nilssonjennipher

* I could really use a wish right now

Publicerad 2010-05-31 14:08:09 i VARDAG,

är hemma i töre nu, åkte hit typ vid 12 efter att jag & andreas varit på valhall och ätit lunch. var ju fint väder, därför jag åkte hit - hade tänkt lägga mig ute och pressa lite. men vad händer när jag kommer hit?! jo, såklart blir det PISSIGT väder, solen går i moln och dessutom börjar det regna. blev lite irriterad. men ändå skönt att vara här, måste dessutom packa för imorgon far vi på "klassresa" eller vad man nu kallar det. iallafall så ska vi med BF 1, 2 & 3 först till skellefteå imorgon, och sen på eftermiddan fortsätter vi 3or till umeå och är där tills på torsdag. ska bli riktigt kul, får jag hoppas. kommer såklart sakna mitt snoss, men får ta igen det i helgen ♥

* I can see that you're a party animal like me

Publicerad 2010-05-31 09:23:01 i VARDAG,

trots att jag inte bloggat nåt under helgen har det hänt en massa saker som jag velat/tänkt skriva om.

till att börja med:


världens bästa, & då menar jag verkligen världens bästa, NILS EKMAN har skrivit på ett 3-års kontrakt med djurgården. fyfan, kunde inte tro att det var sant när jag fick höra det. nisse var min första riktiga idol, minns hur stolt jag var när jag fick en "ekman #3" tröja av pappa i typ 12års present. förbaskat kul att han kommer tillbaka! nu är ju bara drömmen att mackan skulle ta sitt förnuft till fånga och stanna åtminstonde 1 år till i djurgården. skulle ta mig fan vara perfekt. för fredde har jag typ gett upp hoppet om. tror tyvärr inte han kommer tillbaka. inte än i allla fall.

och för det andra:

så är nu resan bokad, som ni kanske förstod i mitt tidigare inlägg. blev cypern i år igen tillslut, men jag klagar absolut inte. förra resan vi var på var helt sjukt bra, så tror denna kommer bli minst lika kul. nu är det bara en jävligt lång nedräkning innan det faktiskt är dags att åka. 16 augusti far vi hur som helst! åh, längar!

...och slutligen:

var ju till kiruna igår. åkte redan halv 8 från gammelgården, var ju sådär lagomt pigg. sov i stort sett hela vägen upp dock. spelade match halv 4, och den slutade (ganska orättvist) 0-0. vi hade flera chanser, och jag hade också ett par som jag bara BORDE ha satt. så jävla dålig. sen att mitt knä blev cp igår gjorde ju inte saken bättre direkt, blir det inte bättre måste jag ringa till grytnäs. sjukt tråkigt om det redan ska förstöra när jag nu börjat komma igång..

är väldigt länge sen jag la in ny musik, så här har ni några jag tycker är rätt braaaaaaaa


rasmus seebach - natteravn

david guetta ft fergie - getting over you

katy perry ft snoop dogg - carlifornian girls

travis mccoy - billionare

 

... & till sist: charlie växer som FAN! för fort, snart är han fullvuxen. nä, inte riktigt. men han växter som tusan. har lite nya bilder som jag ska ta och lägga in såfort jag är hemma i töre.

* never wanna say goodbye

Publicerad 2010-05-29 13:56:14 i MUSIC,

I keep trying to find my way
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
Lost without you


If I could only hold you now
Make the pain just go away
Can't stop the tears from running down my face


All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we'll never be together
and we ended with goodbye
Don't know what I'd do
I'm lost without you

* we gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love

Publicerad 2010-05-28 11:45:21 i VARDAG,

vi försov oss imorse, eller rättare sagt så var det andreas som försov sig. skulle egentligen ha varit i kalix (sovit i töre) typ halv 7, men kvart i vaknade vi. så det blev stress in till kalix, men som tur var hade hans chef också tagit lite "sovmorgon". så tror inte det gjorde speciellt mycket. jag har inte börjat förrän 9 så jag for och sov lite grann i lägenheten innan jag begav mig hit till jobbet. var jävligt skönt! kändes surt att vara tvungen att stiga upp ur sängen en andra gång. som att inte en gång är nog? men jobbar bara till klockan 2 idag så känns inte för jävla jobbigt ändå.



i helgen ska jag ta det L-U-G-N-T ! inte en droppe alkohol ska jag dricka. ikväll blir det mest troligt bio med några snygga tjejer, ska & se SATC 2. alla säger så olika saker om den, vissa säger att den är svinbra, men andra tycker den suger. så vi får väl se. första filmen & serien är ju jävligt bra i alla fall, så jag kommer säkert gilla den här också. får vi hoppas!

& på söndag ska vi till kiruna med laget och spela match. nu måste vi se till att VINNA!

* there's gotta be somebody for me out there

Publicerad 2010-05-27 17:53:42 i VARDAG,

kunde inte sluta tidigare idag, men nu har jag ju bara fem minuter kvar tills jag får åka hem. får göra typ nudlar till middag så hinner jag ju äta lite grann iaf. direkt efter träningen tror jag att jag ska ta och besöka solariet, behövs verkligen. kommer inte ens ihåg när jag solade sist. jobbade ju varje dag förra veckan då det var bra väder, & har inte orkat fara till solariet. så ikväll är det verkligen på tiden. ser förjävlig ut på ren svenska.

* can we pretend that airplanes in the nightsky are shooting stars

Publicerad 2010-05-27 13:12:52 i PICTURES,

tycker det är kul att sitta & kolla på gamla bilder på mig själv & mina vänner.
titta hur olik mig jag ser ut, eller det tycker jag iallfall.
på vissa bilder tycker jag inte ens det som ut som mig, haha!


amanda, jag & heidi sommaren -2007


jag & amanda våren -2008


fanny & heidi sommaren -2008


jag & jenny sommaren -2008


jag & amanda luleåkalaset -2008


heidi & fanny luleåkalaset -2008


sandra & amanda hösten -2008


jenny & fanny vintern -2008


finns verkligen HUR MÅNGA roliga bilder som helst, skulle kunna lägga in typ tusen till.
men erkänn att vi alla har varit riktigt snygga för några år sen..?
haha!

* if it's worth having it's worth fighting for

Publicerad 2010-05-27 10:47:14 i VARDAG,

lyckades GLÖMMA att tvätta igår. hur fan kan man glömma bort en sån grej?! ja, jag lyckades iallafall med det. så imorse var det bara för mig att (trots att jag började klockan 9) tvinga mig upp ur sängen före SJU och bege mig ner i tvättstugan. lagomt pigg tjej. fast fick i alla fall tömt hela tvättkorgen så nu är den ur världen. skön..t.

ikväll jobbar jag till 6, om jag inte får sluta en halvtimme tidigare. skulle vara riktigt skönt, eftersom att jag har träning klockan 7. blir så stressigt, plus att jag omöjligt hinner äta middag annars. så jag håller tummarna att jag kan gå halv istället. annars får jag väl försöka överleva utan mat i magen på träningen, det går säkert bra det också.

nä, nu är rasten slut så bara återgå till telefonen nu då...

* face to face, I'm a hopeless case

Publicerad 2010-05-26 09:52:01 i VARDAG,

hade verkligen behövt tvätta på morgon, men självklart har jag inte tänkt på att boka så båda tvättstugorna var ju såklart upptagna. hoppas att jag hinner kasta igång en maskin direkt jag slutar jobbet. skulle ha tänkt på det igår innan jag for till töre så hade ju mamma kunnat göra det åt mig...

fast istället för att tvätta innan jag börjar ska jag nu istället krypa ner med charlie och se dom två senaste dh-avsnitten jag inte hunnit se. perfekt!

* smiling next to oprah and the queen

Publicerad 2010-05-25 18:23:27 i VARDAG,

har precis tryckt i mig pappas SJUKT goda köttfärslimpa. skönt att vara hemma i töre ett tag, känns som att det var svinlänge sen, och ändå var jag här en snabbis för nån dag sen. typ igår? ja, hur som helst, är som skönt på nåt sätt att komma hit.


  


har lagt in lite mer bilder på charlie på facebook, och även bilderna från i lördags från när sandra fyllde år. var inte speciellt många, men några iaf. här är några stycken.



  

* there's so many ways to love you

Publicerad 2010-05-25 16:31:16 i VARDAG,



WEEI, nu slutar jag!
ska bara & hämta charlie och sen åker jag hem till töre. blir nog där hela kvällen, eller ska till stallet & hälsa på gastus också. är svinlänge sen jag såg han, så det ska bli kul. nä, nu ska jag stänga ner allt och sen kuta ut till bilen. kommer vara dyngsur, regnet riktigt öser ner.

* baby I can break you down

Publicerad 2010-05-25 09:15:37 i VARDAG,

matchen igår gick väl inte riktigt som vi tänkt oss. blev till slut förlust med hela 6-0, men så mycket tycker jag absolut inte dom var värda. jag skyller helt enkelt på vädret, för sämre väder än det var igår gick väl knappast att få. SPÖREGN! var verkligen iskallt, har aldrig nånsin varit med om att man håller på att frysa ihjäl under en fotbollsmatch. fyfan, ett under om jag inte skulle bli förkyld nu alltså.

skitvädret håller i sig även idag. det regnar, blåser & är svinkallt.
undra vars sommaren tog vägen?

* sommaren i city

Publicerad 2010-05-24 13:08:18 i VARDAG,

imorgon kommer LÖNEN! jävligt efterlängtad!
kunde inte hålla mig utan passade på att beställa dom här skorna...

* love the way you make that body bounce

Publicerad 2010-05-24 07:15:05 i VARDAG,

sängen var verkligen min allra bästa vän igår - hela dan. var inte upp mer än då jag gick på toa/hämtade vatten/förflyttade mig till soffan. var så hemskt bakis så det finns inte ord. men får ju skylla mig själv. hade iallafall kul under lördagskvällen, även fast större delen är ett enda svart hål. och jag drack inte ens speciellt mycket så vet inte riktigt vad som gick snett..
nåja, sånt som händer!

nu sitter jag på jobbet, är så trött så trött. ville när väckaren började ringa. snoozade alldeles för länge, som vanligt. men hann ändå äta frukost och komma i tid, duktigt. skulle dock ha duschat men det hann jag då inte. skit samma, har ändå match ikväll.

ska hem till töre en sväng efter jobbet så om jag hinner lägger jag in bilderna då, annars kommer dom väl upp när jag har tid/ork till det.

* I wanna have her like 24 hours a day

Publicerad 2010-05-22 14:22:21 i VARDAG,



nördig som jag är var jag tvungen att byta plats här på jobbet bara för att se sveriges match. höhö. blev precis 1-0, harju gjorde första. heja sverige! nog för att vi inte kommer ha en chans mot ryssarna i finalen, men ändå. för ryssland är fan sjukt bra. så ryssland kommer vinna. BA SÅ NI  VET!

* we party like animal

Publicerad 2010-05-22 13:25:44 i VARDAG,



hade mer än gärna varit ledig eller åtminstonde slutat tidigare idag, eftersom laget ska grilla, spela kubb och annat kul idag. känns ju lite surt, minst sagt. men får hoppas det kommer fler chanser.

annars längtar jag redan tills jag slutar. ser fram emot kvällen, tror & hoppas att det kommer bli kanon (och själklart att jag vinner bowingen) höhöhöö!

...
sen har äntligen amanda & fanny kommit hem!

* you think you're bigger with a trigger

Publicerad 2010-05-21 11:34:57 i VARDAG,

igårkväll kom lisa och fegon och hälsade på. vi såg lite hockey, sen gick vi ut & spelade kubb. jag har aldrig velat inse hur jävla dålig jag är i det, men tyvärr fick jag det ganska svart på vitt igår. på två hela omgångar lyckades jag få ner.. 2 stycken tror jag. inte okej. men kul var det. & resultat behöver vi ej gå in närmare på. det räcker med att säga att jag och andreas kräver revansch. för mer orättvisa segrar kan man väl knappast hitta?

hur som helst, var faktiskt inte så jobbigt att ta sig upp imorse. har ju "bara" två jobbdagar kvar tills en dags ledighet. och imorgon vet jag att direkt efter jobbet så väntar roligheter. eftersom sandra fyllt år (grattis i efterskott sötnos!) så ska vi till henne & sen fara och bowla. om det blir utgång sen återstår att se. men ser i alla fall fram emot en kul kväll med mina favvotjejer ♥

* I got my first real six-string

Publicerad 2010-05-19 14:26:16 i VARDAG,

jag vet - man får inte klaga - men jag kan inte rå för att jag känner mig en gnutta avis på alla er som är lediga/arbetslösa idag. själv sitter man inne på jobbet, lite ångest man får då man ser ut. skulle gärna ha legat ute & pressat hela dagen, men what to do. får nöja mig med att pengarna rullar in om inte annat. får väl besöka solariet senare ikväll så jag inte hamnar så långt efter alla andra i brännan (vilket jag ändå oftast gör) får hoppas att vädret blir bra på söndag då jag är ledig. självklart har dom lovat dåligt väder, men ni kan väl alla hålla tummarna att jag får lite chans att sola..?



jobbar till 17.30. var hem på lunchen och tittade till charlie. duktiga lilla killen var inte det minsta orolig över att vara ensam, han låg så gulligt nedbäddad i sängen & sov. skönt ändå, då behöver man ju inte ha så sjukt dåligt samvete över att låta han vara själv, eftersom han redan verkar trivas så bra. hade ju varit förjävligt om man hade kommit hem & insett att stackarn hade panik och förstört halva lägenheten. inte för att jag gillar att lämna han, tvärtom. men jobbet måste ju ändå gå i första hand. hoppas att andreas är ledig resten av veckan så han har sällskap!

* but I never let it get me down

Publicerad 2010-05-18 18:28:31 i VARDAG,

är hemma i töre på en liten snabbvisit. hade nämligen inte med mig några kläder för resten av veckan, vilket ju är ganska bra att ha. så är alltså hem & hämtar mer grejer, sen ska jag tillbaka till kalix. har med mig lilla charlie ♥ försöker introducera han till gubben och tossa. går sådär, gubben & tossa är hur snälla som helst, men charlie däremot, han fräser som aldrig förr. måste ju vara för att han egentligen är livrädd för dom, haha.

har även lagt in bilderna från kameran, så här är några av dom.
att fånga han på bild är inte det lättaste då han sällan & aldrig ligger still!


  

... förresten, STOCKHOLMS-bilderna finns nu äntligen på fejsan.
bara en sisådär vecka "för sent"... höhöö

* you spin my head right round, right round

Publicerad 2010-05-18 11:40:27 i VARDAG,



har helt glömt bort att berätta om att vi hade match i söndags. mot notviken var det, blev tyvärr en förlust. siffrorna var inte alls rättvisa, blev 4-1 till slut. dom hade ett par turmål, stolpe in två gånger. första perioden och början av andra var vi det bättre laget. tyvärr tappade vi spel och då började målen rasa in. tråkigt! får se till att ta revansch nästa gång. jag fick inte spela speciellt mycket, inte så konstigt med tanke på att jag bara tränat i typ en månad. men lite speltid blev det i alla fall. höll på att av värmeslag, var så sjukt varmt.

* all my life I've been wating for, I've been praying for

Publicerad 2010-05-18 09:02:16 i VARDAG,

bilresan gick över förväntan faktiskt. nog för att det var andreas som körde i stort sett hela vägen. jag körde bara från skellefteå & hem. så för han kanske det var lite jobbigare, men han får skylla sig själv lite grann. för jag sa redan från början att jag hade kunnat köra mer än vad jag gjorde. så det är faktiskt inte synd om han. höhööö.

charlie då, han är verkligen världens finaste lilla kissebebis! helt tokig. hade glömt bort hur busiga kattungar kan vara. eftersom jag vant mig med mina två 15 åriga troll fick jag typ en mindre chock igårkväll. fast kul är det ju, såklart. imorse har han hunnit välta ut sitt vattenglas & sen stått och skvätt runt vatten och hoppat i pölen. inte speciellt normalt för en katt kanske, men gulligt var det. sandlådan har han också jävligt kul med. ligger kattsand över heeela toagolvet. lagomt mysigt.

kände mig så taskig imorse när jag for & lämnade han. även fast ante var hemma så kändes det dumt. & så kommer han mest troligt få vara ensam under eftermiddagen också, stackars liten. måste gasa hem direkt jag slutar jobba.

bilder kommer upp snart!

* so happy I could die

Publicerad 2010-05-15 18:38:56 i VARDAG,

trots att jag uppdaterat svindåligt hela veckan så har jag haft kvar nästan alla mina läsare, gulligt!
lovar att jag ska bättra mig!

måste ju börja med att kommentera VÄDRET! ♥ fyfan så underbart! redan i torsdags började det kännas som riktig sommar här uppe. träningen var så sjukt lökig, men inte klagar jag inte. var typ 18 grader och vi hade träning halv 8, helt sjukt skönt. och idag har jag & andreas varit ute i stort sett hela dagen. eller ja, eftermiddagen iallafall.

idag har jag & hjärtat också hunnit städat, fixat till & knäppt bilder på hela hans lägenhet så nu ska den säljas. "bara" lite mer än 1 månad kvar tills våran flytt till luleå. längtar som jag vet inte vad! igår efter att vi varit och shoppat loss kattgrejerna så gick vi in en snabbsväng på ikea och ni tror inte att jag börjar längta ännu mera då?! självklart, haha.

hade tänkt lägga in bilderna från stockholm, men bloggen krånglar & är seg som fan så jag hinner inte ikväll. är nämligen bjuden till ryssbält där kubb & mys ute i solen väntar, ska bli jättetrevligt.



nu måste jag väcka min sovande andreas & tvinga in han i duschen.
stress, som vanligt!

* it could be a sweet dream or a beautiful nightmare

Publicerad 2010-05-14 12:41:07 i VARDAG,

nu är allt klart - CHARLIE är nu mer min alldels egna kisse!

testade med baccus först (som han heter för tillfället) men det funkar inte riktigt för mig. vad skulle jag i sånna fall kalla han? backe? backis? nja... låter inte så bra tycker jag.

så numer är det charlie som gäller.



längtar nästan ihjäl mig till på måndag!


charlie i mitten

* like the sun you brighten the day

Publicerad 2010-05-14 07:21:25 i VARDAG,

oj, ber om ursäkt för att jag inte lagt in bilderna. men har inte varit hem till töre nånting under veckan, bara varit dit & hämtat mer grejer och sen farit tillbaka till kalix. så bilderna kommer in, jag lovar. bara jag är nånting hemma så lägger jag in dom.

inte nog med att jag tidigare fick världens roligaste mejl, så fick jag igår världens roligaste samtal. var nämligen kattungens nuvarande ägare som ringde, lillkillen ska besiktas antingen idag eller senast måndag, vilket innebär att jag & andreas kommer att åka ner nån gång under måndagen och hämta hem honom! håller typ på att längta ihjäl mig! sen har jag verkligen världens bästa pojkvän som låter charlie (som vi ska kalla honom) bli inneboende på valhallavägen då jag tror att mina katter där hemma hade kunnat bli lite tjuriga om en kattunge kommit till familjen. sen kommer han såklart flytta med oss till luleå, men är ju tyvärr ett tag kvar...

jobbar till 15.30 idag, och direkt efter jobbet kommer ante & plockar upp mig och så ska vi åka till haparanda. måste ju köpa alla nödvändigheter som behövs, alltså typ klätterträd, toalåda, matskålar, leksaker osv. ska bli svinkul. typ roligare att köpa sånt än att köpa kläder känns det som, haha.

här är iallafall en bild på sötnosen.
dör lite när jag ser bilden!


* big lights will inspire you

Publicerad 2010-05-13 09:03:22 i VARDAG,

skönt att vakna upp imorse UTAN att vara bakis
tycker inte det minsta synd om er fyllare som mår dåligt idag, höhöö.

är helt i extas nu, igår mejlade jag på världens finaste lilla birmakattunge. & vet ni? han fanns kvar! har nog aldrig blivit så glad över ett mejl förut. ingenting är helt säkert ännu, men jag hoppas verkligen att jag kan få ta den här kattungen, tääänk vad kul! även fast inte andreas är helt övertygad ännu så vet jag att han kommer ändra uppfattning då han får se den i verkligheten. finns inget bättre än en gossig liten birmaunge. ååååh!



mina hjärtegull

* jag är kär i den fulaste flickan i världen

Publicerad 2010-05-12 10:15:27 i VARDAG,

blir lite glest med uppdateringar nu under veckan eftersom jag jobbar varje dag, men ska försöka klämma in ett litet inlägg då jag har tid (& ork!)

försov mig i vanlig ordning imorse. fick stressa som ett svin, självklart är det mycket trafik bara därför. men lyckades ändå hinna i tid hit. hann däremot inte äta frukost, så nu försöker jag få tyst på magen genom att äta en mandarin, lycka till säger jag bara. men faktiskt så har jag med mig lunchen idag, kors i taket! blev kvar tacos från igårkväll när jag & gubben åt middag, ska bli svingott. är jääävligt hungrig & lunchen är två timmar bort..

ikväll är det "krogfesten" i kalix. hade säkert varit kul att fara, men för det första har jag fått lite avsmak från alkoholen sen i helgen & för det andra börjar jag jobba klockan 8 imorgon bitti så att supa var inte ens ett alternativ. är ju röd dag imorgon så blir extra betalt, sånt tackar man INTE nej till! fick förresten veta igår att jag kommer jobba heltid hela sommaren, börjar den 14 juni & slutar 15 augusti. blev så jävla glad! fatta vilken lyx! ska spara så mycket jag kan så det kanske blir en utlandsresa innan skolan drar igång (om jag tar mig in vill säga)

då var rasten slut, måste återgå till telefonen.
ikväll efter träningen ska jag lägga in alla bilder från i helgen!

* that boy is a monster

Publicerad 2010-05-10 13:32:03 i VARDAG,

VILKEN JÄVLA HELG!

har haft så sjukt kul. höjdpunkten var såklart GAGA-konserten. var ganska grymt att stå där nere och kolla upp & se att varenda plats var upptagen, helt smockfullt! var packat nere vid scenen för delen också, fick jag då lätt veta med en armbåge i käften som bevis på. fick en fet fläskläpp & blödde ett tag, men det hade jag inte tid att bry mig om just då. själva spelningen var verkligen heeelt sjuk. & våra "danser" till låtarna ska vi inte ens tala om, dör när jag tänker på det. HAHA!

sen finns det sååå mycket mer jag borde skriva. men helt ärligt så orkar jag inte. sitter på jobbet & halvsover, efter en hård helg i huvudstaden är man rätt sliten ändå. så uppdatering + bilder får helt enkelt vänta tills jag känner mig lite mänsklig igen.

* cause we came here to party

Publicerad 2010-05-06 21:02:00 i VARDAG,



hade en riktigt kul träning ikväll, jobbig dock. tycker det är så konstigt att man innan varje träning är svinlat och tänker "jag oooorkar inte", men såfort man är där släpper det och efteråt är det ju typ världens skönaste känsla. varför kan man inte komma ihåg hur skönt det känns efteråt så det inte behöver vara så jobbigt att ta sig iväg och träna?! tycker det är lite konstigt.

har fått mig lite mat i magen, ska alldeles strax gå & duscha. sen är det dags att sätta igång med packningen, inte alls många timmar kvar nu. 5.45 imorgonbitti blir jag upplockad.
åh, ska bli så jävla kul!

* all of the people start to rush by

Publicerad 2010-05-05 19:59:53 i VARDAG,

har nyligt kommit hem efter dagens andra promenad, skönt väder ute om inte annat. bara jobbigt att ens benhinnor ordagrant håller på att brinna upp. men what to do..?

sen är jag lite extra glad nu eftersom jag precis fick ett meddelande av gubben som passerar umeå just nu, alltså får jag sova med honom inatt! ♥ så sjukt jobbigt att vara utan han, även fast det bara är ett par dagar. hinner halvt sakna ihjäl mig.

imorgon blir det att packa, för 7.20 på fredagmorgon bär det av!


lady gaga - monster

* we're in heaven

Publicerad 2010-05-05 17:40:50 i VARDAG,

var precis ner & postade ett brev till lulebo...



innehållandes KONTRAKT, påskrivet & klart.

så nu är det bara en evig väntan kvar tills 1 juli, då vi får börja flytta in.
åh, känns så grymt kul! längtar som tusan.

* all I know is that I'm lost without you

Publicerad 2010-05-05 12:58:53 i VARDAG,

fyfasen vad skönt, var & pratade med lite lärare idag. får godkänt i både religion & samhälls, WEII! lämnade in en hel drös med rester dessutom, nu har jag bara en ynka uppgift kvar, sen är jag officiellt HELT klar på furuhedsskolan. FATTAR NI?! det är ju helt sjukt. framförallt sjukt S-K-Ö-N-T, nu är det bara börja tagga inför studentveckan, som för övrigt redan är planerad in i minsta detalt. längtar som ett psyke! kommer bli så jävla kuuuul!


kan ju vara nöjd över att ha haft världens goaste tjej i klassen i 3 år iaf ! <3


vet inte riktigt vad jag ska fördriva resten av dagen med. städade gjorde jag igår & det är inget direkt kanonväder ute. träningen ikväll är tydligen inställd, synd. var fan träningssugen eftersom jag inte var i måndags. & andreas kommer inte förrän inatt nån gång... tror i alla fall jag ska byta om och bege mig ut på en långprommis, sen bädda ner mig i soffan och se några avsnitt scrubs.

* now I made it through the weather

Publicerad 2010-05-04 13:06:50 i VARDAG,

... tänkte bara köra en liten "in-your-face" och påminna er om att det nu bara är 3 dagar kvar tills jag & mina tjejer beger oss ner till stockholm för att se LADY GAGA live på globen!



kommer bli så sjukt kul!

* I see you dancing with every girl

Publicerad 2010-05-04 12:47:55 i VARDAG,

kunde lyckligtvis somna i natt. & har sovit rätt bra faktiskt, bara vaknat några gånger men somnat om lika snabbt. eftersom andreas fortfarande är borta har jag hittat ett nytt sovsällskap, alltså gubben (min katt för er som inte visste). så han låg bredvid mig, så vet jag inte vad jag gjorde, om jag typ vände mig eller nåt. men så mitt i allt så ba "pang!" så ligger kattstackarn på golvet. hahah, helt i nattmössan var han & bara stirrade på mig. tyckte så synd om han, fick gå upp & hämta han och bädda ner han bredvid mig igen.


sötnos!


kat deluna ft akon - push push

* I love you baby, though I hate you

Publicerad 2010-05-03 16:52:02 i VARDAG,

bra natt jag haft. somnade kanske vid halv 12, vaknade sen kvart i 3 helt klarvaken. kunde omöjligt somna om. fick gå upp & slå på en film, slumrade till men vaknade lika snabbt efteråt. så har det hållit på ända fram tills väckaren ringde imorse, så sammanlagt har det nog inte blivit många timmars sömn. har resulterat i en väldigt less tjej. hade dessutom "utedag" med 1orna & 2orna. dålig förlorare som jag är höll jag på att dö & koka över av ilska när vi skulle spela brännboll. & min lärare ba "jennipher, ta det lugnt, det är bara en lek." men fan heller, är det tävling så är det.

och jag HATAR att förlora!
 som ni kanske har märkt...


* I can escape from the blues

Publicerad 2010-05-02 21:55:11 i VARDAG,



genomlidit historiens segaste dag. bara legat i soffan hela dan, vilket jag oftast gör då jag är bakis. men har ju varit ensam, utan ante, hela dan. har varit skittråkigt. men har inte haft ork att ens försöka göra nåt annat vettigt. bara legat & tyckt synd om mig själv. tragisk tjej ändå.


ska gå och borsta tänderna & sen lägga mig och försöka sova, vilket aldrig kommer att gå.
jävla skit.

* even the best fall down sometimes

Publicerad 2010-05-02 15:55:35 i VARDAG,

har haft en svinbra helg, riktigt kul har det varit. i fredags for jag, amanda & fanny på b4. var väl helt okej där, ganska mycket folk & bra musik. har för mig att det stängde klockan två, hur som helst så for vi hem typ just före det stängde. vaknade fan halv 9 morgonen efter, eller ja, jag blev ju väckt. men ändå, fan så tidigt. amanda sov på soffan hos ante, & hon hade varit vaken sen halv 7, haha. så jag slapp ju i alla fall vara vaken helt ensam. vi bäddade ner oss i soffan & halvsov till en wallander-film. väckte ante kring halv 11 har jag för mig, och sen kring 2 for vi till töre.

heidi kom till mig & färgade mitt hår, vilket behövdes! hoppade i duschen, och började göra oss klar. kring 6 kom sen resten av folket & så började vi med maten. sviiingott, grillat + kroketter + sallad + tzatsiki + vitlöksbröd. sen satt vi bara hemma hos oss, drack & pratade om allt möjligt. kom förbi lite mer folk senare, & vid halv 12 gick vi ner på puben. var inte överdrivet mycket folk där, men ändå roligt. ´



har varit jobbigt på morgon, ante har nämligen lämnat mig & farit till malmö. så fjantig som jag är har jag till & med hunnit gråta en skvätt, och han ska vara borta typ 3 dagar. känns som en jävla evigheeeet. åh! är ju jobbigt att vara såhär kär, så fort han är borta så vill jag nästan dö av saknad. får hoppas att tiden går riktigt fort så jag får goas med han snart igen... ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela