nilssonjennipher

* I ain't even gonna fight it

Publicerad 2011-09-29 14:45:41 i VARDAG,

måste säga att jag än så länge älskar min nya bebbe, är livrädd varje gång jag håller i den att jag ska tappa den haha. brukar inte vara speciellt rädd om mina mobiler men känns som att denna är lite speciell. ska bli intressant hur länge jag kan klara utan att tappa den i backen. brukar oftast inträffa på första dagen men he har jag ju iallafall avklarat! duktig chejj

har varit på skolan från klockan 8 imorse, haft föreläsningar om olika hjärtfel. är helt slut i skallen och borde egentligen fortsätta plugga här hemma. men he går inte, hjärnan känns som potatismos typ. så he får vänta tills imorgon. ska snart förflytta mig till soffan och se lite vänner i väntan på..... TOP MODEL såklart! kanske passar på att ta en PN också, känner mig helt slut. har tränat rätt mycket i veckan så he kanske är därför? tar nog en vilodag idag så kroppen hinner återhämta sig lite. intressant fakta eller huuuur? nej nu ska jag sluta, tack och hej leverpastejj



en väldigt töt och skelögd charlie!

* men ser det ut som att jag sörjer dig?

Publicerad 2011-09-26 17:33:25 i VARDAG,

har funderat rätt länge kring det här med tatuering. varit sugen ett tag, men inte känt mig säker på vad jag ville göra. har alltid varit säker på att jag ville tatuera in en fin text, men inte hittat nån som verkligen betyder nåt (töntigt det låter, jag vet) nu känns det iallafall som att jag faktiskt hittat en text jag vill tatuera! så här mina vänner (+mamma) har ni ett litet tips på vad jag önskar mig i present/julklapp heheheh.......


* you can be my it-girl

Publicerad 2011-09-26 12:09:43 i VARDAG,

måste börja med att tacka alla tjejer som gjorde lördagskvällen till den roligaste och framförallt SJUKASTE på länge! herreguuuuud alltså. hade riktigt riktigt roligt, galet! har lite bilder men inte många som går att publicera på internet. vad hände liksom?! måste definitivt göras om, i raaaan!

annars så ville jag bara skryta lite grann med att jag är ledig idag. underbart skönt. hunnit vara på 60 min indoor walking imorse, skön start på dagen. ätit tonfisksallad till lurre, ska snart plocka fram alla böcker och sätta igång med pluggandet. ikväll blire ett andra träningspass, tänkte köra lite styrka också. tackar inpuls och fina sandra för dessa snyggingar! träningsmotivationen kan knappast bli högre när man får träna i såna här skönheter:



over and out! pöss ♥

* life is no nintendo game

Publicerad 2011-09-22 21:37:27 i HOCKEY,

matchen var katastrofal, mer än så behöver jag knappast säga. fattar inte vad djurgården håller på med?! så mycket avvaktande och slarv. usch nej nu måste dom verkligen rycka upp sig. kvällens höjdpunkt var när jag insåg att holmqvist äntligen klippt sig. ungefär så händelserik var matchen genom mina ögon. ja, förutom dom två tröstmålen dom tillslut fick in. skönt att slippa se gustafsson hålla nollan iallafall.

alltid, oavsett ♥

* day by day

Publicerad 2011-09-22 17:10:50 i VARDAG,



har haft en riktig pluggdag med ribban. pluggat nästan 4 timmar! duktigt duktigt. det sjuka är att fast vi pluggat så länge har vi hunnit gå igenom två deltentor. helt knäppt mycket att lära sig! känns bra att jag för ovanlighetens skull börjat plugga i tid iallafall.

nu är dagens middag i ugnen, andra nya receptet jag testar nu i veckan! spännande. kul att äta lite ny mat istället för att ha samma matlista varje vecka liksom. efter det är det dags; luleå - djurgården i COOP arena. nervöst!!!

å imorgon är det dags för årets första tenta, dock "bara" en onlinetenta, men ändå jobbigt. speciellt när man inte känner sig så väl förberedd (skräll?!) får hoppas he går vägen ändooo.

* cause you're amazing, just the way you are

Publicerad 2011-09-21 13:09:12 i HOCKEY,

känns helt otroligt underbart att kunna säga att vi är BÄST I STOCKHOLM! ni anar inte! sjukt härlig känsla igår efter matchen. återigen en urusel första period, men en betydligt bättre andra. 3 mål på typ 4 minuter kan man väl knappast klaga på?!?! älskade underbara djurgården ♥

DIF - AIK 4-2

* varför vill du riva ner mitt stängsel?

Publicerad 2011-09-21 12:47:00 i VARDAG,

varit och tränat rygg/mage/biceps idag med bibbo. sjukt otaggad på att träna, hade så sjukt mycket mensvärk så trodde seriöst jag skulle dö. hade så ont att det svartnade för ögonen. normalt? njee. ska iallafall till barnmorskan idag för att få nytt p-pillerrecept. kanske borde fråga henne om hon inte kan skriva ut några donabrakatabletter som hjälper mot värken. kan käka typ 8 panodil utan effekt. har nog överanvänt dom tror jag?

ska hoppa i duschen nu och sen sätta igång att plugga lite.

* I know you, got a clue what you're doing

Publicerad 2011-09-20 16:38:50 i VARDAG,



tjenis penis. idag har jag haft en konstig dag. har inte känts som att jag är jag? svinkonstig känsla. som att min hjärna befunnit sig på ett annat ställe än min kropp. väldigt svårt att förklara. har iallafall varit på skolan ända sen klockan 10 tills nyss, är trött, hungrig och less. längtar tills andreas är hemma så vi kan käka middag!!!

ikväll ska jag såklart se stockholmsderbyt, sjukt nervöst redan nu. att förlora mot ett sånt äckligt lag som AIK är nåt man verkligen inte vill. så ikväll hoppas jag att djurgården spelar betydligt mycket bättre än i lördags. vill inte ens nämna nåt om den matchen för det var så slafsigt spel. nästintill pinsamt att se! så ikväll hoppas jag att få se ett mycket piggare och mer alert djurgården! full fart framåååååt

* I'v got the super bass

Publicerad 2011-09-17 14:41:52 i VARDAG,

hej på dej bloggen. igår var vi bjudna på 5-års firande hos elina & viktor. himla trevligt! var ut en sväng på allstar också, inte så värst kul kanske men så är det väl på fredagar liksom.




ikväll får jag besök av fanny & cattis, ska bli väldigt kul! svinlänge sen vi umgicks eller festade tillsammans så det kan väl inte sluta annat än kul.

nu sitter jag här och är sJUKT sugen på sushi!! ni anar inte. nästan så jag måste åka in till stan och hämta hem en portion. skulle inte vara fel nånstans känner jag. sen klockan 4 är det matchdags, hemmapremiär för djurgården. modo står för motståndet och självklart tror och hoppas jag på ytterligare en seger! då vet niiiii

* livin' in a lonley world

Publicerad 2011-09-15 21:31:10 i VARDAG,



BOOYAHH!
så underbart med en seger! sa ju att första vinsten på 8 bortaförluster skulle komma ikväll, inte sant? känns grymt skönt att gå och lägga sig nu vill jag meddela. imorgon väntar skola hela dagen, då vet ni det liksom. nu blir det sängen och mys! pössheejj

* varför vill du stå med mig i regnet?

Publicerad 2011-09-15 15:29:39 i VARDAG,

hade helt och hållet glömt bort att man faktiskt kan beställa hem matcherna! hur dum?! så självklart kommer jag se djurgårdens match ikväll. vilket snille.. känns som att jag faktiskt borde minnas det eftersom det förmodligen var vad jag spenderade mest pengar på under våren.



annars då? varit på spinning/core idag, träffade emmeli så slapp träna själv, gött. hatar min axel som gör så att jag inte kan vara med på alla övningar under coren. hatar, hatar, hatar. men vad ska man göra liksom? har också hunnit avnjuta sushi, alltid lika gott!

nu ska jag lämna datorn och flytta mig till soffan, dags för top model! pöss

* don't be scared girl, call on me

Publicerad 2011-09-15 14:12:10 i HOCKEY,

nu kan jag meddela alla er icke-hockeyintresserade att min blogg förmodligen kommer att förvandlas (som den alltid har en tendens att göra under vintern) för ikväll drar ÄNTLIGEN elitserien igång på riktigt! har längtat enda sen det hela slutade. ikväll blir det en speciell match, djurgården möter HV nere i kinnarps arena. alla, och då menar jag alla, även järnkaminerna, ska ha ett tifo för att hedra stefan liv. hade mer än gärna varit på plats själv men what to do. kommer inte ens få se matchen, vilket såklart suger.

djurgården åker till jönköping med ett rätt tungt facit. djurgården har nämligen förlorat de 8 senaste bortamötena mot HV. tungt, men ikväll känner jag på mig att segern äntligen kommer! håller iallfall alla mina tummar & tår att det går vägen för mina älskade.



en annan sak som är underbart är att min elkling mackan har fått äran att vara kapten! kan ju inte sluta med annat än SUCCÉ!

* baby I'm in the gap

Publicerad 2011-09-14 14:23:20 i VARDAG,

finns det nåt mer långtråkigt än att vara ledig? visst fan är det skönt, men inte speciellt kul. varvar mellan att sitta framför datorn, se tv, spela xbox, tvätta, och plugga. är så fruktansvärt uttråkad! behöver nån motståndare i wordfeud! vill ni möta mig så heter jag jempaan. kan dock förvarna er om att jag suger. bara så ni vet liksom

* and baby everything I have is yours

Publicerad 2011-09-14 10:58:41 i VARDAG,

haft en riktigt mysig morgon. vaknade redan vid halv 9, men låg kvar i sängen och mös med charlie. slog igång "i rymden finns inga känslor", lika bra varje gång! säkert tredje gången jag ser den men den är ju så fin.

hade tänkt ta mig lite frukost nu men det finns inte ett skit hemma att äta. SJUKT less tjej! och sjukt lat tjej som inte orkar åka iväg till affären för att köpa nån mat. får försöka bota min hunger med massa kaffe och snus. brukar ju funka ett tag iallafall..?

* wish I had a mango tree

Publicerad 2011-09-13 12:05:08 i VARDAG,



har varit på föreläsning hela förmiddan. var så sjukt trött, gäspat typ 1 miljard gånger. var omöjligt att hänga med och fatta vad föreläsaren pratade om, med facit i hand hade jag nog lika gärna kunnat stanna kvar i sängen. nu hade jag tänkt ta tag i lite mer plugg, lika bra att börja i tid om man ska ha nån som helst chans att klara alla tentor.

ikväll är jag och anty bjudna till elina och virre på middag. myspys!

* what makes love the exception?

Publicerad 2011-09-12 17:50:22 i VARDAG,

piffat upp bloggen litegrann. blev dock inte så nöjd men det får duga tills vidare. kände att en härlig sommarbild från mallorca liksom behövdes nu när det blivit höst. sen att allt blev i svartvitt är ju en annan femma.



har haft en underbar helg med massa skojigheter. utgång både fredag och lördag. mådde oväntat bra igår. fick besök av mamma&pappa, blev bjuden på middag på österns pärla. helt sjukt gott! såg även hockey igår, längtar tills det drar igång "på riktigt". kommer förmodligen följa rebels lika slaviskt iår trots att inte andreas ska spela, nördig som jag är.

just nu inväntar jag andreas som snart kommer från jobbet. haft en sorgens dag här i min ensamhet. kollat igenom klipp på youtube som handlar om stefan liv. känns som att mina tårar i kroppen tagit slut..

* you think you got it, oh you think you got it

Publicerad 2011-09-08 15:04:25 i VARDAG,



det är liksom för stort för att riktigt få grepp om. tänk hur många flickvänner, fruar, och barn som förlorat sin andra hälft, sin pappa. jag har ont i magen, går runt med en klump konstant. kan inte släppa det. livet är fruktansvärt skört. på mindre än en minut kan hela ens värld rasa samman. jag är så lyckligt lottad som har kvar alla mina närmsta i livet. var rädd om det ni har för imorgon kan det vara för sent..

* would you know my name if I saw you in heaven

Publicerad 2011-09-07 18:54:29 i VARDAG,

jag är helt utan ord, fattar inte riktigt vad som hänt tror jag. så sjukt hemskt, sånt här SKA inte få inträffa! ett helt hockeylag. stefan liv. har ont i magen, det är bara för sjukt. klarar inte av sånt här riktigt. alla tankar går till deras anhöriga.

vila i frid ♥

* jag blev ett måndagsbarn

Publicerad 2011-09-06 11:59:25 i VARDAG,



kan meddela er att indoor walking var riktigt kul, men OJ så jobbigt. och så sjukt varmt i rummet, svetten ordagrant rann! helt sick. var så slut efteråt att jag till å med fick spy! ni anar inte hur otränad jag är. hemskt men sant. ska bara käka lite lunch nu och sen ska jag iväg och försöka bli lite mer pumpad!

sen ikväll väntar jobb. helt galet hur mycket vikarer som behövs alltså. hade jag velat hade jag nog fått hoppa in varje dag. men he är ju bra för mig liksom! så ikväll hittar ni mig virrandes runt på malmudden. ska alltså få testa på hemtjänst på ett annat ställe än östermalm. kuuuul!

* jag vill känna mer, se mer än jag ser

Publicerad 2011-09-05 12:09:48 i VARDAG,

att vara ledig på måndag kan vara det bästa som finns! speciellt när man har jobbat hela helgen dessutom. idag ska jag inte röra en fena, ska ladda ner nån bra film som jag ska mysa till i soffan hade jag tänkt. känner att kroppen behöver lite vila. ikväll ska jag testa på indoorwalking för första gången, spännande! har hört en massa bra saker om det så får hoppas jag tycker om det.

avslutar med att säga att jag har världens bästa pojkvän! ♥

* the mountains are wide and the oceans are blue

Publicerad 2011-09-04 14:29:19 i VARDAG,

bär runt på en konstig känsla i magen idag. känner mig lite ur form? vet inte hur jag ska förklara det riktigt. idag är en sån dag helt enkelt. fixar mig lite mat nu innan det är dags att bege sig mot jobbet. lite nervöst är det allt.

* and you don't even know me

Publicerad 2011-09-02 15:21:54 i VARDAG,

har jag varit och gymmat? NEJ. är jag sveriges lataste person? förmodligen! men what to do. nu är jag iallfall redo för några timmars jobb. blev förresten bokad på söndag också, hur najs?! ska få testa på att jobba på ett äldreboende också för första gången, göttans. dags att börja röra på påkarna, måste om och köpa lite snus också så man överlever kvällen liksom.
 

* you couldn't have loved me better, but I want you to move on

Publicerad 2011-09-02 11:43:06 i VARDAG,

blev väckt imorse av bemanningsenheten som ville ha mig ut och jobba, underbart! fick två pass, ikväll 16-21 och imorgon 7-17. grymt skönt med lite extra kosing. plus att jag får träffa alla fina gamlingar som jag saknat! så he ska bli riktigt kul.

innan det är dags för jobb så har jag tänkt åka och gymma. blir nog lite kondition och sen plåga mina ben och rompaa. då vet ni det liksom. inget speciellt kul på hjärtat just nu känner jag....

* you gotta love beeing you

Publicerad 2011-09-01 13:41:51 i VARDAG,

har sovit sjukt oroligt inatt, drömt massa mardrömar om att bli biten av ormar bland annat. vaknade vid halv 10 av att jag dog av ormgiftet? har hört att det är väldigt ovanligt att man känner att man dör i sina drömmar, men det gör jag varje gång? sjukt läskigt. andra vaknar ju liksom just innan dom håller på att dö. jag har nog en rätt konstig hjärna.

har iallfall varit på spinning/core idag. SJUKT skönt! insåg hur mycket jag älskar spinning, och hur mycket jag saknat det. var och tränade igår också, träningsvärk som tusan idag. armarna skakar bara jag lyfter dom hahah. redan i första maglåten på coren så började magen skaka. sååå vältränad! men he ska bli ändring!



käkat en underbart god hemmalagad kycklingburgare, ska hoppa i duschen nu och sen åka in mot stan. måste fördriva lite tid eftersom att ante ska jobba övertid och är inte hemma förrän typ 8 ikväll. vilket perfekt läge för mig att tjuvträna lite på nhl.......

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela