nilssonjennipher

* I asked nothing of you

Publicerad 2010-08-31 15:37:02 i VARDAG,

kommit hem från andra "riktiga" skoldagen precis. & ja, vad ska man säga? har lite smått panik. är så jävla mycket nytt, helt sjukt. föreläsningar, seminarium, tentor, komma ihåg att anmäla sig till kurser, anmäla sig till alla tentor, köpa böcker, fältstudier, skriva rapporter på rätt sätt, artikelsöka... allt bara snurrar i skallen på mig. känns rätt hopplöst för stunden, får hoppas att allt klarnar så småningom.

hur som helst, lördagskvällen var riktigt bra. inte världens godaste mat kanske, men allt annat gjorde kvällen kul. åt 3 rätters, västerbottensost-paj till förrätt, fläskfilé & potatisgratäng till varmrätt & hallon-cheescake till efterrätt (som förövrigt var helt SJUKT underbart GOD) när middan var färdig gick vi vidare till stuk. eller ja, nog för att vi åt och allt inne på stuk, men vi gick alltså vidare till nattklubben. svinmycket folk, nästan för mycket. om det nu går? men iallfall, jag for därifrån kring 1, halv 2-tiden. for & träffade ante, nike, danne & tomme inne i stan. dock gick vi ganska direkt på max & åt och sen var det raka vägen hem till sängen.


jag & min fina "bordsherre" julia

på söndag gjorde jag & andreas inte ett skit. låg i sängen & kollade DH från att vi vaknade tills att vi fick ork att gå upp och laga middag. resten av kvällen såg ganska exakt likadan ut.

kan passa på att lägga in lite bilder från torsdagens fest också. har inte knäppt knappt nånting, men några få bilder är det ju iallfall.

  

* we love the hotell, motel, holiday inn

Publicerad 2010-08-28 10:58:46 i VARDAG,

har en massa saker att skriva om, men vet inte riktigt vars jag ska börja?! kanske är lättast att gå dag för dag? ja, så får det bli.

börjar med torsdag. gick ju som sagt var på stan med ellen & julia, hade inte tänkt festa nåt under veckan men blev lite smått sugen av deras festprat. så på kvällen samlades vi några ur klassen & förfestade i klassrummet. vidare till STUK, där vi blev till ungefär 12. fick skjuts hem av elina och hennes pappa, tack för det! har lite bilder att lägga in, men dom kommer så småningom, har kameran hemma i luleå & är i töre nu.

vaknade upp på fredag, redan klockan 8. hade nämligen bokat tid för kastrering av min lilleman. så lite trött & seg satte jag mig bakom ratten 8.45 dagen efter, lite riskabelt. men fanns ju inte mycket annat att göra. till råga på allt stod polisen & hade kontroll just utanför våran parkering, turligt nog slapp jag stanna & blåsa. höll på att svettas ihjäl när jag körde förbi kan jag ju säga.



nåja, vi lämnade charlie hos veterinären klockan 10. eftersom han inte skulle göra en "vanlig" kastrering, då hans ena pungkula inte ramlat ut som den ska, fick han genomgå en ganska stor operation. kan ju lova er att jag var endel nervös hela dagen. blev sjukt lättad när veterinären ringde & sa att allt hade gått bra och att vi kunde komma och hämta hem honom. började gråta när jag såg honom på uppvaket, helt ynklig & liten. sen har han fått ett ganska stort ärr med 3 stygn mitt på magen, stackarn. han sov i stort sett hela eftermiddan igår, idag verkar han dock piggare & han verkar inte ha speciellt ont heller.

på kvällen hade andreas match, i torneå. hade först tänkt stanna hemma med charlie, men eftersom han redan under kvällen verkade piggare så vågade jag lämna honom hemma med barnvakterna pappa & mamma. for med emma & jonna och såg matchen, tur att jag ändrade mig. var en rolig match, kalix vann med 7-4.



kalix har match idag igen, som jag ska och se. det jag hinner iallafall. ska samlas på skolan redan klockan 5, så kommer inte hinna se färdig hela matchen. nåja, bättre lite grann än ingenting alls. nu ska jag hoppa i duschen & börja göra mig klar!

* laughing with your pretty mouth

Publicerad 2010-08-26 15:42:45 i PICTURES,

träffade ellen & julia från min klass idag på stan, så jag slapp gå själv. riktigt trevligt, hittade både en klänning till helgen & lite annat. här får ni lite bilder på det jag köpt, från idag & igår:

  
klänning från gina, tröja bik bok & militärgrön tröja från H&M


från H&M

köpte lite armband (!!!) till klänningen också. kändes så himla trist att ha helsvart klänning, svarta strumpboxor & mest troligt svarta (eller bruna) skor. så tro det eller ej, JAG ska använda smycken! det tillhör ej vanligheterna kan jag ju säga. sen köpte jag lite trosor & ett nytt hårpuder också. nöjd tjej!

* we used to be a team

Publicerad 2010-08-26 10:20:44 i VARDAG,

var riktigt roligt att se hockey igårkväll, tråkigt bara att inte andreas spelade. nåja, kalix vann iallafall trots ett självmål. lite pinsamt, ny i laget, & så gör man självmål med typ 5 minuter kvar av matchen. tur det hann reda ut sig i alla fall.

hittade varken klänning eller skor till lördag, så måste in till stan idag igen. hittade dock en jätteskön stickad tröja, kan lägga in bild senare, & en ny väska. nu är jag alldeles strax färdigfixad, ska bara äta frukost och så far jag sen. beställde förresten lite kläder igår:


 

sen beställde jag också 2 jackor, inte för att jag ska behålla båda två, men kunde inte bestämma mig för vilken som var snyggast. så tog båda, är ju bara att skicka tillbaka den jag inte vill ha.

 

ser ju typ likadana ut märkte jag just, haha!

* I took one step forward and two steps back

Publicerad 2010-08-25 12:36:25 i VARDAG,

trivs som fisken i vattnet på skolan måste jag säga. svintrevliga tjejer i klassen, känner på mig att det kommer bli 3 riktigt roliga år. längtar tills alla riktiga kurser sätter igång! & speciellt till våran praktik! fatta, flera veckor på akutmottagningen. jag kommer ju dö så kul det kommer vara.



tänkte göra klart den sista städningen jag inte orkade med igårkväll, & sen bara invänta ante. måste fara på stan en sväng. på lördag har vi en finare sittning som jag har tänkt gå på. det enda jag orkar med att gå på för övrigt, vilken torris jag är. men helt ärligt så är jag inte det minsta sugen på att supa. nåja, jag måste iallafall hitta en passande klänning & ett par skor till på lördag. sen ska jag försöka att inte slösa allt för mycket pengar, trots att LÖNEN <3 kom idag. hade fått ovanligt mycket, blev sickt glad. men har ju dock en FET hyra att betala, skolböcker jag måste beställa, handla mat osv. det är tråkigt att vara vuxen! hade man varit liten hade man ju lätt shoppat upp allt.

sen ikväll ska vi och se HOCKEY! som jag har längtat alltså! helt sjukt. tyvärr kommer inte ante spela, för det första har han ju inte hunnit träna nåt, och sen får han så ont av sina skrillor att han inte ens kunde träna klart igår. stackarn, idag ska han gå & kolla om han kan hitta några bättre.


snyggaste (& bästaste!) hockeykillen jag vet

* sometimes in my tears i drown

Publicerad 2010-08-25 07:12:25 i VARDAG,

lagomt trött såhär på morgonkvisten. katterna är toalt CRAZY, slåss & busar som tok. rätt söta ändå. hittade charlie på ett minst sagt udda sovställe imorse, nämligen i diskhon. sa jag förresten att våra katter INTE är normala...?



men jag tycker om dom superduper-mycket ändå! ♥

nu ska jag gå & sminka mig och sen åka till skolan, hihi!

* I said it's too late to apologise

Publicerad 2010-08-24 18:31:11 i VARDAG,

finns så mycket bra att berätta om denna resa, så vet knappast vars jag ska börja. som jag skrev tidigare finns det absolut ingenting att klaga på, helt ärligt. & ni som känner mig vet att jag brukar hitta småsaker att klaga på, höhö. bara haft det allmänt MYS i en hel vecka. längtar redan tills nästa gång jag & andreas åker nånstans, vilket förmodligen inte kommer bli förrän nästa sommar. fast, den som väntar på något gott...



... väntar aldrig för länge, vet ni väl!
(är iallafall vad jag försöker intala mig)

hunnit med att besöka grabbarna grus, som var sig likt. alltså, svinkul. hunnit med att sjunga karaoke, hunit med att se då grabbarna sjungit karaoke, äta massvis med god mat, besöka "cyperns roligaste affär", dricka en hel del goda drinkar, cider & iskalla öl, besöka världens finaste nissi beach, bada i poolen en hel dag, snorkla i "korallrev", bränna sönder både näsa, armar & bröst, bli bästis med en liten kisse, kramats, pussats & myst på hela dagarna...

ni ser ju, vad mer kan man önska...?

* tonight I'm not takin' no calls, cause I'll be dancing

Publicerad 2010-08-24 15:31:32 i VARDAG,

har ganska nyligt kommit hem från första skoldagen, som fick över förväntan! hittade rätt på första försöket, träffat klassen (som verkar riktigt okej) & ja.. varit på 2 mer eller mindre värdelösa föreläsningar. kommer bli så bra det här så.

nu har jag precis tömt resväskorna & satt igång en maskin tvätt. kommer nog bli ett par maskiner till innan allt är tvättat, men har ju ingen direkt panik. orkar inte fara & supa ikväll så ikväll ska jag leka hemmafru. måste fan städa här hemma, ser inte riktigt klokt ut. fattar inte, hur ofta man än städar så ser det lika förjävligt ut en dag senare. irriterande. just nu väntar jag på att ante kommer hem från jobbet, så vi kan äta. är sickt hungrig!

har också lagt in alla bilder från resan på facebook, kommer att lägga in dom här senare ikväll så alla ni som inte är vän med mig där får vackert vänta, höhö.

ett litet smakprov kan ni väl dock få...


* dancing where the stars go blue

Publicerad 2010-08-23 15:49:22 i VARDAG,

hemma igen efter en minst sagt UNDERBAR ♥ vecka på minst sagt underbara cypern! finns ingenting att klaga på, perfekt sällskap, väder, hotell, strand, mat, dricka... ja, ni fattar.
vill redan tillbaka.

men har ju faktiskt nånting riktigt kul att se fram emot här hemma, nämligen SKOLSTARTEN. fatta hur nervös jag är! helt ensam ska jag imorgon kl 9 befinna mig på ltu. bra jag kommer hitta?! skiter ner mig av nervositet. får hoppas det går bra, ska lätt fara dit typ en timme i förväg så jag inte kan komma för sent. vore ju just snyggt. 




sitter hemma på tunis nu, väntar på att pappa ska sluta jobba så vi kan åka med honom till töre. blir bjudna på middag, & så får jag ÄNTLIGEN träffa challan & nellsan igen! saknat mina små snoss. som tur var har vi inte varit helt kattfria, har nämligen haft en ständigt återkommande liten misse som varit och hälsat på & fått mat och vatten ute på våran altan. var nästan sorgset att lämna henne där sen. vem vet när hon får mat igen? stackarn.

orkar faktiskt inte lägga in några bilder nu, ska ladda upp dom ikväll, eller imorgon efter skolan. så ni får helt enkelt hålla ut. kommer en bättre uppdatering av veckan också!

* keep it going louder

Publicerad 2010-08-16 10:52:57 i VARDAG,

precis varit på stan & hämtat ut passet som aldrig blev av i fredags. väskorna är packade, nu ska jag bara kladda på mig ansiktet & sen bär det av mot kallax! blir sista inlägget för den här veckan, får ge er en full uppdatering när vi är hemma igen. ha det så bra här hemma i kalla sverige, för jag LOVAR att vi kommer ha det kanoners på cypern!

* det här är slutet på vår film

Publicerad 2010-08-14 13:26:41 i VARDAG,



är helt blöt i svett, jag & ante har precis storstädat hela läggan. dammtorkat, dammsugit, skurat, städat toan. så nu är här rent & snyggt igen. men jobbigt var det! kanske dags att uppsöka duschen, typ nyss, om jag ska ha en rimlig chans att vara färdig till halv 3.

ikväll har andreas "kick-off" med laget, & jag är bjuden till heidi för kräftskiva. inte för att jag äter kräftor, men det bjuds på andra godsaker också. är väl inte överdrivet sugen på att dricka eftersom jag fortfarande har lite ont i halsen, men har inte bestämt mig för hur jag ska göra ännu. kanske att jag bara dricker lite grann & sen skiter i att fara på vassholmen? eller så skiter jag i halsen och far ut och har kul. inte fan vet jag, det återstår att se. nä, nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig.

puss!

* sjung för gamla djurgården

Publicerad 2010-08-14 11:03:17 i HOCKEY,

jag säger då bara stackars er icke-hockeyintresserade som läser min blogg. för redan NU har det dragit igång, till min stora lycka! nu vet ni nog vad som kommer att hända med min blogg, höhö. djurgården inledde sin european trophy-turnering med en STARK hemmaseger mot linköping redan igårkväll:

¨

mål i premiärmatchen av både josef boudemeinne & mario kempe. assist av lassen & ekman. vilka nyförvärv alltså. ska inte uttala mig allt för mycket, men som vanligt ser jag ljust på säsongen. kommer nog bli ett roligt hockeyår känner jag.

match ikväll igen! världens krigarmatch, iallafall här hemma på tuna. eftersom andreas (speciell som han är) hejar på färjestad, och jag som bekant på djurgården, kommer vi förmodligen reta ihjäl den andre efter en förlust. gillar inte dom här matcherna. eller jo, såklart att jag gillar dom efter en djurgårdsseger. inte annars.

   


* I'll look after you

Publicerad 2010-08-13 10:26:18 i VARDAG,

även fast halsen fortfarande dödar mig, ska jag nu gå & kladda på mig ansiktet och sen bege mig in mot stan. första stopp blir lätt på apoteket, nu ska här kureras! ska be om dom starkaste jävla halstabletterna dom har, för nu ska jag bli frisk!

kommer garanterat bli lite shopping också, så jag kan lägga in bilderna senare.
puss!



* say that I'm leaving on monday morning

Publicerad 2010-08-12 20:13:28 i PARTY,

lyckligtvis verkar det inte vara något allvarligt fel på mig, har inte feber längre, bihålorna har börjat lätta upp & halsen också. så håller tummarna att det fortsätter gå åt rätt håll så jag slipper fara på vårdcentralen imorgon. var inte speciellt sugen att gå på penicillin hela resan direkt.

kom också på att jag fortfarande inte skrivit om LK-lördag ännu. nu är det så länge sen så jag kommer förmodligen ha glömt bort hälften, men jag får väl skriva så gott jag kommer ihåg. vaknade upp i rätt bra tid, alla förutom jag, ante, sandra & fanny for ner på stan. fick några roliga mess av heidi & amanda; "nu börjar vi dricka, beställer en iskall cider", en halvtimme senare fick man "nu tar vi nästa, öl den här gången". roliga tjejer. vi andra nöjde oss med bakismat & resten av eftermiddag spenderade vi på sofforna.

när dom kom tillbaka var väl klockan vid 3-4, då var det bara för oss andra att sätta igång. kan säga att vinet inte riktigt smakade lika bra som dom tidigare kvällarna, men jag krigade på. duschade, sminkade oss & hade en ganska lugn förfest här på tunis. redan vid 8 for första taxilasset härifrån, vi andra åkte strax efter vid halv 9. gick & såg takida, efter det blev det (såkart) valhalls tält tills det var dags att åka hem.

nu har jag sammanfattat allt så gott jag kommer ihåg det, bjuder på några bilder från lördag också.
säger det igen - TACK för en kanonbra helg tjejer! ♥
(& till dig också andreas)


  

   


verkligen haft superkul hela tiden.

* jag frågar gråter du, du smakar salt

Publicerad 2010-08-12 12:07:14 i VARDAG,

för första gången på 2 somrar var jag tvungen att ringa & sjukanmäla mig imorse. hatar att vara borta från jobbet, även fast jag inte älskar mitt jobb så är det en sak man bara inte gör. tycker jag iallafall. även fast jag haft ont i huvudet, halsen osv har jag alltid tvingat mig iväg. men det gick fan inte imorse. har haft feber hela natten, huvudet har hållit (& gör det fortfarande) på att sprängas, min hals är så öm att jag DÖR varje gång jag måste svälja, & till råga på allt så tror jag att jag har/håller på att få bihåleinflammation. världens tryck både under och över ögonen, precis som när jag hade det sist. FAN! jag måste ju vara den med mest otur i världen! fatta att vi åker på 4 dagar! kul om jag måste äta penicillin där då?! åååååh.... nu ska jag bädda ner mig i sängen & se "sex & the city 2" i väntan på att andreas ska komma hem från jobbet och ta hand om mig..

älskar dig ♥

* and now you're gone there's like an echo in my head

Publicerad 2010-08-11 09:39:12 i VARDAG,



det här är INTE kul.
har svinont i halsen. håller alltså på att bli sjuk, & vi åker på måndag. känns ju lagomt skojj. får hoppas att det inte varar länge, för sjuk i cypern har jag då inte tänkt vara! är min näst sista dag här på jobbet för övrigt, sökte ledigt på fredag. måste hinna växla pengar, PACKA, köpa solskydd, hämta ut mitt nya pass, osv. är en massa som ska hinnas med. så en dags ledighet behövs minst sagt.

* and I know we were both to young to know what real love would be like

Publicerad 2010-08-10 08:11:39 i PARTY,

hann, eller rättare sagt orkade inte skriva fortsättningen från helgen igår. var helt & hållet DÖD igår, fortfarande bakis typ. så när jag kom hem från jobbet åt vi middag & sen låg vi och halvsov på soffan resten av kvällen. råkade somna mellan 8-9 typ, ante väckte mig & sen när vi gick och la oss i sängen kunde jag omöjligt somna. eller jag somnade, men hann inte sova mer än 5 minuter eftersom mina satans mardrömmar väckte mig. så jävla typiskt. ska ALDRIG mer dricka 4 dagar i rad. min hjärna hinner inte riktigt med.

hur som helst, vi vaknade upp i fredags, inte det minsta bakis. åt frukost & sen satte vi (läs andreas) igång att fixa upp hyllorna i garderoben. medans fanny & amanda låg ute på gräsmattan och solade hängde jag upp mina kläder på galgar och vek resten på hyllorna. nu är det färdigt, & riktigt bra har det blivit! ska försöka få nån bra bild så ni får se hur det ser ut.

senare under eftermiddagen kom resten av gänget, sandra, heidi, jennifer & jenny. vi tjejer sminkade oss & började dricka lite smått. sen kom också tomme, nike & danne, alle & david, och anniken. hade en riktigt bra förfest/inflyttningsfest måste jag säga. for ner på området vid 10-tiden, såg the ark. hann även med att gråta en skvätt för att jag blev så rörd av ola salo. ni hör ju i vilken fas jag befann mig. nåja, fick höra "it takes a fool to remain sane" & efter det var jag nöjd. resten av kvällen kan ni ju gissa vars vi befann oss? jo, i valhalls tält. rätt stört egentligen, man är ut där i stort sett varje helg & såfort man tar sig utanför kommunens gränser sitter man och trycker i deras öltält en hel helg. haha. fast var ju i och för sig det tält som hade mest folk så.




jag, sandra & ante for hem efter lite drama redan vid 1, halv 2 tiden tror jag. åt resterna av våran kinamat innan vi gick och la oss. måste ha sovit som en stock, för jag hörde verkligen inte ett ljud av amanda och resten av gänget när dom kom hem. skön..t.

fan! är ju helt omöjligt att få allt att rymmas i ett inlägg.
nu blir det bara fredagens bilder & så får jag skriva om lördag senare.

   
  

* står i din port, står bara still

Publicerad 2010-08-09 12:49:23 i PARTY,

jaaa alltså HERREGUD, vilken superhelg jag haft! ♥

precis som jag visste att det skulle bli med alla mina tjejer på besök på tunastigen. finns verkligen ingenting att klaga på, förutom att helgen har gått på tok för fort. samtidigt som det var skönt att få lite tystnad & lugn och ro i läggan igår när alla farit kändes det så tomt. har verkligen haft det så bra som man möjligtvis har kunnat ha det. har dessutom fått konstaterat än en gång att jag har världens bästa pojkvän & sambo, så puss på dig! inte många killar som skulle stå ut en hel helg som ensam kille med 7 helt knäppa tjejer. vårat gäng är ju som lite speciellt, haha.

jag vet fan inte vars jag ska ens försöka börja berätta om helgen. kanske är lättast att berätta dag för dag? så då är det väl bara sätta igång med torsdag. amanda & fanny kom och började helgen redan då, jag och andreas hade mer eller mindre bestämt oss för att inte dricka nånting utan istället ladda inför fredag & lördag. men ni kan ju gissa hur det gick? jo, såklart lurades vi med. inte för att jag ska klaga, hade riktigt roligt. bara synd att vi inte visste att dom stängde klockan 1 när vi åkte hemifrån typ 12. var ju hemma i sängen i vettig tid iallafall.

   


... känner att det kommer bli ett alldeles för långt inlägg om jag skriver om hela helgen, så jag får göra det senare ikväll istället. & då kommer resten av alla bilder upp också.

nu ska jag återgå till telefonen
bara 4 jobbdagar kvar nu! wöhööö.

*so happy I could die

Publicerad 2010-08-05 16:54:58 i VARDAG,

om ni nu möjligtvis missat det från facebook så har jag KOMMIT IN PÅ SJUKSKÖTERSKEUTBILDNINGEN!!!!! höll fan på att dö av lycka tror jag, var i alla fall nära att börja gråta. ska bli så sjukt kul! & sen som grädde på moset har andreas fått jobb i luleå också, saker & ting kan knappast gå bättre för oss just nu. wiiiie!



nu har vi ganska nyligt kommit hem från haparanda. fick med oss en hel del idag också, skräll. är fan omöjligt att gå på ikea utan att handla en proppfull kundvagn, på rikt. nåja, nu får vi hoppas att vi har allt så vi slipper fara dit på länge.

ska packa ihop alla kläder & sånt nu och sen ska vi börja fara hem till luleå. väntar bara på pappa ska komma från jobbet så vi kan lyfta min säng till släpet. måste ju ha en gästsäng nu när bruttorna kommer, hihi. och när man faktiskt har ett gästrum känns en säng som ett mer eller mindre måste. så då får den jag haft här på flickrummet duga.

vet inte om jag kommer blogga så överdrivet mycket nu under helgen, men man vet aldrig. vet bara att jag ska ha det riktigt jävla bra! så det så.

* there's just no getting over you

Publicerad 2010-08-04 08:49:31 i VARDAG,



idag kändes det inte ens jobbigt att stiga upp, när jag vet att jag har världens roligaste helg att se fram emot. tänk er själv, en hel helg med alla mina 6 favvobrudar som inneboenden.
kommer fan bli perfekt! ♥

ikväll blir det att gå ut & ta sig några glas vin med heidi, sandra, cattis, alexander & andreas. synd bara att inte vädret ville vara med oss, får hoppas att solen vill titta fram lite senare iallafall.

imorgon blir det ikea en snabbsväng. fortfarande lite saker som fattas. bland annat en tv-bänk in till sovrummet. ser för taskigt ut när dvdn bara ligger på backen. så det måste vi fixa. & mera hyllor in till våran walk-in closet, som för övrigt är i stort sett färdig! behövs bara mer galgar & några extra hyllplan så mina skor får plats. ska knäppa bilder på den också så ni får se, kan mycket möjligt vara det bästa rummet i hela läggan, hihi.

det här tycker jag är lite kul faktiskt,
den vänstra bilden är från när amanda fyllde 18
& den högra är från förra helgen
LIKA?! höhö.

 

* and I would walk on water

Publicerad 2010-08-03 13:34:46 i PICTURES,

världens finaste ♥



har sagt det hur många gånger som helst
men vill bara att du ska veta

att jag älskar dig mest av allt i hela världen
& att du är det viktigaste i mitt liv

* lillebror, bli aldrig som jag

Publicerad 2010-08-02 22:09:33 i PICTURES,

ikväll har vi varit riktigt flita & städat hela läggan, så nu är här inte så smutsigt längre. har även knäppt lite bilder, men tycker inte riktigt det stämmer överens med hur det ser ut i verkligheten. nåja, ni ser väl på ett ungefär hur vi har fått det i alla fall.

  

 

* you're love is a song

Publicerad 2010-08-02 22:01:35 i PICTURES,

måste bara visa den här bilden. nu förstår ni kanske vad jag menar med att dom gör ALLT tillsammans. dom till&med SKITER tillsammans. måste ju vara det som kallas äkta kärkek, hihi.



finns det -rum så finns det stjärterum!

* I've got another solution for you girl

Publicerad 2010-08-02 15:23:43 i VARDAG,

fick precis veta att jag får ledigt på torsdag också, vilket innebär att jag nu kommer vara ledig torsdag, fredag, lördag & söndag! fyfan! aldrig längtat så mycket efter att få vara ledig. jag känner mig som ett barn på julafton. sen fick ante veta att han heller inte behöver fara & jobba, så han kommer vara hemma hela helgen. skulle typ kunna börja grina av lycka, känns det som. fan vad kul det ska bli!


förra året

* give me some space for both my hands

Publicerad 2010-08-02 11:11:38 i VARDAG,

känns allt annat än okej att vara på jobbet idag, är SVÅRT less redan nu. och jag har jobbat 2 timmar, hur ska jag klara mig fram till halv 6?! tur det bjuds på fika idag iallafall, höhö.

igår tog vi med oss katterna till luleå. trodde det skulle bli total cirkus, men det gick över förväntan. & nellie har förresten redan blivit en helt annan katt. från att vara helt livrädd för både mig & andreas till att nu vara världens gounge. är också så jävla gulligt att se hur mycket hon & charlie tycker om varann. alltså dom följer efter vann HELA TIDEN. går nellie på toa, kommer charlie efter. går nellie och äter, kommer charlie efter. går charlie och lägger sig i soffan, kommer nellie efter. ja, ni förstår.
 helt sjukt söta är dom ♥



till middag gjorde jag & gubben egen pizza, blev riktigt god må jag säga. & var riktigt mysigt att sitta ute på ballisen på våra nya fina utemöbler i kvällsolen dessutom. helt perfekt. & till efterrätt gjorde vi fruktsallad med färsk annanas, vattenmelon, vindruvor, jordgubbar & mandariner. kan ju meddela er att det var JÄVLIGT GOTT!

ikväll ska jag storstäda läggan & sen knäppa bilder på resten som ni inte sett ännu, så senare ikväll får ni kika in & kolla på dom bilderna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela