nilssonjennipher

* i en sång för vår elite

Publicerad 2009-11-30 22:31:40 i VARDAG,

nu ska jag alldeles strax krypa ner i soffan med mamma & se ett avsnitt av "house" med henne. måste försöka somna i tid ikväll, min körlektion som blev avbokad idag blev framflyttad till imorgonbitti klockan 9.15 istället. syrran är snäll nog och ställer upp och skjutsar in mig så jag slipper åka in med skolbussen, och sitta och vänta 1½ timme på att lektionen ska börja.

sen har jag beställt väckning av mamma imorgon så jag hinner se julkalendern. jag är en nörd, jag vet! men julkalendern är tradition! har sett alla år jag kan minnas, förutom förra året av någon anledning.. nåja, ska se imorgon & hoppas att det är en bra kalender, så jag kan fortsätta se den. enligt mig är bästa julkalendern genom tiderna "ronny & julia", vilken tycker ni har varit den bästa julkalendern?


* at this point I have to choose, nothing to loose

Publicerad 2009-11-30 20:32:34 i VARDAG,

fan vad jobbigt det är att ha fika hemma, jag kommer ju äta ihjäl mig! har ätit flera bullar idag, jag blir störd av att veta att det ligger en massa gott i frysen. kommer ju bli fet dessutom. tur att mamma inte bakar speciellt ofta, då skulle jag rulla fram till slut. är värdelös på att säga nej till godsaker, verkligen vädelös.



hittade den här låten på lina's blogg tidigare, inte direkt min vanliga musikstil men jag tycker den är jättebra! och gaga är GRYM! fast hon har jävligt udda klädstil, så är hennes musik alltid lika bra.

(ni får spola fram till 00:25 ungefär, då börjar låten.)


* don't call my name, alejandro

Publicerad 2009-11-30 13:59:16 i VARDAG,


brun & fräsch!


hade körlektion idag 13.10, så var tvungen att åka in med bussen som går 11.50 från busstationen. sätter mig i bussen, den kör iväg & hinner nätt och jämt ut ur byn när telefonen ringer. och vem tror ni det är? jo, min körskolelärare, som säger att hon måste ställa in min lektion. så där sitter jag, i bussen påväg mot kalix helt i onödan! hade hon ringt typ 10 minuter tidigare hade jag inte hunnit kliva på bussen ens. men det är väl just my luck antar jag. nåja, fick mig i alla fall 24 minuter i solariet som var ytters välbehövligt! ser ut som ett vandrande lik. måste hinna sola en gång till innan helgen, vill inte visa mig ute bland folk när jag ser ut så här, usch.

orkar inte duscha nu, trots att jag luktar bränt bacon. ska iväg till stallet med syrran alldeles strax, så det känns lite onödigt kanske. nu ska jag gå och dra på mig stallkläderna, skriver mer senare! puss.

* gotta be some way that I can make it up to you, somehow

Publicerad 2009-11-29 23:44:08 i VARDAG,



filmen var svinbra, precis som ettan & tvåan. inte riktigt lika bra kanske, men hur som helst jävligt bra. höll på att skita i brallan flera gånger, tur jag hade farmor vid min sida, annars hade det kunnat sluta illa! kanske inte, men jag blev sjukt rädd i alla fall. kan lätt rekomendera den här filmen till alla er som inte sett den ännu!

jag har lovat syrran en promenad innan frukost imorgon, så nu är det bestämt att uppstigning sker klockan 10 imorgonbitti, så om jag ens ska ha en rimlig chans att ta mig upp då är det kanske bäst jag går och lägger mig. inte för att jag känner mig speciellt trött, men ändå. har fortfarande skrattretande ont i magen, så att häva i mig ett par ipren är ett måste. jag måste också leta rätt på gubben, vägrar att sova själv när jag har så här ont, och vem passar väl bättre som sällskap än han? nä just det, ingen.

* I try to run, but see I'm not that fast

Publicerad 2009-11-29 13:49:48 i VARDAG,

har världens jävla mensvärk, inga tabletter i världen hjälper. vill bara lägga mig och grina i sängen men istället ska jag tvinga ut mig själv på en långpromenad. det brukar faktiskt hjälpa lite, att man rör på sig alltså, så jag ska be till någon högre makt att det släpper.

lite senare idag ska jag & mamma baka, och det händer INTE ofta. typ en på miljonen att min mamma bakar. nåja, gott ska det bli i alla fall! och sen ikväll ska jag på bio med amanda & fanny, ska se "luftslottet som sprängdes". nä, nu måste jag klä på mig och ta två ipren till.

* caught in a bad romance

Publicerad 2009-11-28 20:00:34 i VARDAG,

sådärja, nu har jag hunnit landa här hemma. fick inte med mig nåt annat än ett nytt puder & en kjol idag, men det kändes faktiskt skönt. nu slipper jag i alla fall ha ångest för att jag slösar upp alla mina pengar. här är bilderna jag lovade tidigare. klänningen är den jag fick hem från h&m igår.

 
gina tricot, 199:-


h&m, 199:-

nu måste jag skynda iväg till tv'n och se robinson! som jag har längtat!

* but it doesn't matter cause I made it up

Publicerad 2009-11-28 12:09:22 i VARDAG,

såg att H&M hade fått in mer storlekar på den här jättefina klänningen, så jag kunde bara inte hålla mig. den är ju så jävla billig! och snygg. men tyvärr var man tvungen att beställa för minst 190:- så den här söta bh'n fick också följa med hem.


* Wha-Wha-What did you say? oh, you're breaking up on me? sorry I cannot hear you, I'm kinda busy

Publicerad 2009-11-28 10:47:06 i VARDAG,

morsning korsning, här sitter jag, halvnaken och nyduschad. ska dra på mig lite kläder nu, sen gå och göra mig frukost och till sist börja sminka mig. ska till piteå idag med amanda, först ska vi gå på stan & sen se antons hockeymatch. ska bli kul att fara till något annat ställe än luleå för en gångs skull. idag ska jag leta efter klänningar, eller andra festkläder. måste ha nytt nu inför julen känner jag.

magen skriker efter mat så nu måste jag gå & äta, men jag uppdaterar bättre då jag kommer hem, med bilder på mina (eventuella) köp! ha en bra dag, puss!

* so I'll cash my checks and place my bets, and hope I'll always win

Publicerad 2009-11-27 23:45:48 i VARDAG,

fick panik idag då min älskling calle hängde löst, ringde & röstade säkert 6 gånger. mina röster verkade ha hjälp, eftersom han lyckligtvis fick stanna! hade dött om han hade åkt ut. nästa fredag måste jag rösta ännu mera! för calle ska vinna, så är det bara, PUNKT SLUT.

idag fick jag mina två klänningar jag beställde från H&M för typ en månad sen, en blå och en svart. förstår mig inte på H&M's storlekar. dom måste ju ha gjort sina storlekar efter en jävligt spinkig modell utan några som helst pattar! den svarta satt jättefint över höfterna och midjan, men när jag sen skulle dra igen dragkedjan på sidan tog det tvärstopp. och så jävla stora bröst har jag INTE. sjukt irriterande. så nu måste jag skicka tillbaka skiten och byta storlek, och hoppas att den passar. hur som helst, den blåa satt fint, så den kan jag i alla fall behålla. såhär arg blev jag då klänningsjäveln inte passade:

* somna inte osams med dig själv

Publicerad 2009-11-27 13:36:43 i VARDAG,

fredag idag! känns skönt, nog för att jag är ledig varje dag nu, men fredag är ändå fredag. kommer bli en mycket lugn helg för min del, sparar mig med att dricka till nästa helg. känns helt sjukt att jag fyller 18 på mindre än en vecka. kommer ihåg när jag försökte intala mig själv att "nu är det bara 10 helger kvar tills jag fyller år", och det känns som att det var typ igår jag sa det. helt sjukt hur fort tiden egentligen går. nåja, en lugn helg kan vara skönt det också. december kommer innebära en hel del fest så det räcker & blir över ändå så!

tänkte vara duktig och stiga upp lite tidigare än vanligt imorse. hade ställt väckaren på halv 11, hade tänkt gå upp och dammsuga och städa upp här i huset, men det gick ju inte direkt enligt planerna. dum som jag är stängde jag av väckaren och tänkte att "jag ligger bara kvar och drar mig liiiite längre". jo men tjena, vad tror ni händer? jag somnar, och vaknar igen vid 12. men ja, det var ju skönt om inte annat, måste väl dra fram dammsugarjäveln nu istället.

* no one laughs at God in a hospital

Publicerad 2009-11-26 17:13:16 i VARDAG,

åh, titta vilka fina som är påväg hem till mig! längtaaaaar!


 

måste ju vara nåt stort fel på oss tjejer, så fort vi ser ett par skor blir vi helt till oss. vi kan (i alla fall jag) bli på riktigt, kär i ett par skor. som jag råkade bli i dessa två par. fan vad jag längtar tills jag får hem dom! och tills jag får använda dom!

* I guess I got saved by the bell

Publicerad 2009-11-26 06:57:51 i VARDAG,

 

var om möjligt ännu värre att stiga upp än jag hade föreställt mig. höll på att börja grina då pappa kom in och väckte mig imorse, hade världens mysigaste dröm till råga på allt. drömde att min pojkvän (vem nu det var?) gav mig tre små birma-kattungar i födelsedagspresent, och en av dom såg exakt ut som gubben gjorde när han var liten. pojkvännen fick jag förresten aldrig se, så jag har ingen aning om vem det kan ha varit? lite kul.

skämms nästan att säga det, men idag är första dagen under hela hössterminen (tror jag) som jag använder mjukisbyxor. antingen första eller andra gången, har då verkligen inte haft det många gånger. vet egentligen inte varför jag inte använder det, det är ju svinskönt ju. känner mig bara så ful då jag har det.

märker att detta blev ett väldigt onödigt & svamligt inlägg, bäst jag slutar skriva nu. måste gå och borsta tänderna och pissa innan jag går ner till äckelbussen. önska mig lycka till på provet förresten! puss.

* I want your everything as long as it's free

Publicerad 2009-11-25 21:34:08 i VARDAG,



överlevde ridlektionen, det gick till och med rätt bra. gastus var svinfin, lite väl pigg kanske, men på slutet gick han riktigt fint. måste verkligen skaffa mig ett par bättre knän, fyfan vilken pain det blir efter varje gång jag rider. lovar att jag kommer ha feta blåmärken på dom imorgon, inte kul.

kom just på att jag ju för fan ska in till skolan imorgon. klockan ÅTTA. fattar ni, klockan åtta. jag måste alltså stiga upp.. halv 7 - SENAST. kommer vara död, helt stendöd. har ingen aning om hur i hela friden jag ska ta mig upp den tiden, måste be pappa komma in i rummet & kasta en hink iskallt vatten på mig, eller nåt. annars kommer det gå helt åt pipsvängen.

kanske att jag borde ta och plugga lite till provet jag då ska skriva imorgon? låter väl som en rätt bra idé kanske. fast först måste jag ta mig nåt i magen, det är så jävla mycket jobbigare att rida än vad folk tror. är typ lökig dessutom, då en dusch är nödvändigt.

* if I lay here, if I just lay here. would you lie with me, and just forget the world?

Publicerad 2009-11-25 18:16:31 i VARDAG,

                                                          


alex: "the minute his heart stopped beating, he stopped beeing denny. and I know that you love him, but he also loved you. and a guy that loves you like that wouln't want you to do this to yourself. because he's not denny. not any more"


izzie: "an hour ago he was proposing. and now.. and now he's going to he morgue. isn't that ridiculous? isn't that the most ridiculous piece of crap you have ever heard?"

* so what if it hurts me, so what if I freak out?

Publicerad 2009-11-25 13:32:55 i VARDAG,



jag kan omöjligt sluta se grey's. jag har aldrig varit så här beroende av en serie förut! har snart sett färdigt hela första säsongen (som är 27 avsnitt) på bara ett par dagar. tur att jag har laddat ner säsong 3 också, kommer ju aldrig kunna sluta se nu när jag väl har börjat. dessutom har denny duquette kommit in i serien nu och när han är med är programmet ännu bättre. kommer grina ihjäl mig när han dör, nog för att jag har sett det flera gånger tidigare, men det är lika sorgligt varje gång.

har inget annat än en långpromenad med amanda lite senare i eftermiddag planerat i min agenda idag. hade eventuellt tänkt sortera in min tvätt, och kanske snabbdammsuga lite i rummet också. ikväll ska jag till stallet, emelie är i umeå så jag och mamma är "barnvakt". ska rida lektion, vilket jag inte gjort på evigheter. är typ nervös, känns som att jag kommer vara så mycket sämre än alla andra, haha. nåja, det går säkert bra. nu måste jag fortsätta se mitt älskade grey's!

* love, love, love, I want your love

Publicerad 2009-11-24 22:36:34 i VARDAG,

har varit väldigt snålt med uppdateringar idag, har försökt skriva flera gånger men har inte kommit på någonting vettigt. kan ju bero på att jag själv inte gjort någonting vettigt idag, det enda jag har gjort (för andra dagen i rad) är att sitta här vid datorn och kolla på avsnitt efter avsnitt av grey's. sen får man också, som ni förstår, alldeles för mycket dötid över då man är ledig. dödtid som jag spenderar på nelly's hemsida, har hittat massvis med skor jag mer än gärna skulle ha hemma. har speciellt fasnat för de här paren:

  

tomten, nu vet du vad jag vill ha av dig i julklapp, he-he.

* I'v heard what they say, but I'm not here for trouble

Publicerad 2009-11-23 16:56:08 i VARDAG,

blev verkligen en slödag trots allt. hann bara ut genom dörren en snabbsväng då jag bestämde mig för att inte gå ut nånting mer idag. blir deprimerad av detta jävla väder, jag hatar vintern! fick en chock då jag insåg att vi inte har dagsljus längre än till klockan halv 3 på dagarna. längtar som ett tok till sommaren, redan. och vintern har inte ens kommit igång på riktigt ännu, frågar mig själv hur jag ska överleva denna skit fram till typ april innan det äntligen börjar vända & bli ljusare.


världens bästa calle får mig på lite bättre humör iallafall.

* everyday I'm travelling from the past

Publicerad 2009-11-23 12:40:17 i VARDAG,



idag är första riktiga dagen på min "långledighet" som jag tjatat om så länge. var svinigt skönt att få sova till halv 12 idag. hade förmodligen kunnat sova ännu längre om inte mamma ringt och väckt mig. nu har jag i alla fall hunnit få i mig frukost, ska hämta in en filt och linda in mig i den. det är verkligen skitväder idag, så jag passar på att slöa hela dagen utan dåligt samvete, he-he. nä, har faktiskt lovat amanda att vi ska gå & ut gå på nån timme så helt slö kommer jag väl inte vara.

* vi vinner ingen tid, och vi får inte vänja oss för då är allting förstört

Publicerad 2009-11-23 00:32:51 i MUSIC,

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen


Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer


Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa


* jag liksom föll över kanten, så kom änglar kom älvor det börjar bli kallt

Publicerad 2009-11-22 19:21:14 i PARTY,

har inte varit i form idag, inte ens pizzan jag åt till lunch fick mig på fötter. har halvt om halvt legat i datastolen hela eftermiddagen & kollat 4 avsnitt av grey's, ätit choklad & druckit trocadero. förflyttade mig till soffan och skulle se en film med pappa, men mina ögon orkade inte hålla sig öppna. somnade och har ganska nyligt vaknat från en otroligt skön sömn.

justja, tanken med inlägget var ju ändå att berätta om kvällen. jag och amanda for till heidi & alle vid halv 7-tiden där alla var samlade, eftersom dom hade inflyttningsfest. eftersom droppade det in mer och mer folk, och till slut var hela läggan full. vi hade verkligen SKITKUL, hörde på gamla roliga låtar, dansade bugg och skrattade som fan. när alla andra skulle börja röra sig mot hotellet fick jag skjuts till åhlen där jag träffade pär & hans kompisar, och evve. svamlade på med evve i stort sett hela kvällen & hade riktigt trevligt. var inte hemma i sängen förrän.. halv 5 kanske? kort summerat: väldigt lyckad kväll!

resten av bilderna finns i vanlig ordning på boken.



  



* cause now I'm that bitch

Publicerad 2009-11-22 12:11:05 i VARDAG,

"man mår som man förtjänar", antar jag. men fyfan vad tråkigt det är att må skit! men ska väl inte klaga egentligen, eftersom jag hade svinkul igår! orkar inte skriva någonting om kvällen nu, för att jag ska börja fungera måste jag & äta bakismat. ska ringa och väcka amanda nu och få med henne. skriver senare, och då lägger jag upp bilderna också.

* going up to the club in the weekends

Publicerad 2009-11-21 16:01:35 i VARDAG,

hann med både en promenad med amanda plus en snabbsväng i solariet tidigare idag. vilket verkligen behövdes, har inte solat på evigheter så började mer eller mindre likna ett spöke. har dessutom hunnit duscha, klä på mig & påbörjat sminket. ska kladda på lite till innan jag tar en paus för att se första perioden av djurgården-färjestad. heja djurgården!

* flowers, cotton candy - they don't mean a thing

Publicerad 2009-11-21 13:15:47 i VARDAG,

äntligen lördag! är svinsugen på att festa så har gått och väntat på den här dagen hela veckan, typ. just nu håller jag på att rota igenom min garderob för att försöka hitta något jag kan ha på mig, men hittar tyvärr inget som lockar speciellt mycket. har flera oanvända klänningar, men ingen av dom känns fina. konstigt det, att man alltid köper en massa fula kläder som man ändå aldrig använder? nåja, nånting ska jag väl förhoppningsvis lyckas rota fram. för att inte dega ihop totalt ska jag & amanda gå ut och gå på ett litet tag, sen ska jag hoppa i duschen och börja göra mig klar inför kvällen. har tänkt vara ute i god tid så jag slipper stressa.

* just a small town girl, living in a lonley world

Publicerad 2009-11-21 00:51:50 i VARDAG,

blev just lämnad ensam av mitt finfina sällskap jennifer, jenny & amanda. vi har sett idol där reza äntligen åkte ut! även fast hon har en helt okej sångröst tycker jag att man borde vara liiite bättre på både svenska och engelska innan man ställer upp i svenska idol? anyway, sen har vi ätit en massa flott & löst lite värdsproblem. har förmodligen skrattat till mig lite magrutor också.

  

ser att klockan börjar bli mycket, men jag har blivit övertrött så kommer ju knappast kunna somna om jag lägger mig nu. ska klicka igång ett avsnitt av grey's & invänta john blund. godnatt!

* but with all my inspiration gone it's not getting me very far

Publicerad 2009-11-20 15:43:52 i VARDAG,



årets deltagare


insåg just att nya säsongen av robinson drar igång imorgon. jag kommer alltså missa allra första programet, vilket ju mer eller mindre är en tragedi. jag är världens robinson-nörd, förra gången det gick på TV tror jag seriöst inte jag missade ett enda avsnitt. får hoppas att det går i repris på söndag, vilket det ju i och för sig alltid brukar göra.

* and I didn't mean to fall in love, but I did, and you didn't mean to love me back but I know you did

Publicerad 2009-11-20 14:08:22 i VARDAG,



fan vad skönt det kan vara att duscha vissa gånger. eller ja, oftast är det ju ganska skönt, förutom på mornarna när man är svintrött & nyvaken kanske. nu har jag i alla fall fått på mig kläder, ska ta och fixa till håret nu tänkte jag.sen ska jag dra fram symaskinen & fixa till lite kläder som jag tänkt göra hur länge som helst. tror knappast att resultatet kommer bli speciellt bra, eftersom jag suger på allt vad att sy heter.

sen ska jag (förhoppningsvis) hinna se ett par avsnitt av grey's säsong 2 innan jag ska börja laga middag. kunde inte hålla mig från att ladda ner alla avsnitt, har världens sämsta tålamod, så att vänta tills jag fyller år eller till julafton för att få se det kändes..
på tok för länge.

* I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back

Publicerad 2009-11-19 22:42:32 i VARDAG,

efter många timmar i soffan börjar jag äntligen känna mig bättre. har ätit en tonfiskmacka & druckit en kopp té precis med mamma, den satt där den skulle. när jag är hemma en hel dag äter jag knappt nånting, idag har jag överlevt på 2 rostade mackor till frukost och middag vid 6-tiden. nåja, mig går det ju inte direkt någon nöd på så om jag äter dåligt några dagar tror jag knappast att jag dör av.

vet inte vad jag ska fortsätta fördriva kvällen med. är inte det minsta trött eftersom jag sovit i stort sett hela dagen. funderar på att fortsätta se "brokeback mountain" som jag började se för någon dag sen. känner för lite one-on-one-time med min älskling, jake.

* when shorty starts walking she got everyone talking

Publicerad 2009-11-19 20:17:10 i VARDAG,

mår fortfarande piss, har inte orkat göra mycket under dagen. har förflyttat mig från soffan & datorn hela dan.
sovit ett par timmar, vaknat, dökollat på tv, suttit vid datorn, återvänt till soffan, sovit lite till..
ja, ni förstår nog. dagen har med andra ord sett ut precis som en sjukdag brukar. visst kan det vara ganska skönt ibland, men jag blir så fort rastlös. får hoppas att jag kan sova bort detta inatt, för i helgen har jag INTE tänkt vara sjuk! har bränt en grym festskiva, här är några av låtarna som vi kommer skaka rumpaaaa till!


sugababes ft sean kingston - miss everything



alexandra burke ft flo rida - bad boys



timbaland ft nelly furtado - morning after dark

* tell me things you don't even tell your closest friends

Publicerad 2009-11-19 11:20:00 i VARDAG,

pappa väckte mig imorse, jag tog mig upp men kände ganska direkt att jag inte skulle orka med någon skola idag. har fortfarande ont i halsen, huvudet & jag mår överlag inte alls bra. så jag bäddade ner mig i soffan och där har jag legat fram tills nu. sett en skitfilm på canal+ och när den slutade bläddrade jag över till disney channel där det också bara var SKIT! hade tänkt gå och få mig lite föda, magen kurrar men jag har ingen speciell matlust.
jag hatar att vara sjuk!

* so come and fly with me, as we make our great escape

Publicerad 2009-11-18 21:25:28 i VARDAG,



jag skrev ju för inte alls länge sen att jag hade tänkt ha en helnykter novembermånad, för att satsa riktigt stort i december. planen sprack ju som bekant redan i lördags, och det verkar bli alkoholintag även denna helg. inte mig emot dock, får bara hoppas att min form är bättre denna söndag. hur som helst, går planerna av stapeln törs jag lova att vi kommer ha svinroligt!

* a body bag, a mother cries, it seems like this is never ending

Publicerad 2009-11-18 13:17:07 i VARDAG,

jag hatar att ha ont i halsen. när jag har ont i halsen har jag en tendens att överdosera halstabletter, och som ni alla vet mår magen inte bra av detta. så just nu sitter jag med en jäkla värk i magen, sitter dubbelvikt stundtals då det kniper till. det här blir som en ond cirkel för mig, äter jag inte halstabletterna har jag svinit ont i halsen - äter jag tabletterna har jag inte ont i halsen men då får jag ont i magen istället. svårt val!

har suttit och skrivit mitt nationella i nästan 4 timmar imorse. gick åt h-vete, så dåligt har jag seriöst aldrig skrivit i hela mitt liv. hade ingen fantasi, ingen ork & ja... då kan ni ju själva räkna ut att resultadet förmodligen kommer att suga lika mycket.



* it's getting late but I don't mind

Publicerad 2009-11-17 21:38:14 i HOCKEY,



att djurgården går bra nu kan ju ingen hockeyintresserad ha missat. efter 3-1segern ikväll hemma på hovet tog dom poäng i 5e raka matchen! dessutom är fyra av dessa segrar, så ni kan ju göra matten själva. sjukt BRAAAA! kommer sova gott, speciellt med tanke att dom nu är TABELLTREA!

* I know there's a snake under my bed, eating it's way trough my head

Publicerad 2009-11-17 18:44:00 i VARDAG,

har haft en lång dag idag, vilket jag inte är van vid. var totalt död imorse när jag vaknade, tryckte på snooze för många gånger så hann varken duscha eller fixa håret. drog min älskade mössa över huvudet, gick minst lika bra. for till kalix vid 9 & hade utvecklingssamtal med ulli. när det var klart fick jag vänta i typ två timmar på en lektion som för övrigt varade i högst 40 minuter, och sen var det ännu mer dötid på skolan fram till klockan halv 2 då jag for med nille till motorstadion för att ha riskettan. SJUKT tråkigt, skiten tog nästan 3 timmar och det enda vi gjorde var att sitta & lyssna. höll på att somna flera gånger, hade någon gett mig ett täcke och sen kudde hade jag somnat sittandes, på rikt.

kom hem för nåt tag sen, har hunnit äta middag & nu väntar jag på att hockeyn ska börja. sen ska jag faktiskt försöka ta mig i säng, har nationellt prov i svB imorgon i 5 timmar, vore ju en fördel om jag inte sover mig igenom dessa timmar...

håll tummarna för djurgårn ikväll!

* tonight's gonna be a good, good night

Publicerad 2009-11-16 22:33:32 i VARDAG,

kom precis in, har varit ute & porvkört MIN bil! känns helt sjukt att skriva det, att det är min bil! men tänk för det är det, och jag är supernöjd. har verkligen världens bästa föräldrar! imorse satte sig alltså pappa på ett plan ner till stockholm & hämtade hem bilen. guld värd! finns inga bättre päron, och det är sant. åh, är så glad nu! försökte ta några bilder på skönheten, men det var för mörkt ute för att man skulle se nåt. så här är bilderna förra ägaren hade lagt ut på blocket.



* do you wanna see it, the place where I once lived?

Publicerad 2009-11-16 16:20:28 i VARDAG,

städningen gick över förväntan faktiskt, var inte alls så jobbigt som jag föreställde mig. har fått dammsugit, dammtorkat & skurat, och det behövdes verkligen. skurvattnet var helt grått när jag var färdig, mindre fräscht. nu är det i alla fall gjort, ska försöka hålla lite bättre ordning här så jag slipper städa så förbannat ofta.

NU; senaste avsnittet av DH!

* I can tell, I can tell how much you hate this, and deep down inside you know it's killing me

Publicerad 2009-11-16 13:02:41 i VARDAG,

blev först väckt vid halv 10 av telefonen. låg vaken i sängen ett tag & kollade på nåt skitprogram på tv;n. blundade lite grann & till min lycka kunde jag somna om! vaknade sen kvart över tolv av telefonen igen, av pappa som ringde för att berätta att han sitter i MIN bil påväg hem från stockholm! han sa att den var jättefin, så nu längtar jag bara ännu mer efter att han kommer hem med den.

nu har jag precis ätit frukost/lunch, mina helt egengjorda köttbullar. samlar kraft för att orka börja städa mitt rum, som verkligen behöver städas ordentligt. sen skulle jag behöva rensa ur min garderob också, men det får bli ett senare projekt!

* I love you, though I hate you, cause I'm a double nature

Publicerad 2009-11-15 19:12:13 i PARTY,

åh herregud vilken kväll! for först till mari i nyborg där hon och jennifer var, var framme där vid 9 nån gång. vi gjorde oss färdiga och vid 10-tiden for vi upp till kalix till segis som hade förskiva. alla vi tre var jättestressade eftersom vi inte hade börjat dricka ännu, så vi körde ölspel efter ölspel & på två timmar hade jag lyckats dricka upp lika mycket som jag vanligtvis dricker under en hel kväll. resultat - knöl. vi for vidare från segis vid 12 till ugglan där frisörtvåorna och treorna hade fest. var riktigt skoj!

det har däremot inte varit lika kul idag, usch hur jag har mått. eller rättare sagt, fortfarande mår. är som en zoombie, orkar inte röra mig knappt. ska gå på shell snart och köpa godis & hyra film med amanda, som äntligen är hemma från umeå igen.

här har ni lite bilder, resten finns på boken.

 
   
 

* a sweet dream or a beautiful nightmare

Publicerad 2009-11-14 20:05:26 i VARDAG,

har just kommit ut ur duschen, är superstressad. fick ett erbjudande av jennifer w att följa med på fest, så inte kan jag ju tacka nej till det! slår att sitta hemma med mamma och pappa ganska rejält. måste rota igenom garderoben för att se vad jag kan dra på mig, sen måste jag hinna torka håret. får sminka mig där borta helt enkelt. ha en kul kväll, det ska jag ha!

* I'd listen to her, cause I know how it hurts

Publicerad 2009-11-14 12:49:25 i VARDAG,

nu mina vänner börjar min födelsedag närma sig, och för en gångs skull vet jag vad jag önskar mig! vilket ju såklart brukar vara en bra sak, eftersom det kanske inte är så roligt att ge bort pengar år efter år. haken är bara att det enda jag verkligen behöver är just pengar i år, eftersom jag snart måste byta min förlängning. men hur som helst, här har ni lite saker jag skulle bli överlycklig om jag fick i present...

* ny plattång
* ny parfym (helst can-can eller fantasy)
* schampo+balsam+hårspray från TiGi
* kanebo-puder
* grey's anatomy säsong 2,3,4
* ny vinterjacka (helst en fjällräven)
* en massa skor från nelly
* ipod

* more heaven then a heart could hold

Publicerad 2009-11-14 10:21:48 i VARDAG,

vaknade för ett tag sen av en jävligt obehaglig dröm. eller egentligen var det en bra dröm, men jag vaknade ändå upp med en konstig känsla i hela kroppen. lite jobbigt, eftersom jag hade planerat att sova bort hela dan idag. gick ju inte direkt som planerat.

låg hemma hela kvällen igår, orkade inte röra mig från soffan. hade lite feber, världens huvudvärk och min kropp var helt mörbultad. kändes som att jag blivit överkörd av något jävligt stort & tungt. såg idol, tyckte calle var bäst (som vanligt) och när jag sett utröstningen förflyttade jag mig bara vidare till sängen. låg & skakade innan jag somnade, frös som ett jävla as. vaknade upp nån gång vid 2 och var blöt i svett, gick upp & tog mig några ipren och sen somnade jag om igen. nu har jag bara ont i huvudet, ingen feber, så någon svinis var det inte!

idag tror jag att jag ska till stallet & rida gastus. har inte varit i stallet sen i måndags, så nu börjar jag sakna mitt gullesnoss. ska bli skönt att komma dit & få rensa skallen. senare idag måste jag ta och plocka undan lite i mitt rum, som är ett bombnedslag för tillfället. borde dammsuga, skura, dammtorka.. men det tror jag inte att jag börjar med idag, fyfan vad jobbigt. sen ikväll är jag sugen att kramas med jennifer, så jag ska ta & höra med henne vad hon tänkt göra. är länge sen vi umgicks, bara vi två.

ska gå & fixa i mig frukost och mitt morgonkaffe nu. magen skriker efter mat, blev inte mycket till middag igår eftersom mamma & pappa inte åt hemma.

några sjukt mysiga låtar!



* they've got so much to do, never time for you

Publicerad 2009-11-13 19:19:27 i MUSIC,

Ever since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline
Always waiting
For something lasting
Loose your hunger, you loose your way
Get confused and you fade away


Oh this town
Kills you when you are young
Oh this town
Kills you when you are young


I'm not the boy I used to be
This town has got the youth of me
All eyes turn hollow
From the work of sorrow


* or did you forget, you know your wrong?

Publicerad 2009-11-13 14:09:06 i VARDAG,

slutade ut promenaden, mitt huvud håller på att sprängas i tusen bitar känns det som. har haft konstant huvudvärk i snart 2 veckors tid, börjar fundera på om nåt inte riktigt står rätt till där uppe i kontoret. hur som helst, ska istället för att gå ut i kylan, ta med mig dunkudden & duntäcket och lägga mig i soffan. kunde inte somna igårkväll, en massa jobbiga tankar hann ikapp så har inte fått många timmars sömn under natten.

vad som händer ikväll är inte bestämt, skulle vara skönt att bara vara helt ensam & se nån bra film. amanda, fanny, heidi & jenny är i umeå över helgen, så det är väldigt troligt att jag faktiskt blir ensam ikväll. inte mig emot som sagt var, är inte riktigt i form just nu.

innan jag går vill jag visa några bilder som får mig på lite bättre humör.
underbara, älskade djurgården.






  

* I'm coming out of my cage, and I've been doing just fine

Publicerad 2009-11-13 11:28:25 i VARDAG,

trots att det bara är 5 minusgrader ute känns det precis som att man kliver in i antarktiskt då man går utanför dörren. höll på att frysa ihjäl under den korta promenaden från skolan ner till busstationen idag, fingrarna var helt iskalla och ansiktet hade jag som vanligt lyckats förfrysa.

hade tänkt stanna i kalix till halv 12 för att fara på spinning/torso, men jag sov lite för länge imorse så några träningskläder hann jag inte få med mig. istället tror jag att jag ska fylla på telefonen med ny musik och trotsa kylan en gång till och bege mig på en långpromenad.

* hush little baby, don't you cry

Publicerad 2009-11-12 22:14:51 i HOCKEY,

ååååh, vars ska jag börja?! en jävligt skön seger ikväll! finns inget skönare än att pissa på äckelluleå, på riktigt. sen var det förbaskat skönt att ALLA mina favvospelare i djurgården fick göra poäng. krügers mål var ju en riktig delikatess, för att inte prata om josefsons handledare i slutminuterna. och marcus nilson sen! lite skönt att han äntligen börjar komma igång.

just nu känner jag ganska mycket såhär...


JAG ÄR SÅ LYYYYCKLIG!

* and I think to myself, what a wonderful world

Publicerad 2009-11-12 17:27:06 i VARDAG,

 idag har jag som sagt var varit till frissan och satt i lite mer löshår. blev jättenöjd, så nu kan jag ha det utsläppt igen. syns kanske inte så tydligt på bilden, och det är väl ingen jättestor skillnad egentligen. bara att det har blivit tjockare och mer fylligt på sidorna. hade förresten glömt bort vilken PAIN det är att ha nyinsatt löshår någon millimeter från hårbotten, inte det minsta skön..t. fast som sagt var så jävla värt det, he-he.


(klicka för större)


ikväll ska jag bege mig till enström för att se djurgården-luleå. är lite nervös, luleå är ett lag man verkligen inte vill förlora mot. kan jämföra dessa matcher med då vi i töre spelade fotboll mot råneå, ni tjejer minns nog själva hur hemsk tanken av att förlora mot råneå var! exakt så, fast lite värre, är varje match djurgården möter luleå. då vet ni hur jag kommer ha det ikväll om det blir förlust. håll alla era tummar & tår för mig!

* I wanna do bad things with you

Publicerad 2009-11-11 22:06:31 i VARDAG,

kör "en kissie" och lägger in en bild på mig själv då jag var 15 år, och en nytagen bild.
ja, vad ska jag säga...?   förändring har det väl blivit om inte annat. då var jag blond (mitt egna hår för övrigt, helt äkta!) inte ett ynka gram löshår där inte. är ju nästan hemskt att se hur fint och tjockt det var där, jämfört med mitt riktiga hår idag! usch.


* I'm not calling you a liar, just don't lie to me

Publicerad 2009-11-11 18:59:53 i VARDAG,

fick precis världens snilleblixt. eller det kommer förmodligen bara vara jag som tycker att det var en riktigt smart idé, men whatever. eftersom jag kommer ha absolut nada att göra under praktikveckorna, håller jag nu på att tanka alla harry potter-filmerna! snacka om bra tidsfördriv! är dessutom hur länge som helst sen jag såg första, andra och tredje filmen. åh, längtar typ. på rikt!

från första...


till sista filmen.


någon mer än jag som gillar HP...?

* no escape in gravity

Publicerad 2009-11-11 17:36:29 i VARDAG,

efter väldigt många slöa veckor på skolan kändes det otroligt tungt att bege sig iväg imorse med 7.10-bussen kan jag lova. försov mig dessutom, vaknade en kvart innan bussen skulle gå. fick kasta i mig frukost och nästan jogga ner till busstationen med en sjukt tung gymväska på axeln. somnade i bussen, så när jag sen begav mig mot gymet var jag mindre pigg. gäspade som ett tok i början, men när jag väl kom igång gick det ganska bra.

varken mamma eller pappa är hemma idag, så får lov att laga min egen middag ikväll. är varken hungrig eller sugen på att laga mat, så det blir förmodligen bara nån macka eller en filtallrik.

* that's when you say when you're feeling down

Publicerad 2009-11-10 22:23:22 i HOCKEY,



hockeyn var inte speciellt bra, eller inte andra perioden i alla fall. har inte sett sämre spel av djurgården på.. ja, väldigt många matcher jag sett. hur som helst, uppryckningen i tredje var ju grym! synd bara att cehlin inte fick in det sista skottet, hade blivit ett riktigt snyggt mål. tycker det är grymt kul att spelare i min ålder är spelare som är mest utmärkande på planen. både han & jacob josefson är födda 1991, ska bli kul att se hur långt dom har kommit om några år.

nåja, efter en katastrofal mittenperiod och en rätt dålig första ska man väl vara nöjd med åtminstonde ett poäng? ja, känns inte som världens undergång direkt. ville dock ta livet av mig mer än 1 gång under matchens gång.

sitter och äter lite kvällsfika nu, funderar på att hoppa i duschen nu & sen bädda ner mig i sängen. har skola från 9.50-15.30. första gången på väldigt länge, kommer ju kännas som en hel evighet!

* if you play, you play for keeps

Publicerad 2009-11-10 16:42:53 i VARDAG,

att jag hatar snö & kyla är väl knappast någon hemlighet. höll på att frysa ihjäl under min promenad från skolan in till stan idag, och mitt humör var ju inte det bästa direkt. nåja, var & pratade med empan så på torsdag ska jag få sätta i lite mer löshår. har tappat hur många slingor som helst, kan inte ha helt utsläppt hår längre eftersom det blivit så tunt på sidorna. skön..t att få det fixat igen!

ikväll ska jag bänka mig i soffan & se HOCKEY! canal + visar matchen, och då går det bara inte att missa. nog för att pappa har fixat säsongskortet nu så jag kan se alla matcher, men han är inte hemma och kommer inte hem förrän på torsdag.. & jag har inte lärt mig hur man gör ännu.

köpte förresten en tröja idag. den är inte samma färg som på bilden. i verkligeheten är den mycket mörkare lila. anyway, här är den.


(klicka för större)

* it's in the water baby, it's in the pills that pick you up

Publicerad 2009-11-10 09:02:45 i VARDAG,

godmorgon på er. har just kommit ur duschen, ska se till att komma i några kläder nu tänkte jag. har bara en lektion på skolan idag igen. känns lite jobbigt att åka in för bara 1 timme, men what to do? är ju som sagt var bara några fjuttiga skoldagar kvar tills min långa ledighet börjar, he-he.

* and you can see my heart beating, you can see it through my chest

Publicerad 2009-11-09 20:57:07 i MUSIC,

gillar den här låten väldigt mycket, inte alls min vanliga typ av musik men på nåt sätt har den fastnat. hur som helst, bra är den i alla fall.


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps

And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost


* all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Publicerad 2009-11-09 14:16:44 i VARDAG,

har ju glömt bort att berätta något jääävligt viktigt som hänt under helgen:
JAG HAR BLIVIT BILÄGARE!
och inte till vilken bil som helst, kolla in min alldeles egna pärla så förstår ni nog vad jag pratar om..

 


är så sjukt nöjd! har jag inte världens bästa föräldrar som ger mig en sån här fin bil?!
love you! <3

* so what if this world just throws me off the edge?

Publicerad 2009-11-09 13:56:55 i VARDAG,

har varit väldigt dåligt med "riktiga" uppdateringar under helgen, kanske för att det inte hänt något speciellt. anyway, i fredags såg jag idol hos fanny med henne, hilda & amanda. behöver jag ens säga hur otroligt glad jag blev då rabih åkte ut?! så sjukt skönt, nu slipper vi höra honom sjunga i framtiden, och för att inte glömma så slipper vi ju se hans fula nuna i rutan dessutom! calle briljerade, som vanligt alltså. svenska folket måste ju förstå att han är den rätta vinnaren av skitidol, annars är det ju en ren skandal.



lördagen såg nästan exakt samma ut. enda skillnaden var att vi såg tv & åt flott hos amanda istället för hemma hos fanny. inte världens mest händelserika helg kanske, men lika skönt för det. tror inte jag ska dricka nåt innan jag fyller år nu, känns bara jävligt ovärt. eftersom fanny, amanda, jenny & heidi åker till umeå i helgen är det ju bara två helger kvar tills jag får gå ut. så, ska passa på att träna extra mycket nu så jag kan festa med gott samvete hela december!

idag har jag varit ledig från skolan igen. har räknat ut att jag bara har 7 skoldagar kvar, innan alla andra går ut på praktik. kommer vara ledig sammanlagt 7 veckor snart. kommer vara sjukt skönt i början, men efter typ andra veckan kan jag lova att jag kommer börja klättra på väggarna. måste nog förlänga mitt gymkort så jag har nåt att fördriva dagarna med. hade gärna haft ett jobb, men det är ju bara att glömma den tanken.

nåväl, nu har jag skrivit aldeles för mycket, ska inte tråka ut er mer. istället ska jag gå och rycka i kylskåpet och leta efter något ätbart. puss

* when darkness comes you know I'm never far

Publicerad 2009-11-08 11:11:50 i MUSIC,


I will be the one that's gonna hold you
I will be the one that you run to

My love is a burning, consuming fire


No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear the whispers in the dark
No, you'll never be alone
When darkness comes you know I'm never far
Hear the whispers in the dark
Whispers in the dark


You feel so lonely and ragged
You lay there broken and naked
My love is just waiting
To clothe you in crimson roses

* tears don't fall, they crash around you

Publicerad 2009-11-08 10:28:17 i DESIGNER,

godmorgon! vaknade svintidigt imorse, helt av mig själv. har varit vaken sen klockan 9, därför har jag som ni ser fördrivit tid genom att förnya min blogg lite grann. blev faktiskt riktigt nöjd om jag får säga det själv. nån där ute som vill ha en ny design? let me know!

skicka ett mejl till mig; [email protected], där du bifogar en eller flera bilder till din header, beskriver kort hur du har tänkt dig, med färger, teckensnitt osv. dessutom behöver jag ditt inloggningsnamn och ditt lösenord. självklart är mina designer GRATIS!

såååja, nu ska jag gå och ta mig lite frukost för att sen dra på mig stallkläderna & åka iväg till gastus. bättre uppdatering kommer senare idag! puss.

* a sweet dream or a beautiful nightmare

Publicerad 2009-11-07 12:48:52 i VARDAG,

vad möts jag av när jag vaknar & kollar ut genom fönstret? jo, SNÖ! och inte lite heller, hela marken är snötäckt. dessutom fortsätter snön vräka ner. usch, jag hatar vintern! och jag hatar snö. hellre har jag en regnig vinter utan en massa kall och ful snö. vintern suger!

steg upp för ungefär en timme sen, blev väck av gubben som kom in och jamade. låg kvar och kramades ett tag, sen gick jag upp och fick i mig frukost. har bäddat ner mig i soffan nu framför sverige-ryssland, och i soffan kommer jag förmodligen bli kvar resten av dagen/kvällen också. nä, nu är det dags för andra perioden!

* head under water, now I can't breath, it never felt so good

Publicerad 2009-11-06 18:28:33 i VARDAG,

kunde inte somna igårkväll, låg och vred och vände på mig hur länge som helst. när jag väl hade somnat ringde ju såklart väckarklockan. eller nä, så var det förmodligen inte, men när den började ringa 05.44 kändes det som att jag sovit högst 5 minuter. tog mig mot alla odds upp, duschade och sminkade mig. hade lektion en timme ungefär, sen fördrev jag lite tid på skolan tills heidi plockade upp mig just vid 10.

vi for ner på stan & solade, ytterst välbehövligt. hann inte äta någon lunch, så fick fara på spinningen tom i magen. förutom att det kändes som att jag skulle svimma några gånger gick det bra, och jag tog ut mig riktigt rejält. åh, jag älskar att träna! har redan börjat boka in pass för nästa vecka, ska inte vara lika slö som jag varit nu.

åkte hem till töre med syrran. åt lunch, bytte om till stallkläder och var en snäll lillasyster & for och hjälpte henne med allt i stallet. hon hittade för övrigt en ORM i gastus box när hon mockade, jag trodde jag skulle skita ner mig när jag såg den. ormen var förstås stendöd, men ändå sjukt svinig.




nåja, jag överlevde ju i alla fall. nu hade jag tänkt besöka duschen, kan behövas efter ett svettigt spinningpass + en hel eftermiddag i stallet. sen ska jag förhoppningsvis få i mig nån middag, efter det ringa amanda & fanny och mysa med mina två favvotjejer.

* cause when I leave for the night, I ain't coming back

Publicerad 2009-11-05 22:17:05 i HOCKEY,



har nyss sett klart sverige-tjeckien, och sverige vann. mitt djurgårdshjärta fick vara stolt och ta några extra slag, både nilson & ragnarsson gjorde en riktigt bra match. nilson fick ju till & med peta in ett mål, fast han var totalt hakad så fick han in pucken. GRYMT!

ska faktiskt försöka röra mig mot sängen på ett tag. ska upp före fan imorgon. har som vanligt endast en lektion på skolan, och efter det ska jag ner på stan en sväng med heidi & sola och lite annat. halv 12 ska jag på spinning/torso. ska bli jäkligt skönt att äntligen röra på fläsket igen! känner mig lite hungrig i magen, kanske man skulle gå & få i sig nån typ av föda?

hittade för övrigt världens roligaste bild när jag googlade "marcus nilson". vem kan väl ha glömt bort den här fulingen sköningen han körde på kalle koskinen under lock-out säsongen...? HAHA!


(klicka för större)

* you sit there in your heartache, waiting on some beutiful boy to to save your from your old ways

Publicerad 2009-11-05 18:47:39 i VARDAG,

somnade på soffan, har sovit i närmare 3 timmar. kändes jävligt välbehövligt, hade inte pappa väckt mig hade jag förmodligen fortsatt sova tills imorgonbitti. är konstant trött & har ont i huvudet hela tiden. redan förra veckan började jag känna av en förkylning, men den verkar inte ha bestämt sig för om den ska bryta ut eller inte. har ingen feber, hostar inte och är inte snorig. bara tröttheten & huvudvärken som besvärar mig än så länge. håller tummarna att jag slipper svinis i alla fall.

har förresten inte bestämt mig angående vaccinering ännu. OM jag tar det blir jag nästan garanterat sängliggandes nån dag på grund av alla biverkningar. tar jag det INTE är ju chansen ändå inte sååå stor att jag får skiten och slipper vara halvdöd i ett par dagar? hm, what to do?

* goodbye, farewell, adios my friend, I need a holiday

Publicerad 2009-11-05 15:01:31 i VARDAG,

överträffade mig själv REJÄLT idag. mitt svenska nationella var tydligen inte alls så dåligt som jag trodde att det skulle vara. jag som hade förväntat mig högst ett G fick en fet chock när hon sa mitt betyg. nåja, jag klagar ju inte direkt, he-he.



både min rygg och mitt huvud klagar på smärta just nu. funderar på att krypa ner i soffan och sova nån timme, tycker det låter otroligt skönt. ja, så får det bli, godnatt!

* even the best falls down sometimes, even the stars refuse to shine

Publicerad 2009-11-04 23:34:35 i VARDAG,


mitt snoss


ännu en kväll spenderad i stallet, jag trivs så bra där. har varit lite irriterad och sur över mitt dåliga PM till svenska nationella, men när jag väl klev in i stallet försvann alla sånna tankar. sen att gastus råkar vara världens sötaste och kramgoaste häst gör ju inte saken värre.

ska gå och tvätta bort ansiktet nu & sen bädda ner mig. håll tummar & tår för mig imorgon, så kanske jag kanske slipper en till fail. puss och godnatt.

* you're proud of your colour, and can feel no pain

Publicerad 2009-11-04 16:55:14 i VARDAG,


sötast i världen

idag fick vi tillbaka våra samhällsprov som vi gjorde innan lovet. precis som jag trodde blev det en fet FAIL. men helt ärligt så bryr jag mig inte. läraren frågade om jag ville göra ett omprov, men what's the point när jag vet att jag ändå inte kommer plugga nåt nästa gång heller? nä, allt vad ekonomi heter kan ta sig nånstans. jag hatar det! finns inget tråkigare, på rikt.

har annars varit en ganska skön dag på skolan, förutom mitt feta hål från 11-14 & min feta huvdvärk som förföljt mig hela eftermiddan. har kurerat mig med två ipren när jag kom hem, tänkte leta rätt på gubben nu och sen bege mig mot soffan för en powernap såhär innan middan. hoppas att skallebanket släpper, annars får jag en tung kväll i stallet. nä, PN it is!

* my love is like a fucking disease

Publicerad 2009-11-03 22:23:41 i VARDAG,



har varit i stallet hela kvällen med mamma. är "barnvakt" imorgon också, eftersom syrran ute och ränner. ibland kan jag faktiskt sakna det, att vara kär alltså. i alla fall när man ser på syrran & emil, då kan man inte bli annat än sugen på att vara riktigt nykär. att ha någon att kramas med, att ligga och skratta med halva nätterna. att ha någon som du älskar mer än allt annat i världen, som du kan prata med exakt allt om.

fast sen kommer jag ihåg allt annat som följer med ett förhållande, och hur mycket jag suger på att vara nåns flickvän. därför lägger jag detta kärlekssug på hyllan ett tag. behöver kanske vara singel och få göra exakt vad jag vill ett tag, är nog "för liten" för att ha ett riktigt förhållande tror jag...

godnatt.

* I would hold you in my arms, I would take the pain away

Publicerad 2009-11-03 16:29:06 i MUSIC,

skön cover på världens typ skönaste låt!



I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach


You know that I could use somebody
You know that I could use somebody



Someone like you
And all you know
And how you speak
Countless lovers undercover of the street


You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

* but nothing I can say would change anything

Publicerad 2009-11-03 09:40:33 i VARDAG,

har visst bara en lektion idag också, fick en glad överraskning då jag kollade på schemat igårkväll. börjar 12.10 och slutar en timme senare. är dessutom projektarbete så vi lär ju inte behöva jobba ihjäl oss direkt. anyways, ska åka in med mamma på nåt tag, så borde egentligen sminka mig klart nu så hon inte får vänta allt för länge på mig men datorn lockade mer.

* riding with the brothers, through the wind and the rain

Publicerad 2009-11-02 22:25:13 i MUSIC,



I can tell
I can tell how much you hate this
And deep down inside you know it's killing me
I can call
Wish you well and try to change this
But nothing I can say would change anything


Where were my senses?
I left them all behind
Why did I turn away?
Away


I wish I could save you
I wish I could say to you
I'm not going nowhere

I wish I could say to you
It's gonna be alright
It's gonna be alright

* gaga, oh la la, want your bad romance

Publicerad 2009-11-02 21:45:59 i VARDAG,

har under kvällen lyckats knåpa ihop ett PM till torsdagens nationella. är långt ifrån nöjd, vet för det första inte ens om skiten är rätt skrivet men helt ärligt så kunde jag inte bry mig mindre. är så sjukt skoltrött nu, måste härda ut i 3 veckor till, sen väntar mer än en månads ledighet för mig, kunde inte komma mer lägligt.

ska ta och bädda ner mig i sängen snart, mitt huvud för fortfarande ont & jag känner mig allmänt seg i kroppen. godnatt!

* no one sleeps while I'm awake

Publicerad 2009-11-01 19:31:45 i VARDAG,



glömde ju att skriva i det tidigare inlägget hur kvällen blev till slut. började ju som sagt var med innebandymatch där kalix ganska enkelt vann med.. 6-3 tror jag det blev till slut om jag inte minns helt åt helvete fel. efter det for vi till heidi där vi duschade, for sen på kina och hämtade hem mat. för "ovanlighetens skull" tog jag szeschuan kyckling, lika gott som vanligt. började sminka oss, jag kände mig som en påse skit i både håret & resten av utseendet så jag var inte helt färdig förrän typ 8, halv 9.

hade i alla fall en kul förfest, vid halv 12 fick jag skjuts hem till töre där jag hade tänkt ta mig in på puben. eller jag tog mig in, men åkte ut lika fort. fan vad irriterande, kunde dom inte låta mig vara där när jag lika fyller om en jävla månad?! nä, tydligen så verkar vissa gilla att skvallra bara för att förstöra för andra, kul liv folk har då. INT. hur som helst, var hemma i sängen nån gång vid halv 2 om inte minnet sviker allt för mycket.

nä nu måste jag tvinga in mig själv i duschen, är ett svin. sen har jag ju lovat att jag skulle visa vad jag köpte i luleå så lägger in dom bilderna efter att jag blivit lite fräschare. puss!

* cause I'm so used to living underneath the surface

Publicerad 2009-11-01 18:07:37 i PARTY,

efter att ha spenderat hela dagen liggandes i soffan har jag äntligen orkat mig upp. sitter just nu och dricker kaffe samtidigt som jag samlar ork för att förflytta arslet in i duschen. har inte varit speiellt bakis idag, eller hade lite huvudvärk imorse då jag vaknade men efter en panodil försvann den. har lagt in alla bilder på facebook, bjuder er på ett litet smakprov här i alla fall.

 



 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela