nilssonjennipher

* my school of charm can´t save me this time, cry your eyes out

Publicerad 2009-03-29 18:24:49 i VARDAG,

SLITET, ett ord som förklarar min dag ganska exakt. inte speciellt konstigt kanske, med tanke på att vi inte var hemma förrän kvart i 6 & vaknade typ halv 11. jag ska inte klaga, för det var kul igår! började hemma hos linnéa med god middag och lite lekar och sånt. for in till stan vid 12 tiden och där fick vi stå och vänta i EN TIMME för att komma in på ice. jag trodde helt seriöst att jag skulle förfrysa på plats, men jag överlevde och när vi väl kom in blev jag lite varmare.

nu ska jag gå & äta middag. bilderna lägger jag eventuellt ut ikväll, eller så får ni vänta tills imorgon. har inte så värst många, men ett par stycken i alla fall.

* tell me have you seen her

Publicerad 2009-03-28 15:14:04 i VARDAG,

FEST ikväll, här har ni bra musik att ladda med! nu ska jag torka håret & sminka mig så jag är redo för avfart vid fem, halv sex. ha så kul ikväll allihopa.





* tear me apart, rip me up, I'm not the one who bleeds

Publicerad 2009-03-28 10:02:51 i VARDAG,

det är lördag. klockan är inte ens 10. jag är vaken. och jag har varit vaken länge.
vad är det för fel på mig? jag brukar ju kunna sova åtminstonde till 11, 12 nånting. men inte idag! klockan kvart över nio tyckte min kropp att jag var nog utvilad. så, nu har jag suttit själv här uppe i nästan en timme, eftersom pär inte var speciellt sugen att stiga upp den tiden. nu tycker jag nästan att han har fått sova nog, så jag ska gå & försöka dra upp honom ur sängen.. hejdå!

* I call you, they call you, everyone is calling you my better half

Publicerad 2009-03-27 19:46:10 i VARDAG,

fytusan, att gå i luleå med jennifer & jenny är det mest energikrävande jag har gjort på länge! vanligtvis brukar jag vara klar på stan i luleå efter ca 3 timmar. gissa hur länge vi har gått idag? DUBBELT SÅ LÄNGE. men jag ska inte klaga, jag har haft hur trevligt och kul som helst. vad har jag köpt då? äntligen fick jag mina efterlängtade chinos, världens skönaste byxor! dessutom hittade jag två tshirtar, ett linne & ett par jeansleggnings. så jag måste säga att jag är nöjd med dagen, även fast kontot redan börjar eka, & jag fick mitt studiebidrad IDAG. dessutom ska jag festa imorgon.. kommer nog få leva som en fattigloppa resten av månaden. tråkigt för mig..

* run into a future, try not hiding from my past

Publicerad 2009-03-26 23:02:54 i VARDAG,

imorgon är vi LEDIGA, grymt skönt. ska fara till luleå med J.O & J.W! blir nog trevligt, jag måste hitta någonting att ha på mig till på lördag, då jag & fanny ska till boden och fira linnéa som blivit stor. kulkul! nä, nu ska jag hoppa i säng & gossa med baby, ska upp rätt tidigt imorgon bitti. godnatt.

* but that was when I ruled the world

Publicerad 2009-03-24 16:41:42 i VARDAG,

igår såg jag världens mest spännande DH avsnitt, sitter som på nålar fram tills nästa måndag. ni som har sett det vet mycket väl vad jag pratar om, jag vill bara veta om personen i fråga överlever eller inte! egentligen bryr jag mig inte speciellt mycket om den nämda karaktären, men... personen kan gärna få överleva, annars skulle nog serien bli lite trist & grå. nä, nu ska jag inte säga mer, då kommer ni lista ut vem det är, & även om jag tycker det är väldigt kul att avslöja hemligheter från filmer, böcker & serier ska jag INTE göra det! för jag vet hur störande det är att ha börjat läsa en bok eller liknande, och sen få veta hela innehållet eller någon dramatisk detalj. så, för er skull håller jag tyst. det vill säga, om ni inte ber mig säga, för då gör jag det mer än gärna!

GOSSIP GIRL, S02E19 nästa.

* cause I've been afraid that you would walk away

Publicerad 2009-03-23 19:24:14 i VARDAG,

jag är inget beyoncé-fan, så få inte för er att det här är musik jag lyssnar på i vanliga fall, för det är det ICKE! hur som helst, den här låten tycker jag är jättefin, speciellt texten..

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

* ooh, it takes a fool to remain sane

Publicerad 2009-03-23 18:45:29 i VARDAG,

just nu sitter jag (som vanligt) och kollar på vings, fritidsresors & apollos hemsida och spanar efter utlandsresor. och jag kan ju lova er att det inte finns liiiite som intresserar mig. förstår ni hur skönt det skulle vara att komma iväg en vecka eller två?! att bara ligga vid en pool eller på en strand dagarna i ända, för att sen gå ut och äta & dricka nåt gott på kvällen. ÅÅÅH, jag tror seriöst jag dör här i kalla, tråkiga norrbotten! jag längtar så extremt mycket tills jag tar studenten & får flytta bort från den här skiten. fram tills dess kan jag inte göra annat än att drömma mig bort... suck!

* all set to be set free in a world of misery

Publicerad 2009-03-23 10:53:38 i VARDAG,

nu har jag inte många minuter på mig att kasta ihop ett inlägg, men jag gör mitt bästa. valde att ta en välbehövlig sovmorgon imorse, för att slippa ha hål i ungefär 3 timmar. trots detta var jag uppe med tuppen, eller rättare sagt klockan 9, jag & syrran klädde på oss och gick ut på en härlig morgonprommis. var väl ute i nästan 50 minuter, och direkt jag kom hem hoppade jag i duschen. sen kokade jag gröt (hör & häpna!) & nu sitter jag här, med hårfönen i högsta hugg. äh, bäst jag sätter igång nu så jag inte missar bussen.

* I've been travellin on this road to long, just trying to find my way home

Publicerad 2009-03-22 17:40:38 i VARDAG,

gud vad helgerna går fort, det känns som att man knappt hinner blunda så är det söndag igen. tråkigt men sant...

jag har i alla fall haft en väldigt skön & lugn helg, i fredags var vi ju som sagt var hos jennifer w och vräkte i oss en massa fika. ångesten var enorm senare under kvällen, så nu har jag bokat in pass på TC i veckan, haha. nåja, kladdakakan, bullarna, glassen, chipsen & godiset satt där det skulle om inte annat, och enormt gott var det! så jag måste nog ändå säga att det var värt det.

på lördag väcks jag av heidi, klockan 9 (!) solen sken & det var ovanligt fint väder, och vi hade kvällen innan bestämt att om vädret var med oss, skulle vi ut med skotrarna. SÅ klockan 10 samlades vi ett helt gäng nere på "träsket", och så for vi vidare till björnberget. haha, vi fick skratta lite åt amanda & fanny som lyckades köra fel väg 2 gånger. men när vi väl kom fram la vi oss och solade & grillade gott. mysigt! for hem efter ungefär 3½ timmar.


 


på kvällen kom amanda och hilda hit, vi såg robinson. jag måste säga att mina förväntningar på att 4;an skulle ta över det INTE var speciellt höga, men jag blev förvånad över hur bra det faktiskt var. jag kommer inte missa många avsnitt under våren, det kan jag lova.. tråkigt bara att michel (?) åkte ut redan, då han mer eller mindre hade hunnit bli min favorit. nåväl, finns ju endel vettiga & mindre vettiga människor med.

nu ska jag leta runt & se ifall jag hittar någon bra film jag och gubben kan roa oss med ikväll. puss!

* hi my name is bob and at work at my job, I make 40 some dollars a day

Publicerad 2009-03-20 15:31:59 i VARDAG,

FREDAG idag, & hur skönt är inte det på en skala?! helt suveränt om ni frågar mig i alla fall. ikväll ska vi fara till jennifer w, hon fyllde ju år så sent som i onsdags, så ikväll ska vi dit & vräka i oss fika och gotta. obsververa att INGEN alkohol kommer förtäras, då nästan alla i gänget har som mål att ha en helvit helg. duktigt, duktigt. duschen nästa!

* you had me in the palm of your hand

Publicerad 2009-03-20 14:14:30 i VARDAG,

igår kom det hem en "tdning" (inte direkt en tidning, men hittar inget bättre ord för det) från skopunkten med en massa snygga skor! idag gick jag in på deras hemsida & det skulle jag fasen aldrig ha gjort, för jag hittade minst 5 par skor jag mer än gärna skulle vilja beställa! problemet är bara att jag inte har mer än 333 kr kvar att leva på denna månad. så what to do? antar att jag måste vänta till nästa fredag, då kommer mitt studiebidrag, plus en liten bonus på 500 kr av mami & papi! jag fattar egentigen inte varför jag ska få mer pengar, men jag skulle väl tippa på att det är för att jag är en sån uuunderbar dotter. kanske inte, men jag hoppas det iallafall, haha.. hur som helst, mer pengar får jag, vilket betyder att jag kan köpa ännu mer! inte illa pinkat må jag säga.

      

* and the heart's all over the world tonight

Publicerad 2009-03-19 16:56:25 i VARDAG,

herrejestanes, att köra skoter kunde vara så jobbigt trodde jag aldrig! nog för att jag i vanliga fall inte kör skoter, & nog för att vi har kört ganska mycket idag, men ändå! mina armar är helt ömma, haha. jag skulle egentligen behöva sova en timme eller två, men det har jag inte tid med. måste sminka mig, ska & kolla på hårvisningen ikväll med heidi.

hoppas du är nöjd med designen, elin !

* I never promised there would be be sunshine every day

Publicerad 2009-03-18 14:18:16 i VARDAG,

fy tusan vilket väder gudarna ville bjuda på idag! jag är sugen att fara ut & sitta och grilla nånstans, och kanske till och med ha möjlighet att få lite färg i mitt kritvita ansikte - men nej! bara för att jag för en gångs skull har kommit hem före kl 4 går alla mina vänner full dag. och att fara ut själv är INGET jag någonsin ens skulle överväga. så, kanske jag istället för att bara sitta här och klaga häver mig ut på en långpromenad med skön musik i öronen? mm, så får det bli.

skoterfärden får helt enkelt hållas på halster tills imorgon, då vi ska ut med klassen.

* and the hardest part, was letting go not taking part

Publicerad 2009-03-17 19:33:24 i VARDAG,

har suttit & pillat och trixat med min design i nästan en timme, så nu får den duga som den är! blev ändå hyfsat nöjd, men känner jag mig själv rätt kommer jag byta till en ny inom en snar framtid.. nä, nu ska jag gå & duscha, sen ska jag fara till gubben. hejdå!

* you make me cold as ice

Publicerad 2009-03-17 16:01:38 i VARDAG,

den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge - eller hur? nej precis, just därför tänkte jag nu ge er en snabb redovisning från lördagens festligheter, & även bilderna som jag helt enkelt inte orkat lägga in ännu.

jenny & jennifer kom till mig redan vid.. 3 tiden tror jag minsann det var. vi låg & slösåg på en massa skit på TV, tills klockan blev ungefär 6. då började vi sminka oss, fixa håret och så vidare. vi åt middag, fortsatte fixa oss, och klockan kvart i åttta var min käre granne jens snäll nog att skjutsa oss till fanny!

missade MÅNS framträdande, kom hem just lägligt till att se caroline af ugglas skämma ut sig inför hela svenska folket dock. började dricka omgående, för att inte somna av uttråkning. sen fortsatte vi helt enkelt se "mello", alla blev som tokiga då EMD snyggingarna entrade scenen, ooosch. & vips var det hela avgjort, med en opera-sångerska som segrare. vad vi tyckte? det behöver jag knappast säga.. hilda var ju nöjd om inte annat. FIASKO!

 

nåväl, just efter 11 var jens återigen nog snäll att skjutsa ner oss till busstationen, där hildas mamma fick köra varv efter varv runt i töre för att fördriva nästan 25 minuters dö-tid till bussen skulle komma. när den väl kom & vi väl anlände i kalix for jag och jennifer runt med tobias, john & andreas i kalix. låter kanske inte så himla kul att spendera en festkväll med att bara åka runt i en bil i kalix, men jag hade hur trevligt som helst. beror nog dock mer på sällskapet än själva aktiviteten, haha.

här tror jag att jag täckt allt som kvällen hade att erbjuda. justja, kanske ska nämna att hilda nådde formtopp! så sjukt full & så sjukt rolig. haha. resten av bilderna finns på pixbox.



* somewhere over the rainbow, way up high

Publicerad 2009-03-16 17:58:03 i VARDAG,

ooops, det blev visst ingen uppdatering igår, & det kommer inte någon nu heller. däremot ska ni få lyssna på en låt som jag tycker är väldigt mysig! dock är reklamen den är med i är riktigt hemsk.. fyfan, jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara om ens eget barn fick en allvarlig sjukdom! usch.


officiella videon


reklamen

* are you degenerated?

Publicerad 2009-03-15 16:43:39 i VARDAG,

söndag, vilket innebär skola imorgon, & för min del även ett stort NK-prov som jag knappt ens börjat plugga till. nu vet ni vad min söndagskväll kommer innehålla... jag kan knappt bärga mig. NOT!
 
ett längre inlägg skriver jag senare ikväll, nu måste jag föna håret, ska befinna mig hos kusinerna bladfält på ganska exakt 19 minuter!

* vad vet du om solen, förrän nån släckt alla ljusen

Publicerad 2009-03-13 17:13:04 i VARDAG,

Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Hon kommer aldrig tillbaka
Hon kommer aldrig tillbaka


sometimes you've got to be EGO.

* daddy's away and mum's asleep

Publicerad 2009-03-12 18:11:13 i VARDAG,


HAHA, helt utan anledning kom den här låten upp i min skalle! fråga mig inte varför, för det vet jag inte ens själv. när jag hör den här låten börjar jag direkt tänka på när jag gick i 8;an.. eller var det 9;an?! i alla fall, våran söta lärare iris, brukade sjunga den här med samma röst som ungen i videon! hahaha. fan vad roligt man har haft på töreskolan ändå.

* if I could change one thing, I'd make time for us

Publicerad 2009-03-12 13:24:02 i VARDAG,

nu börjar det bli mer en vana än en tillfällighet att jag börjar var och vartenda inlägg med "förlåt för den dåliga uppdateringen". återigen ska jag försöka lova att börja uppdatera bättre så jag slipper inleda med samma fras varenda gång..

hursomhelst så har jag nyligt kommit hem från skolan, i skaplig tid för ovanlighetens skull! oftast är jag hemma just före 4, helt utmattad och orklös, vilket oftast leder till att jag lägger mig i soffan eller sängen & somnar ett par timmar. idag FÅR jag bara inte somna, eftersom jag har ett engelskaprov imorgon, NKprov på måndag. och guess what, jag har inte ens börjat plugga! typiskt mig, att jag alltid ska skjuta upp allt & tro att jag kan allt ändå. så smart är nog ingen, i alla fall inte med våran NK. visst, jag har alltid haft ganska lätt för alla NO-ämnena, men när ett prov handlar om allt från olika bergrunder till hur en näringsväv ser ut måste i alla fall jag plugga, om inte annat för att komma ihåg allt!

nog pratat om skolan, jag drunknar i mina egna rester, så egentligen får jag ju bara skylla mig själv. idag är det kanonväder, & jag är sugen på att fara ut och grilla. frågan är bara om jag får ut skotern ur garaget själv? och om jag ens orkar starta den? frågan återstår... kanske tar med amanda på en promenad istället.

* baby goodbye, baby farewell

Publicerad 2009-03-09 18:01:03 i VARDAG,

måndag, & tillbaks på skolan var det som gällde idag. trots att vi har haft rätt jobbigt schema idag har det ändå flytit på rätt smidigt måste jag säga. fick skratta en hel del åt jennifer W på nk;n, hon satt & studerade en uppstoppad fågel väldigt fokuserat, och jag kunde bara inte hålla mig från att skrämma henne. hon gallskrek, släppte fågeln ner i bänken & så utbrister hon "JENNIPHER, SÅ DÄR KAN DU INTE GÖRA, JAG TRODDE DEN BET MIG!" hahah.

* a few questions that I need to know

Publicerad 2009-03-08 12:45:46 i VARDAG,

How you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
And how long it's been going on
Was it that i never paid enough attention
Or did I not give enough affection
Not only will your answers keep me sane
But I'll know never to make the same mistake again

You can tell me to my face
Or even on the phone,
You can write it in a letter
Either way I have to know
Did I never treat you right
Did I always start the fight

Either way I'm going out of my mind
All the answers to my questions I have to find



"mamma mia"
var ju helt underbar, jag kan inte fatta att jag kunnat missa den så här länge. nåja, nu har jag ju sett den & jag kan lova er att det kommer bli fler gånger, måste tanka & bränna ut den! jag är egentligen inget stort ABBA-fan men deras låtar är ju faktiskt bra. jag tycker det är rätt häftigt att en grupp från pluttenutte-sverige har kunnat bli sååå kända! hihi.



idag var det tänkt att vi skulle ut med skotrarna & fara och grilla nånstans, men kul väder vi fick. mulet, blåsigt & dessutom snöar det. därför skjuter vi upp det till nån dag då vädret vill vara med oss.

* long as I'm alive baby, I'd die for you

Publicerad 2009-03-07 20:56:34 i VARDAG,

nu sitter jag här i min ensamhet & proppar i mig godis för tredje dagen i rad, medans pär håller på ute på gården och fixar med sin skoter. har "mamma mia" på nedladdning så ska försöka övertala honom att se den trots att han inte lät så sugen tidigare. hmm, vad mer? nä precis, inget.

* sit back and put your toys aside for a while

Publicerad 2009-03-06 18:33:12 i VARDAG,

fredagkväll, vad har ni alla för er ikväll?


själv ska jag sitta & tröstäta mängder med godis och snask för att lindra mina magsmäror som VÄGRAR ge med sig. jävla mens... är det bara jag eller blir ni tjejer överlag mer sugen på godis & socker då ni har mens? så är det i alla fall för mig, skulle jag kunna skulle jag äta godis dygnet runt.

* I get a feeling i can't make it on my own

Publicerad 2009-03-06 12:58:46 i VARDAG,

vilken bra start på morgonen alltså! vaknar kl 8 med världens mensvärk, går upp, får i mig ett glas treo, lägger mig igen & vaknar 3 timmar senare med en ännu värre mensvärk! finns det något värre?! NEJ. varför varför varför, är det vi tjejer som ska få dras med den här plågan?! varje månad?!! en gång om ÅRET hade gott & väl räckt för mig.

* you said you'd never come back

Publicerad 2009-03-05 17:08:41 i VARDAG,

städningen gick bra, men inte hela vägen. antar att jag hade ställt liiite för höga krav på mig själv med dammtorkning & skurning, men fint blev det ändå. plockade undan ett stort BERG av disk från diskbänken, böt soppåse, städade toan och kattlådan, & sen dammsög jag hela övervåningen! dessutom hänger mina kuddar och täcket ute på vädring med nya, fräscha sängkläder på sig så duktig har jag då allt varit! nu ska jag gå och ta en snabbdusch innan middan, & senare ikväll ska jag mysa med amanda.

* whish I could have been there for you

Publicerad 2009-03-05 13:57:04 i VARDAG,

till min stora lycka verkar det som att uvi;n redan är påväg att ge sig, efter otaliga liter citronvatten. SKÖNT! detta firar jag med att storstäda hela mitt rum, & resten av huset också för den delen. fastän jag tycker att jag städar mitt rum ofta, ser det alltid förjävligt ut. varför?!

justja, igår var jag allt för upptagen med att ta hand om min sjuka kropp, att jag glömde bort att berätta vad jag köpte i luleå . fick med mig 2 par skor hem, & ett par ljusa jeansleggings. inte mycket att hurra över kanske, men jag måste säga att jag är nöjd med tanke på min ekonomi. åkte till luleå med 2300 kr & kommer hem med... ungefär 500. jag är hemsk när det gäller att ha hand om pengar. jag vet inte hur jag ska klara mig när jag blir vuxen, för att överleva måste jag vinna på lotto! annars kommer jag leva ett väldigt fattigt liv... AJA, jag slänger upp ett par bilder på skorna;

 
din sko 199;-                  scorett 899;-

* so come over, I'm not over it

Publicerad 2009-03-04 21:31:12 i VARDAG,

nog är det ju just min tur, jag har åkt på urinvägsinfektion IGEN! tror det blir 3e eller 4e gången på bara ett år jag har det. vad är det för fel på mig?! det gör så ont, så ont, & jag måste riktigt PLÅGA mig själv för att inte sticka iväg på akuten! jag vet inte hur många penicillinkurer jag har knaprat under de senaste åren, och att bli immun redan då man är 17 år kanske nte är att föredra. nä, nu ska jag gå & klunka i mig ännu mer citronvatten och hålla tummarna att jag kan hela mig själv.. vilket jag är väldigt skeptisk till, men jag måste bevisa för alla i min närhet att jag inte är någon hypokondriker som alla verkar tro! nog för att jag råkar gilla att vara "sjuk" & mer än gärna gör ett besök till doktorn för att få detta bekräftat.

ääh, önska mig lycka till - det kan jag behöva.

* year by year, am I the only one?

Publicerad 2009-03-03 18:19:39 i VARDAG,



jag är ingen poet, så någon fin dikt kommer du aldrig få av mig. jag är ingen talare, så någon vacker visa kommer jag aldrig ge dig. jag är ingen musiker, så jag kommer aldrig skriva dig en kärlekssång. men trots alla mina fel och brister, älskar jag dig över allt annat.

& jag saknar ord för hur mycket du betyder, därför låter jag världens bästa håkan prata för mig istället. han har alla de kvalitéer jag saknar. & skulle vilja ha.


För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig in i mig

* to hard to fuckin' cry, so I'd rather sweat instead

Publicerad 2009-03-02 18:13:50 i VARDAG,

just ja, jag glömde ju att skriva om hur mitt hår blev! faktiskt så blev jag jättenöjd, dock inte så extrem skillnad, men kanske lika bra det så jag hinner vänja om mig. däremot fick jag ett sånt sug efter att bli knall-blond igen när jag satt där med slingorna i håret, men ni kan vara lugna, för det ska jag inte. bara ljusARE än vad jag är nu.. tänk er lite snarlikt ashlee simpson's hår på den här bilden. bara liiiiite mörkare i botten!


det tror jag bli kanon, eller vad tror ni?

* you give it all but I want more, and I'm waiting for you

Publicerad 2009-03-01 12:19:11 i VARDAG,

har varit väldigt dålig på att uppdatera under dom senaste dagarna, så nu tänkte jag skriva en snabbgenomgång på vad som hänt!

FREDAG: blev upplockad av amanda, for till kalix, kollade snabbt igenom kalix enorma utbud (där jag lyckades hitta mig ett träningslinne!) sen for vi & gymma, efter det for vi och handlade middag som vi gjorde och sen åt, stressade iväg till ishallen där vi sen spenderade ungefär 3 timmar med att stå & sälja fika i kiosken. när vi äntligen var klara där for vi först & köpte oss godis, och sen for vi till mari där jennifer, heidi & emelie höll på för fullt att färga mari's hår. for hem ungefär runt halv 12 tiden.

LÖRDAG: vaknade upp till ett svinbra väder! så jag & gubben bestämde oss för att dra på oss lite kläder och gå ut och ta en promenad. var väldigt skönt, dock lite kallt i ansiktet bara, men solen sken & då ska man inte klaga! kom hem, åt lunch och sen drog jag på mig stallkläderna och for med mamma & hjälpte henne att ta hand om gastus. red ett tag i paddocken, barbacka! är verkligen år & dar sen jag red barbacka, så jag kan ju säga att min stjärt inte är liiite öm idag, haha. men det var iallafall supermysigt, gastus är så rund & go. sen på kvällen åt vi middag hos oss, & sen for vi som sagt till nyborg och ut till pärs stuga, där ewe, danne & linnea var. stannade och pratade med dom ett tag & sen for vi hem och jag slocknade ganska direkt..

och slutligen.. IDAG är det planerat slingning av mitt hår! är redan less mitt brun/röda hår..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela