att kolla igenom sin dator på gamla bilder, inte sant? kolla vilken liten snygging jag har varit genom tiderna.


måste ju vara typ -92


& den här typ -94


typ -02 ?


typ -05 eller -06 ?


-06 tror jag


vår/sommar -07


vår/sommar -07


vinter -07


vår -08


sommar -08

* sometimes you'll find that I'm out of my mind

Publicerad 2009-06-01 18:56:45 i VARDAG,

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig



Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

* come now, let's leave it all behind

Publicerad 2009-06-01 16:54:16 i VARDAG,

sådärja, nu har jag ju fått ett par tips om vad jag ska göra med mitt hår, så tack till er! inte var det väl allt för svårt att skriva en liten kommentar..? haha. precis som de flesta av er röstat vill jag försöka få tillbaka mitt hår till något liknande som på bild 4, det vill säga ljusbrunt med ljusa slingor i. den här gången tror jag inte att jag ska hålla på och experimentera allt för mycket hemma, utan jag ska ta med mig en bild på håret & gå raka vägen till frisören, kosta vad det kosta vill. jag måste beställa nytt löshår också, mitt har blivit ruskigt risigt och jag har nog tappat säkert hälften av håret.

lördagen blev precis som väntat rolig. tyvärr har jag inga bilder, eftersom jag nu för tiden har börjat vara allt mer slarvig gällande att ta med kameran. ska försöka att bättra mig, I promise.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela