nilssonjennipher

* can't handle the pain, this life is so hollow

Publicerad 2009-02-28 22:58:07 i VARDAG,

ni vet ordspråket, "mycket ska man höra innan öronen faller av", eller hur? ja, håll i era öron nu, för det jag ska berätta är ett gränsfall. så tycker ni om era öron & vill behålla dom, föreslår jag att ni nyper tag i dom, NU. okej, här kommer det... JAG HAR KÖRT SKOTER! helt seriöst. det är inte ens nära första april, utan detta är helt & hållet sanning.

* take your life now, take mine heaven's in denial

Publicerad 2009-02-27 13:30:01 i VARDAG,

idag ska jag umgås med världen bästa amanda hela dagen. det ska bli hur mysigt som helst! har inte umgåtts med henne på evigheter känns det som, men det ska jag fixa ändrig på. vi har gjort så mycket kul genom våra dar, 2 turkietresor har vi hunnit med, smygit ut mitt i natten & hittat på bus, fesat som tok, legat flera timmar i streck & bara pratat om allt mellan himmel och jord. visst har vi liksom alla andra vänner tjafsat, men alltid har vi blivit sams direkt efteråt. haha, jag kommer till exempel aldrig glömma den gången jag fått i mig för mycket alkohol, & inte hittade hem, när amanda kommer med CYKEL i full fart & hämtar hem mig! haha. är man bästa vänner en gång är man det livet ut! <3

    



* we're so not related, i'm so scared of heights

Publicerad 2009-02-26 18:13:56 i VARDAG,


att min pappa är söt, hälften vore nog! idag fick jag mig en NY mobil! ja, istället för att jag skulle tvingas stå ut med w760i;n så fick jag en helt ny, annan modell av han. den telefonen jag har nu hade han till & med beställt till sig själv, men snäll som han är ger han den till mig & tar min "gamla" själv.

* all my mistakes man you already know

Publicerad 2009-02-25 18:53:33 i VARDAG,

pappa tog med telefonen till stället där vi köpte den, förklarade för TREDJE gången exakt samma problem. vad tror ni han kommer hem med? EXAKT SAMMA TELEFONJÄVEL. nu ger jag upp. gud vill tydligen att jag ska dras med min vita w810i så då får jag väl göra det, för den andra tänker jag fan i mig inte använda. ursäkta mitt språk men om jag säger att jag har hunnit gråta 3 gånger under eftermiddagen (pga just denna cp-telefon) kanske ni förstår vilket slags humör jag är på.

från det ena till det andra - nu ska jag med mamma & rida.

* never made it as a wise man

Publicerad 2009-02-24 19:54:50 i VARDAG,

idag var det först tänkt att jag skulle & träna på TC, men jag ändrade mig och bestämde mig för att fara & rida gastus istället. när jag sen kollade tidningen imorse insåg jag att djurgårdens match mot skellefteå skulle skulle visas på canal+. och what to do, annat än att stryka både body pumpen & ridningen? ingenting, precis! därför får jag istället skippa träningen imorgon kväll, för att fara & rida då. smart jag är va?! haha.

dessutom är det bara 1 ynka skoldag kvar tills lovet för mig! det här lovet kommer nog mer passande än något annat lov tidigare, jag är så sjukt trött på mornarna, hur mycket jag än kämpar för att komma upp i tid är det ta mig tusan omöjligt! varje morgon ställer jag väckaren på 05.42 (dum tvångstanke det där med.. udda siffra. jag kan t.ex. inte ställa väckaren på 06.00 eller 05.50. fattar ni?! om inte, skit samma) ändå lyckas jag inte kravla mig upp ur sängen förrän tidigast kvart, tjugo över 6. så alla ni som sett mig vandra runt som ett slusk på furuheds - där har ni anledningen! jag vill inte vara lodig, men jag har inget val, eftersom jag helt enkelt inte tar mig upp i tid.

nä, nu börjar andra perioden så jag återgår till soffan! kanske att jag poppar mig en skål popcorn, det är ju trots allt fettisdag.

* it's not what we have, it's what we believe

Publicerad 2009-02-24 16:12:59 i VARDAG,

ni minns det där jag skrev om min mobil för.. ganska precis 1 vecka sen?! ni vet det där om att jag gav den en ungefärlig livstid på 2 månader?! till alla er hoppfulla människor - DEN ÄR DÖD. efter 8 dagar. vad ni än gör, KÖP ALDRIG EN SONY ERICSSON W760i. världens enligt mig stördaste telefon! ååååååååh.

* there's no one to save me now

Publicerad 2009-02-23 17:55:21 i VARDAG,

en ny bloggdesign skulle inte sitta helt fel just nu. dock har jag ingen som helst aning om hur jag skulle vilja att den såg ut. jag får helt enkelt äta middag på saken & återkomma senare.

* rip out the wings of a butterfly

Publicerad 2009-02-23 16:43:04 i VARDAG,

när exakt hade detta snöskitväder tänkt ge med sig?! jag tycker det inte har gjort annat än att snöa hela vintern. & kallt har det dessutom varit. nu vill jag ha sommar, mer än gärna! kollade igenom min sommar-mapp på pixbox & det gjorde ju inte mitt sommarsug mindre direkt. kolla bara på dom här bilderna så förstår ni kanske hur rolig sommar jag hade!

    


* yeah you know it's true, i do care for you

Publicerad 2009-02-22 14:57:34 i VARDAG,

fytusan, nu har min kropp fått nog med alkohol i sig för ett bra tag framöver! det tär att dricka 2 dagar irad, speciellt när man inte har gjort det på flera månader. men, jag ska inte klaga för jag har ändå haft en bra helg. i fredags var vi ju ett helt gäng med tjejer & gjorde gomiddag hemma hos heidi, bowlade & sen avslutade kvällen på B4. på sistnämnda stället kan jag ju säga att vissa hade roligare än andra, & till den skaran tillhörde ej jag och jennifer, allt på grund av vår ålder.

igår började jag, amanda & fanny dricka hemma hos henne, & sen tog vi bussen till kalix där vi for till forre som hade förfest. där var det riktigt trevligt, träffade folk jag inte pratat med på hur länge som helst, och sånt är ju aldrig fel. hann vara i hans lägenhet i ungefär 2 timmar, fram tills dess att heeela stora gänget skulle gå ner på hotellet, & vad fick jag göra då?! jo, åka bil 2351 varv runt stan för att sen åka hem och sova. mindre kul, men finns ju som sagt var TYVÄRR inget att göra åt det att jag är ett stackars decemberbarn utan några andra jämnåriga vänner!
 


nu har jag patrik 1,5 på nedladdning, och så fort den är färdig ska jag mysa ner mig i sängen & se den. kanske att man tar sig ork att slänga upp lite bilder på pixbox okså ? äh, det får bli ett senare projekt. film nu!

* you are the circus without the clown

Publicerad 2009-02-21 15:43:46 i VARDAG,

VALET & KVALET, fest eller inte fest?! det lutar åt fest ikväll igen, eftersom alla mina vänner ska dricka, till & med pär ska dricka! alltså, dricker jag inte får jag ligga hemma helt själv, och det lockar mig inte det minsta. så mest troligt hamnar jag ute i dimman ikväll, även fast jag kanske inte är så supersugen. nu ska jag rota igenom min tomma garderob i hopp om att hitta något användbart.

& dessutom bjuder jag er på två enligt mig sjukt roliga klipp. skratta & njut!!



* you spin my head right round, right round

Publicerad 2009-02-20 15:37:09 i VARDAG,

tänk om jag skulle ta & hoppa i duschen så jag kan vara färdig i tid tills ikväll? just nu har jag har världens partymusik på, är så taggad. hoppas & tror på en kanonkväll!


flo rida - right round


lady gaga - boysboysboys

* were did i go wrong, i lost a friend

Publicerad 2009-02-20 09:03:23 i VARDAG,

nyvaken, fast jag hade planerat att sova länge. men vad ska man göra då det är helt omöjligt att somna om?!

jag måste bara få skryta lite på min älskade fredrik bremberg. alltså, hur bra är han egentligen?! poäng i 12 raka matcher, 3:a i poängligan, elitseriens genom tidernas främste poängplockare - ja listan kan göras lång. min hjälte, min idol! fan, nu låter jag som nån annan fjortisunge, men han ÄR ju bara så bra. världens bästa hockeyspelare, utan tvekan!


* oh, and i wounder, why doesn't he break down and cry?

Publicerad 2009-02-19 22:03:38 i VARDAG,

hm, vars tusan ska jag börja skriva? innan jag börjar med ett inlägg har jag alltid 15478 tankar om vad jag ska skriva, och alla låter så bra, men sen när jag ska få ner allt här blir det.. inte alls bra!

kan ju i alla fall börja med att säga grattis till min gumma jenny som fick sitt efterlängtade körkort idag!! du är så duktig, jag visste att du skulle klara det! ♥

titta så söt hon är.

sen då...? ikväll har jag varit på spinning/torso, så nu sitter jag här nyduschad, trött & lite hungrig. ska bara smörja in mig, & sen kryper jag ner i sängen och kollar nåt avsnitt av DH. har för en gångs skulle sovmorgon imorgon, till kl 12! så imorgon ska jag sova tills jag vaknar, och fara till skolan som ett slusk. intressant fakta, nej! jag förstår er som slutat läsa min blogg, för den är verkligen inte kul någonstans. kanske lika bra att lägga ner den.

förövrigt förlorade djurgården ikväll, & slutspelsplatsen gick upp i rök. jag blir galen.

* oh when you see it, then you'll understand

Publicerad 2009-02-18 18:18:16 i VARDAG,

imorgon är det redan torsdag, det är ju sjukt hur fort veckorna går egentligen. inte för att jag klagar, men vars tar all tid vägen?! jag tycker aldrig man ens hinner blinka så är det helg igen. skumt..

helgens planer ser däremot kanonbra ut! bowling, b4 & fest med mina favvobrudar på fredag - jag längtar! måste bara försöka hitta nåt att ha på mig, vilket kan bli ett stort problem för min garderob ekar så tom som den är. sen på lördag blir det bio med förmodligen samma gäng, vad kan vara mer skönt än att gå på bio & äta massa flott då man är bakis och jävlig? inte mycket tror jag. sen nån gång där imellan ska jag hinna fara på bandy och även hinna mysa med gubben.. äh, allt går bara man vill vet ni väl! nu sticker jag på träning & bränner bort massvis med äckliga kalorier. hejdå.

* and you're not coming back, i got a reason to cry

Publicerad 2009-02-18 16:50:04 i VARDAG,

idag började jag om möjligt längta ÄNNU mer tills jag har körkort & egen bil, efter att ha fått stå upp hela vägen från kalix till töre för att det verkligen inte fanns en enda ledig plats. att bussen dessutom stannade vid exakt varje hållplats under vägen gjorde ju heller inte saken bättre, eller att bakdörren vägrade stängas så att chaffisen fick gå ut & kämpa för att smälla igen den vid varje stopp. nä, bussar & jag går verkligen inte ihop. ni som läste min blogg på "bloggagratis"-tiden vet om helvetesfärderna jag gjort tidigare, med bussar som saknar fjädring & bussar som nästan fattar eld. nä vet ni vad, körkort står högst upp på min önskelista.

ikväll ska jag & träna, men jag är inte så sugen att fara själv, så just nu sitter jag och försöker övertala folk att följa med mig, utan vidare lyckade försök. eller sandra skulle komma om hon hann hem från luleå, så jag håller tummarna för hon är mitt sista hopp, haha!

* this used to be a funhouse, but now it's full of evil clowns

Publicerad 2009-02-17 14:26:03 i VARDAG,

.. jag måste bara få meddela er om att jag åt 2 grillade hamburgare idag, 1 mandarin samt frukost innan detta, & just nu skriker min mage efter mat. stor magsäck?! eller magsår?! ja jag vet inte, men nåt fel måste jag ju ha om inte annat. kul att jag äter lika mycket (eller kanske mer) än killar! snart kommer jag rulla fram. bäst jag bokar in lite pass på TC.

- NU ska jag hämta en macka & sen avnjuta det senaste avsnittet av mitt älskade DH!

* so why can't i have you?

Publicerad 2009-02-17 14:10:18 i VARDAG,

just nu har jag druckit en stor kopp vanilj-thé i hopp om att få tillbaka lite värme i kroppen efter att ha varit ute i -15 grader hela förmiddan. imorse när jag vaknade var det -27 (!!) ute, funderade starkt på att stanna hemma & sova, men efter att ha ringt till wiklund i mer eller mindre panik övertalade hon mig att komma ändå. & faktiskt ångrar jag det inte, dagen har gått snabbt och ganska smärtfritt, förutom en total förfrysning av mina stackars (äckliga) fötter. kanske borde jag säga att det är rätt åt dom, bara för att fötter är världens äckligaste & fulaste "uppfinning", men det gör ONT i dem, så nu måste jag nästan tycka lite synd om dem! för er som inte visste det har jag en sjuklig.. fobi kanske är fel ord, men något åt det hållet, för just fötter. om jag säger att jag kan börja gråta då jag ser ett par barfotade fötter & att jag inte ens rör mina egna kanske ni förstår hur mycket jag hatar dem?!
 
intressant fakta, jag vet..

* there's something different in the way you smile

Publicerad 2009-02-16 18:24:01 i VARDAG,

nu är jag mätt & belåten, efter att ha tryckt i mig massvis av min egentillagade, underbara LAXPASTA! finns knappast något godare ska ni veta.

för övrigt fick jag tillbaka min telefon idag! blev en likadan som tidigare, fast en helt ny. skönt det, nu slipper jag alla fula repor och det smuts som den gamla hade som jag störde mig på. ska bli intressant att se hur länge den här kommer att hålla, men jag ger det.. 2 månader - högst!

* you know they're gonna use things you love against you

Publicerad 2009-02-15 17:19:53 i VARDAG,

IDAG har jag varit väldigt nära att hamna i diket med saaben! körde på tok för fort in i en korsning, & höll på att glida rätt ner, rakt fram i diket. haha, hade inte pappa dragit i handbromsen hade vi garanterat fått ta kontakt med bärgare & hela faderullan. men fyy så rädd jag blev när bilen sladda till! det måste ha sett förskräckligt roligt ut om inte annat, men jag tyckte inte det var så roligt, mest läskigt. jag ska aldrig mer köra snabbt!

* take a look at us now, we never do turn

Publicerad 2009-02-14 15:17:19 i VARDAG,


okej, i've got a confession to make.
idag installerade jag tillbaka "sims 2" på min dator, som har varit borta huuur länge som helst! blev så himla sugen mitt i allt på att spela, så jag var bara tvungen. fast... nu har jag spelat ett tag & det var inte riktigt lika kul som jag mindes. då vet ni det! nu ska jag hoppa i duschen.

* i hope it's gonna make you notice

Publicerad 2009-02-14 13:32:12 i VARDAG,

nu har jag precis kommit hem från kalix, fick både gjort bort mina "ärenden" & så hann jag sola en snabbis. slapp dessutom åka buss eftersom min far turligt nog skulle in & hämta en smörgåstårta! skönt, för jag hatar att åka buss. nu väntar jag på lite lunch, blir halstrad fisk och potatis. mums! efter det ska jag gå och duscha, sätta i löshåret, sminka mig och sen börja fara till kalix. skriver senare om jag orkar. ha en bra kväll om inte annat, hejs!

* when you try your best but you don't succeed

Publicerad 2009-02-13 22:50:56 i VARDAG,

fredagkväll, & som vanligt händer inget spännande. inte för att jag klagar, hade ändå inte haft humör att hitta på något tidigare. har iallafall myst på med snutte, och fått jättefina rosor i förskottspresent till imorgon! han är för söt! nu sitter han & pappa i soffan och ser nåt väldigt intressant på discovery men det lockade inte mig så därför passar jag på att skriva lite här istället.

imorgon är det ju alla <3- dag för den som möjligt kunnat missa det. jag funderar på att åka in till kalix på förmiddan, eller vid lunch rättare sagt, och sola & göra lite hemliga saker. men jag har inte bestämt mig ännu, får se hur trött jag är imorgon.. sen på kvällen blir det hur som helst att gå ut & äta middag på kina med gulle, och efter det tror jag bara vi ska hem till han och se film och mysa. blir nog bra!

* on and on and on she goes

Publicerad 2009-02-11 18:16:49 i VARDAG,

idag har jag gått med olika mando diao-låtar i skallen hela dagen lång, & jag var tvungen att fråga mig själv varför jag ibland bara slutar lyssna på ett band eller en grupp? jag gör det hela tiden! kommer in i speciella "perioder" då jag lyssnar på en grupp jättemycket, för att i nästa stund helt sluta. den enda grupp jag egentligen lyssnar på hela tiden, varje dag är fortfarande backyard babies. MEN, till exempel hardcore superstar, förra sommaren lyssnade jag i stort sett bara på dom, & nu gör jag det knappas en gång i veckan. konstigt, eller hur?

vad jag ville komma fram till med det här inlägget var i alla fall att jag just nu för tillfället är på väg in i en "mando diao- period" så förvänta er massa låtar av dom här i bloggen! här har ni några av mina favvolåtar genom tiderna med världens bästa mando! gustav är ju för övrigt extremt snygg...'

 

 

* this song is not for you lovers

Publicerad 2009-02-10 20:11:01 i VARDAG,

 


idag när jag stod och tog ut löshåret tänkte jag på lotta, & på vad hon hade sagt om hon hade haft löshår. jag måste säga att det var riktigt fyndigt påhittat av mig. "DET KLIAR & STICKS!" så sant så sant. enligt mig är det en enda stor plåga! varför kunde jag inte få födas med hår som växer ut av sig själv?!

* whats worth the prize is always worth the fight

Publicerad 2009-02-10 18:47:09 i VARDAG,

nä, vet ni, jag måste skippa träningen ikväll. huvudvärken tar död på mig, i alla fall nästan. det riktigt spränger där uppe, som att något.. exploderar nästan. det är inte kul! & alvedonen jag tog verkar inte vilja ge någon effekt heller. nu slår jag på senaste DH, samtidigt som jag tycker synd om mig själv. hejdå!

* would i still be such a mess

Publicerad 2009-02-10 16:33:28 i VARDAG,

har inte uppdaterat någonting under hela helgen, vilket ju är rätt ovanligt för att vara mig, brukar ju skriva åtminstone ett mer eller mindre intressant inlägg om dagen. har varken haft tid eller lust, så får väl skriva nu medans viljan infinner sig.

ikväll ska jag äntligen & träna efter mer än en veckas uppehåll! & det är ju inte lite skit jag värkt i mig under helgen. godis, chips, popcorn, mc'donalds mat, tårta, kakor.. ja allt onyttigt som finns egentligen. ska ge järnet ikväll så kalorierna flyger iväg all världens väg.

& i helgen är det alla hjärtans dag. ska ut och äta middag på kina, sen vet jag inte. tycker egentligen alla hjärtans dag är en fjantig dag, men eftersom man har pojkvän "måste" man väl hitta på något, eftersom alla andra tydligen gör det? nä, nog ska det bli trevligt och kinamat säger man väl aldrig nej till...

* it's complicated and stupid

Publicerad 2009-02-06 17:47:56 i VARDAG,

såå, var det redan dags att börja leta runt efter en ny telefon?! har ju knappt hunnit vänja mig med min. en rätt ny modell & det finns eventuellt inte reservdelar att få tag på? låter konstigt i mina öron i alla fall. fick den i.. juli tror jag, då den var helt ny, hann ha den ett litet tag & så åkte den in på lagning. bara ett kort tag efter det åkte den in igen, och den är fortfarande borta! detta är alltså mer än 2 månader sen, och först idag ringer dom och säger att den kanske inte går att laga. fan.

nog vet folk vilka knappar man ska trycka på för att få igång mig på dåligt humör.

* no stress

Publicerad 2009-02-05 18:10:03 i VARDAG,

just nu är jag sugen på många saker! väldigt varierande saker också. kolla själv så får ni se;

* chips & dip
* träna som ett tok (helst spinning)
* mysa med snutte
* flytta till lägenhet
* boka utlandsemester
* skaffa sommarjobb
* ha "tjejkväll" med god mat & dricka
* fara på backyard babies konserten

* so help me down, you've got it wrong

Publicerad 2009-02-05 17:08:57 i VARDAG,

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already
Somewhere else
I guess
I got saved
By the bell


I'll be a man
And stand up strait
One day
It will be over
You'll have
A big family


I can hurt myself
I know I could
I guess
I got saved
By the bell

* you don't need someone new to break you

Publicerad 2009-02-05 15:49:27 i VARDAG,

nu är jag väligt less på att sitta hemma dag ut & dag in, imorgon far jag på skolan vare sig jag är frisk eller inte! idag har jag dock varit värre duktig, har fått gjort bort engelskan & dessutom har jag jobbat lite matte (helt utan hjälp och bara en sån sak är ju ett mindre mirakel!) guldstjärna till mig!

nu skriker min mage efter mat, och känner jag min familj rätt är middan minst 1½ timme bort. bäst jag går till köket & tar mig nånting så jag inte behöver hungra ihjäl. hejsvejs!

* we're going til the world stops turning

Publicerad 2009-02-03 15:51:43 i VARDAG,

nog är det jag i ett nötskal alltid. skrev ju tidigare om att jag borde få gjort lite skolarbeten, och "vad fan" tänkte jag, när man är halvsjuk kan man väl ändå passa på att vara duktig. så då plockade jag fram.. ja vad?! 1 bok. jag hade alltså bara kommit ihåg att ta med mig en bok hem av.. 3. så inte har jag fått gjort något vettigt idag heller ska ni tro. just my luck!

& förresten sandra, här är låten som kom på spinningen förra veckan då jag blev galen! haha.

* let me love you, let me be around

Publicerad 2009-02-03 12:55:30 i VARDAG,

SJUK idag igen, som förväntat! såklart har man inte bara feber en dag & sen är man pigg och kry igen. vaknade imorse när pär drog iväg till skolan, med världens huvudvärk, trodde seriöst skalman skulle sprängas! som tur var blev fallet inte så, här sitter jag med hela huvudet intakt. har ett ton skolarbete jag behöver få gjort, men jag orkar inte! känner mig helt slut i kroppen. hostar slem långt nerifrån lungorna, varje gång jag hostar känns det som att bröstkorgen ska explodera! det är synd om mig ska ni veta. och nästan ännu mer synd om min käre far som också ligger nerbäddad i soffan. hela förra veckan fick han vara hemma sjuk, och så blev han frisk under helgen & igårkväll fick han tillbaka febern. nu är han på grytnäs & pratar med farbror doktor ifall någon är intresserad av att veta!

tror det är bäst jag avslutar här för 99% av allt som står här ovanför är bara svammel! nu tar jag med mig täcket, te-koppen & en bra film och beger mig tillbaka till soffan. TYCK SYND OM MIG!!

* känn ingen sorg för mig göteborg

Publicerad 2009-02-02 18:08:53 i VARDAG,

väldigt dålig uppdatering från min sida under ett par dagar nu, men precis som allt annat finns en anledning - jag har blivit sjuk! igårkväll fick jag feber & den har hållt i sig fram tills nu ungefär. börjar känna mig bättre, men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken så jag går fortfarande & väntar på att den ska återvända.

kanske ska berätta lite om helgen för att ni ska ha någonting att läsa om? i fredags var jag, heidi, amanda, sandra & fanny till luleå. jag försökte hitta någon snygg kläning att ha på mig, men jag kom hem utan. tråkigt! blir så less på att fara & shoppa när jag aldrig hittar nåt jag gillar.. vi åt i alla fall middag på waldorf, och vi fick skratta en hel del vill jag lova. först åt "alla" hårstrån i amandas mat, sen åt mig som aldrig fick mitt kaffe & till sist riktigt dog vi åt sandras agenda! så jävla rolig människa, haha! och i bilen påväg hem var jag & sändy lite övertrötta så vi satt och sjöng med till varje låt som kom på radion med världens fulaste röster så där fick vi också oss ett par goda skratt! haha.

 
två väldigt snygga bilder!

& sen på lördag var det dags för fest! började hos heidi, drack & pratade och hade allmänt trevligt. dansade bland annat till låtar som fågeln roger, sommar & sol och karatefylla. nog är man allt bra lättroad vissa gånger. när alla andra for på hotellet for jag till pålänge & träffade jennifer W! även där fick jag skratta en hel del, haha. seeeen fick jag skjuts tillbaka till kalix där pär & linus väntade på mig. så därifrån var det raka vägen hem till nyborg för att mysa & sova! blev en kul kväll för alla utom.. fanny. ingen kommentar dock! alla som behöver veta vet redan, haha. har massa bilder på kameran men nu finns ingen ork att lägga in dom så det får bli ett senare projekt. hejs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela