nilssonjennipher

* do you feel like a man when you push her around?

Publicerad 2010-11-30 17:12:01 i VARDAG,

eftersom vi inte kommer att fira själva julen här i luleå så tänkte vi att det är lika bra att ta fram julgranen tidigt så vi hinner se den lite. så igår åkte den fram! har försökt att få till en bra bild men det verkar rätt omöjligt. fast fin blev den! mycket finare än vad det ser ut som på bilderna. har kommit fram till att det är så himla mysigt med jul! borde vara jul mer än en gång per år, eller hur?!

coolt med vit va? hihi



här har ni anledningen till varför vi inte satt glitter hela vägen ner..



katterna! inte så najs om dom äter upp glittret, vilket katterna hemma i töre alltid försökte göra. kan ju bli trassel nere i tarmarna och det vill vi ju inte riskera hehe.

* who owns my heart?

Publicerad 2010-11-29 14:49:32 i VARDAG,

har varit med nellie till veterinären imorse. skulle kolla upp hur hennes mage egentligen mår, eftersom hon i stort sett alltid har problem med nummer två (hehe) när hon går på toa. men där sas det inget som jag inte redan visste, bara se till så hon dricker, blanda olja i maten, prova byt foder, osv. så lite onödigt var det väl kanske. fast ändå skönt att få kollat upp det så det inte var något farligt iallafall. höll på att börja grina (mesig, jag vet) när dom skulle ta blodprov på henne och hon bara skrek som ett tok och jag kände mig som världens sämsta mamma. och hon är en katt? hur i helvete ska jag klara av att fara till doktorn med mina riktiga barn?! det är ju frågan det alltså.

lilla gumman ♥

* I'm proud to say, I got you

Publicerad 2010-11-28 14:22:02 i VARDAG,

har inte riktigt tid att skriva något bra inlägg men kan iallafall skriva tack till mina tjejer som gjorde fredagen riktigt kul! ♥ var lite struligt på all star innan det till slut löste sig, tur var väl det! hann bli riktigt arg måste jag säga. haha "det här är ju lyyysande! riktigt brilliant!" (heidi du fattar?!)

idag har vi haft lite första-advent-mys till frukost.
fint va?



nu måste jag uppsöka duschen och fräscha till mig lite grann innan det är dags för match! rebels - clemensnäs är det dags för = VINST! ska det iallafall vara. annars blir jag jättearg. haha måste bara berätta vilken miss jag gjorde i fredags. jag och amanda hade öppet swehockeys hemsida hela kvällen så vi kunde hålla koll på rebels och kalix match. så stod det 4-4 mellan kiruna och rebels hur länge som helst & jag fick för mig att matchen gått till förlägning mitt i allt? var ju inte helt nykter kanske. men iallafall, så gjorde rebels 4-5 och jag var ju helt bombis på att dom vann, i övertid alltså. hahah så jävla blåst för sen gjorde kiruna 5-5 med 30 sek kvar av matchen. och jag till amanda "men va fan, har dom ändrat reglerna?! är det inte sudden deatch i förlägningen?!" hahaha ni hör ju. fattade inte ens då att det var kvar tid av sista perioden. så smart...

efter matchen har jag bjudit hit mamma & pappa på middag! mysigt vaaa.. nej vet ni, nu måste jag verkligen gå och göra mig klar. puss!

* check it out

Publicerad 2010-11-26 12:44:16 i VARDAG,

HEJSAN! är på ett alldeles strålande bra humör trots att jag vaknat tidigt & är jävligt hungrig. ska strax åtgärda det sista iallafall, fett sugen på köttbullar och makaroner så det ska jag äta! tänkte ifall ni är intresserade hehe.



annars då? har hunnit gymma med hilda på morgon, skön..t! hehe inte för att vi körde speciellt hårt men ändå. och sen gick vi på stan en snabbis, hittade iallafall en topp (så jävla töntigt ord, men vet inte vad annars jag ska kalla den) som jag kan ha på mig ikväll. kommer bli så kul! direkt efter jag ätit ska jag köra ett rejs med dammsugaren och sen är det bara börja fixa sig innan mina älskade brudar kommer! ♥

* you can never say never

Publicerad 2010-11-24 21:43:34 i HOCKEY,

håller ordagrant på att FRYSA arslet av mig! fifan hur kallt det är ute alltså. och hur kallt det är det inte i en ishall då?! helt sjukt. var ju och så rebels - asplöven. som slutade 2-5, men det hade lika gärna kunnat sluta lika. eller okej nu kanske jag överdrev liiite. men med tanke på hur satans många lägen rebels hade så hade borde det inte bara blivit 2 mål från deras sida. överdriver dock INTE när jag säger att dom hade typ 7 frilägen. nåja, asplöven är ju bättre än rebels så inte så himla kosntigt att dom förlorade ändå. fast ändå tråkigt!

* just like the sun you light up my life

Publicerad 2010-11-24 12:41:26 i HOCKEY,

ja alltså, matchen igår gick ju inte direkt som jag tänkt.. förlust med 1-3, fast sista var ju dock i öppen kasse. så jävla typiskt att när djurgården väl jobbat sig in i matchen och har press mot mål, så får dom ett emot sig isället för att få kvittera...?

har inte sett många av djurgårdens matcher i år, eftersom vi inte har några canal plus-kanaler här & jag orkar inte sätta mig och köra till töre var och varannan kväll. skulle dessutom inte få se djurgårdens match heller, eftersom jag har en pappa som ser VARJE match luleå spelar.. nörd. hehe. men, av det lilla jag sett så fattar jag inte vad som hänt med laget sen i våras?! okej, det är många som bytt klubb, men det har ju också gjorts så många bra nyförvärv? blir så besviken & arg! fast, ska man nu se till förra säsongen så har ju djurgården fortfarande samma chans som sist. förra året, innan jul låg djurgården precis som nu, rätt dåligt till. det var först efter jul man började spela riktigt bra & plocka massa poäng. så chansen finns fortfarande! och jag håller alla tummar & tår på en lika kul vår som sist. hihi!



* but you'll always be my hero

Publicerad 2010-11-23 14:10:29 i VARDAG,



spinningen gick ovanligt lätt idag, och jag kände knappt av knät! eller ja.. lite kanske. men inte riktigt lika ont som tidigare gånger. skön..t! däremot har jag jätteont i mina ljumskar?! som jag aldrig haft problem med tidigare. haha jag är ju som värsta gammelkärringen. aldrig får jag vara utan nån krämpa haha. eller så kanske jag känner efter lite för mycket?

åt just fiskpinnar, spagetti, ketchup & aromat. kanske låter så-jävla-äckligt men jag kan meddela er att det är så-jävla-gott! fråga mig inte hur jag kommit på att blanda ihop detta, fast är glad att jag gjorde det för det är så himla gott! nu ska jag snart skutta in i duschen, sen börja göra mig redo för hockeyn ikväll. börjar nästan bli nervös REDAN! satanaaaa.

* is someone getting the best of you?

Publicerad 2010-11-22 11:24:07 i PICTURES,

är rätt länge sen jag la in nya bilder på mina små hjärtan så tänkte att jag skulle ta & göra det nu. världens finaste! ♥

  


MÅSTE
verkligen köpa mig en systemkamera!!!
hoppas tomten/mamma/pappa är riktigt snäll mot mig i år!

* paint me a perfect picture

Publicerad 2010-11-22 10:52:59 i VARDAG,

precis som jag trodde blev helgen väldigt lyckad! hunnit med massa mys med gastus, se nyaste harry potter (ÄNTLIGEN! helt underbar film) & på lördagkväll blev det utgång på corona. orkar inte gå in på några direkta detaljer men allt ni behöver veta är alltså att vi haft det
huuur bra som helst!

jag är ledig nu hela den här veckan OCH nästa! fattar ni hur underbart skönt?! eller ledig kan man väl inte kalla det, men vi behöver inte vara på skolan iallafall. utan istället har dom gett oss massa hemmatid till att plugga till tentan, vilket jag tycker var väldigt smart! har förresten tentan samma dag jag fyller år, 3e december alltså. kul födelsedag va.... nej inte direkt. eller jo om jag klarar tentan så blir det ju en perfekt present! hihi

IMORGON är det dags... luleå - djurgården i coop arena. ni vet förmodligen redan vad jag tycker om dom här matcherna. alltså HEMSKA. men självklart ska jag & se. kom på att jag förresten typ helt slutat skriva nåt alls om hockey?! konstigt. för jag är precis lika inne i hockeyn som jag var i våras. haha eller går det ens att vara så? ja, nästan iallafall. ska försöka skärpa mig & skriva MER hockey här i bloggen! då blir nog heidi och gänget överlyckliga.. elleeeeerrr?! haha tror dom har tyckt att min blogg varit roligare att läsa UTAN så mycket hockey om jag ska vara ärlig.. hihi

* on the first page of our story

Publicerad 2010-11-19 15:57:41 i VARDAG,

har inte tid att skriva nåt annat förutom att jag just nu sitter & väntar på att andreas ska komma hem från jobbet så vi kan börja åka ner mot UMEÅ! kommer bli så kul!

haha inte direkt passande bild men titta vilken söt liten MINI-charlie!
helt sjukt att han varit sådär liten och ynklig!! hihi

* I'm crazy but you like it, loca loca

Publicerad 2010-11-18 18:16:47 i VARDAG,

har inte varit nervös alls inför examinationen vi ska ha imorgon men nu har jag hört av flera stycken som pluggar till sjuksköterska att den är SVINSVÅR och allt. ååh så jävla jobbigt alltså. är helt nervös nu. är typ säker att jag inte kommer klara den, kul va? nä men faktiskt så kommer det nog bli svårt. för vissa saker har man verkligen inte en aning om! som vi inte alls hunnit gå igenom eller fått lära oss ännu. hur tror läraren att vi ska kunna sånt?! vadå ska vi bara chansa oss fram när vi tränar eller? ber till gud att jag får nånting riktigt enkelt imorgon så jag har chans att klara den. annars ställer jag in mig på att få göra om det. inte värre än så, men ändå, rätt jobbigt.

* just wanna be in love forever and ever

Publicerad 2010-11-17 21:40:01 i HOCKEY,

men satanaaa relebs förlorade, med 1-4. dock var teg's sista mål i öppen kasse, ändå förjävligt. MEEEN vet ni det bästa av allt?! andreas gjorde mål!! så jävla kul. äntligen säger jag fast han bara hunnit spela några matcher, men det var riktigt kul att han fick göra mål hihi. synd att dom inte kunde få vinna.. eller iallafall få med sig 1 poäng. trist trist!

haha jag ringde till mamma efter första perioden: "mamma ante gjorde mål!" så måste en gubbe brevid mig tjuvlyssnat & fattat att han är min pojkvän, för sen inför sista så kom han och började prata med mig. han sa typ "wallgren är ju jätteduktig för att bara ha spelat så lite matcher, kul att han gjorde mål, hoppas han får sätta ett till, han jobbar på bra ikväll". så satte han sig bredvid mig så jag slapp sitta själv haha, det tyckte jag var lite gulligt.

* and you can see my heart beating

Publicerad 2010-11-17 17:55:52 i VARDAG,

alltså så himla irriterande. skrev ju igår att mitt knä börja göra ont igen. tänkte ju att jag skulle skita i det och träna på som vanligt. kyss arsle säger jag bara. skulle ju köra ben idag på gymmet och varje övning gjorde så sjukt ont, vissa kunde jag inte ens göra för att det gjorde så ont. satana! jag blir så arg alltså. måste ju börja tjafsa med besök hos vårdcentralen, säkert röntgen, sjukgymnast osv. SICKT jobbigt, ingenting jag vill göra. men ska jag kunna fortsätta träna typ måste jag göra det. visst är det synd om mig?! som köpt halvårskort och allt haha


exakt såhär less känner jag mig! heidi då borde du fatta känslan...


är väldigt avis på alla som ska och se senaste harry potter ikväll. till exempel malin och ribban... inte okej att jag måste vänta ända till fredag! fast den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som man brukar säga... hihi. ska förresten till umeå och hälsa på syrran & emil i helgen! ska bli så kul. hoppas det blir lika kul som sist men det tror jag säkert det blir. så vi ska och se den på bio i 3D, coolt va. jag har aldrig sett nån film i 3D så jag hoppas det är så bra som alla säger att det är.

nu måste jag sminka mig och klä på mig minst ett TON med kläder för att undvika att frysa ihjäl på ishallen. skulle ju inte vara så himla lyckad ändå hehe.

* someone help us cuz we're doing our best

Publicerad 2010-11-17 12:13:58 i VARDAG,

var svinhungrig när jag vaknade så jag gjorde omelett till frulle! svingott. fast blev inte alls lika god som pappas. började direkt tänka på när man var liten, och fortfarande bodde hemma, så var det typ "tradition" att pappa gjorde omelett på lördagsmornarna. haha låter som att jag bott hemifrån jättelänge fast egentligen är det bara någon månad haha. vilken mes jag är som fortfarande kan få lite hemlängtan då & då. haha så töntig tjej.

idag ska jag:

- åka till skolan & träna lite inför examantionen på fredag
- fara & plåga mina stackars ben med hilda på gymmet
- laga världens (förhoppningsvis) bästa pasta carbonara
- åka till ishallen & se rebels - teg!


haha fyfan vad fult inlägg det här blev. men är för stressad för att skriva nåt bättre så det får helt enkelt duga! nu ska jag göra mig klar för att åka iväg, hejdååå!

en ny bild

ellerrr?! haha typ från 2007 tror jag!

* I wanna rock'n'roll all night and party every day

Publicerad 2010-11-16 10:40:51 i VARDAG,

har just tryck i mig frukost, gröt... inte så gott kanske. men ska ju och träna på ett tag så tänkte att jag kanske måste äta nåt som man blir mätt av innan. annars äter jag typ ingenting på morgonen. eller då jag hinner (läs orkar) gör jag en macka. alltså ingenting man blir det minsta mätt av.

nu ska jag bädda ner mig i soffan och se det senaste avsnittet av desperate innan jag beger mig mot inpuls. direkt efter att jag tränat ska jag till elina och plugga en sväng. puss!

* samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Publicerad 2010-11-15 20:48:31 i VARDAG,



var riktigt tungt att stiga upp klockan 7 imorse... lite snabbt man blir bortskämd med att ha sovmorgon typ varje morgon. som tur är jag ledig imorgon & på onsdag! hihi så då får jag sova hur länge jag vill. även fast jag ALLTID vaknar mellan halv 10 och 10. som att kroppen har en inbyggd väckarklocka? fast halv 10 är betydligt bättre än klockan 7 om inte annat.

har varit på spinning ikväll, höll på att dö mer än 1 gång. men jag överlevde & imorgon ska jag dit och plåga mig igen... att man orkar egentligen haha. fast efteråt är det ju skönt. förutom mit KNÄ som tydligen redan gett upp. fast nu orkar jag inte bry mig om att det gör ont. till slut måste det väl sluta göra ont? ellerrrr?


ska gå och bädda ner mig med hjärtat nu & se film!
puss

* jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Publicerad 2010-11-14 19:25:50 i VARDAG,

redan söndag idag, varför måste helgerna alltid gå så jävla fort?! irriterande. har iallafall haft en riktigt mysig & lugn helg. inte en droppe alkohol och lika skönt har då det varit.

igårkväll åkte vi till töre & åt lite tidig farsdagsmiddag med familjen & dessutom emelie & emil som var hemma på besök. mysigt! såg "så mycket bättre" (som jag förövrigt är helt frälst i! så himla bra) och sen åkte vi förbi till enström's och hälsade på deras senaste tillskott. en liten hundvalp, trodde nog aldrig jag skulle få se amanda som hundägare! haha. men den var riktigt söt, tyckte till&med jag som inte gillar hundar speciellt mycket vanligtvis.


dock från förra veckans program. så bra!


& idag har jag hunnit med ett tufft mage/rygg-pass på inpuls och sen har jag haft besök av mamma&pappa. vi har varit till piteå och sett rebels match, som dom jävligt surt nog förlorade med 4-3. fan! först låg dom under med 2-0, och även 3-1, men till slut kom dom ikapp & kvitterade till 3-3 med typ 5 minuter kvar. så gör piteå ett mål typ nån minut efteråt... så jävla arg jag blev. men rebels spelar riktigt bra! så himla mycket bättre än vad jag sett kalix spela. just nu är jag så nöjd att andreas bytt lag haha för kalix förlorade med 11-1 idag.. pinsamt om han hade spelat kvar... hihi. match igen på onsdag, mot teg. blir nog svårt, men spelar dom som dom gjort mot boden & som dom spelade idag mot piteå så kommer nog teg få tufft motstånd!

* hur små saker blir stora på nära håll

Publicerad 2010-11-12 21:32:14 i VARDAG,

wiho, precis hemma efter att ha varit till sunderbyn & sett matchen, som rebels VANN! så jävla skönt! måste kännas extra skönt för ante kan jag tänka mig, hehehe.

nu väntar jag på att han ska komma hem så vi hinner med liiite fredagsmys iallafall ♥


min favvo!

* jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

Publicerad 2010-11-12 11:55:03 i VARDAG,


♥♥♥


har haft en riktigt skön sovmorgon, morgonmys innehållandes charlie, nellie, kladdkaka + glass, godis, chips & film! hade knappast kunnat bli bättre. eller JOO! om andreas hade varit ledig också förstås. så han saknades! men förutom han så var morgonen perfekt. skön..t!

nu har jag precis fått upp arslet ur sängen, håller på att fixa lite lunch & sen ska jag åka iväg till gymmet och träna med hilda! träffade henne igår då vi var på aerobics, men före det är det verkligen huuur länge som helst sen jag såg henne. inte så konstigt med tanke på att hon varit borta hela sommaren kanske. hehe. men det var kul iallafall, mindre kul att jag ordagrannt SÖG på aerobicsen. så satanas svårt! hjärnan hängde verkligen inte med.

och sen ikväll är det matchen med stort M! är typ lite nervös! haha. är nämligen dags för match mellan rebels & kalix. fatta hur spännande. hoppas och tror faktiskt att rebels kommer att vinna! håller alla tummar & tår att det går vägen!

* tonight's the night, there's no other

Publicerad 2010-11-10 22:07:39 i VARDAG,



har precis kommit hem från boden, har varit och sett rebels match, som dom vann med 1-3! svinduktiga var dom. var en riktigt rolig match att se måste jag säga, inte bara för att dom vann, utan för att det var så bra spel. hände svinmycket & båda lagen hade jättemycket chanser. iallafall så ångrar jag inte att jag for, även fast jag var helt själv (!!!) och satt på läktarn som ett mobboffer... hehehe

har nog glömt att skriva det tidigare men jag har iallafall varit i kalix på sjukhuset igår & idag och haft fältstudie. har varit roligt, fått lära mig en hel massa. personalen där på avdelningen är så gulliga & jag hade gärna stannat längre! mycket roligare att vara ute sådär än att bara sitta på föreläsningar hela tiden..


imorgon är jag LEDIG och då ska jag börja skriva på våran rapport om just fältstudien. inte så kul kanske, men det måste ju också göras.

nu ska jag ta mig nåt i magen och sen invänta andreas som borde komma alldeles strax!
puss

* I just think about the things that you do, I'm too lost in you

Publicerad 2010-11-08 20:51:47 i VARDAG,

eftersom jag inte skrivit nåt sen i fredags kanske det är dags för en lite mer utförlig uppdatering? om jag ens kan skriva vettigt, hjärtat går fortfarande för fort & jag är typ svettig för jag blev så jävla glad när jag såg att jag klarat tentan. helt seriöst! skönaste beskedet på väääldigt länge vill jag lova!

i fredags blev det lite impulspartaj, ante fick kalixbesök & jag var inte speciellt sugen på att ligga hemma helt själv en fredagskväll, så jag hamnade i vindunken ändå. fast jag tänkt spara mig till lördagen. hur som helst, ångrar inte att jag for, blev riktigt kul! vaknade upp på lördag & mådde som en prinsessa, inte det minsta bakis! jävligt ovanligt för att vara mig, men skön..t var det!

fick besök på lördagen av mamma, pappa & amanda som planerat. for på stan & jag hittade mig en dunjacka! haha äntligen. kan inte släppa det, hur rolig jag var som köpte en tunn jävla täckjacka & på riktigt trodde att det var en dunjacka?! nåja, nu har jag bägge två så nu kan jag variera!
höhö smart vaaa?!


efter att vi gått på stan en sväng (och jag kom hem tomtänt! igen. har blivit så duktig att hålla i pengar!) for mamma & pappa hem och jag, amanda och andreas for hem till läggan och började laga middag och fixa oss lite. for till coop arena och såg färjestad förlora, åkte med amandas faster till töre. for till mamma & pappa och drack & gjorde oss redo för puben! som var lika kul som vanligt. helt seriöst så är det roligare att gå på törepuben än att gå ut på hotellet i kalix.

såklart hade jag glömt kameran hemma både på fredag & lördag så några bilder kommer tyvärr inte att komma upp, men lite kan jag ju alltid sno av heidi bara så ni får se min "fina" utklädsel.



fråga inte vad mössan/hatten gör på mitt huvud för det vet jag faktiskt inte. den är iallafall inte en del av min "bandit"-utklädsel egentligen haha.

* it is all about now

Publicerad 2010-11-08 20:22:50 i VARDAG,

ni vet hur mycket jag tjatat & tråkat ut er om hur SATANS mycket jag pluggat till denna SATANS anatomitenta?!?!?!?! MEN VET NIIIIIII

JAG KLARADE DEN!!!!!!!!!!!!


har nästan aldrig känt skönare känsla!! ååååh jag är helt uppspelt, ni fattar inte! vill typ börja grina!! så jävla skönt. hade verkligen INTE orkat med en till omtenta. & JAG BEHÖVER INTE GÖRA DET HELLER för jag klarade den hihi!!

* I've got the magic in me

Publicerad 2010-11-04 14:08:55 i VARDAG,

har typ nyss kommit hem, har varit på ett jävligt jobbigt spinning/core (samma som novas torso) pass med ribban. eller vet inte om det var speciellt jobbigt egentligen, eller om det bara var SJUKT tungt för mig som inte tränat spinning på över 1 år? kanske därför. men jag överlevde iallafalll, & nu i efterhand känns det jätteskönt. som vanligt efter att man tagit ut sig såhär mycket. varför måste det vara så jobbigt att göra det haha? fattar inte. tänk om man skulle bli smal & få massa endorfiner av att ligga i soffan och äta flott. det hade varit perfekt, eller huuur?! hehe.




åt förresten sushi idag för första gången (!!!!) trodde verkligen aldrig jag skulle våga. men nu har jag gjort det, och vet inte riktigt vad jag tyckte. både skeptisk och samtidigt så var det typ gott? svårt att förklara. men ribban sa att man vänjer sig. alltså att man börjar tycka om det mer och mer eftersom. så vi får väl se. om jag ens äter det nån mer gång! lite tvekis.

på lördag är det törepub för er som missat! höhö. den kan man bara inte missa. på dagen kommer mamma till luleå & så ska vi gå på stan, hon ska köpa en dunjacka åt mig (TACK!!!) eftersom jag var så trög när jag köpte min vita jacka och märkte inte ens att det INTE var dun. haha jag gick runt och sa till alla "jag har köpt en ny dunjacka" men sen när dom såg den i verkligenheten så fattade dom att det bara var en vanlig täckjacka. som att jag visste det!? trodde det var en dunis. viktigt att veta. men hur som helst så ska alltså mamma komma hit & shoppa med mig, sen kommer amanda och så ska jag, hon & andreas förfesta här och sen se luleå-färjestad i coop och SEN åka till töre & fara på puben! kommer garanterat bli kul.



vilket jobbigt & långt inlägg. har inte ens skrivit allt jag först tänkte haha. får göra det senare eller nåt, nu ska jag gå & duscha! pössis.

* who are you?

Publicerad 2010-11-01 21:07:13 i VARDAG,

lördagen blev som väntat riktigt lyckad! eller iallafall förfesten, blev inte allt för långvarig på hotellet, men kanske var lika bra det. mådde inte allt för dåligt på söndagen, kanske var för att jag for hem tidigt? vad vet jag. får iallfall tacka cattis för en riktigt kul förfest med mina favvotjejer! ♥

igår var jag med pappa & mamma och såg andreas match. rebells mötte björklöven, och att dom skulle förlora var ju inte direkt oväntat. blev hela 0-6 till slut, väldigt trist. men ante gjorde som vanligt en bra match, & speciellt med tanke på att han bara hunnit spela 1 match med rebellerna tidigare & dessutom haft ett tränings/matchuppehåll i nästan en månad. så duktig!



idag började allvaret om på riktigt, skolan alltså. har ju inte varit där på ett tag nu eftersom vi istället varit föreläsningslediga & pluggat till tentan hemma. kändes endel jobbigt att sminka sig & klä på sig vettiga kläder efter några sköna veckor med lodiskläder & helt osminkad nerbäddad i våran sköna soffa... nåja, dagen har gått rätt fort ändå. börjat med en ny kurs nu, verkar iallafall liiite lättare än förra kursen. hittills iallafall, hoppas jag har rätt.

har inte riktigt haft orken att lägga in mina bilder från kameran ännu, men lördagens bilder dyker upp här nån gång imorgon, det lovar jag! nu ska jag fortstätta min ensamma TV-kväll. tråkigt att vara ensam - skönt att äntligen få vara den som bestämmer program! inte ofta jag får se ett helt top modell-avsnitt utan att höra ante gnälla ihjäl sig. hihi.

ett litet smakprov kan ni få iallafall...


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela