nilssonjennipher

* I'm not calling you a ghost, just stop haunting me

Publicerad 2009-09-30 20:02:17 i VARDAG,


höst är fan så sämst!

promenaden kan ha varit den dummaste idén på mycket länge. har aldrig frysit så mycket som jag gör nu, fingrarna är som 10 små isbitar, ansiktet är stelfruset och det sticker som tusan i benen. hade velat ha en go kille här med mig som hade kunnat värma mig, men icket. istället får jag leta reda på min snuttefilt, koka mig nåt värmande & krypa ner i soffan, SJÄLV, med samhällsboken i högsta hugg. fan så värdelöst!

* and yes I do regret, how I could let myself let you go

Publicerad 2009-09-30 18:14:20 i VARDAG,

det blir ingen träning ikväll. vilket kanske är lika bra, eftersom jag ju faktiskt har prov imorgon. att öppna böckerna och göra ett tappert försök att plugga kan väl inte skada? måste försöka intala mig själv det i alla fall, annars kommer dom ligga kvar i väskan forever. nä, ska försöka få med nån ut på en promenad nu, & sen ska jag fan sätta igång med pluggandet. önska mig lycka till, det LÄR behövas!

* where do you go when you're lonley, I'll follow you

Publicerad 2009-09-30 16:35:59 i VARDAG,

imorse fick jag sova ut, på riktigt. sov tills jag vaknade, och det var förbannat skönt vill jag lova. kunde göra mig klar på morgon UTAN att behöva stressa vilket inte tillhör vanligheterna. hann till & med platta håret, vilket tar en hel evighet. höll på i nästan en halvtimme imorse, och det blev inte ens helt rakt.

åkte in med amanda till kalix, vi gick och kollade på en jacka åt henne & sen åt vi lunch på valhall, sickt gott. for på skolan för att ha en lektion, åkte buss hem och nu sitter jag här. funderar på att laga middag åt familjen, men vet fan inte vad jag ska göra, så jag tror jag överlåter det till mamma eller pappa istället. ikväll är jag sugen att träna, tro det eller ej. ska fråga syrran om hon är sugen att följa, om inte annat får det lov att vänta till på fredag.

... jo juste, en viss jens fyller år idag, GRATTIS!


;)

* remeber all the things we wanted, now all our memories are haunted

Publicerad 2009-09-29 21:00:55 i VARDAG,

har varit med om en av dom värsta händelserna i mitt liv ikväll, mamma har tvättat mitt skavsår. hon har alltså RÖRT vid min fot. för alla er som inte visste det har jag en sjuk fobi för fötter, jag kan inte ens ta i min egen fot, om den inte är inlindad i en handduk. så att låta någon annan ta i min fot kan ni förstå att går fet-bort. hade en del panik när mamma höll på, trots att hon hade en handduk runt om foten. som att det inte var nog med att det var svinigt obehagligt att hon tog i foten, så gjorde det sjukt ont också! satt och halvlipade och hyperventlierade. pappa som satt i rummet brevid kom ut och frågade "vem är det som håller på att föda ett barn?" med dom orden tror jag ni får en rätt klar bild över hur det såg ut, och hur det lät.
inte snyggt alltså.

* all I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared

Publicerad 2009-09-29 15:35:40 i VARDAG,

var en duktig flicka & tog mig iväg på gymet imorse. var till och med så duktig att jag köpte ett gymkort, dock bara för 1 månad, men måste mjukstarta känner jag. dessutom är det så typiskt mig att börja med en sak, för att sluta så fort det börjar gå tungt. ni kanske minns min löparkarriär jag inledde i våras? joggade tre eller fyra gånger tror jag, så fort det började ta emot gav jag upp, haha. så nu ska jag försöka hålla ut i en månad iallafall, vilket jag faktiskt tycker jag borde klara av.

* I'm in war with the love of my life

Publicerad 2009-09-28 21:12:09 i VARDAG,

efter att ha sett idol ikväll har jag kommit på hur tråkigt det egentligen är, och hur dåliga människor dom tagit med i år. alla låter ju likadant, eller ja inte calle, han är ju något speciellt. men jag menar, den där killen från piteå, peter jöback-wannabeen? hur dålig är inte han på en skala?! sjukt tråkigt program ikväll i alla fall.

tänkte ju vara duktig tidigare ikväll & sätta igång med plugg, ni kan ju gissa hur det blev med den saken...? fastnade framför 2½ men, vilket ju såklart var mycket roligare, höhö. sen har jag hittat på en massa andra ursäkter för att faktiskt öppna bokjäveln & läsa några rader, har plockat in lite tvätt i garderoben och packat gymväskan till imorgonbitti. vet ännu inte om kläderna kommer att komma till användning, är sjukt osugen på att träna, men a girl's gotta do what a girl's gotta to. ska be någon sparka mig i röven så jag tar mig till gymet, i alla fall en sväng.

* but don't look back in anger, I heard her say

Publicerad 2009-09-28 15:24:23 i VARDAG,

DH-avsnittet var precis lika bra som jag förväntade mig, kanske lite bättre till & med! har sett alla säsonger flera varv, men blir aldrig less. måste vara världens bästa serie, ever. längtar redan till nästa måndag då nästa avsnitt kommer ut...

fick ett erbjudande att följa med på hockey ikväll, men jag tackade nej. har ju trots allt ett rätt stort samhällsprov på torsdag, och för en gångs skull tänkte jag vara ute i hyfsat god tid med att börja plugga, så jag slipper göra allt i sista minuten som vanligt. fett tråkigt, men what to do.

* yeah, it's overwhelming but what else can we do?

Publicerad 2009-09-27 19:56:27 i VARDAG,

kvällen har varit minst lika tråkig som dagen. i brist på annat tvingade jag mig själv ut på en långprommis, och jag måste erkänna att det var rätt skönt ändå. det behövdes också för den delen, har bakat moccarutor så det har åkt ner både en och två bitar under eftermiddagen, he-he. ikväll hade jag velat kramas med amanda, men den stackaren är och slavar på löjrensningen. JÄVLIGT tråkigt!

 
världens bästa tjej, I love you ♥

* you can take a picture of something you see

Publicerad 2009-09-27 17:10:37 i MUSIC,



Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they’re talking it to me


So you take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung or do
Something that's never been done, do
Something that's never been done

 

* so why am I ten feet under and upside down

Publicerad 2009-09-27 10:27:17 i VARDAG,

förlåt för en usel uppdatering igår, men den beror faktiskt på att jag spenderade största delen av dagen på bortaplan. började med en luleåtripp med syskonen enström. hittade inget annat än ett par jeansleggings, vilket ju såklart sög. för att trösta oss själva gick jag & amanda på matstället och pressade i oss varsin pizza, efter det styrde vi direkt mot godishuset & köpte två feta godispåsar. tro mig, det hjälpte.

kom hem vid 4-tiden, då blev det hockey på TV direkt. fick se djurgårdens match, vilket visade sig vara ett misstag - återigen. efter att ha varit minst lika bra (bättre i hela första) förlorar dom på sudden. sickt orättvist igen, men i den här matchen kan jag faktiskt inte lasta wesslau. tro det eller ej, men han gjorde en helt okej match (!) nä, gårdagens match skyller jag på domarna, kul det är att se en match som består till X antal % av powerplay? NEJ.

idag ska jag vara en snäll dotter & hjälpa till att fräscha till i huset, som för tillfället är allt annat än fräscht. ska dammsuga, moppa, torka damm och eventuellt rensa ur min överfulla garderob. vidare planer saknas, men vädret suger & jag har tre helt osedda filmer på lager. lutar åt något sånt faktiskt...

* we'll search our hearts before you die, let the time fades away

Publicerad 2009-09-25 18:28:14 i VARDAG,

hemma igen efter en TRÅKIG luleåsväng. hittade inte alls så mycket som jag hade velat! kom hem med ETT par skor och EN tröja. givande, eller hur. detta känns inte okej, så nu sitter jag och kollar efter mer skor att beställa, he-he. hittar flera par, nu måste jag bara gallra ut några och sen säger det KLICK!

håller på att sprängas av mätthet, gjorde kycklingtacos till middag & det var helt otroligt gott. jag borde bli kock.

* do the hellen keller and talk with your hips

Publicerad 2009-09-25 11:05:55 i VARDAG,

precis hemkommen efter en inte allt för värd skola, hade lika gärna kunnat göra uppgifterna på NKn hemma. hade faktiskt planerat att försova mig i morse, stängde av väckaren men planen sprack då pappa kom in och väckte mig, to bad.. nu sitter jag och håller på att frysa ihjäl, det är SICKT kallt ute. var flera minusgrader då jag steg upp & det gjorde mig ju inte direkt mer taggad att gå ner på busstation, sätta mig i en kall buss och fara till skolan. ska gå och duscha i kokhett vatten nu i hopp om att få tillbaka lite värme.

vad händer i helgen? förslag TACK!




I see the girl I wanna be
Riding bareback, carefree
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

* do you have the time to listen to me whine, about nothing and everything all at once?

Publicerad 2009-09-24 21:38:45 i VARDAG,

svinigt less & irriterad för att djurgården tappade 3 poäng till HV, efter att ha varit det helt klart bättre laget. hatar gustav wesslau, förstår inte vad människan har i elitserien att göra. pär ledin är lika ful som vanligt, och johan davidsson är precis lika stor bremberg-wannabe som alltid annars. nu ska jag gå och tvätta bort fejset, dra täcket över huvudet & sova bort lite ilska. blir en hel del tröstshopping imorgon kan jag lova!

* I got the breath of the last cigarette on my teeth

Publicerad 2009-09-24 18:23:10 i VARDAG,

håller just nu på att fixa lite nya filmer inför helgen, blir min tredje nyktra på raken! inte illa må jag säga. är sugen att dricka, men det känns bara inte värt det när jag blir lämnad ensam före klockan 12. räknade ut att jag fyller år om prick 60 dagar, och den som väntar på nåt gott ni vet... he-he.

har världens bästa pappa för övrigt, vi har varit utan canal plus i ett par månader nu när det har varit sommaruppehåll i elitserien. men, såklart har han fixat tillbaka kanalerna så jag kan se djurgårdens match ikväll, är han inte för söt så säg. nu vet ni alltså hur min torsdagskväll kommer se ut - i soffan med pappa!

* has anybody seen my baby, she left when I talked to this lady

Publicerad 2009-09-24 16:24:39 i VARDAG,

har provat & beställt våra studentmössor idag, kommer bli svinfina. känns lite dyrt att lägga ut nästan tusen spänn på en mössa man använder en gång, men det är det lätt värt. är ju ändå TYP den viktigaste dagen i ens liv! blev svinigt sugen på student när vi höll på i morse, och det är ju "bara" 7 månader kvar nu, med en massa lov & praktik inräknat. får hoppas att det här året kommer gå lika snabbt som dom andra 2 har gjort.

fick dessutom en jävligt glad överraskning då jag slet upp lönespecen idag, fick nästan dubbelt (!) så mycket i lön som jag trodde att jag skulle få.

resultat = tar första bästa buss till luleå imorgon & köper SKOR!

* no hope, no love, no glory, no happy ending

Publicerad 2009-09-23 18:51:55 i VARDAG,

har suttit och kollat på massa bilar med pappa nu, och hur svårt är det inte på en skala att veta vad för bil jag vill ha?! har ju funderat rätt länge på en saab 95, svinfina. sen finns ju en massa snygga audi som jag inte skulle tacka nej till, bland annat den här. dock är det ju ingen superpanik, har inte fått tummen ur ännu att ringa till körskolan. MÅSTE komma ihåg att göra det imorgon, så jag kommer igång i alla fall. känns bara så extremt motigt att göra det efter att jag hört alla mina kompisar säga hur tråkigt det är att köra på körskola.

och inte blev det någon hockey heller, istället sitter jag här eftersom det är den enda anledningen jag har att inte sätta igång med att plugga.

* when you try your best but you don't succeed

Publicerad 2009-09-23 16:32:33 i VARDAG,

tänkte vara duktig & ner på stan idag, och vad får jag för det? JO, en svinigt öm häl + att skavsåret öppnades igen. just snyggt. fick mig i alla fall ett välbehövligt nytt hårpuder, så nu slipper jag se ut som en blöt katt på skallen.

filmen igår var SJUKT bra, inte bättre än 1an men näst intill. hör och häpna - jag lyckades hålla mig vaken (i alla fall tills typ bara 2 minuter av filmen återstod) trodde jag hade sovit längre, så fick fråga pappa om slutet men det hade jag minsann sett. inte illa pinkat! längar redan tills tredje filmen kommer ut, dom är så mycket bättre än både beck & wallander.

sitter och fryser som ett djur nu, försöker få upp värmen med en filt & en kopp te, vilket tyvärr inte fungerar. har gårdagens idol-avsnitt på nedladdning, så fort det är klart ska jag lägga mig under täcket och se det, måste ju se när calle, erik & gabriel briljerar. ikväll lutar det mot hockey i kalix, eventuellt idol.. har prov imorgon så borde kanske plugga till det också. försöker hitta på tusen andra saker att göra så att jag ska slippa det dock.

* I feel as if I'm wasted , and I'm wastin' everyday

Publicerad 2009-09-22 18:39:22 i VARDAG,



tisdag idag, vilket betyder att jag har haft hål i stort sett hela förmiddan. föredrev tiden på gymet. mindre kul, men what to do? körde ben idag så imorgon kommer jag ha lagom träningsvärk eftersom jag inte tränat mina ben sen nån gång i våras. ser INTE fram emot det... den som säger att träningsvärk är skönt kan ju inte ha alla hästar i stallet.

nu har jag ganska precis ätit middag, sitter och småskrattar för mig själv åt pappa som ligger i soffan i vardagsrummet (ligger vägg i vägg med mitt rum) och sover. fast jag har musik på hyfsat hög volym hör man hans snarkningar, det är helt sjukt. nästan så jag borde spela in så ni får höra. men nää.. det orkar jag inte.

ska gå och hämta lite mer kaffe nu och försöka bota min äckliga huvudvärk jag får dras med.
ikväll ska jag på bio!

* damn, you're so sexy bitch, a sexy bitch

Publicerad 2009-09-21 16:28:14 i VARDAG,

sitter och kollar runt på skopunktendinsko, och jag känner att mitt shoppingsug börjar smyga sig på. inte bra! måste måste måste spara pengar, även fast det ordagrant SUGER. kanske ska flirta lite med mamma och få henne att betala åtminstonde ett par skor åt mig, jag menar, vinterskor behöver ju alla barn, right?

* wild horses, I wanna be like you

Publicerad 2009-09-21 14:00:04 i VARDAG,

sjukt skön skoldag, skolfoto 11:40, sen svenska från 12:00 till 12:40. åkte hem med mamma just efter ett & här sitter jag nu, för ovanlighetens skull... NOT! är sugen att gå ut och gå, men vågar inte eftersom mitt skavsår vägrar försvinna helt och hållet. det är nästan borta nu, och jag vågrar inte riskera att skiten åker upp igen.

istället håller jag på att bränna ut systrar i jeans 2 nu som jag ska se! jag är lite småhungrig, så jag ska ta mig något att äta och sen kryper jag in under filten i soffan.


FÖR ÖVRIGT SÅ STARTAR ELITSERIEN IKVÄLL, & PÅ TORSDAG SPELAR DJURGÅRDEN SIN FÖRSTA MATCH OCH CANAL PLUS VISAR DEN!!
måste LÄTT avboka spinningpasset, viktigt!

* är det så här det känns att vara lycklig, det är inga problem

Publicerad 2009-09-20 18:36:44 i VARDAG,

är sickt mätt, har ätit pappas ungspannkaka <3 SVINIGT gott! håller på att sminka mig nu, ska till kalix & se på amandas träningsmatch, och efter det väntar mys. har sovmorgon till 11.30 imorgon, och det måste såklart utnyttjas, hehe.. därför är jag smart nog att kombinera gos + sova länge!



mitt stora problem är att mina problem är så pass små att de knappt räknas som problem, men de gör lika ont för det

snook - inga problem

* all the violence has touched every part of our lives

Publicerad 2009-09-20 13:45:13 i VARDAG,

godmorgon. har precis slagit upp mina grön/blå/grå/gula och jag måste säga att jag fullkomligt älskar att sova länge på dagarna. vaknade först vid halv 10-tiden av pappa som förde ett jävla liv, lyckades till min stora förvåning somna om & här är vi nu. har just slagit på en kaffepanna som jag väntar på att ska bli färdig, och så har jag två varma mackor på G inne i ugnen.

söndag idag vilket innebär sista lediga dagen innan en ny skolvecka = SLÖDAG! ska bränna ut lite nya filmer nu, sen beger jag mig till soffan där jag kommer spendera resten av dagen. nånstans däremellan ska jag göra en ny design till ett par stycken som hört av sig, alltid lika kul! nä, frukosten kallar på mig. hörs sen!

* oh I wish I was looking into your eyes

Publicerad 2009-09-19 23:29:48 i VARDAG,


filmen var svinrolig, har fått skratta en hel del faktiskt. brukar inte vara den som skrattar högt åt filmer, men det finns tydligen undantag. åt middag före på waldorf, lika gott som vanligt. åt som ett svin, men nöjde mig inte med bara mat utan direkt efteråt gick vi och köpte godis + en popcorn på bion. svinigt gott.

nu sitter jag här i min ensamhet, resten av gänget lämnade mig för hotellet. citerar amandas mamma;

"nu är ni faktiskt lite taskiga som bara far & lämnar jennipher!".


börjar vara liiiite för van för att bry mig längre, haha. är "bara" 10 helger kvar tills jag kan följa med så.

* what's mine is yours to make your own

Publicerad 2009-09-19 13:38:09 i VARDAG,

det blir bio ikväll trots allt, inte filmen som vi hade tänkt se från början dock. amanda & fanny ska och se beck-filmen, men eftersom jag och jennifer redan har sett den ska vi och se "the ugly truth" istället. kom ganska nyligt hem från kalix, har varit och sett hockey en snabbsväng. nu ska jag gå och rota i kylskåpet och hoppas att det finns kvar mat från igår som jag kan värma till lunch, sen ska jag slänga mig i soffan & vila lite innan det är dags att hoppa i duschen. skriver bättre sen!

...slapp förresten sova själv inatt, gillas!

* and I will get lost into you eyes

Publicerad 2009-09-18 19:32:40 i VARDAG,

har precis avnjutit en svinigt god middag, grillad fläskfilé & potatisgratäng made by pappsen. inte konstigt att jag har talanger i köket med han som arvskälla! nu väntar jag i alla fall på att kaffet ska koka klart så jag kan hälla i mig en kopp, och sen ska jag iväg till amanda & se idol! ska äntligen få färgat håret också. vad som händer sen är ännu oklart, och så är ju frågan;

sova själv eller inte sova själv...?



helt opassande bild, men tycker den är söt!
turkiet -08 är det i allafall.

* we are not what you think we are, we are golden

Publicerad 2009-09-18 16:02:14 i VARDAG,



fick plötsligt ett SJUKT stort sug efter choklad! skulle göra vad som helst för en marabou just nu, smak spelar egentligen ingen roll. synd bara att jag är så svinigt lat, orkar inte ens ta cykeln och cykla 500 meter ner på ica & köpa mig...

 

* now I'm lost, and I'm screaming for help alone

Publicerad 2009-09-18 14:56:27 i MUSIC,

det är något speciellt med mika, vet inte vad det är med honom jag gillar så mycket - men det gör jag. egentligen är det ju inte min musikstil alls, men kan inte hjälpa det. det här tycker jag är en av världens bästa låtar, blir alltid så glad när jag hör den.



mika - relax, take it easy (acoustic)

Took a ride to the end of the lane
Where no one ever goes
Ended up on a broken train with nobody I know
But the pain and the longing's the same
When you're dying
Now I’m lost and I’m screaming for help alone


Relax, take it easy
For there is nothing that we can do
Relax, take it easy
Blame it on me or blame it on you


It’s as if I’m scared
It’s as if I’m terrified
It’s as if I'm scared
It’s as if I’m playing with fire
Scared
It’s as if I’m terrified
Are you scared?
Are we playing with fire?

* forget about your boyfriend and meet me at the hotel room

Publicerad 2009-09-17 21:14:50 i VARDAG,



precis sett klart idol, som för övrigt var svinigt tråkigt ikväll. inte en enda en som var speciellt bra eller ingen som var speciellt rolig. eller ja, killen som inte kunde svenska var ju rätt kul, eller rättare sagt så var juryn rolig! inte lite man tänkte tillbaka till cypern; "GÅ HEM!" ett internt skämt som vi fick skratta åt ett antal gånger där nere, haha.

imorgon har jag som bekant en lektion, går 8-9.20. ska ta packa ihop lite träningskläder nu, jag & heidi ska och gymma när jag har slutat. kanske blir det att fara & simma några längder också? skulle vara skönt. helgens planer är... inga! är sugen att festa, men hur det blir med den saken vet jag inte. vi hade tänkt gå & se bio men filmen var tydligen fullbokad både i kalix och luleå, så det får lov att vänta till veckan. nä, packa gymväskan & invänta mitt sällskap var det ja!

 

* it's complicated, it always is, that's just the way it goes

Publicerad 2009-09-17 16:30:17 i VARDAG,

ganska nyligt hemkommen från skolan, sitter inlindad i en filt & huttrar lite grann. hatar hösten, hatar kylan & mörkret som följer med. längtar redan till sommaren! har gått runt med konstant gåshud på skolan, fast får väl skylla mig själv som far med t-shirt på furuheds eftersom det alltid är svinkallt där.

ikväll är det jag som står för middagen, så jag ska börja bege mig till köket & börja kocka nu! skriver bättre senare.

* there was times I wondered, could I have eased the pain?

Publicerad 2009-09-16 21:51:50 i DESIGNER,

började bli lite less på min gamla bloggdesign, så jag gjorde en ny. tycker den blev rätt fin, men är inte helt nöjd så bli inte förvånade om jag har gjort en ny imorgon, haha.

kanske borde man ta och göra klart svenskan nån gång...?
sjukt ointressant uppgift så hälften vore nog, men det är väl bara bita i det sura äpplet och göra skiten. borde också försöka ta mig till sängs i hyfsad tid, ska upp före fan imorgon & går ända till halv 4. tack gode gud för att det är HELG snart! ska sova som ett svin, och så hoppas jag på en och annan mysstund!

* and all you're hearing is you own echos

Publicerad 2009-09-16 11:56:23 i VARDAG,

imorse när jag vaknade var jag på betydligt bättre humör än igår, var bara svinigt trött. halvsov i duschen, men vaknade till efter att jag fått i mig min kaffekopp. åkte in med tidiga bussen, hade samhälls i en timme, sen for jag & fixade ny hårfärg, satte mig på bussen och började fara hem. i månsbyn (typ 10 min från kalix) går bussen SÖNDER! får sitta och vänta i typ 20 min på att en annan buss ska komma, kan ju säga att mitt humör gick från topp till botten på en halv sekund. jag HATAR bussar! kom hem en timme efter att bussen lämnat kalix, och det brukar ta högst 25 minuter. GLAD TJEJ.

har precis fått i mig lunch, nu sitter jag och fördriver tid tills det är dags att åka tillbaka till skolan. har NK B klockan 2, och istället för att åka med bussen som går nu, är amanda snäll nog att skjutsa in mig halv 2 istället. guld! ikväll ska jag på kalas hos anton & sen är det idol som gäller! ska bli spännande att se...

* and I will walk on water, and you will catch me if I fall

Publicerad 2009-09-15 21:14:33 i VARDAG,


lifehouse - storm

varför har man sånna här dagar?
då allt bara känns skit. har varit världens fitta idag, förlåt för alla
(läs: världens bästa jennifer) som tvingats stå ut med mig. jag blir sur på mig själv för det här är inte JAG. jag är inte en bitter unge som går runt & surar hela tiden. jag VILL inte vara så heller! vet inte om det är mina p-piller det är fel på, men det känns som att jag går runt & har PMS 24/7.

har varit i stallet hela kvällen med mamma och bara gosats med gatus. blir glad i hela kroppen av honom, det går inte att beskriva riktigt. skrittade ut en sväng barbacka, & det var hur mysigt som helst. nu ska jag gå och borsta tänderna, sen kryper jag ner under täcket, helt själv... hade verkligen behövt sovsällskap inatt. men, ska nog slå på någon film i min ensamhet & försöka somna i tid. håller tummarna att jag vaknar upp som jennipher nilsson imorgon & ingen annan.


min skatt ♥

* and yes I do regret, how I could let myself let you go

Publicerad 2009-09-14 19:18:45 i MUSIC,



Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one, I still got the seed

You said move on, where do I go?
I guess second best, is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you, thinking of you
What you would do if, you were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

* and you, you'r sex is on fire!

Publicerad 2009-09-14 18:12:15 i VARDAG,


(en liten del av allt jag skulle vilja ha. klicka för större)

någon mer än jag som älskar H&M's höstkläder...?
skulle kunna beställa hem hur mycket som helst, men nu jäklar ska jag hålla hårt i den lilla summa pengar jag har kvar. precis som mamma sa vid matbordet idag;

"så länge du vet vad du vill jennipher, då kommer det gå"

* years and years you waited

Publicerad 2009-09-14 16:23:22 i VARDAG,

ful bild as hell, men det skiter jag i. huvudsaken är ändå att ni får se mitt nya hår. även fast det kliar och gör ont i hårbotten är det sjukt värt det. är svinnöjd! dock är mitt vanliga hår liiite mörkare än det nya, men ska köpa mörkbrun toning imorgon och fixa till det!

* for you I'd bleed myself dry

Publicerad 2009-09-13 17:06:09 i VARDAG,

imorgon får jag äntligen sätta i löshåret! har fått byta tid 2 gånger, men imorgon blir det som sagt var äntligen av. har längtat som ett tok! är så less att gå med håret uppsatt hela tiden så ni kan inte fatta det. i bilen påväg hem från luleå började jag och pappa prata om det;

P: "varför ska du sätta i det? duger du inte som du är?"
J: "för att jag vill sätta i det såklart"
P: "men jennipher, tänk hur många timmar du har fått sitta & jobba för att tjäna ihop 5000 kr"
J: "men pappa, tänk hur många timmar jag har fått känna mig äcklig, ful & allmänt skabbig"
P: "sluta! du får 1000 kr av mig om du inte sätter i det!"

men det finns inte en chans att jag tackar ja till pengarna. för bara den som nån gång har kännt sig riktigt ful i håret, i flera månaders tid, kan förstå känslan av ett riktigt fint löshår. låter kanske helt knäppt när jag skriver det här, & ni killer kommer förmodligen också dumförklara mig. men vet ni, det skiter jag i! kosta vad det kosta vill, jag vill inte känna mig som en påse skit längre!
 heidi, du förstår EXAKT vad jag menar...


se så fint!

* you say we need to go to war, when we're already in one

Publicerad 2009-09-12 13:55:34 i VARDAG,

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS

måste visa er något sjukt äckligt som jag får dras med...

 

är ett underbart skavsår för er som inte ser det. det gör SJUKT ont, det varar, svider, ser äckligt ut & ÄR jävligt äckligt. här har ni alltså förklaringen till att jag går runt i dessa varje dag...

* min släkt är full av hjältar, decennier av slit

Publicerad 2009-09-12 11:46:02 i VARDAG,

godmorgon! första gången på ett tag sen jag vaknar upp helt utvilad. har drömt, men i natt var det lyckliga drömmar. vaknade upp med ett stort leénde på läpparna. precis som jag skrev igår har jag en mycket positiv inställning inför framtiden. den kommer bli kanoners!


snyggast i världen

slog på "donnie darko" igår. hann bara se ett par minuter & sen kom john blund på besök. älskar den filmen, har sett den hur många gånger som helst, men blir aldrig less. dessutom har ju VÄRLDENS SNYGGASTE människa huvudrollen, & det gör ju inte saken sämre direkt.

halsen gör fortfarande lite ont, så jag tror jag ska koka mig thé, ta filten, filmen och gubben och mysa ner mig i soffan och se klart filmen nu. senare i eftermiddag ska jag & kolla hockey i kalix, och sen ikväll får vi se vad som händer. har lovat att färga amandas hår i alla fall!

* you're barely waking, and I'm tangled up in you

Publicerad 2009-09-11 23:28:30 i VARDAG,



precis hemkommen efter en kväll på B4 med tjejerna. åt en svinigt god kycklingpizza, satt & snackade en massa skit och såg idol. lyssnade på en massa cypernlåtar & suget blev större än nånsin! blir galen av denna väntan. kan inte bara vintern flyga förbi?! går mina planer i lås kommer nästa sommar bli helt sjukt bra. och vet ni, den här gången har jag en bra känsla i maggropen, jag tror faktiskt jag kommer lyckas! ska börja lägga undan lite pengar varje månad så jag kan göra allt till verklighet...

* cause every girl here wanna be her, oh she's a diva

Publicerad 2009-09-11 16:29:57 i PICTURES,

är det inte typiskt att varje gång man inte har några pengar att handla för så hittar man HUR mycket som helst man vill ha?! och är man för en gångs skulle rik hittar man ingenting. kom hem med 2 tröjor, 1 tshirt, 1 klänning, 1 halsduk & 1 väska i alla fall. hade kunnat köpa flera saker till, men tro det eller ej, förnuftet sa till! har aldrig hänt mig på flera år. här är i alla fall bilderna på det jag köpte, lite dåliga men jag tror ni ser ändå!


lila/vit-randig tshirt, H&M 99:-


klänning, gina tricot 249:-


brunrandig tröja, gina tricot 149:-


turkos cardigan, gina tricot 199:-


väska + halsduk, H&M 99:- och 79,50:-

* when I'm with him I am, thinking of you, thinking of you

Publicerad 2009-09-11 10:43:52 i VARDAG,

blev mer än en rejäl sovmorgon för min del, måste ha stängt av alarmet i sömn. istället för halv 7 vaknade jag halv 10, alltså då lektionen slutar. just snyggt! åh, blir sur på mig själv. typ det enda ämnet jag gillar i skolan. i alla fall så klev jag upp, duschade, & nu sitter jag här och samlar ork för att börja med sminket. ska ju till luleå på en timme. uppdaterar senare med bilder på mina köp!

SAKNAR AYIA NAPA SOM ETT SVIN !



* would you lye with me and just forget the world?

Publicerad 2009-09-10 19:35:10 i VARDAG,

nu sitter jag och inväntar mitt sällskap som borde vara på G ganska snart. idol börjar ju strax, så jag ska ta & koka mig en kopp thé för att lindra halsen, sen kryper jag ner under filten & fortsätter vänta. imorgon har jag en lektion på skolan, NK B. jag börjar 8, slutar 9.20, kan knappast bli skönare. ska ta rejäl sovmorgon & fara som en lodis på skolan, eftersom jag ska gå in till stan och sola direkt jag slutar. lite senare på dan blir det mest troligt luleå, behöver lite tröstshopping känner jag.
är världens PMS-monster för tillfället...

* take only what you need from me

Publicerad 2009-09-09 17:56:52 i VARDAG,



efter en hel veckas alkoholintag har jag nu för första gången på länge börjat drömma om nätterna. och det är inte roliga drömmar jag drömmer, vaknar upp i panik varje gång jag somnar.

på planet påväg hem hann jag drömma att jag kvävdes, blev osams med alla, ramlade ner för en jättebrant backe. och jag sov i högst en halvtimme. inatt har jag drömt att jag & jennifer låg på hotellet (i cypern såklart, drömmer inte om nåt annat nu för tiden) och sov. mitt i all kommer B in i rummet, och han är en inbrottstjuv (?) som ska ta våra resväskor, alla våra pengar & värdesaker, och minns jag inte fel försökte han våldta mig också. vaknade i alla fall upp blöt i svett & bara skakade..

skolan idag var precis lika värdelös som jag förväntat mig, om inte värre. hade 1 timmes lektion direkt på morgon, efter det hål fram till klockan 2. har hunnit somna två gånger, en gång sittandes mitt i caféterian, och en annan gick jag in i biblo och la mig. känner mig helt slut i kroppen, jag behöver vara ledig! ska gå & äta middag nu, mina egna hemmagjorda köttfärsbiffar. ikväll blir det B4 med mina älsklingstjejer.

* your smile is heavenly, I don't deserve all the love that you're giving to me

Publicerad 2009-09-08 21:54:30 i VARDAG,

har precis blivit lämnad ensam av amanda & fanny. vi såg idol, och jag tyckte väl att.. ja, det var som alla andra år. kul, men rätt överskattat. första tjejen & andra killen var ju i stort sett de enda som var bra. hur som helst, nu sitter jag med hårfärg i håret & väntar på att toan ska bli ledig så jag får gå och duscha nån gång. sen kryper jag ner i sängen, slår på ett avsnitt OC & inväntar sömnen! känns INTE kul att åka till skolan imorgon.

 
♥ mys!

* why is it the smalles things that tare us down?

Publicerad 2009-09-08 19:11:00 i VARDAG,

tänkte göra ett försök & fortsätta med den påbörjade sammanfattningen. är dock inte helt hundra på i vilken ordning vi gjort vad, skyller på att mina hjärnceller antagligen minskat under resan, haha.

torsdag: tvingade oss upp i någorlunda tid & gick ner till poolen och stekte på ett par timmar. gick in, åt lunch och återgick tillbaka ut i solen. halvsov hela eftermiddagen, sov middag inne på rummet & sen var jag fit for fight igen. förfestade på mitt & J's hotell åter igen.
 gick ut och fortsatte dricka = alla blev knöl = vi hade sjukt kul!



  



fredag: vi hade bestämt oss för att åka till nissi beach, och sagt var gjort. for från hotellet vid 10-tiden nån gång, efter att ha tryckt i oss mc donald's-mat till frukost, haha. stranden var för övrigt helt sjukt fin! vattnet är helt genomskinligt, sanden helt kritvit och.. ååh så jävla fint! kvällen började med middag på en jättegod kinarestaurang, fortsatte med förskiva på fanny & gängets hotell, och avslutades såklart med grabbarna grus, titanic, bed rock, blue moon bar osv. behöver jag säga i vilken fas alla befann sig...?



   

lördag: eftersom jag lyckades dra på mig sömnproblem under resan kunde jag inte somna förrän kl 7 på natten/morgonen. när sen klockan ringde två timmar senare ville jag ordagrannt , så jag drog täcket över huvudet och sov vidare några timmar. vid lunch fick jag slita upp mig själv ur sängen & så gick vi till fanny och deras pool där vi pressade fram till 4 nån gång. jag & j traskade hem, duschade och fixade oss på rummet och så begav vi oss ut på tre-rättersmiddag. SICKT GOTT! melon till förrätt, grillad kyckling + pommes + vitlökssås till varmrätt & nåt kola-aktigt till efterrätt. sen gick vi och började dricka öl på hotellet, för att fortsätta kvällen på bargatan med en "barrunda". som vanligt slutade vi på blue moon bar, men jag ska inte klaga för det är verkligen helt sjukt skojj där.



   

söndag: sista dagen i solen. jag somnar i alla fall knöl, sover lika få timmar som vanligt vilket resulterar i att jag vaknar upp full. äter frukost på donken igen, och så åkte vi till nissi beach igen. jag skulle försöka läsa slutet av min bok, och mitt i allt märker jag att jag somnat. när jag sen vaknar igen är jag inte längre full utan nu mera bakfull. ville DÖ resten av dagen, gick runt som ett levande lik! lyckas iaf få i mig lunch och sen började det vända en aning. kom hem till rummet vid halv 5-tiden ungefär, och då packade vi ihop våra väskor. gick ut och åt middag, och sen låg vi bara inne och sörjde kommande hemresa på rummet resten av kvällen...

dessutom har vi hunnit "ha ihjäl oss" många gånger under resan. vi har bland annat...

... ätit ihjäl oss, supit ihjäl oss, solat ihjäl oss, rökt ihjäl oss, dansat ihjäl oss, lökat ihjäl oss...

för att nämna några saker alltså. resten är CENSUR! kom ihåg att:

 "what happens in AYIA NAPA, stays in AYIA NAPA"!

vi syns nästa år, älskade ställe.

* day 'n' night, I toss and turn

Publicerad 2009-09-07 18:26:04 i MUSIC,

kommer tjata ihjäl er med mitt prat om cypern, haha. hade ni varit med hade ni förstått varför! bjuder er på några GRYMMA låtar vi hörde varje kväll där nere. kan man annat än bli partysugen?!


akon ft david guetta - sexy bitch


black eyed peas - I gotta feeling


pitbull - I know you want me


kelly rowland ft david guetta - when love takes over

 

* I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

Publicerad 2009-09-07 17:12:11 i VARDAG,

cypern, ayia napa 2009. 1 vecka med världens bästa tjejer. vars tusan börjar man?! har haft mitt livs roligaste vecka. allt har varit perfekt. ångrar inte en sekund att vi for, hade mer än gärna stannat kvar flera veckor till. kommer lätt att åka tillbaka nästa år, & då mina vänner kommer jag inte stanna 1 vecka, snarare 3-4.

ja, det kanske är lättast att sammanfatta veckan dag för dag? ska försöka skriva så utförligt som möjligt, men vissa saker är det total censur på, tur att vi har listan här hemma så vi inte glömmer bort allt galet som hänt...

måndag: jag och jennifer landar på larnakas flygplats nån gång vid 8 tror jag om jag inte minns helt fel. åker till hotellet, får panik då det första vi får syn på är en kackerlacka inne på toaletten. vi bestämmer oss för att lugna våra nerver med alkohol, så vi beger oss ner i hotellbaren & dricker några öl. går ut vid 1-tiden, träffar B1 som bjuder oss på drinkar hela natten. resultat? KNÖL. har inga bilder jag vill visa här från kväll nummer 1...

tisdag: vaknar upp, mår halvt skit men möter ändå upp amanda, fanny, sandra & jenny. vi går till stranden & pressar i stort sett hela dan. far tillbaka till våra hotell & tar oss en powernap innan vi duschar, smikar oss och går ut och äter. går till mitt & J's hotell, börjar förfesta för att sen bege oss ut på grabbarna grus. dansar hela natten, är väl hemma vid 3-4 tiden nån gång.



  

onsdag: bestämmer oss för att steka vid respektive pooler denna dag. eftermiddagen såg lika dan ut som tidigare, powernap, dusch, smink, middag. vi hade tänkt ha en lugn kväll, alltså inte någon alkohol, men planen sket sig i och med att jag blev så himla sugen. lyckades övertala jenny & jennifer att hänga med ut, och vi hade helt sjukt kul! vi träffar B2.



  

nu fick jag plötsligt hjärnsläpp, kommer inte ihåg hur de andra dagarna såg ut. måste höra med resten av gänget & så får jag fylla i slutet av veckan senare! alla tillåtna bilder finns på facebook.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela