nilssonjennipher

* we were standing on top of the world

Publicerad 2009-04-30 14:23:33 i VARDAG,

sådärja, nu har jag precis blivit klar med städningen här i huset. vill ju inte att folket som kommer hit ska behöva få astmaatacker pga allt katthår som virvlar runt i huset, eller allt damm som finns överallt. nä, så nu har jag dammsugit hela övervåningen, renbäddat min säng & så har även baby varit duktig och både plockat in & ut ur diskmaskinen, teamwork!

 vid 3 kommer jennifer hit och färgar mitt hår, och vid halv 6, 6 kommer resten av gänget och då startar vi grillen. nu ska jag gå och se ifall min kyckling har tinat, och så ska jag skära upp den och lägga den i marinad. mums filibabba!

* try your best now baby, try your best to break me

Publicerad 2009-04-29 18:38:26 i VARDAG,

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

* I wanna be rich, and I want lots of money

Publicerad 2009-04-29 15:47:25 i VARDAG,

precis som jag lovade er kommer en bild på mig & håret som det ser ut för tillfället, eftersom jag alltid håller vad jag lovar! nästan iallafall. idag har jag köpt mer blondering, så imorgon ska jennifer w förhoppningsvis hinna göra mer slingor. & nej, jag ska inte bli helblond, bara ljusare än vad jag är nu! känns så tråkigt att vara jättemörkhårig när sommaren börjar komma. till hösten kommer jag säkert färga tillbaka mitt brun/röda igen ska ni se.
 


imorgon är det ju som bekant valborgs, och efter mycket om & men blir vi alla tjejer samlade! jag har haft näst intill magknip i flera dagars tid, eftersom jag velat fram och tillbaka, om jag skulle stanna i töre eller fara till kalix. men, nu har ju allt som sagt löst sig & det landade i töre till slut. nu måste jag bara flirta lite med mammsen och få henne och pappa ut ur huset, eftersom planen är att vi ska vara här och grilla nåt gott. tror och hoppas på en kanonkväll! vilket ju inte borde bli så svårt, med tanke på att alla mina favvotjejer är samlade.

* love is my drug, she's my heroin

Publicerad 2009-04-27 16:43:17 i VARDAG,



tandläkaren var det ja.. men för en gång skull slapp jag komma ut ur rummet störtlipandes! inte en ynka liten tår kom från mina ögon, och då fick jag känna mig duktig. dessutom hade jag inte ett enda hål, eller ens början till hål, & det mina vänner tillhör INTE vanligheterna.

tandläkaren: "vad bra att du använder tandtråd, det syns på dina tänder!"
jag: "ööuhm.. jaha?" (eftersom jag aldrig använt tandtråd mer än då tandläkaren gjort det på mig)
tandläkaren: "ja, jättebra! fortsätt använda det så slipper du få hål mellan tänderna"
jag: "öööh.. okej"

så kan det gå. sen har jag också fått ventilera ur mig lite ilska gentemot min klass på utvecklingssamtalet. skönt, nu känner jag mig ett par kilon lättare. dock kommer alla dessa kilon komma tillbaka redan imorgon, då jag kliver in i vårt klassrum & inser att det inte blivit ett dugg bättre stämning. sommarlovet ska bli så sjukt skönt, då slipper jag gå och vara irriterad halva dagarna. ett år kvar, känns... tragiskt.

* and I'll take my clothes off, and it will be shameless

Publicerad 2009-04-27 09:42:00 i VARDAG,

måndag morgon, börjar med sovmorgon, & fortsätter med ett tandläkarbesök. usch, jag hatar att gå till tandläkaren. det är faktiskt en av mina allra största rädslor, löjligt men sant. kanske att jag borde söka fobi-hjälp? jag har ju en hel del! för att inte nämna fötter, getingar, långa naglar, insekter osv osv...

anyway, "robinson" i lördags var ju för jäkla bra! har aldrig skrattat så mycket som när jarmo tog fram immunitetsstatyetten i örådet. haha, man såg ju riktigt hur b.la christian höll på att svimma! in your face säger jag bara! & nina, hon har jag inte tänkt så mycket på tidigare, men efter det senaste programmet har jag insett att hon är en mycket intelligent tjej, så för min del får hon mer än gärna vinna. läs det här från hennes egna blogg, så får ni se att hon har en del att komma med.

* one day she will tell you that she has had enoguh

Publicerad 2009-04-25 17:32:37 i VARDAG,

nu har jag ganska nyligt kommit hem från haparanda & torneå. jag och mamma har varit & slösat lite pengar, vilket ju alltid är lika kul, hehe. jag lyckades fynda en hel del faktiskt. ett par fotbollsskor, 2 par vanliga skor, 2 t-shirtar och ett par jeansleggings, så även om mina fötter gör väldigt ont nu är jag nöjd. tänkte att jag lägger in några bilder på det jag köpte.

   
 

* hey girl, you know you drive me crazy

Publicerad 2009-04-24 18:13:49 i VARDAG,


 


haha, kissie, kissie, kissie... vad ska man säga? mer iq-befriad tjej får ni ju leta efter, men jag kan ändå inte låta bli att gå & läsa hennes blogg dag ut och dag in. hur som helst, hon är ju grymt underhållande att titta på, & hennes diskussionsämnen är ju minst sagt intresanta! (ironi på hög nivå!)

* say hello to darkness, goodbye light

Publicerad 2009-04-24 17:46:01 i VARDAG,

för ett par dagar sen gick jag förbi fotbollsplanen här i töre & såg när a-laget hade träning. som ni kanske inte vet har jag spelat fotboll ett par säsonger, men slutade för 3 somrar sen pga måna anledningar, bland annat mina skitknän som vägrade låta mig ha träning/match utan att ha sjukt ont, vårat lag som aldrig hade någon seriös träning & en massa annat. hur som helst, när jag gick förbi denna plan blev jag otroligt sugen att ta upp fotbollen igen! bara känslan av att springa efter en boll, skjuta och dribbla, ååh! luckily for me känner mina vänner precis samma sak, så i sommar ska vi starta upp "töre sk", och ha någon enstaka träning i veckan bara för att ha kul! så imorgon ska jag med mamma och köpa nya fottisdojjor eftersom jag, smart nog, har kastat bort mina gamla läderskor á ca 1100 kr.


* cause I know, that nothing last forever

Publicerad 2009-04-23 16:52:46 i VARDAG,

jag måste bara berätta om min helt sjuka mardröm jag hade inatt! har aldrig vaknat upp mer panikslagen & mer ångestfylld än inatt. usch. nåväl, här är drömmen, i detalj, för er som orkar läsa:

det hela börjar med att jag, amanda, fanny & heidi sitter i en stor skola, som nog ska föreställa furuheds i mitt undermedvetna. vi sitter i något som liknar en stor hall, det är bara ett enda stort rum, fyllt med bänkar & olika bord. vi sitter och pratar och sådär, då plöstligt anniken kommer in i skolan med en pistol. hon börjar skjuta, men bara i taket & såklart drabbas folk av panik och börjar rusa runt i detta stora rum, för att försöka hitta ett gömställe. vi tjejer rusar runt & hittar egentligen inget bra ställe, men då kommer pär och viskar "kom gumman, jag vet en perfekt plats vi ska springa till" och jag följer med honom istället. vi springer genom omklädningsrum, en gympasal och slutligen kommer vi fram till nåt som ser ut som ett dagis, men det är fortfarande i samma byggnad som det stora rummet. eftersom det är fullt med leksaker och olika kuddar hittar vi lätt ett gömställe och där ligger vi ihopkurade ett bra tag.

jag hör hela tiden pistolskott & när det sista skottet har avlossats pustar jag ut. "vi klarade oss!" utbrister jag till pär, men när vi ska börja gå därifrån kommer jennifer wiklund med ett vapen gåendes mot oss. hon ser totalt galen ut, håret står åt alla håll och hon riktar hela tiden pistolen mot mig. "men jennifer, vad håller du på med? skjut inte, snälla jennifer, vi är ju vänner!" försöker jag men hon skjuter mot mig ändå. i försök att skydda mig håller jag upp händerna för kroppen och när hon skjutit minns jag att jag ser ner på mina händer & upptäcker två skotthål i vardera händer. jag tittar ner på magen och tappar andan, jag ser tydligt kulan mitt i magen, det börjar forsa ut blod och jag ser i bakgrunden poliser omhändertar jennifer.

halvt medvetande ringer jag efter en ambulans, men kvinnan som svarar fnyser bara åt mig, "du måste vänta på din tur" är allt hon säger. till slut får jag ändå komma till sjukhuset, och innan jag får komma in och få vård måste jag gå genom en metalldetektor bara för att sjuksköterskorna inte tror mig, och givetvis ger den utslag. jag börjar gråta, och precis innan jag vaknar på riktigt känner jag hur jag i drömmen tuppar av, allt blir som sockerdricka i kroppen & det svartnar för ögonen, vilket jag tolkar som att jag faktiskt dog..

HEMSKT! låter kanske inte så farligt, men inatt var jag verkligen vettskrämd.

* I see your true colours, and that's why I love you

Publicerad 2009-04-22 15:16:57 i VARDAG,

idag fick jag världens roligaste besked av mamma! hoppas, hoppas, hoppas att detta blir till verklighet, det skulle vara så himla kul. visst, det skulle ta upp mycket av min fritid, men det är det helt klart värt. hemligt värre än så länge, återkommer med det slutliga beskedet när allt är klappat & klart. det spritter i kroppen på mig bara av att tänka på det! hoho, nu blev ni allt nyfikna va...?

* face down in the dirt she said "this doesn't hurt"

Publicerad 2009-04-22 14:23:02 i VARDAG,

när det är såhär, att allt känns lätt & att allt går som på räls, kan man göra annat än att älska livet?

känner mig otroligt livfull för tillfället, fult ord, men jag hittar inget annat som kan beskriva mig bättre just nu. jag har slutat se allt från den "dåliga" sidan. nu försöker jag, istället för att hitta fel på saker, hitta ljuspunkter i våran annars rätt gråa vardag - & tro mig, livet blir så himla mycket bättre på det här viset! dessutom tror jag att jag är en trevligare person nu än vad jag har varit tidigare.

vad allt handlar om är egentligen bara att acceptera sitt liv tror jag. jag har accepterat att jag nog aldrig kommer bli lika smal som jag skulle vilja, jag har insett att mina betyg är helt okej & jag orkar inte stressa upp mig över ett G i mina betygspapper längre. jag har accepterat att jag nog aldrig kommer räknas till skolans sötaste tjej, men jag är nöjd ändå.

livet är ju så mycket mer än bara det materiella & det ytliga. jag har världens bästa vänner, världens bästa familj, världens bästa lärare & inte minst världens bästa pojkvän. och vet ni? det är NI som gör mig till denna lyckliga, livsglada tjejen!

without you I'd be nothing! ♥

* make my way back home when I learn to fly high

Publicerad 2009-04-19 16:33:04 i VARDAG,

hur kan det komma sig att varenda söndag är lika seg & tråkig?! man gör ju verkligen inte nånting under dagen, och inte under kvällen heller för den delen. visst kan det vara skönt, men långtråkigt är det då om inte annat. däremot har jag fått plugga lite grann, vilket faktiskt hör till ovanligheterna! duktigt, duktigt.

just nu sitter jag & väntar på att mamma ska komma hem från affären med köttfärs till mig, jag ska nämligen göra hemmagjorda köttbullar. mums!

* wasting another night on planning my revenge

Publicerad 2009-04-18 17:03:30 i VARDAG,



dave grohl är nog ägaren till världens skönaste röst, inte bara playback utan också live. mannen är ett geni, lyssna på hur han "nynnar" sig igenom mellanpartierna. krävs mer än ett litet musikaliskt sinne för att framföra något sånt. i adore him. önskar att det fanns några fler svenska artister med samma inlevelse som honom. vi har ju bara jocke berg x2, dregen, nicke borg & håkan hellström. ett par till hade inte skadat.

* everybody's got a drug dealer on speed dial

Publicerad 2009-04-18 14:02:55 i VARDAG,

fördriver min extremt tråkiga lördagseftermiddag genom att...


* sukta efter snygga sommarkläder på diverse klädsidor
* läsa gamla artiklar om fredrik bremberg
* bränna min tunga gång efter gång då jag dricker mitt jordgubbs-thé
* snurra på stolen jag sitter i
* klämma på min idomin-tub
* samt lyssna på livespelningar med foo fighters

 
någon som har lust att hitta på nåt? helst nyss, jag tror jag smälter bort av tristess annars.

* and this is how you remind me of what I really am

Publicerad 2009-04-18 11:13:56 i VARDAG,

finns det något mer irriterande än att vakna på morgonen, dra undan rullgardinen, & mötas av strålande sol (som sen visar sig vara FEJK). "åh, äntligen bra väder!" tänker man såklart, men man hinner inte mer än upp ur sängen, in i köket & ut på balkongen för att inse att det egentligen är ISkallt ute, för att det blåser storm! jag som hade sett fram emot en lång, härlig promenad i solskenet, men den skiter jag i. istället ska jag nu spela mitt älskade sims, & sen ska jag och mamsen bädda ner oss i soffan och kolla på "mamma mia!"

* tonight, I do what I want, cuz I can

Publicerad 2009-04-17 14:28:09 i VARDAG,

äntligen fredag! inte för att min skolvecka varit speciellt lång eller tung, men helg är alltid lika skönt. har inte planerat ett endaste dugg inför denna helg, & det känns skönt. eller förresten, robinson är ju ett måste! men där tar också min planering slut, för en gångs skull. oftast brukar man ju redan på tisdag eller onsdag ha hela helgen färidigplanerad men inte denna gång.

joggingrundan igår gick för övrigt hur bra som helst igårkväll! lite konstigt det egentligen, eftersom jag för det första inte sprungit sen förra tisdan, sen drack jag både torsdag & fredag, och dessutom har jag ju legat nerbäddad i sängen med KRÄKsjuka 2 dagar också. hoppas det går lika lätt nu, för jag tänkte byta om och fara ut en sväng.

* be the spark, be the fire, set light on me

Publicerad 2009-04-16 21:22:57 i VARDAG,

jag tycker att alla som läser detta kan gå in på sandras blogg & läsa igenom det hon skrivit, för det hade lika gärna kunnat vara jag som skrivit allt det där. exakt varenda mening tycks stämma in på hur jag själv upplever hela "bantingscirkusen". varför ska man göra något man uppenbarligen inte själv mår bra av, bara för att få en kropp som nu för tiden tydligen är "ideal", med inte ett uns fett på ens kropp? man ska svälta sig så när som på den yttersta gränsen, godis & annat existerar inte i ens värld. vad får man ut av detta egentligen? okej, stor eloge till alla er som orkar gå igenom detta, jag själv skulle aldrig ha sån självdiciplin. ett glatt humör, god mat & en helt normal vikt är i alla fall det viktigaste för mig...

* you are my sweetest downfall, I loved you first

Publicerad 2009-04-15 18:43:57 i VARDAG,

nu tänkte jag bjuda er på massa bilder från blandade tillfällen. jag blir alltid så glad när jag ser på bilder som dessa, & jag inser för en stund hur lyckligt lottad jag är i livet. lots of love till alla er som finns i mitt liv, utan er vore jag noll. jag hoppas ni vet hur mycket jag tycker om er, även om jag vissa dagar beter mig som en tjurig 3 årig, gärna rättar till er om ni säger något fel, svär på tok för mycket, bestämmer för mycket, osv osv. för mig är ni hela världen! älskar er! ♥

               

* never made it as a wise man, couldn't cut it like a poor man stealin'

Publicerad 2009-04-15 15:00:07 i VARDAG,

vädret idag, herregud säger jag bara! har legat ute på balkongen endast iförd BH & mjukisbyxor i nån timme, läst (min nya favoritbok), druckit thé och bara haft det allmänt SKÖNT. tänk att våren & sommaren kanske kommer till norrbotten ändå. endast sisådär 1½ månad efter resten av sverige. längtar fruktansvärt mycket tills jag tar studenten, då sticker jag härifrån! jag är inte gjort för detta klimat, det har stått skrivet klart & tydligt under många års tid ska ni veta.

NU:

* each day is a gift and not a given right

Publicerad 2009-04-14 13:31:15 i VARDAG,

tror jag för tillfället upplever världens möjligen längsta dag. väcktes redan klockan kvart över 7 av min älskade katt (som just i det tillfället inte var det MINSTA älskad) och sen dess har jag suttit på min blekfeta röv & gjort exakt
i-n-g-e-n-t-i-n-g.

- facebook funkar ej
- pixbox är extremt tråkigt
- ingen har uppdaterat sin blogg
- & till råga på allt vägrar sims fungera.


jo juste, som grädde på moset har jag dessutom läst ut min älskade "den som älskar något annat". tur att mamma köpte hem en bok till mig från stockholm. nu återgår jag till soffan, hoppas att denna bok är lika bra.

* how do you find your reasons why?

Publicerad 2009-04-13 21:42:25 i VARDAG,

ny bloggdesign återigen, men what to do? jag lessnar så fort på mina & det är ju inte heller tråkigt att snöra ihop en ny. hm, någon där ute som känner sig sugen på att få sin blogg fixad? let me know, jag gör det! mer än gärna.

* face to face, I'm a hopeless case

Publicerad 2009-04-13 14:27:58 i VARDAG,

på lördagmorgon vaknar jag, sätter mig upp i sängen & känner baksmällan smyga sig på. tänker inte mer på det, utan går runt i nån timme och mår lite småilla. får i mig en portion med köttbullar & makaroner och efter detta vänder mitt illamåeende. TRODDE JAG JA! vid 3, 4 på eftermiddagen kommer illamåendet tillbaka & det håller i sig hela kvällen, men jag tror såklart att det har samband med att jag drack kvällen innan..

...fel av mig igen! klockan 3 på natten vaknar jag, känner spyan stå mig upp i halsen (känsliga läsare, SLUTA LÄS HÄR!) och ja, resten kan ni ju lista ut själv. hur som helst, mellan klockan 3 & klockan halv 8 på morgon har jag spytt allt som allt.. 7 gånger. ringer & gråter till min käre mor, halvt i chock eftersom detta var min FÖRSTA magsjuka i HELA mitt 17-åriga liv! tro det eller ej, men jag har ALDRIG någonsin spytt helt nykter. klockan 11 kommer pappa och hämtar mig, i bilen hinner jag tuppa av några sekunder & väl hemma ligger jag i sängen från klockan.. halv 12 till 8 på kvällen, helt utmattad. min frukost/lunch/middag blir under dagen 2 hårdbröd smörgåsar! wiho, så lite har jag aldrig förr ätit, så gissa om jag var hungrig i morse då jag vaknade?! usch, magsjuka är en sjukdom jag helst aldrig mer vill uppleva, fyfan vilken pärs!

* but I can't make you mine, it's impossible

Publicerad 2009-04-10 15:58:17 i VARDAG,

dag 1... avklarad, & det var faktiskt riktigt roligt på skotercrossen. innan vi for var jag lite halvskeptisk, eftersom snön fullkomligt öste ner! nåja, vi lät inte detta stoppa oss utan i full uteklädsel for vi till karlsborg & jag ångrar inte att jag for i alla fall. dock hängde jag inte med allt för mycket i själva tävlingen, utan jag tyckte det var roligare att stå och prata & svammla med allt folk som kommit dit! någon sa däremot till mig att det var emil öhman som hade vunnit hela skiten, så då vet ni ju det också, om någon var intresserad av att veta det.

dag 2... inleds alldeles strax med en skön dusch, sen ska jag ringa & flirta med heidi och få henne att komma och sminka sig här hos mig, jag tycker det är förskräckligt trist att göra det helt själv. efter det ska vi till amanda som bjuder på födelsedagskalas med allt vad det innebär! JUSTE, om någon som läser min blogg vet av någon rolig fest ikväll kan ni ju höra av er! ses vi i dimman ikväll månne...?

   

* I'm still standing for hope and glory, I'll be fighting for my love story

Publicerad 2009-04-08 22:34:16 i VARDAG,

2008/2009 års SM-guld vinnare blev ju som ni säkert redan vet färjestad, sveriges enligt mig FULASTE lag! inte bara utseendemässigt, utan också på deras spel. tycker inte om dom för 5 öre, så för mig hade gärna HV fått vinna istället.

när jag ändå har kommit in på hockeyämnet kan jag ju få tjata lite grann om linkans kontrakt (icke kontrakt?!) kanske inte är riktigt dags ännu att få panik över att han inte tecknat nytt kontrakt, men snart kommer jag börja bli riktigt orolig. han har ju pratat om att sticka från djurgården, att försöka satsa på karriär i ryska ligan bla, men eftersom han inte kom lös från dif's kontrakt förra året blev det inget. kanske far han i år isället, när han nu står utan kontrakt helt & hållet? hemska tanke! nä, om du nu läser detta, fredrik bremberg, STANNA! djurgården skulle aldrig vara djurgården utan dig..

PÅSKHELG på ingång,
vilket innebär fest! imorgon skotercross, något nytt för mig. ska bli kul med något annorlunda för en gångs skull, även om skotrar, utevistelse & snö inte är någon av mina starka sidor & så. men med rätt folk tror jag säkert att det blir skojj! på fredag ska vi fira amanda som ju fyllde år förra veckan, så vi börjar hemma hos henne med gó mat och alkohol, vars det bär av sen för min del är fortfarande ett mysterium.

nä hörrni, nu ska jag krypa ner i soffan med älski. ska försöka komma i säng rätt tidigt så jag orkar upp imorgon bitti, jag har planerat in en springrunda innan lunch. hmm, kan bli intressant att se hur bra jag håller det löftet. långt inlägg, så guldstjärna till er som orkat läsa igenom allt!

* hur kan nån tro på evig kärlek, hur kan nån tro på den nu?

Publicerad 2009-04-06 20:20:32 i VARDAG,


visst, jag höll på att dö mer än en gång under min löprunda, & min kondition suger, men OJ vad skönt det känns nu efteråt! att jogga har aldrig varit min starka sida,  men efter ikväll ska jag verkligen ta tag i det, för det är ju hur skönt som helst bara man väl tar sig iväg. tjoho. dessutom körde jag ett "mini-tors"o pass när jag kom hem, så nu är magen öm som en... äh, jag vet inte vad - öm är den då i alla fall. men det är bra, då vet man ju att det tagit där det skulle.

nu väntar lite mat & sen duschen, efter det ska jag fördriva tiden med att läsa världens bästa karin fossum, "den som älskar något annat" i väntan på att älski kommer. hejdå!

* he does nothing, the boy does nothing

Publicerad 2009-04-06 18:21:52 i VARDAG,

duktig som jag är ska jag alldeles strax iväg ut & springa nån km, bara för att jag är för fattig för att fara på TC och träna. pinsamt men sant, ska jag ha råd med dricka till 2 dagar, inträde på skotercrossen, present till amanda osvosv måste jag prioritera! & då väljer jag bort träningen ikväll, eller inte helt och hållet eftersom jag ju ska ut och springa. har nyss fyllt på mp3;n med musik, och just nu sitter jag bara och smälter maten så jag kan fara nån gång. wish me luck!

* the warmth I feel beside me is slowly fading

Publicerad 2009-04-05 19:20:26 i VARDAG,



precis som jag hade förväntat mig var "robinson" jättebra igår. dessutom åkte väl rätt person ut också, för vad jag har förstått ville hon själv åka ur. däremot vill jag mer än gärna att christian ska åka ut nästa gång, han måste ju vara världens mest negativa människa. allt han pratar om är ju om hur dåligt allt på ön är, hur dåliga alla andra är osv. men han själv då?! som  till exempel igår på pristävlingen, rafael var ju hur bra som helst. och sen när dom förlorade gjorde christian inte annat än klagade på honom, fast han själv inte gjorde ett skvatt under tävlingen. nä, ut med han!

nu ska jag spela lite sims i väntan på att älsko ska skruva färdigt i garaget nån gång, så han kan komma hit & goas med mig istället! idag har jag köpt hårfärg så nu ska jag försöka övertala honom att få färga hans hår ikväll. hur som helst ska vi mysa ner oss i sängen, kanske äta nåt gott, & se nån bra film.


världens finaste kille, jag är så glad att jag har dig baby.

* start spreadin' the news, i'm almost gone

Publicerad 2009-04-04 22:37:30 i VARDAG,

FYFAN, LIVET ÄR JU BARA FÖR UNDERBART VISSA GÅNGER! gick bara av en slump in på pdol's hemsida, och vem tror ni ska vara där och uppträda?! HARDCORE SUPERSTAR!!! som jag har väntat! jag blev helt i exstas, adrenalinet bara pumpade runt i mig. låter kanske löjligt, men åååh...! mitt favvoband, som jag har velat se sen första gången jag lyssnade på dom! ÄNTLIGEN. pricken över i;t skulle ju bara vara om backyard babies skulle komma också. lite väl mycket önsketänkande kanske.. hur som helst så är jag mer än nöjd med HCSS! nu vill jag att det ska bli 25 juli.

* och alla drömmer om fåglar, även du, även jag

Publicerad 2009-04-04 17:16:04 i VARDAG,



lördagskvällen...

... börjar med en kopp kaffe, världens bästa håkan då han var som bäst med "känn ingen sorg för mig göteborg"

... fortsätter med födelsedagsfika & smörgåstårta hos min "lillkusin", som inte är så liten längre

... & avrundas med veckans mest efterlängtade - ROBINSON 2OO9.

... sist hoppas jag att jag får sova med min älskling, vilket ju alltid brukar sluta bra!

* are we ment to be angels falling, or do we live to survive?

Publicerad 2009-04-04 15:21:08 i VARDAG,

"marley & me" är VÄRLDENS sorgligaste film! jag har aldrig någonsin gråtit så mycket till en film. visst, den var väl ganska bra i början men slutet - USCH! nä vet ni vad, jag rekomenderar er att INTE se den, i alla fall inte om ni är känsliga. jag önskar att jag aldrig hade sett den, nu kommer jag gå runt med en klump i magen hela livet.. känns det som om inte annat. usch.. tacka vet jag komedier UTAN tragiska slut.
 

* so my emotions betrayed me and left me behind

Publicerad 2009-04-02 21:44:54 i VARDAG,

PÅ TAL OM INGENTING...



GRATTIS TILL KÖRKORTET FANNY! du är så duktig så duktig, & nej jag är inte alls avundsjuk! (jag får ju mitt egna om.. 8 månader.. 8 LÅNGA månader..) men nej jag är inte avis... GRATTIS hur som helst! jag känner mig som en stolt hönsmamma som får se sina barn en efter en ta körkort, hihi! ♥

* I can make love feel just like heaven, I can be a little devil in bed

Publicerad 2009-04-02 17:43:07 i VARDAG,

eftersom vi på barn&fritidsprogrammet har världens bästa lärare, har vi fått lov en dag före resten av furuhedsskolan. idag gick våran inriktnings-lärare igenom alla dar vi är lediga under vårterminen, & jag måste säga att jag blev glatt överraskad! vi går nästan inte en enda full vecka känns det som. men, jag klagar inte, då går det bara fortare fram till sommarlovet!

ikväll ska jag & träna, känns som att det är evigheter sen. ska bli otroligt skönt.


you make me happy honey.

* there's something I feel I need to say

Publicerad 2009-04-01 16:29:29 i VARDAG,



JAG HAR ÄNTLIGEN SÖKT JOBB! känner mig flera kilon lättare, nu hoppas jag bara att jag får nåt av dom jobben jag sökt. däremot har jag inte så himla höga förväntningar, eftersom jag är ute i senaste laget. men hoppas gör jag då i alla fall, för jag vill ha sommarjobb! nu är jag less att leva på mamma & pappas pengar, det skulle vara skönt att tjäna några tusen och kunna lägga undan lite till varje månad så jag slipper leva som en lus i slutet. & sen har jag ju kanske en utlandsresa att se fram emot nån gång längre fram till hösten.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela