nilssonjennipher

* oh we're still the greatest

Publicerad 2008-12-29 23:13:05 i VARDAG,

att en serie kan göra en så beroende, det är ju helt sjukt. fick dh-säsong 1 boxen i julklapp av syrran, en box med 6 skivor & 23 avsnitt. gissa hur många jag har hunnit kolla på?! 19. snart har jag ju slut! att jag är så dum som ska ha så bråttom med allt. vad ska jag då fördriva tiden med då alla avsnitt är slut? jag måste  beställa säsong 2, genast!

* if i just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Publicerad 2008-12-27 19:37:49 i VARDAG,

p-a-n-i-k är ett ord som väljer att hälsa på mig i nuläget. mest inför nyår, och mest för vad jag ska ha på mig! har inte den blekaste aning. och sen, vars ska man hålla hus?! alla "stora" högtider brukar ju ha som tendens att vara dom tråkigaste festerna, så jag hoppas att denna gång blir annorlunda.

det där med kläder förresten, på tisdag gör jag ett sista försök att hitta något. gav upp idén att beställa från nelly, lite dumt kanske, men det kändes mer eller mindre meningslöst. tråkigt men sant, jag gillade verkligen den klänningen! på tisdag ska i alla fall jag & mamma fara till finland o då MÅSTE jag hitta nåt, inte för att jag har allt för stora förhoppningar, men ändå..

* and i can barelly look at you

Publicerad 2008-12-27 17:37:13 i VARDAG,

jag lovar er, denna film kommer jag garanterat se! boken var hur bra som helst, nog för att det nu börjar vara nåt år sen jag läste den sist. 30 januari har jag för mig att biopremiären var, någon som är sugen att följa?

* you know that i could use somebody

Publicerad 2008-12-25 18:14:09 i VARDAG,

ALLA, och då menar jag ALLA människor ska dricka ikväll & mitt sug är det då heller inget fel på, inte heller jennifer w's. tråkigt bara att jag inte tänkt på att fixa något drickbart! dum som jag är..

* there goes my hero, watch him as he goes

Publicerad 2008-12-24 16:21:14 i VARDAG,

GOD JUL! ♥

ja, julafton idag alltså! har varit hur mysigt som helst, imorse vaknade jag upp brevid världens bästa = bra start på dagen. fortsatte sen bra, vi for & åkte skrillor som planerat. nu har jag kommit hem för ett tag sen, ska börja sminka mig så jag kanske hinner vara i tid för någon gångs skull då släkten kommer hit. sen ikväll kommer söte hit & öppnar sina paket! han är allt för söt ska ni veta.

* what is your fear?

Publicerad 2008-12-23 15:44:56 i VARDAG,



huh, just nu svider det som tusan i min näsa & mina ögon, har nämligen hållit på o färgat mitt löshår för tredje gången. blir det inte bra nu vet jag fan inte vad jag gör! kan ju inte precis skicka tillbaka det och att kasta bort det känns ju inte heller speciellt kul, gratis var det ju inte. så jag ber till någon högre makt att det händer något den här gången, så jag kan få det fastsatt i håret någon gång.

för övrigt så har jag, mamma & emelie varit i luleå hela dan, köpte dom sista julkapparna och hann även med att träffa på världens bästa andré! hur kul som helst. ikväll ska jag slå in lite julklappar, och sen bär det av till snutt för film o mys! imorgonbitti ska vi ut på hal is & åka skrillor. kan bli intressant.. puss!

* i walk in the rain, and the street seems to last forever

Publicerad 2008-12-22 21:51:06 i VARDAG,

ganska nyligt hemkommen från kvällens träning, och jobbigt var det! men framförallt skönt nu när det är gjort. nu kan jag äta julmat o godis med gott samvete. nästan i alla fall! syftar nog mest på att äta godis, eftersom julmat inte är min favvo. äter i princip bara köttbullarna, potatisen och skinkan, så enligt mig är julmat grymt överskattat.

nå nu då, tänk om jag skulle orka mig in i duschen? och sen lägga mig i min renbäddade säng och se nån bra film. låter ju ganska skönt, men bara en sak fattas.. min gulle.

* how do you feel, when he's inside you, and he cries

Publicerad 2008-12-22 15:46:32 i VARDAG,

ikväll när alla andra här i kalix kommun dricker sig fulla & går ut på hotellet ska JAG dra mig till TC och köra ett body pump pass och sen som avslutning även köra torso. duktig är väl bara förnamnet! tänk när ni andra fyllos vaknar upp med en rejäl baksmälla, säkerligen med lite ångest över vad som hänt under kvällen/natten och känner er som dåliga människor, DÅ NI, då vaknar jag upp med en härlig känsla i heeela kroppen - träningsvärk! så egentligen kanske det inte är så dåligt att vara 17!


eller vad fan.. vem försöker jag lura egentligen?! jag skulle mer än gärna vara en av dessa fyllon som vaknar upp med äcklig hang-over. men nejdå, jag får vackert lov att vänta ETT HELT ÅR tills dess. lucky me!

* give a little bit of your love to me

Publicerad 2008-12-21 17:03:24 i VARDAG,

håll i hatten för nu ska ni allt få höra - jag, anna jennipher nilsson har JULKÄNSLA i kroppen! ja, det är sant. ikväll ska jag & mamma baka saffransbulla och klä granen. jag undrar vad som har hänt. så sent som förra julen skrev jag om hur mycket jag hatade den och hur överskattad den är, men i år tycker jag att det känns hur mysigt som helst att fira jul! skrämmande..

* you with the sad eyes, don't be discouraged

Publicerad 2008-12-21 00:19:51 i VARDAG,

nu har jag suttit och kollat runt på nelly.com och letat efter någonting att ha på mig på nyår & jag har hittat både en och två klänningar jag skulle kunna tänka mig att ha på mig, men då är ju bara den stora frågan om jag vågar beställa? hinner den verkligen komma hit innan nyår? känns besvärligt, om den skulle komma efter nyår vill jag ju ändå inte använda den. så jag behöver hjälp! hur ska jag göra?! chansa och beställa? eller hålla tummarna och be till gudarna att jag hittar något i luleå på tisdag? heeeeelp me.

* let go of the rest

Publicerad 2008-12-18 18:54:10 i VARDAG,

i guess some people just are ment to be togheter. <3





Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do
You are my only
My only one


Made my mistakes
Let you down
And I can't
I can't hold on for too long
Ran my whole life in the ground
And I can't
I can't get up when you're gone

* your arms feel like home

Publicerad 2008-12-18 18:33:18 i VARDAG,

HÅRET hörrni, det är ju fan helt underbart! har färgat det nu två dagar i rad utan att riiiktigt fått till färgen till 100%, men det är inte långt ifrån min egna färg nu ska ni veta. hur snyggt som helst. även om det inte är helt perfekt och trots att det är jag själv som tryckt fast det ska jag göra en lååång fläta, dra på mig mössan och sen strutta runt så i luleå hela dagen imorgon, då får folk tycka vad dom vill! så det så.

att jag är störd? jag vet.

* oh happy day

Publicerad 2008-12-17 13:26:41 i VARDAG,

GLÄDJEN ÄR ENORM! fick ett svar av tajmahal och mitt älskade hår ligger nu på ica nyckeln och väntar på mig! åååh nu sprätter det i kroppen på mig, jag vill hämta ut det nu nu nyss!


har dessutom haft en himla kul dag på skolan, BF1 hade ordnat "julkul" för oss större o det var hur roligt som helst! slutade tidigt också, så har varit hemma ett tag till och med.. nu ska jag fortsätta vara så här glad & gå och bädda ner mig i sängen samtidigt som jag ska se madagaskar 2 för... tredje gången! sa jag inte att jag skulle se den för många gånger kanske?! jag bara älskar den.

* jag har saknat ditt skratt

Publicerad 2008-12-15 16:39:58 i VARDAG,

jag är helt slut, och vad kan man annars vara efter att haft lektion hela eftermiddagen, farit från skolan halv fyra & somnat på bussen? ja säg mig det, men jag är då helt död. tur att lovet inte är allt för långt borta, bara tre riktiga skoldagar kvar.

just nu ångrar jag att jag bokade spinning ikväll, men jag antar att det känns bättre då jag väl far. kanske... får försöka intala mig själv det.

* my heart beats fast right now

Publicerad 2008-12-14 19:15:49 i VARDAG,

det var riktigt kul hos heidi igår, bara väldigt tråkigt att fara därifrån. hade gärna stannat kvar där hela kvällen, men men så är det när man bara är en liten skitunge som inte tar sig in nånstans! hm. fick ju iallafall mys sen och det var nästan bättre må jag säga, det ni! idag har jag mått som en prinsessa, inte det minsta bakis har jag varit. kan ju vara för att jag var i stort sett helt nykter när jag somnade och att jag inte hade druckit upp alla öl jag hade med mig.. duktig flicka!

har lagt upp massa bilder på pixbox så ni får snoka där. här har ni i alla fall ett par bilder att glo på!

     

* is it getting better, or do you feel the same?

Publicerad 2008-12-12 17:04:36 i VARDAG,



den här videon är ju bara för söt.. den som inte blir rörd är ju inte riktigt klok! tjejen kommer nog vara lycklig för resten av hennes liv. det hade nog jag också varit, inte för att jag är något speciellt stort U2-fan men ändå..

* it was just a misstake

Publicerad 2008-12-12 14:38:25 i VARDAG,

här har ni världens finaste låttext av världens finaste håkan. njut...

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

* if today was your last day

Publicerad 2008-12-11 15:39:03 i VARDAG,

förlåt för allt detta tjat om mitt hår men jag bara måste få klaga liiiite till, DET HAR INTE KOMMIT IDAG HELLER! nu börjar jag vara riktigt orolig att det faktiskt ligger ute efter E4;an nånstans och blir förstört. har det inte kommit tills imorgon måste jag ringa till tajmahal och fråga om dom har skickat det.. och säger dom att dom har gjort det måste jag ju ringa till posten och försöka få nån slags ersättning för det så jag kan beställa nytt! vilket elände det ska behöva bli bara för att man inte föddes med långt fint hår.

* but they don't know me, do they even know you?

Publicerad 2008-12-10 15:14:37 i VARDAG,

nog är det ju maken till att få vara förbannad! håret har inte kommit idag heller! förmodligen ligger det nånstans ute i skogen och RUTTNAR. nu låter jag förmodligen som en liten fjortisunge men det skiter jag i för jag är less på mitt korta fula hår. hejdå.

* let me see your true colours

Publicerad 2008-12-09 20:59:50 i VARDAG,

 

reklamer som dessa får mig så himla glad! homosexuallitet är ett ämne jag verkligen bryr mig om, skulle någon låta mig prata om det så länge jag ville skulle jag förmodligen prata mig stum. jag har så mycket känslor rörande just detta, och hör jag någon säga att till exempel "fan vad bögar är äckliga, det är emot naturen att vara gay" osv. blir jag inte bara förbannad utan också ledsen! jag kan omöjligt förstå hur och varför människor kan tycka så? herregud, vi lever ju för helvete på 2000-talet, varför kan inte alla bara acceptera att det finns & förmodligen alltid kommer finnas folk som dras till folk av sitt egna kön?! vars någonstans ligger problemet med detta? skyll fan inte på fortplantningen för varje år föds på tok för många barn!

nä, nu är det nog bäst jag avslutar men allvarligt, ta er en funderare på detta..

* hello there, the angel from my nightmare

Publicerad 2008-12-09 19:07:25 i VARDAG,

blev precis klar med en bloggdesign till linnéa, hoppas du är nöjd!

just nu sitter jag & är lite halvbitter eftersom jag hade tänkt fara till kalix och se amandas match, men jag tar mig inte in så istället får jag sitta här och ruttna.. och nåt jävla hår har jag inte sett skymten av! jag behöver godis så jag blir glad.

* dom sa det blir en lång, kall vinter

Publicerad 2008-12-08 22:20:26 i VARDAG,

om nu allt går enligt mina planer bode mitt underbara löshår dyka upp i postlådan redan imorgon! fy bubblan, jag håller verkligen tummarna, jag känner mig som ett litet barn i väntan på julafton. så fort det kommer ska jag färga det & sen bara hålla ut en dag till så att jag kan sticka iväg till heidi så hon får montera det på mig! jag kommer bli såååå snygg.. i alla fall i håret.

* i just can't take your tears

Publicerad 2008-12-08 16:55:30 i VARDAG,

alltså, såg nån "sanningens ögonblick" igår? tjejen som var med och tävlade, med svart svintjockt hår? och hennes tre vänner hon hade tagit med, hon som satt i mitten? HON VAR JU SÅ JÄVLA LIK FLODHÄSTEN GLORIA I MADAGASKAR SÅ JAG HÖLL PÅ ATT SMÄLLA AV! till och med amanda tyckte det, och hon har sett madagaskar typ en gång, om ens det. och sen till råga på allt tror jag att hon till och med hette gloria i verkligheten! hur stor är risken liksom?!

 

* jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv

Publicerad 2008-12-07 15:54:42 i VARDAG,

det var riktigt kul igår, bara några saker man skulle vilja ta bort men överlag var det jätteskoj! fick massa pengar & av jennifer, jenny och mari fick jag en jättefin tunika också. var inte så överdrivet mycket att städa idag heller vilket ju såklart var skönt, eftersom jag tidigare har haft ett rent HELVETE dagen efter och städa, haha. nu ska jag plocka ihop lite i mitt rum och sen äta en goo middag!

* i used to rule the world

Publicerad 2008-12-05 18:42:54 i VARDAG,

nu har jag precis beställt LÖSHÅR till mitt nu mera väldigt korta hår, som jag inte alls vill ha. hoppas att det kommer snabbt.. hade velat ha det imorgon men det är nog lite väl mycket önsketänkande. hur som helst så längtar jag tills det kommer så jag får sätta i det och för en gångs skulle i mitt liv ha riktigt lång och fint hår!

* these days

Publicerad 2008-12-05 10:36:14 i VARDAG,

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst


jag hatar dessa dagar, då saknaden kommer ikapp mig.. då är det bara att öka taken och inte titta bakåt.

* now it's history

Publicerad 2008-12-04 17:26:09 i VARDAG,

glömde att skriva i tidigare inlägg att jag besökte solariumet tidigare idag för att inte vara totalt likblek till helgens bravader, och där råkade jag ut för en liten olycka.. eller olycka är kanske fel ord, skitsamma ni fattar vad jag menar, jag brände mig rejält i fejjan! så istället för att bli snyggt gyllenbrun och fresch blev jag röd som en tomat i hela ansiktet. kul! dessutom har jag fått svinmycket fräknar på näsan och ner över kinderna, så nu ser jag ut som en 4 åring igen.

* relax, take your time

Publicerad 2008-12-04 16:33:01 i VARDAG,

gårdagen.. ja vad ska jag säga? kan ha varit en av de mest tråkiga födelsedagarna jag haft på många sätt. fick vara så sjukt besviken & ledsen över en viss person, men mer än så säger jag inte. nu ser jag bara fram emot helgen, hoppas den blir KANON för jag är så jävla taggad! jag och jennifer satt istället för att jobba med vad vi egentligen skulle, & planerade olika lekar som vi ska leka. det borde bli bra; god mat, god dricka, perfekt sällskap & alkohol.. jag håller i alla fall tummarna.

* everyone wants to feel like someone cares

Publicerad 2008-12-02 21:34:47 i VARDAG,

idag har jag varit till stallet & fått lite bättre kontroll på på kramsjukan jag led av igår. gastus är så himla gossig, mitt snoss. idag var en sån dag jag mer än nånsin ångrar att jag slutade hålla på med hästar. hade jag fortsatt rida, hoppa och träna hade jag ju kunnat vara lika bra som syrran är. och en egen ponny eller häst hade jag ju säkert också haft, som jag åkt runt och tävlat med.. tråkigt att ett intresse kan rinna ut i sanden så lätt. men ni vet ju hur det var när man var en liten tuffing. jag slutade när jag var 12, skulle fylla 13 och det var ju precis då man började bli "cool" och tuff, hästar var ju bara för töntar! man undrar ju vem som är töntig egentligen, som låter andras åsikter förändra ens egna intressen.. nåååväl, jag har ju iallafall hittat tillbaka till hästarna, och jag är ärligt talat väldigt glad för det, vem skulle annars dämpa mina mysbehov?!

* nothings wrong, just as long you know

Publicerad 2008-12-02 17:43:18 i VARDAG,

"IDAG fyller jag år" var min första tanke när jag steg upp ur sängen, men efter bara någon sekund började jag tveka. både en och två gånger fick jag fråga mig själv om det verkligen var idag, och oj så fel jag hade! det är ju inte förrän imorgon jag fyller år. tjejen med koll? javisst!

* when i look into your eyes

Publicerad 2008-12-01 20:17:04 i VARDAG,

nu har jag vågat pilla med bloggen trots allt, och fan, jag får inte riktigt till den som jag vill! jag är nöjd med min header, jag tyckte den blev fin och så, men den är ju som "för liten" för att passa in & jag vet inte hur jag ska göra för att få den att bli rätt. arg är rätta ordet för att beskriva hur jag känner mig just nu.. en kram skulle inte bara sitta fint, utan rent ut sagt heeeelt perfekt!

* you say you wanna leave me

Publicerad 2008-12-01 16:49:56 i VARDAG,

träningen sket sig ikväll också! vet inte för vilken gång i ordningen det är, jag blir så less. nåja, kanske far med mamma till stallet & myser lite med gastus istället då. ja, så får det bli!

 
titta vilken snygging han är!

nu ska jag gå och lägga mig i soffan och vänta på att mamma kommer hem med mina matvaror så jag kan tillaga en smarrig laxpasta lite senare, mums..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela