nilssonjennipher

* forever young, I wanna be forever young

Publicerad 2010-03-31 16:12:00 i VARDAG,

efter att ha spenderat förmiddagen i backen & sen varit på skolan och haft nk har jag nu fått välbehövligt (& efterlängtat!) påsklov. inte för att jag kommer ha mycket till lov egentligen. tur som FAN att jag har fått jobb, eftersom ante och hans familj ska fara till fjällen och vara borta hela veckan. kommer nog hinna sakna ihjäl mig några gånger skulle jag tro. tur jag i alla fall kan fördriva dagen på jobbet, kvällen är ju dock en annan femma. måste skaffa mig en hobby. jo, ska fan sätta igång med att träna tänkte jag. för det behövs, big time. har också tagit hem en hel drös med rester jag har kvar att göra i skolan. passar ju alldeles utmärkt att försöka göra bort dom nu.

bryter förresten trenden, ska INTE på den där jävla skotercrossen imorgon. märkte att det inte riktigt är min kopp te redan förra året. visst är det väl kul att vara ute & träffa folk man vanligtvis inte träffar så ofta, men va fan. det kan man väl göra på hotellet istället? känns inte värt att betala inträde till crossen, då jag i själva verket inte ser en enda minut på skotrarna. nä ni, tacka vet jag...



... SEMIFINAL! fett taggad är jag. blev ju som bekant linköping som djurgården kommer att spela mot. tror denna serie kommer vara mycket, mycket jämnare än mot brynäs. men, jag tror & hoppas stenhårt på mitt lag. så ja, istället för skotercrossen ska jag & amanda (eventuellt hilda & anniken också) förfesta till hockeyn. kommer bli betydligt bättre, hihii.

* if everyone cared

Publicerad 2010-03-29 18:05:06 i VARDAG,

gick bra att jobba idag, inte var det alls mycket jag glömt bort. satt med "fadder" idag, men imorgon hoppas jag att jag får sitta själv. tiden går så mycket snabbare då man själv svarar.

sitter just nu & väntar på att middagen ska bli färdig. har varit svinhungrig sen klockan 3 typ. åt en sallad till lunch så inte så konstigt egentligen. efter maten ska jag & amanda ner på plan och träna. säsongen börjar ju snart vara över så det gäller att passa på då isen fortfarande är kvar.

* and when the stars shine so bright

Publicerad 2010-03-29 11:47:46 i VARDAG,

glömde visst bort att skriva nåt igår, låg mest i sängen & soffan hela dan. kvällen blev i alla fall lyckad, jag & amanda gjorde oss färdiga här i lägenheten, sen fick jag ett erbjudande att fara till josse istället. vilket ju lät betydligt mycket roligare än att bara förfesta på 2 pers, så då fick vi skjuts dit och fortsatte. vid 12 for vi ner på hotellet, för en gångs skull var det rätt mycket folk. hade en rolig kväll, var väl hemma i säng kring typ.. 3?

under natten hände ju som bekant för alla kalixbor en så jävla sjuk grej. fattar verkligen inte vars människor har sitt förnuft. så hemskt så jag vet inte ens vad jag ska skriva. jag & ante var och kollade på huset igårkväll, och det var inte mycket kvar där kan jag ju säga. fick helt ont i magen, fattar inte hur fan man kan göra nåt sånt där. oavsett vad nu anledningen var finns det ändå inget som är värt att döda en annan människa för. blir arg bara av att tänka på det. fatta hur kul liv ni själva + era familjer, vänner och så vidare kommer få. hoppas för eran egen skull att ni får ett långt jävla straff så ni har tid att tänka över vad fan det är ni har orsakat...

nåja, finns ju ingenting jag kan göra åt saken, och jag känner inte dom inblandade som tur är. hur som helst, imorse har jag varit & klippt mig, fick bort allt stripigt och äckligt. blev jättenöjd. sen har jag hunnit vara på skolan en kort sväng, & nu sitter jag hemma hos ante och bara väntar på att klockan ska gå. ska iväg och jobba klockan 1, så ska fara ner och kolla om det finns nåt att köpa på affärn som jag kan äta innan jag far.

* who wants to be alone

Publicerad 2010-03-27 21:29:23 i PARTY,

klockan är halv 10, jag är långt ifrån färdig inför kvällen. har iallafall börjat dricka. men jag tar det lugnt, är ju trots allt bara jag och amanda här på förfesten. bara jag är klar till typ 12 så är jag nöjd. går just nu runt med en av antes tröjor, orkar inte ta på mig min klänning och strumpbyxor ännu. vet hur dom ser ut efter ett litet tag, inte snyggt. imorgon ska ni få se en bild på hur fina mina strumpisar var förra helgen. fast jag gick ju såklart inte ut med dom, haha. nu ska jag i alla fall gå ut en sväng & sen fortsätta med sminket. undra om det är många som ska ut ikväll?


nelly furtado ft tiesto - who wants to be alone

* cause it's me you, you, me

Publicerad 2010-03-27 15:55:35 i VARDAG,



blev väckt 5 över 7 imorse av mamma, var tvungen att rycka in som stalljours-vikare åt henne. så var bara att lämna värmen under täcket & pallra sig iväg till stallet. men det gick ändå rätt bra, var färdig efter att vi gett hästarna lunchen. så typ vid 12 var jag hemma igen. fick upp en sovande ante ur sängen & så for jag, han och amanda till kalix. var & kollade lite i affärer och så solade jag och amanda. & sen for vi hem och nu sitter jag här. gäspar som ett psyke så jag borde nog hoppa ner i soffan och sova ett par timmar. ska ju orka med kvälls-jouren också.
och sen ska jag orka med att festa. alltså, soffan nästa!

* do you wanna die happy?

Publicerad 2010-03-26 22:28:39 i HOCKEY,

GLÖMDE JU FÖRRESTEN,
och håll i er nu, för det här kommer ni inte läsa många gånger i era liv



JAG ÄLSKAR GUSTAF WESSLAU
jävlar vilka räddningar där i slutet!
trodde seriöst att jag skulle dö av hjärtinfarkt!



sen gjorde nicky DEE sitt livs MATCH!
grymt jävla bra, två kassar & en hel drös med feta målchanser på det

asså ojojoj
känns som att det är JAG som är djurgården
och det känns som att djurgården redan vunnit guld

SÅ GLAD ÄR JAG!

* I'm gonna dace with somebody

Publicerad 2010-03-26 21:39:45 i HOCKEY,



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SEMIFINAL

SEMIFINAL

SEMI FUCKING FINAL

asså jag vet inte vad jag ska skriva
håller nästan på att DÖ av glädje tror jag

VISST

det är "bara" avancemang till semi
men VEM FAN BRYR SIG?

djurgården har inte varit i semi sen lock-outsäsongen
så helt ärligt SKITER jag i om ni tycker jag är överdrivet glad

FYYYFAN!

STRYK DET DÄR MED ATT JAG ÄR NYKTER IMORGON

imorgon ska det FIRAS
REJÄLT

HAHAHA
skrattar åt mitt inlägg, kommer förmodligen aldrig skriva ett fulare inlägg

eller JO om dom skulle vinna guld eller gå vidare från semin

asså det här kommer jag LEVA LÄNGE PÅ!

* time is ticking and we can't go back

Publicerad 2010-03-26 18:54:39 i VARDAG,



fredag idag. (vad är skiten med att börja varje inlägg med att skriva vilken veckodag förresten?) bra fråga. som jag tyvärr inte har något svar på. känns som en helt okej ice-breaker i alla fall, så jag kommer nog köra med den ett tag till. bara så ni vet.

morgonen börjar med en (inte helt oväntad) försovning. lyckades snooza från 06:01 till typ 07:24. jävligt bra jobbat. hann nätt & jämt till skolan till klockan 8. tror lärarna börjar bli van med att jag droppar in i klassrummet typ 5-10 över varje morgon.

efter skolan gick jag till andreas, och jag kom ganska nyligt hem därifrån. han skulle & se fotboll i luleå, jag var sugen att följa men så kom jag på att djurgården har match ikväll. GÅR EJ ATT MISSA! så då vet ni vars jag kommer befinna mig hela kvällen. i soffan & heja fram världens bästa lag till semifinal. för ikväll kommer dom avgöra, tro mig.

ja, jag hade en massa saker jag hade tänkt skriva om.
men jag ser att klockan börjar närma sig nedsläpp,
måste hoppa i soffan & hitta en bekväm position.

KOM IGEN!



förresten!
i helgen ska jag & amanda vara nyktra!
känns lite pinsamt att skriva det här,
men jag kommer fan inte ihåg sist jag hade en helvit helg.
det är alltså på tiden.



önska oss lycka till, tack.

* you left a hole where my heart should be

Publicerad 2010-03-25 15:27:18 i VARDAG,

torsdag idag om ni nu möjligtvis missat det. och igår var det onsdag, vilket innebar att djurgården spelade den 4e kvartsfinalen mot brynäs. DJURGÅRDEN VANN! fifan hur skönt. ville nästan dö av avundsjuka när jag såg hur stor klacken var. hade velat vara där! fick nöja mig med att ligga hemma i soffan och se, vilket ju i och för sig också funkade rätt bra. kul att det var fimpen (som typ aldrig annars gör mål) som avgjorde matchen. eller avgjorde kanske var fel ord, men det var ju han som fixade segern, eftersom han gjorde djurgårdens båda mål. äh, ni fattar vad jag menar. annars är ni tröga.



har för övrigt fått JOBB under hela påsklovet, på tele alltså. fatta hur skönt! äntligen får jag pengar, som jag har längtaaaaat! nog för att det förmodligen hade varit skönt att vara helt ledig en vecka, men nog jobbar jag hundra gånger hellre och får pengar. ska dit nu på måndag & tisdag och fräscha upp mitt minne, har nästan glömt bort hur man gör. eller nä, så illa är det inte. men är ju ändå ungefär 7 månader sen jag var där och jobbade sist.

vad mer intressant ska jag skriva? att vi i BF3 nu har planerat in en till klassfest kanske? eller typ en hel klassdag egentligen. först ska vi spela innebandyturnering hela dan, sen fortsätta & äta middag, vidare till relaxen för en massa mys, dricka + lekar. kommer bli hur kul som helst känner jag på mig!

* call me a sinner, call me a saint

Publicerad 2010-03-24 17:51:20 i VARDAG,

ville ordagrant imorse när väckaren satte igång 06:01. tog mig inte upp ur sängen förrän typ kvart i sju, då tvingade jag mig upp & stod sen i nästan 20 minuter och halvgrinade i duschen bara för att jag var så trött. och tyckte synd om mig själv. erbjöd ante 50.000 för att fara på skolan och låtsas vara mig, han tyckte jag var snål (antar jag) eftersom han ej nappade på mitt erbjudande. kom för ovanlighets skull i tid till första lektionen, duktiga jag.

hade två lektioner, for till ante, väntade på att klockan skulle bli två. for tillbaka på skolan, hade nk. fick åka BUSS hem eftersom jag smart nog har lämnat & låst bilen hos ante, och haft kvar bilnycklarna i töre. fyfan för att åka buss. jag verkligen HATAR att åka buss. ville nästan börja grina då också, men jag tog mig i kragen. hade ju trots allt trevligt sällskap i bussen. HÄHÄ!



dirr jag kom till byn gick jag till amanda, tiggde mig till middag & nu har jag ganska precis landat här hemma efter att ha varit nere på plan och åkt skrillor med henne & anton. fett kul. tränade på skott idag. ville få tillbaka mina gamla skills. lyckades sådär. fick i alla fall till ett stenhårt slaggis i krysset. på RIKT! fråga anton om ni inte tror mig.

ska hoppa i duschen nu & sen tänkte jag faktiskt börja med någon restuppgift från skolan. har ju ett par stycken att välja bland. kanske man borde göra samhällsuppgiften som skulle vart inlämnad före lovet? känns som en bra idé. synd bara att det är FETT jävla tråkigt.

JAAA förresten. missa inte djurgårdens match ikväll.
19.00 på kanal 9.
lovar att den är värd att se, fullsatt hovet.



inte lite jag hade velat vara där..............
ELLER HADE JAG DET?!

* I was made for loving you baby

Publicerad 2010-03-22 21:57:31 i VARDAG,

precis sett färdigt tredje kvartsfinalen mellan djurgården & brynäs, som djurgården mycket fint vann med hela 0-4. otroligt att wesslau höll nollan, men mirakel kan tydligen inträffa, uppenbarligen. nåja, jag ska absolut inte klaga. är så nöjd man kan bli, typ! bara hoppas dom vinner hemma på hovet på onsdag, så det inte behöver bli onödigt spännande.

har ju inte varit direkt flitig med att uppdatera under helgen, så tänkte att jag ju kan göra det.. typ nu. i fredags hade jag förmodligen den sämsta fredagskvällen genom tiderna. i alla fall den sämsta på mycket länge. låg hemma hela kvällen, ensam. kände mig typ som den ensammaste flickan i världen (kan ha blivit lite kryddat eftersom jag led av svår pms, men ändå)

på lördag däremot var det myyyycket bättre. eftersom jennifer fyllt år skulle vi såklart fira henne, så direkt hockeyn var klar (resultat från den matchen vill ni inte veta. eller inte jag i alla fall. har förträngt den) skjutsade ante mig & fanny till ryssbält där resten av tjejerna redan var samlade. åt svingod middag, började dricka & jaa.. så fortsatte egentligen kvällen kort sammanfattat. for till hotellet typ vid 12 tror jag, hade lika gärna kunnat stanna hos jennifer hela kvällen för på hotellet var det verkligen inget märkvärdigt. typ tråkigt.



  


& på söndag gjorde jag och ante jättemycket. eller så inte. låg i sängen från att vi vaknade halv 12 till 6 på kvällen. då for vi hem till byn, och fortsatte ligga i sängen. nja, förutom en timme då jag for & tränade innebandy. och justja, så var vi ju på kalas också hos min kusin. söndagar är fan sköna.

har varit ledig idag, men inte har man gjort något vettigt för det. fast kan ju bero på att jag haft mensvärk från HELVETET. typ velat dö hela dan. 10 alvedon senare och jag har fortfarande lika ont. kul liv man har som tjej. njeee.

här är 2 jävligt snygga bilder från typ förr-förra helgen också, i brist på något vettigt att skriva.

 

* even the wrong words seem to rhyme

Publicerad 2010-03-19 18:55:40 i VARDAG,



har en "tycka-synd-om-mig-själv" dag idag. har hunnit gråta. har hunnit velat slå ihjäl nån. har hunnit skratta lite. har hunnit velat dö. har hunnit velat supa mig dyngrak. har velat stänga in mig på rummet och inte komma ut förrän om ett år.

PMS, mina damer & herrar.
vilken fantastisk grej, inte sant?

* cause we're running out of time

Publicerad 2010-03-18 23:06:03 i VARDAG,

börjar med att konstatera hur bra djurgården egentligen är. inleder kvartsfinalserien med en fin seger på bortaplan, inte med världens mest övertygande siffror dock. men 3-4 räcker till vinst, vilket ju brukar vara huvudsaken, hihi. mackan nilson var som vanligt KUNG på plan. helt sjukt hur bra han är, nästan att han har passerat självaste fredde i mina ögon. men bara nästan! typ det svåraste nån kan göra i mina ögon skulle jag tro. asså gå förbi fredde. ... jaaaaaaa.

vad mer ska jag säga? att det redan är torsdag & snart fredag. att veckorna bara försvinner utan att man ens hinner blinka? och att jag inte klagar det minsta. och att jag längtar jäääättemycket till studenten. fast det tror jag nog redan ni vet. så jag orkar inte skriva det. fast
oj, det gjorde jag ju visst ändå. HÄHÄ!

... standarden på mina inlägg fortsätter att imponera (om man tycker om tvärtom-språket)
- jag måste skärpa mig.

avslutar i alla fall med att säga GRATTIS till en av mina absoluta favoriter
,som fyller 19 år idag, ingen mindre än jennifer W!

grattis stumpan ♥

* anything you can do, I can do better

Publicerad 2010-03-16 20:53:28 i VARDAG,



ikväll har jag äntligen fått färgat bort min utväxt, behövdes big time! så tack till fanny som gjorde det. var & bokade klipptid idag också så snart slipper jag kanske se ut som ett fågelbo på skallen. vore ju lite nice. och nu ska jag bara packa ihop mina saker & fara till älsko, får hoppas han kan bota min huvudvärk. för det gör fan fortfarande ont. kanske behöver jag glajjor?
nä, det tror (hoppas) jag i alla fall inte.

fett bra standard på mina senaste inlägg. fattar inte att ni orkar läsa. eller att jag ens orkar publicera sån här skit. ska försöka förbättra mig, lovar!

* cause when I'm with him I am thinking of you

Publicerad 2010-03-16 15:17:21 i VARDAG,

HUVUDVÄÄÄÄÄÄÄRK, igen. känns som att jag har en typ press över skallen som trycker ihop mina tinningar. ungefär lika skönt som det låter. måste gå och trycka i mig några panodil till och sen ska jag bädda ner mig i soffan & se några avsnitt csi.



bjuder på en mysig låt man typ inte kan bli less.
(inte jag i alla fall)



katy perry - thinking of you

* to the sound of a heartbeat pounding away

Publicerad 2010-03-15 19:45:52 i VARDAG,

kan väl inte direkt påstå att första skoldagen efter lovet var ansträngande på nåt sätt, var bara jobbigt att komma sig upp ur sängen halv 7 imorse. hade i alla fall bara en lektion, sen slutade jag. värt? njee, tvekis. fast det visste jag ju förstås inte då jag for. hur som helst, for till andreas när jag hade slutat, var där ett tag & busade med milla, sviiinsöt! och jag som egentligen inte gillar hundar, det ni.

sen skulle han till haparanda så då gasade jag hem & fick lite lust att fara till luleå. ringde amanda, & hon ville följa. så vi for, jag tänkte hitta nåt att ha på mig i helgen eftersom jennifer w fyller år, men det gick ju lagomt bra. kom hem tomhänt. lyckat när min garderob ekar. nje!

dirr jag kom hem la jag mig i soffan med världens fetaste huvudvärk. försökte bota den med 2 avsnitt CSI & lite sömn, funkade ej. pappa väckte mig, jag åt middag & tog två panodil. hjälpte typ inte heller. så sen dess har jag legat och halvsovit på soffan fram tills nu. och nu börjar det släppa, äntligen. kanske är det för att jag vet att ♥-at är på väg hit? hihiiii.

* take your pictures down

Publicerad 2010-03-14 21:40:47 i HOCKEY,



djurgården valde BRYNÄS. seriöst?! brynäs?! varför i hela världen väljer man ett lag man haft svårt att spela mot under grundserien? 2 förluster, 2 oavgjorda & bara 1 seger är väl inget vidare facit kan man väl tycka. får hoppas hardy har en baktanke med detta val, för att åka ut redan i kvarten ska dom bara inte göra! för i år förtjänar fan djurgården guld. i alla fall finalspel. bara så ni vet!

* remember all the things we wanted

Publicerad 2010-03-14 11:52:47 i VARDAG,

har varit väldigt torrt med uppdateringar här på sistone, men har inte riktigt haft varken tid eller ork att skriva. i fredags for ju som sagt var jag & amanda till kalix och drack med ante & dom. for och bowlade, ledde hela tiden mot ante, men eftersom han FUSKADE lyckades han till slut vinna, med EN poäng. lagomt kul. nåja, fortsatte sen till before, minnet därifrån är väl inte det bästa, men tror inte jag hade tråkigt i alla fall.

äh, var inte speciellt sugen att skriva nåt nu heller, ska försöka få upp andreas ur sängen & få han med ut med skotern. är ju hur fint väder som helst!

sen måste jag ju bara få skryta över DJURGÅRDEN! inte bara för att dom säkrat slutspel för länge sen, utan för att dom i & med segern mot frölunda igår också säkrade ANDRAPLATSEN! fyyyfan, måste nog vara världens bästa känsla. typ! känns inte riktigt sant på nåt sätt, eftersom man efter dom senaste typ.. 6 säsongerna varit "van" med att djurgården har fått kämpa för att ens nå slutspel, eller ännu värre - kämpa för att slippa kvalserien. & i år kommer dom TVÅA! ja, jag är då jävliiiigt glad om inte annat! längtar till ikväll så man får veta vem dom väljer, borde ju bli frölunda kan man ju tycka. om inte HV väljer dom före så. ja, nu har jag nog tjatat klart. men lite segerbilder från gårdagens match måste jag bara få bjuda på.


KAN MAN BLI ANNAT ÄN GLAD NÄR MAN SER DEN HÄR?!
djurgården 2:a, luleå 10:a! HAHA!!!


   

* you know I'll wait for you, if it takes a lifetime to do

Publicerad 2010-03-12 18:40:25 i VARDAG,

finns mycket jag borde skriva just nu, men har inte tid, så ni får helt enkelt vänta tills.. typ imorgon. eller när jag nu får lust att skriva. för nu har jag bråttom, ska iväg till kalix och dricka ikväll, och här sitter jag helt nyduschad. borde börja sminka mig, vilket jag också ska göra!

* I hate everything about you

Publicerad 2010-03-11 12:20:36 i VARDAG,


snyggaste katten i världen!

var & åkte skrillor igår på ishallen, eftersom vi var rätt mycket folk spelade vi "match". för mig gick det verkligen inget bra, blev till råga på allt skadad i mitt knä. ramlade några gånger, & fick dessutom en puck i det. så idag är det lite blått & gör ont. men det är väl smällar man får ta antar jag.

trots att det inte är världens bästa väder ute ska jag, fanny, danne & ante fara och köra skoter snart. väntar just nu på att killarna ska komma från kalix så vi kan fara vidare & grilla nånstans. ska bli väldigt intressant att se hur det går för mig att köra, hittar inga sånna där glasögon & det snöar ute. mycket jag kommer se, eller så inte. nåja, nog vet jag det ska gå bra. nu ska jag ta & packa ihop lite grejer och sen borde dom dyka upp här snart. pöss!

* but I'm burning inside

Publicerad 2010-03-10 15:34:52 i VARDAG,




30 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER:
Det här skrevs av en kille med många års erfarenhet

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig.


2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!


3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.


4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.


5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.


6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.


7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.


8. -Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det. -Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.


9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant. De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!


10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.


11. -De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.


12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:-Ett gosedjur -En av dina tröjor -En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)


13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.


14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.


15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.


16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.


17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.


18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.


19. Flirta aldrig med deras morsor. Det är bara knäppt.


20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.


21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv


22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.


23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.


24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.


25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.


26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.


27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.


28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade.


29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.


30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sånn kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.

* girl I wanna party with you

Publicerad 2010-03-09 13:29:36 i PICTURES,

att jag hann lägga in bilderna igår var ju en myt, visste nog inte riktigt vad klockan var då jag skrev det. nåja, nu har jag all tid i världen så här kommer dom, hela 5 stycken!

  

* when the drugs don't work no more you get high on life

Publicerad 2010-03-08 17:51:02 i VARDAG,



var tänkt att jag, ante & amanda skulle fara ut med skotrarna och grilla nånstans idag, men eftersom våran skoter var inparkerad i garaget så sprack ju den planen ganska fett. istället for vi bara till hampsänke (?) och grillade lite, men det blåste ju så förbannat så vi orkade inte sitta där speciellt länge. for hem & hämtade våra skrillor och så for vi ner på plan och åkte lite istället.

middag nu & sen blir det stallet!

eller ja, jag ska lägga in bilderna från i lördags före vi far till stallet!

* still it's hard, hard to see

Publicerad 2010-03-07 18:47:01 i VARDAG,

nu känner jag att det börjar vara dags för en vit helg snarast, är så less att vara bakis var & varannan söndag. så nu bestämmer jag mig för att inte dricka nånting i helgen, det behöver jag. min lever behöver nog det om inte annat. fast jag hade kul igår, var mycket folk ute för en gångs skull. förfestade hemma hos fanny, amanda, jag, jennifer, mari & jenny. for från töre typ kvart i 12 och for direkt på hotellet.

efteråt for vi på sibylla, fick vänta typ 74 år på att ens få beställa, och lika länge att få maten. så istället för att äta där for jag, amanda & ante hem till han och åt där. hade som vanligt planerat efterfest, men det slutade precis som det alltid gör - ingenting hände. ante somnade, amanda började må illa och jag.. ja jag gjorde väl egentligen ingenting.

fick alltså konstaterat en gång till att vi + efterfester inte riktigt fungerar.



vaknade svintidigt imorse, eller ja, halv 10 typ. väckte ante typ vid halv 11 har jag för mig, och efter det låg vi bara i sängen och halvsov fram tills pappa kom och hämtade mig klockan 2. kom hem, bytte om till stallkläder & nu har jag ganska nyligt kommit hem därifrån. väntar på middag, blir köttfärslimpa, är sjukt hungrig så det kommer smaka alldeles utmärkt kan jag tänka mig. klockan 8 är det innebandyträning, är inte det minsta sugen, men ska ändå tvinga mig dit. måste verkligen röra på mig. efter det kommer nog ante så då blir det bara soffan resten av kvällen, jag vet en som kommer somna tidigt ikväll...

bilderna lägger jag upp typ imorgon eller nåt, nu måste jag äta & sen byta om. var ändå inga många, typ 10 stycken om ens det, så jag tror ni överlever utan dom ikväll.

* kiss me all night don't ever let me go

Publicerad 2010-03-07 15:20:56 i VARDAG,




At this moment, there are 6 billion people in the world.
Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil that war with good.
And some are good, struggling with evil.
6 billion people in the world. 6 billion souls.
And sometimes, all you need is one.


* that boy is a monster, mo-mo-mo-monster

Publicerad 2010-03-06 20:09:16 i VARDAG,

YEEEEE, djurgårdsseger! fett skönt, nu slipper jag tröstdricka ikväll, får fira segern istället. var inte en direkt rolig hockeymatch, blev 0-1 bara. jag tycker det är mycket roligare att se matcher då pucken går i mål, och inte bara glider förbi mållinjen, träffar ribban osv. men ja, seger som seger. och det gäller speciellt mot luleå. så ikväll kommer jag vara en glad jennipher, wiiie.

kom ganska precis till fanny, har hunnit sminka till mig lite & öppna första ölen. inväntar fortfarande fröken enström som är och jobbar, men hon lär väl dyka upp här nån gång. sen kommer mest troligt jennifer och joinar oss, jenny också om jag inte har fattat allt fel. nåja, kommer bli kul i alla fall, har jag bestämt. nu ska jag gå & vara lite social med fanny istället för att bara sitta här som en annan nörd.

lite ny och bra festmusik kan jag väl bjuda på också!


major lazor ft nina sky - keep it going louder


jackie boys - everybody knows


sugababes - wait for you


sugababes - thank you for the heartbreak

* baby we can do it, we can do it all night

Publicerad 2010-03-06 14:11:13 i VARDAG,

usch, nu börjar jag vara riktigt pirrig i magen. måste klä på mig nu & börja gå ner mot shell, som vanligt måste ni läsare hålla era tummar för att djurgården vinner. så det så.

direkt när jag kommer hem ska jag fara till fanny & börja dricka, och invänta amanda. blir kanske kalix och förfesta om vi hinner, annars stannar vi i byn & åker till hotellet efter 12 nån gång.
kanske syns i dimman dåååå, nu måste jag fara!

* don't call my name, don't call my name, alejandro

Publicerad 2010-03-06 12:46:10 i VARDAG,

insåg precis att jag lyckats med en liten fail i det tidigare inlägget, låten där det står "alejandro" under är ju inte alls den, det är ju just dance.
så här har ni den riktiga låten som jag hade tänkt lägga in.

 

har varit på ishallen sen halv 10 imorse, har sett några matcher, det är ju företagscup hela dan. ante spelar med bowlingcompaniet/hotellet, och dom vann båda matcherna jag hann se, och han gjorde två mål, bäst som han är, hihi. jag hinner inte se någon mer av deras matcher, ska ju till luleå med anton och se djurgården istället. börjar bli lite nervöst, hatar egentligen att se djurgården-luleå matcherna, för råkar djurgården ha en dålig dag & förlorar mot SKITluleå blir man typ retad tills man dör. på riktigt. så idag hoppas jag att dom inte har en dålig dag, och att mackan nilson är på riktigt spelhumör.


vore fettfint med en seger.


 

* caught in a bad romance

Publicerad 2010-03-05 17:56:55 i VARDAG,

kom precis ur duschen, har varit i stallet & ridit gastus. red ut barbacka en sväng, hur mysigt som helst, men kommer förmodligen ha lite skavsår i rumpan eftersom det är så länge sen jag red sist. ikväll ska jag & se hockey i kalix, & efter det vette tusan.

FÖRRESTEN, IDAG HAR VI BOKAT 4 BILJETTER TILL
VÄRLDENS BÄSTA GAGA!

7 maj i globen, stockholm
behöver jag ens säga att jag LÄNGTAR?!






bad romance


just dance

* keep it going louder

Publicerad 2010-03-04 18:13:02 i VARDAG,

redan torsdag idag, inte för att jag klagar, men tiden bara far ju iväg. helgen ser ut att bli bra, har inga direkta planer för morgondagen, förutom att vi ska boka biljetter till ingen mindre än LADY GAGA !!!!! fatta hur jävla KUL! den 7e maj kommer hon till stockholm, hoppas bara vi lyckas få tag på biljetter, skulle ju vara helt sjukt skoj! håller tummarna att det finns till oss.

& på lördag vet jag ännu inte om jag ska till stallet, eller om jag ska fara till kalix och se då ante spelar "företagscup" på hallen. beror på. klockan 4 ska jag i alla fall befinna mig i coop arena och se då djurgården pissar på luleå, hoppas jag. eller ja, jag ska vara där, och hoppas att djurgården vinner. för annars blir det jobbigt. & på kvällen blir det förmodligen utgång, som vanligt. men finns ju tyvärr inget vettigare att göra.

ikväll blir det antingen att fara till gastus, om han hinner komma hem. annars ska jag till amanda & se hockey och färga hennes hår. nu ska jag hur som helst gå & ta mig lite mat i magen innan jag typ dör av hunger. pöss!

* everything for everyone, but nothing for yourself

Publicerad 2010-03-03 16:20:46 i VARDAG,

visst är det skönt att bara ha 1 lektion om dagen, men inte fan är det ju kul att sätta sig i bilen från töre & åka in till kalix för att ha just 1 lektion om dagen. att sen lektionen varar i 45 minuter känns ju också lite sådär halvt okej. då känns det ju mest jävligt mycket waist of time (och bensin) men what ever, det är ju snart slut på skiten. & ingen kan vara gladare än mig att ta studeten, true story! har förresten fått hem våra studentmössor nu, inte direkt snygga men.. ja.



efter skolan for jag till amanda där hon bjöd på nybakta bullar & kaffe. fett gott! låg och skrattade i hennes säng ett tag, sen tog jag mig själv i kragen & for och städade. så snart är jag 300 kronor rikare, inte dåligt för en fattig jävel som mig själv.

hade en massa saker jag hade tänkt skriva om, men allt blir bara skit så jag väntar med att skriva tills jag kan formulera mig bättre. måste gå & duscha nu, ska och se hockey i kalix på nån timme.

måste ju förresten passa på att skriva
GRATTIS I EFTERSKOTT
till jacob josefson som fyllde 19 igår!
synd att djurgården inte vann bara, hade väl varit en rätt skön present kan jag tänka mig.

* am I loud and clear, or am I breaking up?

Publicerad 2010-03-01 21:46:27 i PARTY,

sådärja, nu har jag lite tid över att skriva om helgen tänkte jag. började ju hemma hos mig med "förfest" på tre personer, sen just efter 10 kom emil och plockade upp oss och så fortsatte vi mot boden. kön utan förköp var SVINLÅNG, fett skönt att vi hade fixat det så vi fick gå in på direkten.

var hur som helst jättekul på farmen, mycket folk (dock mest äldre) men ändå. såg alcazar ett tag, innan vi ramlade (läs blev fällda av en gammal fyllgubbe!!!) och fick bada i bärs, HAHAHA. tycker det är lite kul, fast är förmodligen bara törebor som fattar det kuliga.

slapp förresten sova själv, ante & vikman kom till boden så jag fick med mig han hem. jag & heidi fick skratta som fan i bilen påväg hem, både fanny & ante hade somnat. ante lyckades för övrigt somna då han satt och åt - med mat i handen, haha.

äh, här har ni bilderna i alla fall,
blev ett väldigt ointressant inlägg känner jag.


  



  

sjukt fula bilder, men vet ni?
det skiter jag iiiiiiiii!

* hope this feeling last for the rest of my life

Publicerad 2010-03-01 18:52:28 i VARDAG,

jag älskar dig
jättejättejättemycket

kan nog inte säga det nog många gånger
men jag är så sjukt glad att jag hittat dig
& att du är min alldeles egna

världens finaste kille, för mig är du hela världen
& jag vill aldrig nånsin förlora dig

<3 <3 <3





Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life


If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done



It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong


A window breaks, down a long, dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright, 'cause I have you here with me
And I can almost see, through the dark there is light


Well, if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much



It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way the back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong
It feels like I'm all the way back where I belong

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela