nilssonjennipher

* but sometimes it hurts instead

Publicerad 2011-07-31 15:07:39 i VARDAG,



helgen har bestått av i princip bara en sak; nämligen JOBB. gick som ni kanske fattade delad tur igår, vilket innebär att man först går 7-12 och sen börjar om 16-21. inte mina favvopass direkt, men what to do. iallafall så spenderade jag dessa lediga timmar på bästa sätt. genom att sova på soffan alltså. så sjukt skönt. behövdes för har haft svinsvårt att somna flera dagar i rad! sånt suger verkligen. ligger nog lite minus på sömnkontot tror jag, känner mig tung i skallen hela tiden

och så skrev jag ju tidigare om att movits skulle spela på lk-torsdag? dom börjar spela 20.30, jag jobbar till 21............ finns inte ens ord. är så less. hade börjat se fram emot det och så missar jag det.. buhuu visst e det synd om mig???!

har iallafall hunnit träffa finaste ribban, malin och elina en sväng i helgen! var verkligen inte igår vi träffades. så en puss på er. nu ska jag plåga mig ut på en joggingtur i värmen.

* släng ner nyckeln min fina

Publicerad 2011-07-28 14:59:29 i VARDAG,



fick ganska nyligt reda på att movits! (nyfunna favoriter) spelar på LK-torsdagen. vill absolut inte missa det, men börjar jobba 07.00 på fredagen så någon alkohol blir det isånnafall icket. trist men sant. längtar som ett tok till nästa helg, får mina fina kalixtjejer på besök för första gången på år och dar, känns det som. så det kan inte sluta på annat sätt än perfekt. känns bra! och framförallt så längtar jag tills jag och fanny får stå och trängas långt fram vid scenen och se våran älskade håkan. underbart!

Movits! – Fel del av gården
Movits! – Skjut mig i huvet
Movits! – Na Na Nah!

sjukt sköna låtar

* vet att du hör mig, att jag försöker

Publicerad 2011-07-27 14:31:15 i VARDAG,

idag har jag samlat ytterligare några vuxenpoäng, varit på banken! andra gången i livet tror jag? så nu har jag fixat så att lönen finns på kontot. inte för att det var en speciellt stor summa men ändå. sen var jag tvungen att gå och köpa nya troser. hahah när jag rensade ur garderoben fick jag kasta mer än hälften, fanns typ kvar sen jag gick på mellanstadiet. haha nja kanske inte riktigt så illa men nästan!!

har sån sjuk träningsvärk i mina ben idag. vill grina för varje steg jag tar! måste vara utfallsstegen och knäböjen som tog kål på mig. inte speciellt skönt. men ja då vet man ju att det gett resultat liksom. är sugen att träna idag också, men springa kommer jag ej klara av. kan knappt gå som en normal människa..... kanske far en sväng på gymmet och kör överkropp? den som lever får se

har förresten laddat över alla bilder ur mobilen idag så kan bjuda på en liten bildbomb med massa bilder från olika tillfällen som ni aldrig sett förr!

    
  
   
   
   
   
  

* there's a first time for everything

Publicerad 2011-07-26 18:06:35 i VARDAG,

tvingade just mig själv ut på en springtur efter ett alldeles för långt träningsuppehåll. är helt slut, orkar knappt röra fingrarna hahah. blev en rätt okej runda, höll på i 30 minuter. vilket väl ändå måste räknas som godkänt när man inte sprungit på typ en månad...? är iallafall det jag försöker intala mig själv. nu ska jag ta och värma lite fisksoppa till middag och sen hoppa i duschen. sen får jag spendera kvällen ensam, ante är och spelar golf... snacka om att bli gubbe i förtid! haha fast jag tycker om dig lika mycket ändoooo

* en tredje del av den jag var går hem

Publicerad 2011-07-26 16:22:41 i VARDAG,

idag har jag inte speciellt mycket på hjärtat. faktiskt ingenting. har jobbat 7-13, världens skönaste pass! dagen har gått sjukt fort, som vanligt. alla dagar går så fort, måste ju bero på att jag trivs så hiiimla bra?? känns tråkigt att bara ha mindre än 1 månad kvar att jobba... inte speciellt sugen att återgå till skolan men det blir nog bra det också.

* stockholm i mitt hjärta

Publicerad 2011-07-25 13:43:57 i VARDAG,

borta bra men hemma bäst. har haft en helt underbar helg i stockholm, men är ändå rätt skönt att vara hemma igen. ätit massa god mat, druckit god dricka, shoppat, besökt gröna lund, mys osv osv. allt en stockholmsresa bör innebära med andra ord. har dock inte shoppat alls lika mycket som jag hade önskat. sprang runt hela stan i jakt på ett par mörkblåa converse men fanns inte ett enda par i min storlek. sjukt less tjej. men hittade ett par igår på internet så nu e dom påväg hem till mig. ännu ett par som gör resten av min converse-samling sällskap haha

skönt att gå kvällspass, sov ända till 11 imorse! har verkligen blivit bättre på att sova länge. har rensat ur garderoben och städat läggan. svinkul, verkligen.... men så himla välbehövligt. en hel svart sopsäck med kläder blev det som ska kastas. fattar inte vad man tänker när man köper vissa plagg. så jävla fula haha.

här e lite bilder från helgen. har inte fotat speciellt mycket tråkigt nog...


    


tycker synd om alla er tjejer som inte får ha en sån underbar pojkvän som jag har. är så sjukt lyckligt lottad, älskar dig mest i hela världen. min skatt ♥

* I live on the beach, kick sand out of shoes

Publicerad 2011-07-21 14:11:21 i VARDAG,

passar på att kasta in ett sista inlägg innan det bär av ner mot underbara stockholmia. jobbat 7-13 idag, börnade direkt till vårdcentralen när jag slutade. fick konstaterat att det endast var en stukning, fick tvättat och rengjort såret ordentligt och en fin omläggning. så nu ska det bli bra sa sköterskan. gör visserligen fortfarande ont men what to do?

ha en trevlig helg alla här hemma, för det ska garanterat vi ha!
pöss å kram

* what goes around, comes back around

Publicerad 2011-07-20 16:13:03 i VARDAG,




idag har jag haft besök av min ♥-e vän jenny. har lunchdejtat på dagge, gått lite på stan och sen bara suttit hemma hos oss och snackat skit. en helt ok dag med andra ord! känns helt sjukt att hon tar sitt pick och pack och sticker på måndag. känns som att det var svinlänge sen hon berättade och nu är det helt plötsligt bara en ynka helg kvar? men är så glad man bara kan bli för din skull, och allt kommer gå jättebra!

nu ska jag gå och göra mig redo för lite kvällsjobb. har packat lite inför morgondagen så jag slipper stressa med det imorgon. ska bli såååå kul!

* and even then my eyes got wetter

Publicerad 2011-07-20 00:20:51 i VARDAG,



ville bara säga att jag älskar mitt liv;
har världens bästa pojkvän, världens finaste vänner, världens underbaraste familj, världens sötaste katter och världens roligaste jobb ♥


med det sagt kryper jag ner och kramas med mitt hjärta!
puss på er

* you can't catch me boy

Publicerad 2011-07-19 14:41:48 i VARDAG,

har fortfarande ont i handen. typ mer ont än igår till å med. så kanske att man måste dra arslet till vårdcentralen imorgon? om det inte blivit bättre alltså.

hur som helst så hade vi en jättemysig kväll igår. johan och matilda kom också, spelade plump, drack lite vin, åt gott och hade de svintrevligt helt enkelt. sov sjukt länge imorse, blev väckt av ante klockan 12!!!!! trodde allvarligt inte att det var möjligt ens. men antar att kroppen behövde sömn? låter ju logiskt liksom.



känns skönt att bara ha två korta dagar på jobbet kvar i veckan. och sen på torsdag när jag slutat åker vi ju till stockholm! kanske har glömt att berätta det? men ja nu vet ni det. längtar sjukt mycket till gröna lund!! flera år sen jag var dit sist så he ska bli himla skojj. nej, nu ska jag ta och få på mig lite kläder. e bjuden till töre på middag ikväll, skön...t!

* I'm still in love with judas

Publicerad 2011-07-18 17:09:14 i VARDAG,

gud vad jag är sämst på att uppdatera. fast nu har jag ju faktiskt haft en anledning. har jobbat allt som allt 9 dagar på raken, imorgon är jag äntligen ledig! ska sova så länge jag bara kan (typ halv 10 alltså) och sen bara njuta av att få vara jobbfri.

ikväll ska jag och ante till elina å virre. ska käka ost och kex och kanske dricka ett vinglas till. ska bli riktigt mysigt!



måste berätta en lite pinsam sak. gjorde världens vurpa imorse när jag skulle ut. gick och läste ett sms, ett långt ett, så blev helt inne i det. märkte inte att det kom ett trappsteg så missade det helt, flög ner i asfalten och stötte i handleden. gör sjukt ont nu, blev ett rätt stort skrapsår av det hela. handleden, eller ja den lilla knotan som sitter just ovanför handleden, är svullen och ömmar. hoppas det går bort tills imorgon. annars kanske man måste fara till farbror doktor och kolla så de inte har blivit en spricka. vilket jag inte tror, men bara för att vara på den säkra sidan liksooooom. måste ha sett sjukt kul ut iallafall, hoppas ingen såg mig! hahaha

* livin' easy, livin' free

Publicerad 2011-07-14 13:35:20 i VARDAG,



nummer 1: tack elina för en riktigt kul kväll, du är bäst ♥

nummer 2: blev precis utringd att jobba idag..... att jag inte lärt mig att säga nej. men what to doo. är inte det minsta bakis iallafall så he kommer gå bra!

* everybody just have a good time

Publicerad 2011-07-13 22:03:54 i VARDAG,

tjenare bloggen! idag har jag haft en väldigt chill onsdag. jobbade till 13, fick sen besök av min kära mami, vi lunchade (världens godaste buffe på waldorf!!) sen mötte vi upp elina. gick på stan, fick ett par skor av mammsen, tack! for hem, handlade lite middag och sen for jag och ante till elina och virre. ovanligt eller hur!!


fin bild..............

 så har jag och elina hunnit dricka ett och två och till och med tre vinglas. firar att vi e lediga imorgon och jobbar hela helgen. och hur gör man det på bästa sätt OM INTE med en onsdagsfylla med utgång på båten?!?! så ikväll ska jag och min älskade vapendragare ut och dansa. ska bli sjukt kul. bakfyllan imorgon blir ett senare problem. tack och hej leverpastej!!

* cause you were born this way baby

Publicerad 2011-07-12 11:26:33 i VARDAG,

det blev bilbingo igår, men tyvärr ingen vinst för min del. däremot så vann jokki! hann bara gå typ 3 minuter av första spelet så fick hon bingo!! haha så sjukt kul. men tror att det var all tur som fanns i våran bil, för sen var ingen av oss ens i närheten av att vinna.......

hade tänkte fara och gymma imorse, men jag sket i det. blir arg på mig själv för att jag är så lat!! är helt sugen på att träna men orkar aldrig ta mig iväg. så imorgon MÅSTE jag verkligen. och nu när jag har skrivit det här finns ingen återvändo. har iallfall bokat in mig på spinning/core på torsdag så dit ska jag!

nu måste jag gå och göra mig klar för att fara iväg och jobba, går 13-21.30 idag.... seeeegt. speciellt när man blivit bortskämd med att bara jobba 5-6 timmar varje dag. men he går nog bra.

pöss å hajj

* every teardrop is a waterfall

Publicerad 2011-07-11 13:11:38 i VARDAG,

har haft en SJUKT bra helg! i fredags kom mamma och hälsade på, vi åt god lunch och sen åkte vi till arons. solade och hade det mys, fick även sällskap av elina & ante senare. på kvällen hände däremot inte mycket, låg hemma och slöade, skönt!

lördag gick jag och elina på stan en sväng, köpte saker till gästrummet så nu är det klart! blev riktigt bra. var inte smart nog att knäppa nån "före-bild" men såhär ser det iallafall ut nu:





senare på kvällen hade vi ju som sagt var födelsedagsfest för att fira anty. massa trevligt folk, hade en sjukt bra förfest. måste absolut göras om! senare blev det utgång på kafelino, vilket var helt okej. kul att äntligen få dansa iallfall! blev en snabb sväng på all star också, käkade på max och hem till sängs.


  




blev utringd att jobba några timmar på söndagen, var inte sådär jättesugen men var bara från 2-6 så det gick bra. idag har jag varit så sjukt seg, haft ont i skallen hela dagen. misstänker att det är min bakfylla som kommit. hann ju liksom inte vara bakis igår när jag jobbade haha. ska ta en panodil och sen bädda ner mig i soffan och vila ett tag.

hoppas att det blir bilbingo i antnäs ikväll!!!!

* jag vet hur du ser ut i inga kläder

Publicerad 2011-07-06 14:20:20 i VARDAG,



for som planerat till ikea igår med elina. kom hem med lite nytt, nöjd tjej! haha så fult att vi lyckades handla för nästan exakt samma summa trots att vi bara köpte en likadan sak. fick iallafall med mig två hyllor och en bokhylla (?) till gästrummet, plus en massa annat smått. idag har jag börjat mitt projekt "göra-om-i-gästrummet". köpt färg och börjat måla om det som ska bli gjort. hann dock inte så mycket. med två katter som älskar att följa efter mig vars jag än går och vad jag än gör så blir det lite problem. får fortsätta imorgon. nu ska jag snart börja göra mig redo för att fara iväg och jobba några timmar.

kan slänga upp nån bild när rummet är klart!

* hälsa till satan, vi hörs!

Publicerad 2011-07-04 21:11:51 i VARDAG,

har utan att överdriva nyst säkert 100 gånger idag. har inte haft några allergitabletter hemma under helgen och idag var det som att hela helvetet brakade lös. har inte mått sådär jättebra som ni kanske förstår. kändes verkligen som en lättnad när jag fick sluta jobbet och gasa till apoteket och köpa nya. nu e jag som en ny människa igen! skön..t.

imorgon är jag ledig!! verkligen på tiden. ska fara med min tjej elina till haparanda. ska äntligen ta tag i gästrummet. är arg på mig själv för att det gått ett år och det fortfarande inte ser bra ut där inne. så imorgon ska jag köpa lite nytt dit och fixa till så man slipper skämmas när folk kommer och hälsar på hahah



idag har jag hunnit träffa fanny, amanda och sandra en sväng. gick på stan, men köpte inget annat än hårfärg. sparar mig till stockholm istället. bara två veckor kvar! längtar som ett arsle!!! ser också fram emot helgen, då vi ska fira att baby fyllt år. kommer bli så kul

* it's a cold and it's a broken halelujah

Publicerad 2011-07-03 21:28:35 i VARDAG,

känns helt sjukt att jag redan jobbat klart för helgen, har knappt märkt av att jag jobbat. men antar att det är så det känns när man har ett jobb man trivs med? härlig känsla om inte annat! idag slutade jag klockan 12, fett skönt. for till arons med ante och solade ett tag, sen storhandlade vi..... alltid lika kul. grillade till middag, behöver väl knappast ens säga hur gott det var?!?! och slutligen har vi städat hela läggan. sjukt jobbigt, blev helt slut haha. vältränad tjej

kom förresten på att det nu är ganska prick ett år sen vi flyttade till luleå! kommer inte ihåg exakt vilket datum vi flyttade in "på riktigt" men 1 juli fick vi ju iallafall nycklarna hit. ångrar inte för en sekund att jag lämnade kalix/töre. har väldigt svårt att se att jag nånsin vill flytta härifrån. aldrig mer tillbaka iallafall!

slutligen vill jag bara säga att jag saknar mitt långa fina hår



nu blir det duschen och sen sängen. jobb imorgon igen!! pöss å godnatt

* det är kö från gatan upp till hallen

Publicerad 2011-07-02 14:45:10 i VARDAG,

var helt sjukt trött igår efter jobbet, hade en rätt jobbig kväll för en gångs skull. kunde dock inte somna, så fruktansvärt jobbigt! hatar att bara ligga där och veta att "om 6 timmar ska jag upp... om 5 timmar ska jag upp" osv. blir seriöst cp av sånt. men tog mig iallafall upp i tid imorse. har varit och jobbat från 7-12 och ska snart tillbaka dit. känns inte lika tungt idag när vädret ändå är pissigt! händer nog inget livsviktigt ikväll heller, eftersom jag ska upp lika tidigt imorgon liksom. men det känns faktiskt rätt skönt med en nykter helg, det behövs!!

puss och haj



haha förresten igår fick jag höra att jag är lik lena ph!
fatta vilken komplimang liksom, hon måste ju vara världens typ fräschaste 50 åring!!
hahaha fast ser inte direkt några likheter

* visst du kan klippa dig, skaffa en annan tjej

Publicerad 2011-07-01 13:48:38 i VARDAG,

fick en kul överraskning när jag kom tillbaka från stranden precis, mina kläder från H&M hade kommit! beställde förra veckan nån gång så trodde det skulle ta flera veckor till, ni vet ju hur snabba H&M brukar vara att skicka grejer.... dock hade bara hälften av grejerna kommit, men man får vara glad för det lilla liksom. det som kom passade perfekt. så nu är jag en nöjd tjej!



dags att kladda på sig ansiktet nu, och försöka få i mig lite mat. är sjukt hungrig men börjar må illa så fort jag funderar på att äta nåt.. kul liv liksom

* I forgot it's mothersday

Publicerad 2011-07-01 09:31:28 i VARDAG,

godmorgon! eller egentligen vaknade jag halv 9. så nu är allt som vanligt igen, antar att gårdagen bara var ett undantag. tyvärr. vaknade iallafall av att jag glömt ta min allergitablett igårkväll så kunde inte andas riktigt normalt. älskar att vara allergisk ♥

annars tänkte jag bara säga att jag jobbar hela helgen. kväll idag, delad tur imorgon (alltså både morgon & kväll) och förmiddag på söndag. kommer alltså inte kunna göra ett piss. lagomt sugen. tur jag har världens bästa jobb iallafall!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela