nilssonjennipher

* they will be so surprised

Publicerad 2011-05-31 19:25:45 i VARDAG,

HEJ!! ber om ursäkt för att jag e så otroligt kass på att blogga nu för tiden. men har ju som ni vet haft annat för mig i helgen. var ju som sagt var ner till umejåå och hälsade på syrran + emil + gastus! blev som väntat två riktigt kul kvällar. ett kul citat kan jag väl bjuda på. har insett att jag inte är så smart som jag trott att jag är?

sitter i bilen och pratar om däggdjur (av nån anledning?!)
emelie: men jennipher du fattar väl att ankor kan flyga!! alla fåglar kan ju flyga
ante: jaa förutom strutsar och pingviner
jag: ja men jag tänkte att ankor kanske inte är fåglar, tänkte att dom kanske är däggdjur
emelie: men däggdjur lägger ju inte ägg?
så blir det tyst ett tag.....
jag: jaa men inte alla! tänk typ råttor? dom lägger ju ägg
emelie och ante: snälla säg att du skämtar nu.............

hahahaha råttägg!!

så ja, jag har iallafall insett att min iq kan ha sjunkit en liten aning. nämner inga namn men så kan det blir när man umgås med "klassens korkigaste".... hahaha

här är helgen i bilder:

    


och folk säger att vi e lika...?!?!


♥♥♥

annars så gör jag min allra sista praktikdag imorgon.. känns inte alls kul! vill inte fara därifrån. tiden har gått alldeles för fort. men har ju iallafall mallorca att se fram emot på lördag!! chill.

PS. elina du e för söt. kommer sakna dig också!! ♥

* I'm told what to do and I don't know why

Publicerad 2011-05-27 05:50:39 i VARDAG,



just nu är det väääldigt jobbigt att heta jennipher. stigit upp för typ 20 minuter sen, vet inte riktigt om jag fortfarande sover eller om jag är vaken? sjukt trött är jag iallafall. har hunnit sminka mig, ska snart försöka få upp ante och käka frukost och sen ska jag åka buss till piteå..... segt som sablar! ska iallafall passa på att försöka sova hela resan så går he nog snabbt. men jaa annars ville jag väl bara säga hejdooo för dirr efter jobbet/prallen tar vi vårat pick och pack och gasar ner till umeå! ni kan ju försöka gissa vad vi ska göra där, rätt svar får 1 miljon hahaha hejdoooo

* you're gonna show the world what lifes about

Publicerad 2011-05-25 15:50:56 i VARDAG,

men halloj i lingonskogen. idag har jag alltså varit ledig, vilket har varit riktigt mysigt. hunnit med att käka plättar med grädde å sylt med haneli, sen också varit på stan med malino. köpte en bikini, en röd söt virkad sak. och så hittade jag två par skor också!! vilket verkligen behövdes. ett par gladiatorsandaler och ett par lite lägre med kilklack. fettfina. och ja juste så köpte jag en blus också... hehe skräll av mig. malin ba "jaa jennipher den där typen av tröjor e verkligen din stil" haha har typ bara sånna toppar nu för tiden. men tycker de e sååå fint

här e bilder på mina senaste inköp!
den översta bikinin köpte jag typ förra veckan. på bilden ser den dock röd ut men i verkligheten är den mera orange!

  
  

och jumpsuiten längst till vänster köpte jag också förra veckan. så sjukt cool & skön!!!

* DJs got me falling in love again

Publicerad 2011-05-24 21:53:45 i VARDAG,

hej på er alla sötisar. har varit och solat idag, vilket verkligen behövdes! insåg dock direkt jag la mig att fläkten inte funkade... haha hatar när det händer!! när jag sen var färdig riktigt rann det svett från mig. fresh tjej jag vet. men sånt e livet. kände att det liksom var dags att börja bättra på min icke befintliga bränna såhär 11 dagar innan resa!! om det nu blir nån resa vill säga..... satans askmoln. men får hoppas att det inte drabbar oss



annars så hade jag inte så överdrivet mycket på hjärtat. ska snart hoppa i sängs så jag e pigg och alert till imorgon för då får jag finbesök av elina. vi ska ha romantisk plättdejt för två! (ps. ja jag är ledig från prallen!! skönt med sovmorgon)

* I keep haba haba

Publicerad 2011-05-23 19:45:43 i VARDAG,

GLÖMDE JU FÖRRESTEN DET TYP VIKTIGASTE

att äckelgurkan åkte ut igår!!!!
men det var ändå inte det viktigaste
för det allra allra allra viktigaste är ju faktiskt att bästa chrille är kvar!

* I just wanna be myself and I want you to know

Publicerad 2011-05-23 19:35:27 i VARDAG,

idag har allt verkligen känts som en dröm. haha har flera gånger undrat om det e så att jorden faktiskt gick under i lördags och att ingenting som händer är på riktigt? fattar ni hur jag menar? lite så har det iallafall känts som. har haft en superbra dag på praktiken, älskar det stället! fast det har jag redan sagt så det vet ni redan. sen fick jag också veta att jag klarade alla 3 delar av psykologitentan, kan säga er att det var en stor fet sten som föll från mig. så sjukt skönt!!!



och slutligen så fick jag brev idag att mitt försäkringsärende är avslutat. behöver inte gå in på mer detaljer men det känns också väldigt, väldigt skönt ska ni veta! ibland e livet allt bra härligt!

denna dag var självklart tvungen att firas så ikväll blev det sushi till middag! tror dessutom jag ska fira dagen lite mer och kanske dricka ett glas rosé. känns nästan som att jag är värd det haha

* on a river made of diamonds and pearls

Publicerad 2011-05-22 13:04:22 i VARDAG,

har haft en riktigt bra helg! i fredags fick jag besök av elina & jokki och ante fick besök av danne & tomme. vi drack vin och sen gick vi ut på stuk och dansade hela kvällen. SJUKT kul! var faktiskt första gången vi gick ut på stuk sen nolle-p haha. men ja det var verkligen skoj och måste absolut göras om!

här e lite bilder


♥ ♥ ♥
   



sen på lördagen blev jag lämnad av anto som for ner till stockholm och hämtade hem en bil. fick dock besök av bästaste amanda hela dagen så det var en riktigt mysig dag. vi gick på stan och lunchade, sen såg vi film och senare på kvällen lagade vi hemmagjord pizza som blev gudomligt god! resten av kvällen fick jag ligga ensam i soffan. inte så kul, men skönt på nåt sätt. låg och kollade barnfilmer, måste verkligen rekomendera RIO. sjukt kul film

* om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Publicerad 2011-05-20 09:55:56 i VARDAG,



idag är jag ledig, underbart. ska käka frukost och sen ta hojjen in till stan, ska äta sushi!! blev så sjukt sugen på det igårkväll haha. så det ska bli riktigt gott. sen ska jag gå en sväng på stan och försöka hitta nån bikini. är ju trots allt bara 15 dagar kvar hehe!

här har ni lite nya och braiga låtar

Lady Gaga – Yoü And I
Getter Jaani – Rockefeller Street
Jedward – Lipstick
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

* there's something about this place

Publicerad 2011-05-18 17:02:22 i VARDAG,

har nu fått veta med 100% säkerhet att jag inte klarade läkemedelsräkningen...... men vad gör väl det när man precis klickat sig till en veckas underbar semester?!?!?!?!

4 juni går planet som ska ta oss till mallorca och alcudia!!!



17 dagar kvar och jag behöver knappast säga att jag längtaaaaaaar

* tonight, let's enjoy life

Publicerad 2011-05-18 12:10:15 i VARDAG,

tjenis penis. är så sjukt less, har varit och skrivit omtenta idag.... är säker på att jag kommer faila på läkemedelsräkningen IGEN. alltså det är verkligen inte kul. jag har alltid haft ganska lätt för mig i matten... men detta är utom mitt förstånd. vet inte hur jag ska klara den nästa gång heller?!?! iallafall inte om det är en lika svår tenta som denna gång... observera att jag dock inte vet med 100% säkerhet att jag kuggat, vi har ju inte fått veta resultat ännu. men sånt brukar man ju känna på sig. har man chansat på dom flesta frågorna är det ju liksom inte så svårt att räkna ut att jag kuggar!!

livet suger
tack och adjöööö

PS saker som gör mig glad:

snaaaaaaaart......

* but I don't want nothing at all if I ain't got you baby

Publicerad 2011-05-14 12:19:04 i VARDAG,

tjenixen trixen!! nu har jag äntligen hört exakt vad det är peter i bb alltid säger. så då vet ni det liksom. igår var det jättetrevligt! sjukt god mat. drack några vinglas, spelade kubb och sen satt vi och pratade och hade det mojsigt. insåg ännu en gång att jag suger på kubb. blev till och med vald sist till laget hahaha då förstår ni vilken sopa jag e!! men det är ju faktiskt kul även fast jag e så totalt värdelös.

nu ska vi åka in till stan en sväng. ante ska till frissan och jag ska och spendera pengar på det roligaste som finns, alltså smink........ fyfan vad det är surt att lägga flera hundra på det alltså!! hatar att köpa smink. men sånt måste man ju ha liksom. och sen ska vi till skogsvallen och heja fram malin och resten av gänget till seger!! och sen ikväll blir det god mat och bara mys. ska bli skönt att vara nykter. det behövs haha

* får ingen luft, blir knuffad runt

Publicerad 2011-05-13 09:40:58 i VARDAG,

har varit så sjukt trött hela veckan, dels för att jag har fått stiga upp så tidigt varje morgon och sen också för att jag blir sjukt trött av mina allergimediciner. så har verkligen sett fram emot den här morgonen för idag kunde jag sova hur länge jag ville. men när fan tror ni jag vaknar?!?!?! halv 9. ville dö när jag såg på klockan. och sen kunde jag såklart inte somna om. så nog är jag lik förbannat lika trött idag också. sånt suger verkligen.

i alla fall så känns det sjukt att det redan gått en vecka av min pralle. vill inte fara därifrån!! men har ju hela sommaren att se fram emot om inte annat. var hela förmiddagen på lab igår och tog venprover, var nervös men he gick alldeles utomordentligt bra!!

idag ska jag och mallo fara till elina och käka våfflor och plugga. har nämligen 3 omtentor på onsdag..... och jag har inte ens börjat ännu. ska ta och fixa lite frulle nu och sen är det bara sätta igång. då vet ni vad jag ska syssla med idag liksom. och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer? men blir nog mest troligt att hitta på nåt skoj med två av mina favoriter. så he blir nog bra ska ni se



PS hur underbart är det inte att san jose vann sista avgörande inatt?!?!?!

* för nu kommer allt tillbaks

Publicerad 2011-05-10 18:24:58 i VARDAG,

hej på er! ville bara skriva lite som jag har konstaterat under dagen: pite e ett jättemysigt ställe med astrevligt folk, jag älskar min praktikplats och jag har världens bästa handledare, jag har valt helt och hållet rätt yrke, känns så sjukt skönt att åka hem från jobbet och ha ett leende på läpparna! längtar redan till imorgon då jag får fara dit igen. helt seriöst! ni fattar inte. men iallafall så har jag idag fått ta två venprover på riktiga patienter. var så nervös att jag typ skakade haha. men ja det gick väl bra antar jag för att ha fått träna så lite! och sen har jag fått ge en intramuskulär injektion också, å det gick också bra. så nu e jag igång hihii

annars så håller det underbara vädret i sig, ska snart byta om och dra med mig anto på en promenad. känner mig så sjukt glad för tillfället! pöss på er

här kommer en skön låt jag hörde i bilen påväg hem
Stella Mwangi – Haba Haba

* there's a fire starting in my heart

Publicerad 2011-05-09 18:02:27 i VARDAG,



hade väl egentligen inget speciellt på mitt hjärta men tänkte bara skriva att min första praktikdag har varit superbra! kommer trivas som fisken i vattnet

PS underbart att sommaren e på väg!!

* it's probably cause you think you're cooler than me

Publicerad 2011-05-08 19:21:11 i VARDAG,

jomentjenare alla läsare! igår var en bra dag. eller iallafall ganska. förutom att jag hade ont i huvudet hela dagen, mensvärk från helvetet och att jag var en grinig PMS-unge så var den bra!! var hos två favvisar på inflyttningfest/20års firande. var alltså hemma hos elina och viktor som flyttat, och elina fyllde 20 i måndags och virre fyller snart. så dom slog liksom 3 flugor i samma smäll. smarta va

men det var riktigt trevligt! massa nytt folk och sånt e ju alltid lika roligt. förutom att jag alltså var ett litet hormonmonster hade jag roligt. ända tills vi skulle ta oss in....... vilket ju inte lyckades hahah så fult. kände mig som under 18 igen då man fick åka hem och sova direkt efter förfesten haha men ja skönt att sova tidigt om vi nu ska försöka hitta nåt positivt med det! och elina sa att det sög ute. vet dock inte om hon sa så för att minska min ångest lite men det kändes ju skönt att veta att man inte missade nåt viktigt liksom.

här kommer lite bilder

världens finaste tjej ♥




och idag har jag bjudit mamma pappa å morfar på middag. pottegratäng och fläskfilégryta. som ni säkert redan förstår så var det sjukt gott. åt så mycket så jag fick ont i magen hehee. nu väntar jag på att baby ska komma hem från kaaaalix så vi kan mysa ner oss i soffan och avsluta en bra helg till en film och såklart BB! håller tummarna att katta får stanna en vecka till. så skön tjej alltså

PS är sjukt nervös för morgondagen........

* cause I can't get enough

Publicerad 2011-05-06 09:43:02 i VARDAG,

igår fick vi lära oss att ge intramuskulära injektioner! väldigt spännande. haha fast tyckte det gjorde fett ont att få en injektion själv!! kändes ju typ som att muskeln skulle explodera i arslet haha. men det gick bra trots allt. fick också ge subcutana, vilket inte alls var lika farligt. kändes knappt. ska ge sånna här injektioner när jag är ute på praktik, som ju börjar redan på måndag. pirrigt som bara den men det ska bli sjukt kul



sen på kvällen igår for jag å andreas till elina och virre och såg film och chillaxade. såg "no strings attached", väldigt mysig film måste jag säga! sen avslutade vi kvällen på max & det blev chili cheese för min del, fett gott!

nu ska jag alldeles strax käka frukost och börja sminka mig och klä mig. ska in till stan med elina och försöka hitta nåt att ha på mig till imorgon kanske. cya later! pöss

* be, be your best

Publicerad 2011-05-04 16:09:21 i VARDAG,

tjenixen plixen!! eller hur nu peter i bb brukar säga. nånting sånt är det iallafall har jag för mig men skit samma. har precis kommit hem från mina kära elina, har varit där och chillat. blev bjuden på sjukt god hemmagjord potatissallad! mums fillibaba. och snart ska jag börja med egen middag som blir palt för halva hushållet (jag spyr) men för min del blir det.... blodpudding! underbart. svinlänge sen jag åt det så det kommer nog smaka braaa.



men annars då?? vet inte riktigt vad jag ska skriva. hade nog egentligen inget megaviktigt på hjärtat men kan väl iallafall skriva att jag längtar tills på lördag!! då vet ni det hejdoo

* jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Publicerad 2011-05-03 11:01:15 i VARDAG,

precis som jag förväntat mig blev lördagskvällen sjukt lyckad. svinrolig förfest och en grym utgång på all star. lite bilder:





snygg tjej till höger jaaooo

men iallafall så händer det rätt mycket just nu. ny kurs, ska lära oss att ge intramuskulära och subcutana injektioner i veckan, såromläggningar, sen nästa vecka går jag ut på praktik!! 4 veckor på piteå VC!! ska bli sjukt kul. är redan nervös haha. fatta att jag ska få sticka riktiga patienter. helt sjukt pirrigt men mest kul såklart. men he går nog braaaa. får jag hoppas iallafall.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela