nilssonjennipher

* do you know what it feels like?

Publicerad 2010-07-31 12:40:20 i VARDAG,


liten charlie ♥

bilresan igår gick lättare än vad jag först trodde. andreas följde med, så mamma fick stanna hemma. var först om på polisstationen och gjorde ett nytt pass, så nu är jag redo för avfärd -

endast 15 (!!!) dagar kvar!

inte alls länge. & jag längtar som ett sviiin, vilket jag kanske kan ha nämt ett antal gånger tidigare.

hur som helst, nellie är som en liten jävla KARAMELL! så sjukt söt så jag vet inte vars jag ska ta vägen. ska lägga in bilder imorgon, så får ni se. men alltså, hon är så liten & ynklig så man blir helt tårögd av att se på henne. och rädd är hon, inte så konstigt med tanke på hur hon bodde tidigare... nåja, vi får hoppas att hon inser att hon fått det myckte bättre nu & att hon slutar tro att vi ska vara dum mot henne. hon & charlie har iallafall redan hittat varandra, vilket ju känns jävligt skönt! dom är bästistar, fick precis ett mms av ante där dom ligger och sover i stort sett PÅ varandra. SVINSÖTA! ♥ mina små bebisar.

jag jobbar idag, men har snart avverkat hela dagen. jobbar till 3, och måste säga att dagen gått ovanligt fort. längtar hem så jag får mysa och pussa på min minsta. ikväll blir det endast lugnt, börjar före fan imorgon, redan klockan 7. så ikväll kommer absolut ingenting intressant att hända. vilket säkertligen behövs, nästa helg är det LK & då väntar en hård (& rolig!) helg på tunastigen!

* if I don't say this now, I will surelly break

Publicerad 2010-07-29 18:49:51 i VARDAG,



idag när jag kom hem hade hjärtat köpt världens finaste blommor till mig, grillat kycklig, dukat upp jättefint på balkongen & köpt massvis med godis & hyrt två filmer.



kan man annat än att tycka om honom mest i världen...?



sa jag förresten att jag har
VÄRLDENS BÄSTA KILLE?!
mitt hjärta! ♥

* you know I'll wait for you, if it takes a lifetime to do

Publicerad 2010-07-29 08:53:57 i VARDAG,

blev litttte stressigt på morgon när jag vaknade halv 7 & skulle vara på jobbet klockan 7, älskar att stiga upp två minuter innan avfärd. hann nätt och jämt kasta på mig kläder & borsta tänderna. men jag hann ju, vilket ju är huvudsaken. sen att jag ser ut som ett arsle är väl då en annan femma. men tror alla här har vant sig med att jag 9/10 dagar kommer helt osminkad med lodiskläder. helt ärligt kunde jag ej bry mig mindre heller.

lite pirrigt i magen känns det faktiskt, imorgon åker jag & mamma ner till normaling för att häma nellie. ska bli sååå kul! även fast en hel dag i bilen kanske inte är det roligaste man kan göra på sin enda lediga dag, så vet jag ju att det kommer vara värt det såfort jag får se lillan. åh! hihii.

* you're the best damn girl in the whole wide world

Publicerad 2010-07-28 17:02:48 i VARDAG,

fan, här på bloggen händer ju inte mycket alltså. jävligt osugen på att blogga just nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva. men ska göra ett tappert försök att kladda ner några rader iallafall.

idag fyller min lilleman charlie hela 6 månader! fattar ni, han är knappt ens kattunge längre. tycker det har gått på tok för fort! han har i alla fall fått vara en sväng till farbror doktorn imorse. han har varit röd & irriterad i tandköttet och luktat S-K-I-T ur munnen, så mamma & emelie for med han till veterinären. hon sa att det mest troligt berodde på att han håller på att tappa sina bebiständer & att det är därför det har blivit lite inflammerat. fick en tandkräm så nu ska jag minsann börja borsta gaddarna på han! haha, ni hör ju. ganska kul.
 
slutar jobba på en halvtimme, då blir det middag på kina med brudarna. är sjuuukt hungrig så kan lova er att det kommer smaka sickt bra. nä, nu ska jag återgå dom sista minutrarna till telefonen. pöss!

PSSSST..... 19 dagar kvar till CYPERN!
på fredag måste jag fara & förnya mitt pass!


lav jooo ♥

* thanks for loving me, cause you're doing it perfectly

Publicerad 2010-07-27 08:39:45 i VARDAG,

varför ska det alltid vara så svårt att uppdatera under helgen?!

får väl göra som jag alltid gör på måndagar, alltså skriva ett kilometerlångt inlägg. det går väl det också antar jag.

i fredags kom ju som sagt var sandy "hem", eller vad kallar man det? även fast hon bor i västerås så känns det precis som att hon bara är där & hälsar på, på nåt konstigt sätt. & varje gång man träffas, även fast det blir flera veckor och månader emellan gångerna är det precis som att man aldrig varit ifrån varandra. precis som att allt är sig likt.



for till heidi direkt jag slutade jobbet, sökte komp så slutade redan halv 4. hämtade mat från kina, duschade & gjorde oss klara innan alla andra kom. drack vin, pratade skit & hade det allmänt bra. åh vad jag tycker om mina vänner! verkligen världens bästa. vet att jag säger det för sällan, men ni är så sjukt underbara allihopa! ♥

for på B4 vid halv 12, vilket SÖG. var typ inte en kotte där, så jag & amanda bestämde oss för att gå på lilla. inte för att det var mer folk där, men ändå. var ganska kul. fick skjuts hem till töre av jens, fick en chock då jag såg mamma & pappa sitta vid köksbordet klockan typ halv 3, hade lätt varit på fest. tyckte jag var lite kul, höhö.

vaknade rätt tidigt på lördag, vilket var tur, eftersom det för första gången på väääldigt länge var fint väder ute. jag & ante for och åt pizza och sen gasade vi iväg till luleå. for på aronsbadet & låg där och solade ett par timmar. vågade till & med bada (!) och så spelade vi minigolf också, jävligt överskattad "sport", eller lek kanske man säger.

på kvällen grillade vi, FETT gott. och sen gick vi runt tuna & kollade på alla hus. inte lite fint alltså, helt sjukt. skulle jag inte tacka nej till kan jag ju säga. blev alltså en jäkligt lugn kväll, skön..t.



* I know a place where the grass is really greener

Publicerad 2010-07-23 11:15:09 i VARDAG,

Ä-N-T-L-I-G-E-N fredag!

& äntligen slut på jobbveckan. ska bli otroligt skönt att vara ledig, även fast det bara är 2 dagar vi talar om. sen sätter det igång igen. jobbar hela långa veckan, med undantag för fredag. på lördag börjar jag 8 & på söndag börjar jag 7. PDOL är alltså helt uteslutet för min del... nåja, fick ju lön igår, och blev glatt överraskad, var mer än vad jag förväntat mig faktiskt! alltid kul när sånt händer, inte sant?



inte många timmar kvar nu tills sandra kommer!
ikväll ska vi ha så KUUUUUL!

* I love the way you lie

Publicerad 2010-07-23 08:29:16 i VARDAG,

börjar med att säga tack till er som kommenterat!

& vi har faktiskt kommit fram till att våran lilltjej kommer att heta.......

NELLIE

vi tycker det blir finast så, charlie & nellie. längtar som tusan till på fredag, för då bär det av till nordmaling för att hämta hem lilla snuttan. hihi!

* baby don't worry, you are my only

Publicerad 2010-07-22 07:15:14 i VARDAG,

VET NI?! andreas har efter lite övertalning GÅTT MED PÅ ATT SKAFFA EN TILL KISSEBEBIS! höll på att kissa ner mig av lycka när han sa det! så nu är jakten efter en fin birmahona i full gång! hittade två jättesöta i sundsvall, men dom hade redan blivit tingade dessvärre. så nu har jag hittat en liten en utanför umeå, vilket ju skulle vara skön..t. inte speciellt långt att åka ens. ÅH!!

MEN.......

vi behöver eran hjälp! & nu får ni fan lov att kommentera! jag behöver alltså hjälp med NAMN till henne. fett svårt för att bestämma oss. skriver upp mina förslag & så kan ni väl skriva en liten kommentar med vilket namn ni tycker är finast...?

alice?

nellie?

tyra?

elvira?

* a little bit of heaven, and a little bit of hell

Publicerad 2010-07-21 15:34:47 i VARDAG,

eftersom vi inte fått läggan klar och hela tiden har nåt "projekt" på gång där så har vi inte tagit med charlie till luleå ännu, han bor fortfarande i töre med mamma & pappa. så därför träffar jag inte ens han varje dag, hemskt! så jag saknar såklart mitt lilla snoss. ska sova i töre ikväll, så ikväll ska jag pussa sönder han ♥

   

* why can't you see me?

Publicerad 2010-07-21 09:31:01 i VARDAG,

lyckades få 1½ timmes komp igår, fick alltså sluta klockan 3 som jag ville. tankade (JÄVLIGT DYRT) och sen gasade jag raka vägen till luleå. mötte upp amanda i stan, gick på stan ett tag. hittade ingenting, eller rättare sagt så hade jag inte råd med nånting, pinsamt men sant. köpte endast hårfärg, en pincett & en pennvässare. så jävla kul shopping alltså. höhö. när vi var klar på stan gick vi på waldorf & åt romantisk middag för 2, jag tröck i mig en kebabpizza, jättegott.

for på storheden en snabbis & sen for vi till läggan. hon färgade mitt hår & resten av tiden satt vi bara och pratade och jyrade som vi alltid gör. riktigt trevligt. nu vill jag ju att alla mina andra vänner också ska komma och hälsa på! saknar er. fattar inte hur sandra överlever så långt bort från alla vänner...

världens bästa tjejer ♥



* you know that I love you boy, hot like Mexico

Publicerad 2010-07-20 08:04:33 i VARDAG,

andra dagen i rad jag faktiskt tar mig upp i bra tid, har hunnit sminka mig & det mina vänner, tillhör inte vanligheterna. höll seriöst på att somna när jag körde hit, fick sätta radion på typ högsta volym för att hålla ögonen öppna. men jag överlevde, som ni kanske märker. höhö.

har sökt komp idag, så jag kan sluta vid 3 istället för halv 5. skulle vara fett skönt, inte för att halv 5 är speciellt länge det heller, men ändå. tror amanda & heidi ska till luleå & shoppa, så senare i eftermiddag/ikväll får jag nog finfrämmande på tunastigen.

beställde förresten från H&M igår...

  
   
   

* take the gun, and count to three

Publicerad 2010-07-19 17:27:57 i VARDAG,

bara en timme kvar av mitt mördarpass. har gått relativt smärtfritt ändå, tiden har gått rätt fort faktiskt (för ovanlighetens skull) roat mig med att leta kattungar, vill ha en lillasyster/flickvän till charlie ♥ ... fast går ej att övertala andreas, TYVÄRR. fan! jättetråkigt. tänk vad gulligt, charlie & TYRA. ja, så skulle hon heta. titta vilken söt en jag har hittat. jag tror jag dööör nästan!

* I might tear you apart, told you from the start

Publicerad 2010-07-19 08:26:56 i VARDAG,

ja, inte ska ni ju tro att jag är ledig idag heller för den delen. jobbar dessutom övertid, så idag kommer jag att vara 10½ timme här på jobbet. UNDERBART... längtar som tusan till den 13 augusti för då är det färdigjobbat, & sen den 16:e sitter vi ju på planet påväg mot cyprus! vet inte hur jag ska kunna överleva utan att längta ihjäl mig tills dess.

längar också tills sandra kommer hem! & på fredag kommer hon! blir att dricka vin & mysa på ute i (förhoppningsvis!) kvällsolen hemma hos heidi på fredagkväll. ser jag framemot. känns som att det är jättelänge sen vi gjorde nåt, bara vi tjejer? hur som helst, det ska bli SVINkul & jag hoppas att veckan går jäkligt fort!

* california girls, we're unforgetable

Publicerad 2010-07-18 07:29:34 i VARDAG,



behöver jag ens säga att jag är less?
jobbade till 9 igårkväll, & har börjat klockan 7 imorse. känner mig inte direkt som världens piggaste kan jag ju meddela. men finns ju tyvärr inget annat att göra än att pallra sig upp ur sängen, hur gärna man än skulle ha stannat kvar...

när jag slutar ska vi nog fara till luleå, vi sov i töre inatt eftersom att jag började så tidigt. men tror vi ska dit ikväll också som sagt var. kanske att vi kan hinna klart med hallen då...? är ju visserligen bara hatthyllan & två bokhyllor som ska dit så det borde ju inte vara något större problem.

fan vilket skitigt inlägg. är för trött för att ens tänka.
nu ska jag hämta mera kaffe så jag inte somnar här i stolen...

* you are my sweetest downfall, I loved you first

Publicerad 2010-07-17 14:44:21 i PICTURES,

nuuu ni! här får ni ett litet smakprov på hur läggan ser ut.
köket är ju som sagt var helt färdigt...

   


& i sovrummet fattas bara att hänga upp TVn på väggen så är allt färdigt där också.
ä-n-t-l-i-g-e-n börjar det hända nånting! wiiiie.


  

* just gonna stand there and watch me burn

Publicerad 2010-07-16 09:34:18 i VARDAG,

vaknade redan vid halv 10 igår, eftersom att morgonsolen skiner rätt jävla in i sovrummet. och nån rullgardin hade vi inte hunnit skaffa så det var helt omöjligt att sova nåt mer. men var ju egentligen lika bra att jag inte sov bort hela dagen. gick upp, åt frukost, såg hur fint väder det var, insåg att våran balkong endast har kvällsol = p-a-n-i-k-. hade ju tänkt ligga ute & få lite sol innan jag skulle sätta igång med arbete. men...

SMART SOM JAG ÄR...

hittade jag ändå ett perfekt solställe - inne i gästrummet! eftersom att fönstret går att öppna helt så var detta ett jättebra ställe att ligga och pressa på. solen låg verkligen perfekt in i rummet & jag kan lova er att det stekte på minst lika bra som om jag hade legat utomhus. höhö. tur man är påhittig. så lite sol hann jag få mig iallfall, hihi.

& sen satte jag igång med att "renovera" eller vad man nu kallar det. packade upp alla glas, tallrikar & bestik & satte in allt sånt i skåpen. överträffade mig själv en aning då jag till & med lyckades använda en borrmaskin UTAN att totalt kaosa! riktigt duktigt. så nu är köket KLARTTTT! alltså helt klart, till & med gardinerna är uppe. & svinfint är det! vårat sovrum börjar också ta form. det enda som återstår är att sätta upp väggorden & hänga upp TV:n på väggen, sen är det rummet också finito.

det går framåt, vilken skön känsla.

bilder KOMMER! ska försöka komma ihåg att ta med kamera + sladd hit till jobbet i helgen så ska jag nog hinna lägga in dom då.



sen har jag verkligen världens bästa pojkvän!
måste bara få säga det.

älskar dig! puss ♥

* nobody said it was easy, but no one ever said it would be so hard

Publicerad 2010-07-14 16:46:58 i VARDAG,

eftersom vädret inte blev som jag tänkt mig passade jag istället på att rensa ur min proppfulla garderob. hälften av alla kläder har typ legat utspritt över hela mitt golv & det har sett ut som ett bombnedslag - på riktigt. så det var verkligen på tiden. blev till slut en full svart sopsäck som jag rensade bort. flera gånger under tiden höll jag fan på att åt vissa plagg. fattar inte ens att man kan köpa sådär fula kläder?! riktigt skrattretande faktiskt.

bara 4 timmar kvar nu på jobbet, sen blir det gasen i botten hem & packa bilen full med grejer och sen blir det raka vägen till tuna. är ledig hela dagen imorgon så då ska jag FAN se till så att nånting händer i lägenheten. får passa på dom få chanser man faktiskt får.

* I yelled back when I heard thunder

Publicerad 2010-07-14 11:30:33 i VARDAG,



igår ansökte jag om 3 timmars ledighet från mitt pass idag, hade tänkt hinna sola lite grann innan jag börjar jobba. men till vad för nytta? är ju dåligt väder idag! nåja, är alltid skönt att vara ledig. kan jag väl kanske behöva med tanke på vad som väntar? 6 dagar jobb denna vecka, sen väntar 8 underbara jobbdagar på raken. WIIE.

hade ju tänkt lägga upp bilderna från helgen + bilder på läggan, men av nån okänd anledning lämnade jag kameran i luleå sist vi var där. så bilderna kommer, blir nog imorgon, eller ja.. nån gång kommer dom upp iallafall.

blir förresten eventuellt övernattningspremiär på tunastigen 22 redan IKVÄLL. hihii.

* sometimes it feels like the world's on my shoulders

Publicerad 2010-07-13 11:44:39 i VARDAG,

insåg igår att det inte är det minsta kul att måla. tråkigt som fan för att vara ärlig. men resultatet blev ju bra om inte annat. måste på ett till lager bara, sen är det klart. så nu kan vi snart börja bygga inne i våran (min) "walk-in closet". längtar typ mest tills den är klar. eller nä, men det ska bli riktigt skön..t att ha en fet garderob så man slipper ha halva utspritt runt om i huset.

ikväll blir det dock ingenting gjort, jag ska nämligen till stallet & rida. FETT länge sen! minns inte ens sist jag gjorde det, måste ha varit typ i mars nån gång..? ska bli riktigt kul.


trött gounge ♥

* hoping maybe I'll get a chance

Publicerad 2010-07-12 11:45:51 i VARDAG,

faaaaan. så jävla besviken. fick nämligen besked från studera.nu idag, & guess what. jag kom in, som 6e jävla reserv. fatta så värdelöst. risken att jag kommer in måste ju vara minimal. känns ju jävligt bra, skulle kunna stänga in mig nånstans och gråta ihjäl mig. FAN! vad less jag ääääär. vad fan ska jag nu göra i höst?! eller resten av livet för den delen ?! helvetes BAJS!

* when I'm with him I am thinking of you

Publicerad 2010-07-12 09:43:25 i VARDAG,



igår var killarna duktiga & gjorde klart nästan allt i lägenheten. eller ja, dom byggde ihop alla kartonger med möbler så nu är allt sånt klart. förutom den rackliga jävla tv-bänken. måste fara & byta den. men annars så, nu börjar man ju faktiskt se slutet av denna flytt! ska nog dit ikväll, eventuellt imorgon också. ska försöka komma ihåg att ta med kameran också så ni får se resultat.

... & bilderna från helgens festligheter kommer också upp senare idag. ska lägga in dom direkt jag kommer från jobbet tänkte jag.

* just like a wavin' flag

Publicerad 2010-07-11 15:42:51 i VARDAG,

vi kom iväg i bra tid igår, vilket resulterade i att vi fick gjort mycket. fick med oss i stort sett allt, nu är det bara min garderob som återstår att packas ner och ta med, sen har vi allt på plats. hade blivit jättefint med dom nya tapterna, helt perfekt. är hur nöjd som helst! längtar ännu mera tills allt kommer i ordning, för det kommer bli så sjukt fint. finare än vad jag först trodde. vet att jag tjatar om detta, men det är ju så kuuul! höhö.

vi fick monterat ihop köksbordet + stolarna, hallbyrån & så fixade pappa ihop sängen och sängborden. i fredags fick jag ett mindre frispel när jag på egen hand skulle försöka få ihop stolarna. fyfan vilket HELVETE det var. ingenting passade, ville bara ta stoljäveln och kasta ut den från balkongen. men andreas fick lugna ner mig lite och när vi båda gjorde det gick det relativt smärtfritt. och fina är dom. tur att jag inte gjorde som jag först tänkte. lite tråkigt att ha ett köksbord men inga stolar kanske?



var hemma i töre vid 5 nån gång, vilade lite & åt middag. sen fick vi skjuts till kalix, for en snabbis till danne där han, tomme & nike var. jag och jennifer sminkade oss och sen for vi ner på bowlingen. dessvärre förlorade jag både interna tävlingen mot andreas, och så förlorade också vårat lag. men var ändå kul, trots detta. efteråt gick vi till nike & där var vi tills det var dags att gå på hotellet, som faktiskt var rätt kul. tror jag...?

nåt som däremot inte är lika kul är att jag jobbar idag. det är hemskt på ren svenska! jag mår skit, jag är trött, jag är hungrig, jag vill ligga ute, jag vill vara HEMMA.
fyfan för att jobba helger! hatar det.

* you're the best damn girl in the whole wide world

Publicerad 2010-07-09 09:29:31 i VARDAG,

blev lite mer från IKEA än vad vi först tänkt oss... men nu är allt inhandlat. nu fattas det bara att lasta allt på släp & börja köra grejer till tunastigen, vilket händer redan ikväll! så har vi riktigt tur hinner vi flytta allt & packa upp allt imorgon. VILKET i sin tur betyder att vi kommer vara inflyttade... jävligt snart! fyfanken vad roligt, och hur jag längtar. kommer bli så fint, ska knäppa massa bilder på hela läggan när vi fått monterat upp allting och kommit på plats.

sen då..

inflyttningsfest?
när?

kanske är bäst att vi väntar till luleåkalaset? eftersom jag fick mitt schema i förrgår fick jag även veta att jag är ledig HEEELA helgen! fredag, lördag & söndag. guld!

& det fina humöret håller i sig. inte ens att jobba idag känns speciellt jobbigt!

* don't you be afraid, baby I am here, stop running from love

Publicerad 2010-07-08 14:17:29 i VARDAG,

SOOOL!



fruktansvärt underbart!
legat ute från att jag vaknade vid 11 tills nu, har inte blivit speciellt brun, men är ju ändå förjävla skönt. varit med amanda, pressat, svettats, spelat kort & sen varit och ätit glass. nu ska jag hoppa i duschen och göra mig redo för IKEA.

på ovanligt bra humör idag känner jag.
tänk vad lite sol kan göra.

* lookin' for someone to rock your world

Publicerad 2010-07-07 10:59:31 i VARDAG,

nu börjar det hända grejer, igår var ante & hämtade ut alla tapeter så nu tapetseringen är i full gång! blir mest troligt klart i veckan, vilket innebär att vi kommer kunna flytta in nästa vecka! åh, fan vad jag längtar. kommer bli så fint. imorgon är jag LEDIG ♥♥♥, då ska vi till haparanda igen & köpa det sista. alltså alla gardiner, krukor, prydnader osv. det roligaste att köpa!

hoppas att det är soligt och fint under dagen, så jag hinner ligga ute och pressa. blir inte att fara till happis förrän typ halv 4 när ante har slutat jobba. för seriöst, hur kul är det att vara blekare nu än vad man varit under vintern?! inte speciellt attraktivt kanske.


jag och sötnos

* I'd rather be with you, say you want the same thing to

Publicerad 2010-07-06 17:05:13 i VARDAG,

hunnit vara ute en dryg timme, sjukt varmt & skönt! tog lite ledigt från jobbet, skulle egentligen inte alls ha slutat ännu, men fixade så jag fick sluta 15.30 istället för 17.30. GULD. har inte sovit många minuter inatt, kände mig halvt död då jag kom på jobbet imorse. trodde jag hade feber, ville bara vända såfort jag loggat in, men härdade som sagt var ut till halv 4 iallafall.

ha precis ätit "middag", om man nu kan kalla det så ens. två mackor & en banan. men kul det är att laga middag till sig själv då? har huset helt för mig själv. pappa jobbar, ante tränar, syrran & mamma är i luleå. känns... konstigt på nåt sätt. fast ändå skönt. har inte varit ensam hemma på svinlänge känns det som. nu ska jag ta med mig kudden & gå och lägga mig i soffan och sova nån timme, känns som att jag behöver lite sömn eftersom jag verkligen inte är utvilad sen inatt...

förmodligen världens finaste låt
lessnar aldrig




If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

* when I get older, I will get stronger

Publicerad 2010-07-05 13:19:36 i PARTY,

har haft en riktigt rolig helg, trots att jag varit äckligt bakis både på lördag & hela dagen igår. men det har det helt klart varit värt! i fredags blev det lite grann av en impusfylla, amanda & jenny fick "lurat" med mig till boden. var på förfest hos david, jag, ante, amanda, jenny & fanny. fick skjuts till boden & var där på området, gick mellan några öltält och när själva området stängde gick vi till nån krog, kommer inte ihåg vad den hette. men var i alla fall svinkul hela kvällen.

   


träffade förresten självaste danne larsson



vaknade i tid på lördagmorgon, typ redan vid 10. väckte gubben, slet oss upp från sängen & så for vi till happis. började på jysk, köpte köksbord, tv-bänk, skrivbord, hallbyrå & massa andra smågrejer. for sen och åt på max, innan det var dags för ikea. från en början var det riktigt kul där, men ju längre tiden gick - desto jävla jobbigare blev det. var så less på slutet att jag seriöst höll på att börja grina, haha. men vi fick med oss det mesta. orkade inte plocka på mig alla prydnader & småtjafs dock. så blir en tripp på torsdag (enda lediga dan denna vecka!!!) för att få med det sista.

var hemma vid 7-tiden. slog igång grillen omgående, sen kom jenny & amanda och så grillade vi. fett gott. lite senare dök även heidi, alle, david, anton & fanny upp. förfestade var hemma hos oss, dök upp lite annat folk också, innan det var dags för puben, som var riktigt jävla kul! bra musik, mycket folk, bra stämning. och SJUKT varmt! lökade som ett as där inne. som en bastu.


 


resten av bilderna får ni se på facebook, nu måste jag återgå till telefonen...

* VIP to be the boss

Publicerad 2010-07-02 19:03:39 i VARDAG,

vilket väder!



känns inte okej att vara nykter ikväll, blir rosévin & utgång i boden ikväll, ska bli FETT KUL!


(förlåt sandra!)

* I know some day it'll all turn around

Publicerad 2010-07-02 13:16:38 i PICTURES,

måste bara visa er hur SJUKT söt charlie var när han var en pytteliten bebis
(för bebis kommer han alltid vara i mina ögon)



svårt att föreställa sig att han blivit såhär stor...




& den där bilden är ändå några veckor gammal,
fatta att han är ÄNNU större nu! vill inte att han ska växa nåt mer!

* sometimes in my tears in drown, but I never let it get me down

Publicerad 2010-07-02 10:29:23 i VARDAG,

kom hem sent igår, var inte hemma förrän typ halv 1 tror jag. tog lite längre än vad vi trodde. men fan vad fin den är! finare än vad jag kom ihåg till & med. och ännu finare kommer den bli! nu har vi bestämt oss för vilka tapeter vi ska ha, kommer bli sååå bra. blir nog mest troligt en sväng till haparanda redan idag, kanske? jag är då sugen.

fick förresten hem väggorden vi beställde:


tror dom kommer passa perfekt.

* time is ticking and we can't go back

Publicerad 2010-07-01 17:36:50 i VARDAG,

fan. tog på mig att jobba 2 timmar övertid ikväll, vilket jag nu ångrar. skulle ha slutat 7 egentligen, som att inte det är sent nog?! nåja, jag är ju inte direkt den rikaste tjejen i världen så har väl inte direkt något val. blir ju 1 timme med enkel övertid & 1 kval övertid. & pengar behöver jag! som sagt var.

direkt jag slutar jobbet ska jag & ante gasa till luleå. orkar inte vänta till imorgon, det kändes på tok för länge, höhö. så ska dit och mäta rum & kolla vad det är som finns & vad det är vi måste köpa nytt. kommer bli en jävla inköpslista vill jag lova. blir middag från max också! inte mig emot, fan så gott. men vet inte riktigt vad det blir ännu, kanske nuggets? svinlänge sen jag åt det. eller ett kycklingmål? ååååh vad GOTT!

(jag är SVINhungrig just nu. dregglar nästan när jag ser den här bilden)

* I'll do whatever it takes, to turn this around

Publicerad 2010-07-01 12:39:32 i VARDAG,

var riktigt skönt med en "sovmorgon" imorse. om man nu kan kalla 9 för sovmorgon, kanske jag får göra ändå när jag stigit upp före 6 alla andra mornar denna vecka. nåja, är ju redan torsdag idag så en dag till ska jag nog överleva. vet ju att det händer en massa kul i helgen!

inte minst haparanda-resan, utan på lördag är det också pub i töre! ska bli svinkul. ska grilla & förfesta hemma hos mig först, tror det kommer bli riktigt roligt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela