nilssonjennipher

* I wanna have her for like 24 hours a day

Publicerad 2010-04-26 17:03:34 i HOCKEY,

nu har jag äntligen börjat inse vilken grym säsong som just passerat. ett djurgården som inte många trodde ens skulle nå slutspel, hamnar i final & är förmodligen det bästa motståndet nånsin i en finalserie. eftersom jag inte är något vidare bra på att formulera ord, kopierar jag rakt av från difhockey, igen. tycker att de beskriver allt så bra, exakt samma som jag tänker & tycker:

"Första känslan när HV71 vann sin fjärde match i finalserien i förlängning var tomhet. En fantastisk säsong och en sanslös finalserie var över och det stod klart att det för första gången på länge skulle bli sovmorgon dagen efter. Den andra och största känslan var stolthet. Hela Djurgården har gjort en fantastisk säsong och de hyllningar spelarna fick ta emot av den fantastiska publiken fick en och annan tår att trilla ned för kinderna. Det gungande sjungande havet hyllade och tackade laget för säsongen en lång tid efter det avgörande målet. Frågan är om en tvåa någonsin fått så mycket uppskattning som Djurgården fick i lördags?"




"Hela säsongen har varit helt fantastisk. Intresset var redan före första nedsläpp stort och trots att det inte blev slutspel förra säsongen slog säsongskorts-
försäljningen alla rekord. Klacken var redan från start stor trots att laget av expertisen var nederlagstippat och rankat i samma klass som Rögle och Södertälje."

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela