nilssonjennipher

* it could be a sweet dream, or a beautiful nightmare

Publicerad 2009-05-30 19:15:19 i VARDAG,

ikväll har jag lockat med jennifer w till nyborg, där vi ska dricka öl och spela kubb med älski och hans vänner. blir nog kanoners tror jag! kan ju knappast bli annat när vädret är så bra som det är. nä, nu kan jag inte sitta här och slösa mer tid, ska gå och locka håret & sen invänta grillspett och kroketter, sen bär det av.

* got to promise not to stop when I say

Publicerad 2009-05-29 22:12:31 i VARDAG,

nä vet ni, nu behöver jag lite hjälp med att bestämma mig för vilken hårfärg jag egentligen ska ha! börjar redan få utväxt, så snart är det dags att göra nåt åt det. NI SOM LÄSER, KOMMENTERA! jag behöver er som smakråd.


1) mörkbrunt

 
 2) mörkrött


4) ljusbrunt/mycket slingor

 
5) beigeblond


 6) ljusblond

* to many things to do before we die

Publicerad 2009-05-29 19:12:02 i VARDAG,

haha, att vi i norrbotten skulle få 25-30 grader i helgen måste ju vara världens största skämt! för bara några dagar sen lovade ju meterologerna oss "rejäl" sommarvärme, och när jag går in på smhi nu visar det:


18 grader! det kommer säkert hinna sjunka några grader till, skulle inte alls förvåna mig. åh, jag som hade velat ha den där riktiga värmen. nåja, vädret är vädret och det går ju inte att styra över, hur mycket man än vill.

idag har jag äntligen fått gjort bort nationella i matte B. eller, äntligen ska jag väl kanske inte säga, eftersom jag faktiskt tycker om matte, men just B-kursen tycker jag har varit jobbig. rättare sagt - svår! tror & hoppas att jag iallafall fixar ett godkänt på provet, och ska jag vara helt ärlig t-r-o-r jag nog jag gör det. svarade på alla frågor förutom två eller tre. inte för att det är någon garanti att talen bara därför är rätt, men för godkänt behöver man bara 14 pöäng, och max är 43 eller 44, så jag borde ju ha en rimlig chans att skrapa ihop det.

nä, nu ropar baby på mig från soffan, han har bokat in mig att se "ensam hemma 3", haha. skriver kanske senare, om jag har lust det vill säga.

* everyone knows I'm in over my head, over my head

Publicerad 2009-05-26 22:29:32 i VARDAG,

usch vilken jobbig dag jag har haft idag. dagen börjar med en rejäl försovning. hade ställt väckaren på sex, eftersom vi skulle åka bil med jens till skolan just före halv 8. men såklart har jag inte vaknat av väckaren, så 24 minuter över 7 slår jag i panik upp mina ögon. minuten efteråt skickar han ett meddelande och säger att vi kan börja gå ut, haha. så det var ju bara att kasta på sig kläderna och skynda sig ut. jag fick sminka mig i bilen, så om ansiktet har varit helt bedrövligt och fläckigt har ni förklaringen där.

såklart hann vi inte äta frukost, och när jag skulle köpa det på skolan fanns det inga baguetter. så jag fick gå hungrig fram till klockan halv 11, då det var lunch. och vad serverar dom? KORV! just snyggt. så jag fick försöka mätta mig på en filtallrik och två hårdbrödsmörgåsar. för er som inte känner mig kan jag meddela att jag behöver mycket mer än så för att bli ens i närheten av att vara mätt. usch.

sen vid lunchtid kommer dessutom en extrem huvudvärk smygandes. härdar ut alla timmar på skolan, för att sen fara på jobbet. självklart blir inte huvudvärken det minsta bättre av att sitta och svara i telefon, framför en dator, men jag gjorde mitt bästa i alla fall. när jag kom hem till älski var det så illa ställt, så jag har nu i efterhand börjat misstänka ett mindre migränanfall. vartenda litet ljud lät som jag vet inte vad, ont i skallen gjorde det då! tidigare, för några år sen, kunde jag få migrän ganska ofta, men nu måste det ha varit fösta gången på många år som jag fick det.



nu väntar jag på baby som för tillfället är i duschen, vi ska krypa ner under täcket och se på "shark bait". jag har sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 10.20, så jag ska försöka somna i tid så jag kommer mig upp på rätt tid då.

* wake me up when september ends

Publicerad 2009-05-25 21:23:14 i VARDAG,

idag har jag varit och jobbat, trots att det inte var inplanerat sen tidigare. kände ett sug efter pengar så jag ringde helt enkelt och frågade ifall jag fick komma idag, och det fick jag. så jag har varit och jobbat från klockan 3 till halv 7. och guess what? idag har jag fått ta mina allra första egna samtal! tror ni jag fick vara nervös?! JA! men det gick i alla fall hur bra som helst. ska sitta med "fadder" hela vecka ut så jag kommer förmodligen få testa svara fler dagar, hoppas jag.

* I'm standing here until you make me move

Publicerad 2009-05-24 15:45:13 i VARDAG,

tur i oturen att vädret är som det är idag, eftersom jag & älski inte slog upp våra ögon förrän KLOCKAN TVÅ idag! jag fick världens ångest när jag såg på klockan, men så tittade jag ut genom fönstret och möttes av regn, och då dämpades min ångest en gnutta. är fortfarande i något av ett chocktillstånd, eftersom jag inte sovit såhär länge på flera år.

hur som helst så hade vi jättetrevligt igårkväll. jenny, jennifer, fanny, heidi, alle, fredrik, david, emil, anton och jag satt hemma hos mig och drack lite och spelade kubb. vi spelade tjejerna mot killarna, och självklart var det vi tjejer som vann, inte så otippat ändå.

ikväll ska jag, pappa och pär till kalix och äta middag på kina, så jag har precis kommit ut ur duschen, ska börja sminka mig aldeles strax. senare ikväll blir det nog bara mys och sånt.


gammal låt, men fortfarande lika bra. tycker nästan den akustiska versionen är
bättre än originalet..

* all we know for sure is all that we are fighting for

Publicerad 2009-05-22 17:19:59 i VARDAG,

fredag kväll, och jag sitter här som en zoombie! smarta jag stälde min väckare en halvtimme för tidigt imorse, hade helt glömt bort att pappa skulle köra mig. så jag har stigit upp inte mindre än kvart i 6 imorse! just snyggt.

tror att jag ska med fanny till kalix och spela kubb med några ikväll, om orken räcker till vill säga. tänkte gå och lägga mig och vila ett tag nu i väntan på middag för att snabbladda mina batterier.

* don't let me go, don't me go

Publicerad 2009-05-21 22:00:27 i VARDAG,

jag är fullkomligt förälskad i the fray för tillfället. sitter och lyssnar igenom deras senaste album och det finns seriöst inte en enda dålig låt! otroligt..



* cut the crap, deep within, a casket in my dream

Publicerad 2009-05-21 20:29:52 i VARDAG,



vilken tur jag har med vädret alltså, igår när jag jobbade var det ju lite halvdåligt, och idag när jag har varit ledig har det ju varit kanoners! har varit ute i stort sett hela dagen. vid 12-tiden följde jag med pär och några av hans vänner och såg på när dom spelade tennis. har fått lite streck från bikinin så lite brun kanske jag har blivit.

eftersom jag måste stiga så upp tidigt imorgon blir det en lugn kväll med bara en film och massa mys. jag var lite sugen på nåt gott, men jag är för lat för att orka cykla på shell, haha. men nu ska jag spela sims i väntan på att pär kommer.


mitt hjärta, bäst i världen ♥

* one step forward, and two steps back

Publicerad 2009-05-20 17:16:48 i VARDAG,

nu är jag helt snurrig i skallen av allt jag har fått lära mig idag, haha. och nog är det ju mycket att komma ihåg alltså, får nästan panik när jag tänker på det! nä skämt åsido, utbildningen har ju precis startat, och den är ju långt ifrån klar. sen tror jag heller inte att man efter en dag förväntas att kunna allt. hur som helst, imorgon är jag ju som sagt var ledig, och på fredag ska jag dit igen. har även fått schema för nästa vecka också, detta går ju som på räls!

och på tal om imorgon, då startar vi ju äntligen med fotbollen igen! gud vad kul det ska bli, hoppas att vi blir ett par stycken också, det är ju inte så kul att spela fottis på typ 6 personer.

* wake up dead in a garbagecan

Publicerad 2009-05-19 19:11:59 i VARDAG,



haha, ja det kan ju vara skönt att veta att ens pengar kommer användas flitigt i alla fall. nej, skämt åsido, detta är inte roligt för mig längre. så fort jag får pengar spenderar jag upp dem lika fort! snälla, kan någon hjälpa mig, för jag tror jag börjar bli en "shopaholic"...?

* gone down in a fight, it was a bloody plesure

Publicerad 2009-05-19 14:05:51 i VARDAG,

JAA! idag ringde det från tele, och guess what? redan imorgon ska jag börja "jobba". börjar ju i och för sig med utbildning några veckor först, men det är bra nog för mig, eftersom man får lön för detta också! så jag kommer hinna få en lön i juni också, sååå skönt! pengar behöver jag verkligen, med tanke på att jag har 157 kronor kvar på mitt konto. fast det är ju bara en vecka kvar tills studiebidraget för maj månad kommer, så det ska jag väl överleva tycker man ju.

tisdag idag, vilket betyder att vi har haft idrott på gympan. tennis var det idag, och till min stora förvåning var det rätt skoj, även fast jag är totalt värdelös. vi fick ändå skratta både en och två gånger, kanske mest åt mina snygga missar osv, haha. sen var robin snäll nog att skjutsa hem mig, så nu sitter jag här hemma i min ensamhet. har så tråkigt att det knappt är sant! åh, hur ska jag kunna sysselsätta mig enda fram till middagen? nåt förslag?!

* sometimes love comes around

Publicerad 2009-05-18 19:00:27 i VARDAG,

tänk att vädret har så himla stor inverkan på hur man mår. kolla bara på mina kloka ekvationer:

varmt, soligt, allmänt skönt = alla är på bra humör.
snöigt, kallt, allmänt förjävligt = alla (jag) är på dåligt humör.


helt otroligt det där egentligen. ja, vars vill jag komma med en sån sak kanske ni undrar, och jag ville bara en än gång poängtera vilken personlighetsskillnad jag går igenom årets alla årstider. till alla er stackare som tvingas stå ut med mig under vinterhalvåret - YOU'RE GREAT. för jag kan inte vara en rolig jäkel då inte! hoppas jag kompenserar upp allt under sommartiden.

eftersom solen fortfarande är framme kanske man borde masa sig ut på en kvällspromenad? skulle vara skönt att fara ut och springa en sväng också, men idag är jag aldeles för lat för något sånt. nä, promenad it is. ikväll ska jag gå med min mamma, och få lätta på mitt hjärta. hon är ju rätt bra på att lyssna på mina problem efter 17 års huvudansvar för just den punkten. HERRÅ!

* load you guns, we'll meet again

Publicerad 2009-05-17 14:04:04 i VARDAG,


igår hände det omöjliga - lukas åkte ut ur robinson!

jag har inte varit med om större fiasko i hela robinsons historia! åh, den enda riktigt värdiga vinnaren - ute, och det är flera avsnitt kvar tills finalen. jag blir så sur bara av att tänka på det, då kan ni ju tänka er hur sur/besviken jag var igårkväll. hade nog kunna fälla både en och två tårar! hååh. nu håller jag femtioelva tummar för att blomman tar hem skiten, annars ska jag aldrig mer se robinson, så det så.

nu har jag hur som helst tagit en liten paus från mitt solande. har legat ute sen klockan 11, så nu tyckte jag det var dags att komma in och ta mig något att äta och dricka innan jag fortsätter. dock har det börja blåsa lite grann, så det är inte riiiktigt lika varmt som tidigare idag, men jag ska inte klaga ändå. det är ju bäst att jag passar på att vara ute så mycket som möjligt nu när jag är ledig, eftersom det förmodligen inte kommer bli så mycket solande för mig i sommar.

* I will be here right beside you, every step you take

Publicerad 2009-05-13 16:59:44 i VARDAG,

nej, det blir ingen bild på mitt hår, inte än i alla fall. gårdagens färgning blev inte bra, men bättre än tidigare om inte annat. till skillnad från igår är nu är håret lite mer jämt färgat - i ORANGE. väldigt snyggt, not.

nä nu ska jag inte vara sån, för egentligen är det bara i luggen och uppe i hårbotten det är orange, resten av håret är fin färg. så nu är ju bara frågan - VAD SKA JAG GÖRA?! gick in och frågade en frisör och hon sa typ att den enda metoden var att färga håret mörkare, men nej det vill jag ju inte! sen föreslog hon också att jag kunde göra ännu mer slingor, och i så fall med hetta, så kanske är det den metoden jag måste testa här näst? hååh.

* hanging on to our favourite song

Publicerad 2009-05-12 20:28:12 i VARDAG,

nu sitter jag med slingor i håret, har även färgat det innan så nu återstår det bara att få se resultatet.
jag är positiv - vad skulle möjligen kunna göra mitt hår ännu fulare än vad det var idag?
för att det ska inträffa måste något väldigt hemskt hända. och det tror jag inte att det gör faktiskt. nåväl, nu har det gått ungefär 30 minuter, så jag borde kanske pallra mig till duschen och skölja ur skiten, eller vad tycker ni? kanske kommer upp en bild på håret, om jag blir nöjd det vill säga, haha!

* jag är en vampyr, jag suger och spyr

Publicerad 2009-05-12 16:01:52 i VARDAG,



så sjukt dålig låt, ändå kan jag inte hålla mig ifrån att höra på den & till och med nynna med. pinsamma jag, eller hur. inte speciellt intressant vetande kanske, men nu har jag ju fått det ur mig i alla fall. detta känner jag på mig att blir ett himla tjorvigt och oviktigt inlägg så jag sätter punkt nu. hejdå.

* a beautiful place, with power and grace

Publicerad 2009-05-11 21:45:07 i VARDAG,

FÖRDELAR MED ATT FÄRGA HÅRET HEMMA:

- det är MYCKET billigare
- man kan göra det vilken tid som helst på dygnet, man behöver alltså inte passa någon speciell tid
- resultatet brukar i de flesta fall bli bra


NACKDELAR MED ATT FÄRGA HÅRET HEMMA:

- i de resterande fallen som INTE blir bra, blir resultatet hemskt

anledningen till att jag skriver detta är för att jag idag har varit med om den sistnämda kategorin. mitt hår ser nu helt och hållet katastrofalt ut! eller okej, nu ska jag inte överdriva, men min hårbotten ser faktiskt rent ut sagt hemsk ut. det var tänk att jag bara skulle göra lite mer ljusa slingor, och kanske lite extra mycket uppe i utväxten, men någonting gick snett och hela benan är numera KNALL-blond/gul. INTE SNYGGT!

så till alla er som tvingas se mig på skolan imorgon; JAG SKA FIXA TILL DET SÅ FORT SOM MÖJLIGT!! redan imorgon faktiskt, måste ner på stan och köpa något att färga över skiten med. fast vad?! vill ju inte göra det brunt igen, då har jag ju slingat allt det här i onödan. det lutar nog åt att jag köper typ en blond toning och eventuellt slingor till och hoppas på ett mer lyckat resultat. annars, finns det någon villig frisör som har lust att hjälpa mig? en fattiglapp i stort behov att en total-make over på skallen.

* I'm coming up only to hold you under

Publicerad 2009-05-10 17:46:28 i VARDAG,

är det bara jag som tycker helgerna går på tok för fort? man hinner ju knappt blinka så är det söndag igen.

min helg har i alla fall bestått av enbart mys, mys & mys. igår var ju vädret som bekant inte det bästa, så jag & gubben låg inne i soffan hela dan, och gjorde endast uppehåll därifrån då vi gjorde världens godaste grillde kyckling & pommes till middag. sen återgick vi dit, och blev kvar hela kvällen. linus kom & gjorde oss sällskap ett par timmar, vi såg såklart "robinson" och sen såg vi "se upp för dårarna". dagen idag har sett ut ungefär likadan, soffan från morgon till eftermiddag, haha! skönt har det i alla fall varit, så jag ska inte klaga. har dessutom hunnit ut på en liten promenad med amanda för nån timme sen, och nu sitter jag och fördriver tid i väntan på middag. herråå!


mitt hjärta, världens bästa kille ♥

* do you have the time to listen to me whine?

Publicerad 2009-05-09 14:45:03 i VARDAG,

just nu pågår ett "pirates of the carribean"-maraton hemma hos mig, jag & älski såg precis färdigt första filmen, så nu ska vi slå igång den andra. ikväll blir det grillad kyckling, godis & robinson! veckans höjdpunkt, helt klart, som jag har väntat! hihi. skriver kanske senare om jag har lust, ha en bra lördag allihopa.

* I'm free fallin', out into nothing

Publicerad 2009-05-08 18:27:38 i VARDAG,

 

kan någon, snälla, försöka förklara för mig hur jag ska överleva en hel vecka utan mina två lyckopiller?! ångrar redan att jag inte följde med, vi tre hade haft så sjukt kul tillsammans där nere, det är jag övertygad om! men, pengar är pengar och finns dom inte finns dom inte. tror jag har sagt det fler än en gång tidigare, men jag hatar att vara en fattig student! längtar tills jag har en egen lön att försörja mig på, så jag slipper leva på mamma och pappas konto hela tiden..

i helgen blir det MYS rakt igenom, och jag klagar inte! blir eventuellt, med stor betoning på eventuellt, fest imorgon, men vi får se.

* allting runt omkring mig gick i ultrarapid

Publicerad 2009-05-07 17:35:41 i VARDAG,


att jag tycker om våren,
jag har faktiskt inte insett det förrän nu! trots att våren just i norrbotten kanske inte är världens vackraste, allt blir ju mest grått & trist här när snön tinar, men finns det någon skönare känsla i kroppen än då man ser vårens första riktiga gröna grässtrån? eller då man märker att blommorna nere i rabatten börjar växa till liv igen? att känna solen värma där någonstans, långt borta? att ständigt gå med vetskapen om att sommaren är på ingång?! nä, för mig är denna känsla extremt glädjande! kanske är det bara jag själv som märker det, men under våren & sommaren blir jag en mycket gladare person.

idag har vi haft lång sovmorgon, började inte förrän 11.40, hade svenska och NK, och klockan två slutade vi, så skoldagen hade knappast kunnat bli skönare. när vi slutade for jag & älski ner på stan, jag köpte ett nytt hårpuder, och dessutom lyckades jag hitta mig ett par turkosa "jeans". jag brukar aldrig någonsin kunna hitta något i lilla kalix, så när jag nu för en gångs skulle gjorde det kände jag mig nästan tvingad att köpa det. kanske tar nån bild och lägger upp senare, om jag har ork till det. nu blir det middag, & senare tårtkalas för att fira pappsen som fylde år igår. tjohejs.

* even the walls talk to me

Publicerad 2009-05-06 16:49:14 i VARDAG,

det finns inget, & då menar jag inget band i hela världen jag älskar mer än backyard babies. kan omöjligt bli less deras låtar, även om jag lyssnar på en och samma låt 245 gånger på samma dag.

 



jag får seriöst gåshud av dessa låtar. kan ni förstå känslan av att stå där i publiken?!

* baby I'm the worrying kind

Publicerad 2009-05-06 14:13:55 i VARDAG,


WAAH! I dit it, jag fick jobb! sommaren är räddad!

blev så himla glad då dem ringde & berättade det. nu är det bara längta till nästa fredag då jag ska dit & börja utbildningen. dessutom fick både jenny & jennifer w också jobb, så det kan ju knappast bli bättre.
ååh, ikväll måste jag fira med lite karra! det tycker jag faktiskt jag förtjänar!

* I'll need a credit card that’s got no limit

Publicerad 2009-05-05 18:48:08 i VARDAG,



Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

Börja sluta tro och låta vansinnet gro
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt
Släcka fyren på berget som räddade liv
och smita från smällen med sjumilakliv

Jag kommer inte hem ikväll
om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl
av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft

Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad son

Jag kommer inte hem ikväll
om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl
av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft

* jag kan ta ett långt, hårt straff för alla stunder vi haft

Publicerad 2009-05-05 16:34:10 i VARDAG,

ja, för alla er som var nyfikna igår så kan jag idag tala om för er att jag har varit på mitt livs första arbetsintervju idag! jag tror och hoppas att jag lämnade ett bra intryck, kändes så i alla fall. nu på eftermiddagen har jag suttit och försökt komma på om jag har sagt något dumt eller opassande under intervjun, men till min stora lättnad kan jag inte komma på något specifikt. kommer vara så nervös imorgon när vi ska få besked, hoooja. nåväl, går ju inte att göra annat än att hålla tummarna & hoppas på det absout bästa!

ta och lyssna på detta! så himla bra, speciellt den första med markus fagervall.



* this time, oh baby, there are no tears left here to cry

Publicerad 2009-05-04 16:42:48 i VARDAG,

idag var det back to reality efter denna långa, sköna helg vi haft. men dagen har gått som smort ändå, trots mitt extremt onda skavsår! nåväl, vill man vara fin får man lida pin.

nu har jag ganska nyligt kommit hem från skolan, har hunnit trycka i mig några bitar grillad kyckling som var kvar sen igår. är det bara jag som inte lyckas hålla mig mätt mer än högst 1 timme på skolmaten?! måste ju vara nåt fel på mig i sånna fall, för när jag kommer hem från skolan varje dag håller jag nästan på att avlida av hunger. jag har läst nånstans att en portion skolmat innehåller lika lite näring som en portion kattmat, & i mina öron låter inte detta helt omöjligt.


skolmat...?

som grädde på moset börjar min nervositet smyga sig på, och det mina vänner händer inte varje dag. jag är inte en sån person som är nervös över så värst många saker, tvärtom så brukar jag hålla en ganska låg profil och lita på min magkänsla. imorgon händer dock nåt spännande & jag vill verkligen göra bra ifrån mig! så denna nervositet kanske i själva verket är prestationsångest? jag hoppas på det bästa i alla fall, skulle vara så himla kul.

* and it knocks you down, just get back up

Publicerad 2009-05-01 17:00:15 i VARDAG,

jag hade ovanligt roligt igårkväll, då tack till er tjejer som gjorde min kväll kanon! orkar inte gå in på kvällen i detalj, men allt gick enligt planerna i alla fall. nu tänkte jag ta och lägga upp lite bilder på pixbox, så är ni nyfikna får ni gå dit & snoka. här får ni i alla fall ett litet smakprov.

  


  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela