nilssonjennipher

* somebody that I used to know

Publicerad 2012-01-29 17:25:03 i VARDAG,

hade en riktigt trevlig kväll igår. maten blev sjukt god! hemmagjord pizza e så mycket godare än dom man köper. spelade spel & drack lite vin. tänkte gå ut en sväng också men det var så lång kö så istället blev det chili cheese på max och sen hem till sängen. skönt att vakna upp och känna sig pigg å fräsch.

haft en slödag idag. legat på soffan och sett film, såg colombiana. inte min vanliga typ av film men den kan jag verkligen rekommendera! väldigt bra. nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi till johanna och danne. ska äntligen få klippa mig, vilket behövs big time! i veckan ska vi experimentera lite med mitt hår. tänker försöka bli lite ljusare. spännande spännande.

* we might not get tomorrow, let's do it tonight

Publicerad 2012-01-28 15:33:15 i VARDAG,



hej! igår blev det en liten spontanutgång för mig och elina. gick ner på all star och drack nåt glas vin. riktigt mysigt! skönt med en lugn och rätt nykter utgång för en gångs skull hehe. har haft mamsen och papsen på besök idag. haft "barnkalas" eftersom min lilleman charlie fyller hela 2 år idag! helt galet hur fort tiden går. känns som att vi nyss hämtade honom typ.

nu ska jag gå å duscha. bjuder mathe och jojje på middag ikväll, ska kirra hemlagad pizza! sjukt gott.
pusshajj

* I'm bulletproof, nothing to loose

Publicerad 2012-01-27 15:50:40 i VARDAG,

hej bloggen! JA - jag lever. har bara haft fullt upp mest hela tiden under sistone i å med flytten. på tal om flytten då, känns helt underbart. mer underbart än vad jag trodde innan till och med! känslan av att kunna gå överallt ♥ har tänkt fota och lägga in bilder så ni får se hur vi fått det. men det har inte riktigt funnits tid tid det, så he får bli ett lite senare problem.

har förresten vfu nu, började förra veckan. är helt sjukt roligt! trivs så himla himla himla bra. vill aldrig fara därifrån. bara två veckor kvar nu.... buhuuuu

äh inte fanken vet jag vad mer jag ska skriva?


* I will never be the same, without you

Publicerad 2012-01-11 14:00:58 i VARDAG,

äntligen börjar vi se ljuset i tunneln! nu är alla tapeter och golv på plats, fattas bara lite lister och sånt. känns verkligen helt underbart!

håller på att packa ner hela lägenheter i kartonger, så nu är det kaos här. nåja, på lördag kör vi hela flyttlasset så är ju inte så länge vi behöver ha det såhär.

förresten, hur ska jag nånsin kunna tacka min pappa tillräckligt, som varit med oss från dag 1 och hjälpt till med ALLT?! utan han hade vi aldrig klarat det. nu har han ännu en gång bevisat att han är VÄRLDENS bästa pappa, fast det visste jag ju redan hihi <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela